418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Na találtam egy ilyet pecs noteban: "New full screen effect in Sniper mode added (can be disabled in Settings)"

Ha megvernek, akkor sem találom meg, h hol van ez. Mint a mondtam teljesen kikapcsoltam az extra effekteket sniper módban, de ettől még a vakuzás megmaradt.
  • técsé2
    Közben meglett, nem tudom tegnap este mi volt a gebasz.Közben mentem egy historicalt-lake balaton. 10 orosz 12 német ellen. Oroszoknál 2 tier8 nlmeteknél 3. Totál realisztikus..
  • LSSAHPAUL
    Tegnap feltettem az xvm-et, de le is szedtem mivel véletlenszerűen kidobált játékból, ami nem is lenne baj ha visszaengedne, de nem enged :) letöröltem minden modot, akkor se, csak ha vége a csatának. Nem mintha sokat jelentene hogy játszok vagynem, de azért csak ne reportolgossanak idle/bot miatt már.
  • Kishawer
    A VTEPS tagok ismét elérhetővé tették az általuk használt MOD-ok listáját, ide kattintva megnézhetitek a cikket (folyamatosan frissül)! Ezenkívül ajánlom figyelmetekbe pointer4 által közzétett hasznos holmik leírásunkat is! Fogyasszátok egészséggel!:)
  • madmanic
    for NEW players..
  • stork13
    Csak új acc létrekozásához.
  • N3suten

Ha még nem volt AlianwareWoT Kódok
    most regeljetek még friss

• técsé2
    Izé, én nem tudom kiválasztANI a t34-85-t historical csatára, mert habár bent áll a gaáézsban, azt írja ki hogy nincs egyetlen egy tankom se ami megfelelne a HB követelményeinek. A listában csak tier5 vagy az alatti tankokból lehetne választani tehát sehol egy tigris, t34-85 KT stb. Ez mi a fax lehet? És mind 3 HB be van pipálva.
  • csn tamás
    így van! a "legfrissebb verziót futtatod" felirat fogad.
  • kisTekila
    o.9.o-ra frissítetted?
  • foxbat88fx
    játék frissítése megvolt? ha nem akkor indítsd a Launcherrel a játékot, ne a wot.exe-vel
  • csn tamás
    Sziasztok! Nem tudok csatlakozni egy szerverhez sem. Karbantartás van? Az esetleges tudatlanságomért elnézést. Köszönöm
  • popey8
    Nálam igen. Vagyis attól függ melyik funkciójára gondolsz.
  • Roger6
    Értem amit írsz, csak azt nem érted, hogy tök feleslegesen reklamálsz emiatt, mert a duplázóból származó plussz xp az összesen megszerzett XP töredékét jelentik csak, így ha nem csupán duplázóból akarsz egy tankot megcsinálni, nem releváns a dolog. Nem számottevő. Nem lényeges.

És jóval jobb játékos vagy te annál, minthogy egy rosszul sikerült duplázó miatt ilyen hülyeségeket írkálj.
  • Master91
    Mert -1k xp-t bukok a rinyált 2x xp-vel. Ennél jobban nem fogom elmagyarázni.
  • Roger6
    Valóban nem értem, mivel most mondod, hogy utána még mész, ki tudja mennyit. Akkor miért kell rinyálni a rossz duplázóért? Egész nap beleraksz mondjuk 20 k xp-t, hát ki a halált érdekel, hogy abból 2k az egy jó duplázóból van-e, vagy sem?
  • foxbat88fx
    nah mentem egyet... nem rossz nem rossz, csak csapat munka kellene
    két papírszar nashorn hozta le a meccset -.-"
  • BalikaHUN
    Lehet vhol reportolni a játékban?Ill. van értelme?
  • Master91
    Nem érted.

Jó duplázóval 2k xp.

de mivel érdekes módon már ideje megint sose lehet jó duplázókat menni kapok a lehetséges 2k xp-ből 1k-t, 800-at. Ez így bizony gáz.
    Utána meg megint megyek 1k xp-t winnel.
    De az az 1 kör mikor a duplázóm van akkor 0% az esélye hogy jó kör lesz.
  • Pales27
    Megy az xvm?
  • TrükkösIvan
    Nálam ez régóta megy, már gondolkoztam, hogy csinálok statisztikát, amiből tisztán látszik, mennyire manipuláltak a random csaták. Rendszeresen kevesebb xp-t kapok x2-re, mintha játszanék símán, és minden tankkal. Ezért egy ideje nem is foglalkozom a x2-kel.
  • Roger6
    Nekem úgy tűnt, csak a duplázóra mész, hiszen amiatt reklamáltál. Ha elsőre megvan a duplázó, akkor azzal be is fejezted az xp gyűjtést. Viszont így 4 top xp-d van, + 1 szar duplázód, ami jobb, mint egyetlen jó duplázó.

Ha meg nem csak a duplázóra mész, akkor meg kit érdekel hogy sikerült a duplázó? Mondjuk én még soha nem voltam úgy, hogy egy tankot a duplázókkal húztam volna ki. Az olyan "muszáj játszani" érzetet ad.
  • TrükkösIvan
    Nálam eddig egy su85B volt, most becseréltem su85-re, és tök jó, hogy lehet húzni történelmi csatákban, mert megad ugye mindent ami kell:) Bár kicsit kevesebb xp jön, de mégsem olyan küzdelmes így az élet, folyamatosan túlerőben tudok grindelni;)
  • Master91
    szívat, mert a lehetséges xp-ből jóval kevesebbet kaptam...

ha 1k xp-s körömte winelem akkor 2k xp.

helyette kaptam 1k win xp-t. mikor tudtam volna hozni +1k-t is.

• lexlutor
    serb. ki mas??
  • foxbat88fx
    teszten mentem velük...
    abszolúte jó mind a kettő, élesben még nem próbálkoztam menni mert a sok hobbináci mind német tankkal akar menni :) így elég sokat kellene várni a Panther-re... T-34/85-el viszont most megyek egyet :D ha már említetted kedvet kaptam hozzá
  • suba53
    Szopat ez mindenkit, nem csak a parasztot. :-)
  • Roger6
    Azért, mert így jóval több xp-t szedtél össze, mintha elsőre le szorzóztad volna. :) Úgyhogy nem is szivat, ha így nézzük.
  • nemtudommivan
    Semmi gond :)

T44
    11 csata után 10%-os
    30 csata után 35 %-os
    Így hamar lesz rá torony meg löveg.
  • besti
    Nekem is rosszat ír, de most nem tudom mennyi a jó, mert a weboldalak sem egyformán számolnak. Kell biztos egy pár nap , mire visszaáll a rend. Amit az XVM mutat az a wot-news-éval egyezik meg. Noobmeter, wotlabs megint más eredményt ad.
  • Master91
    akkor a múlt heti meetingen ki találta ki hogy engem arany lőszer vagy arty öljön meg ?
  • lexlutor
    miutana reggeli meetingen serb kielemezte a teammel a magyar jatekosok telejsitmenyet az elmult honapban, kidobta h te voltal a legjobb, es ugy dontotek, ma teged elovesznek. ezert.
  • Master91
    Mért kell a parasztot szopatni azzal, hogy megy 4 csatát, top dmg-top xp, de veszít, majd megy 1 csatát, össze tud szedni 400 dmg-et és az lesz a first win ?

Sose lesz meg a kibaszott 8as brit heavy
  • mijki
    Mentem két csatát historicalba PantherM10-zel, tök jó volt minden, a harmadikban meg csak úgy becrashelt és nem is enged vissza...fuck yeeee
  • Mnemomic
    pedig nagyon jó kis tank. a 175-ös átütésű ágyúval meg fogod szeretni. meg az erősebb motor is jól jön hozzá.
  • JeffDunham
    Ez pontosan így van.
  • 400V
    Én biztos nem törlöm le, akkora birka se vagyok hogy pénzt adjak érte többet. Engem nem hajt a prém fiók hogy ketyeg azt játszani kéne.
  • Pares
    Kellemes tank, rengeteg spaced armorral. Nekem jobban tetszik mint a sima Panther, ajánlom. :)
  • Master91
    jelents valakit csapat sebzésért
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nem fogsz tudni
  • Master91
    na igen, erősen ? fejem van sokszor hogy ezt most a faszé nem tudtam ki kapcsolni ?

(pedig 1x valahogy sikerült, csak át állítottam fejlesztettre vagy vissza fejlesztettről és most megint ott a szar füst )