418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na találtam egy ilyet pecs noteban: "New full screen effect in Sniper mode added (can be disabled in Settings)"
Ha megvernek, akkor sem találom meg, h hol van ez. Mint a mondtam teljesen kikapcsoltam az extra effekteket sniper módban, de ettől még a vakuzás megmaradt. -
técsé2 #305096 Közben meglett, nem tudom tegnap este mi volt a gebasz.Közben mentem egy historicalt-lake balaton. 10 orosz 12 német ellen. Oroszoknál 2 tier8 nlmeteknél 3. Totál realisztikus.. -
Tegnap feltettem az xvm-et, de le is szedtem mivel véletlenszerűen kidobált játékból, ami nem is lenne baj ha visszaengedne, de nem enged :) letöröltem minden modot, akkor se, csak ha vége a csatának. Nem mintha sokat jelentene hogy játszok vagynem, de azért csak ne reportolgossanak idle/bot miatt már. -
A VTEPS tagok ismét elérhetővé tették az általuk használt MOD-ok listáját, ide kattintva megnézhetitek a cikket (folyamatosan frissül)! Ezenkívül ajánlom figyelmetekbe pointer4 által közzétett hasznos holmik leírásunkat is! Fogyasszátok egészséggel!:) -
madmanic #305093 for NEW players.. -
stork13 #305092 Csak új acc létrekozásához. -
Ha még nem volt AlianwareWoT Kódok
most regeljetek még friss
-
técsé2 #305090 Izé, én nem tudom kiválasztANI a t34-85-t historical csatára, mert habár bent áll a gaáézsban, azt írja ki hogy nincs egyetlen egy tankom se ami megfelelne a HB követelményeinek. A listában csak tier5 vagy az alatti tankokból lehetne választani tehát sehol egy tigris, t34-85 KT stb. Ez mi a fax lehet? És mind 3 HB be van pipálva.
-
így van! a "legfrissebb verziót futtatod" felirat fogad. -
o.9.o-ra frissítetted? -
foxbat88fx #305087 játék frissítése megvolt? ha nem akkor indítsd a Launcherrel a játékot, ne a wot.exe-vel -
Sziasztok! Nem tudok csatlakozni egy szerverhez sem. Karbantartás van? Az esetleges tudatlanságomért elnézést. Köszönöm -
Nálam igen. Vagyis attól függ melyik funkciójára gondolsz. -
Értem amit írsz, csak azt nem érted, hogy tök feleslegesen reklamálsz emiatt, mert a duplázóból származó plussz xp az összesen megszerzett XP töredékét jelentik csak, így ha nem csupán duplázóból akarsz egy tankot megcsinálni, nem releváns a dolog. Nem számottevő. Nem lényeges.
És jóval jobb játékos vagy te annál, minthogy egy rosszul sikerült duplázó miatt ilyen hülyeségeket írkálj. -
Mert -1k xp-t bukok a rinyált 2x xp-vel. Ennél jobban nem fogom elmagyarázni. -
Valóban nem értem, mivel most mondod, hogy utána még mész, ki tudja mennyit. Akkor miért kell rinyálni a rossz duplázóért? Egész nap beleraksz mondjuk 20 k xp-t, hát ki a halált érdekel, hogy abból 2k az egy jó duplázóból van-e, vagy sem? -
foxbat88fx #305081 nah mentem egyet... nem rossz nem rossz, csak csapat munka kellene
két papírszar nashorn hozta le a meccset -.-" -
Lehet vhol reportolni a játékban?Ill. van értelme? -
Nem érted.
Jó duplázóval 2k xp.
de mivel érdekes módon már ideje megint sose lehet jó duplázókat menni kapok a lehetséges 2k xp-ből 1k-t, 800-at. Ez így bizony gáz.
Utána meg megint megyek 1k xp-t winnel.
De az az 1 kör mikor a duplázóm van akkor 0% az esélye hogy jó kör lesz.
-
Megy az xvm? -
TrükkösIvan #305077 Nálam ez régóta megy, már gondolkoztam, hogy csinálok statisztikát, amiből tisztán látszik, mennyire manipuláltak a random csaták. Rendszeresen kevesebb xp-t kapok x2-re, mintha játszanék símán, és minden tankkal. Ezért egy ideje nem is foglalkozom a x2-kel. -
Nekem úgy tűnt, csak a duplázóra mész, hiszen amiatt reklamáltál. Ha elsőre megvan a duplázó, akkor azzal be is fejezted az xp gyűjtést. Viszont így 4 top xp-d van, + 1 szar duplázód, ami jobb, mint egyetlen jó duplázó.
Ha meg nem csak a duplázóra mész, akkor meg kit érdekel hogy sikerült a duplázó? Mondjuk én még soha nem voltam úgy, hogy egy tankot a duplázókkal húztam volna ki. Az olyan "muszáj játszani" érzetet ad. -
TrükkösIvan #305075 Nálam eddig egy su85B volt, most becseréltem su85-re, és tök jó, hogy lehet húzni történelmi csatákban, mert megad ugye mindent ami kell:) Bár kicsit kevesebb xp jön, de mégsem olyan küzdelmes így az élet, folyamatosan túlerőben tudok grindelni;) -
szívat, mert a lehetséges xp-ből jóval kevesebbet kaptam...
ha 1k xp-s körömte winelem akkor 2k xp.
helyette kaptam 1k win xp-t. mikor tudtam volna hozni +1k-t is.
-
lexlutor #305073 serb. ki mas?? -
foxbat88fx #305072 teszten mentem velük...
abszolúte jó mind a kettő, élesben még nem próbálkoztam menni mert a sok hobbináci mind német tankkal akar menni :) így elég sokat kellene várni a Panther-re... T-34/85-el viszont most megyek egyet :D ha már említetted kedvet kaptam hozzá -
suba53 #305071 Szopat ez mindenkit, nem csak a parasztot. :-) -
Azért, mert így jóval több xp-t szedtél össze, mintha elsőre le szorzóztad volna. :) Úgyhogy nem is szivat, ha így nézzük. -
nemtudommivan #305069 Semmi gond :)
T44
11 csata után 10%-os
30 csata után 35 %-os
Így hamar lesz rá torony meg löveg.
-
besti #305068 Nekem is rosszat ír, de most nem tudom mennyi a jó, mert a weboldalak sem egyformán számolnak. Kell biztos egy pár nap , mire visszaáll a rend. Amit az XVM mutat az a wot-news-éval egyezik meg. Noobmeter, wotlabs megint más eredményt ad. -
akkor a múlt heti meetingen ki találta ki hogy engem arany lőszer vagy arty öljön meg ? -
lexlutor #305066 miutana reggeli meetingen serb kielemezte a teammel a magyar jatekosok telejsitmenyet az elmult honapban, kidobta h te voltal a legjobb, es ugy dontotek, ma teged elovesznek. ezert. -
Mért kell a parasztot szopatni azzal, hogy megy 4 csatát, top dmg-top xp, de veszít, majd megy 1 csatát, össze tud szedni 400 dmg-et és az lesz a first win ?
Sose lesz meg a kibaszott 8as brit heavy -
Mentem két csatát historicalba PantherM10-zel, tök jó volt minden, a harmadikban meg csak úgy becrashelt és nem is enged vissza...fuck yeeee -
pedig nagyon jó kis tank. a 175-ös átütésű ágyúval meg fogod szeretni. meg az erősebb motor is jól jön hozzá. -
Ez pontosan így van. -
400V #305061 Én biztos nem törlöm le, akkora birka se vagyok hogy pénzt adjak érte többet. Engem nem hajt a prém fiók hogy ketyeg azt játszani kéne.
-
Pares #305060 Kellemes tank, rengeteg spaced armorral. Nekem jobban tetszik mint a sima Panther, ajánlom. :) -
jelents valakit csapat sebzésért 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem fogsz tudni
-
na igen, erősen ? fejem van sokszor hogy ezt most a faszé nem tudtam ki kapcsolni ?
(pedig 1x valahogy sikerült, csak át állítottam fejlesztettre vagy vissza fejlesztettről és most megint ott a szar füst )