418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    hmmmm, ha esetleg nem lennétek meg, jöhet az inv ;)
  • Master91
    Játszunk!

nevezd el a képet:
  • Szpecnyaz
    Nem kell hozzá klán, akikkel játszok azoknak a fele HUNS-os. A többiek EFE, IDEAL, 322 (mind magyarok). Annyi hogy a HUNS TS-en vagyunk.
  • Simulacrum
    Kipróbáltam a történelmi csatát. Két kör Hellcattal, mindkétszer szarrá vertek, egyszer full narancs csapattól kaptunk ki. Én simán a németeket érzem sokkal jobbnak.
    Amúgy nem katasztrófa ez a mód, de itt nagyon fontos lenne az összedolgozás, az meg ugye itt sincs, szóval eléggé random az egész.
  • OnkleTonto
    Letöröltem és műxik, nagykösz!
  • pecaboy
    Mod nélkül még jól menne, legalábbis tier1-ben teszteltem. A célzó modot már kiszedtem, wot tweakert is használtam. Akkor asszem az xvm lesz a következő, amiről lemondok.
  • foxbat88fx
    ja már látom HUNS....
    oda meg nem tudok bekerülni
    végül is nem is lenne fontos maga a klán, csak az kellene hogy ha egy normális klán csinál pl. Csapatot akkor dobjon egy invet...
    csak hát ugye a klántagot előbb meghívják
  • patchaou
    Nálam gyengébb a cucc, wot tweaker, wot starter és feladatkezelővel mindenm bezárva, xvm nélkül még játszható.
  • pecaboy
    Egyébként Core 2 Duo 4 giga rammal, Radeon 6570 vidikártya 1 gigával - ilyen gépem van, de minimumon is szaggat a játék, főleg, mikor meghal valaki, vagy amikor váltok árkád nézetről sniperre.
  • realcsabi
    Akkor nincs mit tenni, marad a várakozás. :)
    Köszi a gyors választ.
  • pecaboy
    Tömörített textúrák vannak már 9.0-hoz?
  • foxbat88fx
    most melyik klánban vagy? :D
  • Nihili
    Jelenleg az xvm bugos, de tudnak a problémáról, dolgoznak rajta. Minimapot pedig alapból tudod növelni/csökkenteni gyorsgombbal, csak nézd meg a játék beállításai közt, mire van kiosztva.
  • Szpecnyaz
    Mi minden nap szoktunk tolni, ilyen 80-90%-os winrátával.
  • realcsabi
    Estét mindenkinek!
    A 9.0 nekem is szépen megbolygatta a dolgokat, alig birom megint összehozni azokat a modokat amiket olyannyira szeretek. Jelenleg egyvalami hiányzik de nagyon, és ebben szeretnék némi helpet kérni. Szóval xvm pipa, jymbo pipa, gnomefather pipa, viszont a minimappal nem tudok mit kezdeni. Hiányzik egy jó minimap mod, úgy emlékszem ezt anno 8.11-nél lefedte az xvm mod, de itt sehogysem tudom beállitani, a configuration editorral sem. Szörnyen hiányzik hogy hotkey-jel ki tudjam nagyitani a minimapot, illetve hogy lássam név szerint az egységeket a minimapon, a látótávolságról nem is beszélve. Esetleg tudnátok ajánlani egy minimap modot, ami működik a 9.0-val? Vagy xvm editorral be tudta valaki üzemelni a fenti dolgokat?
  • McLarenpowa
    aki T-home netes az csak az EU1en játszon, mert azt áthelyezték németországba és nem megy át a csomag a fos telia hálózatán
  • gezu1025
    És valóban. Az EU2 75k playerrel játszhatatlan, olyan, mint volt. Az EU1 115k playerrel oké.
  • McLarenpowa
    EU1 nem laggol T-homeon
  • gezu1025
    Ugyanolyan fos, mint volt a patch előtt. Amikor tud akkor laggol. Rakat szar az egész, és senki ne mondja nekem, hogy USER error, amikor 15 másik netes game, 30 ms-el szaladgál, packet loss nélkül.
  • tamas323
    Tényleg nem fér a fejembe miért laggol be 2 másodperce az egész játék -10 fps el társulva hirtelen amikor célozni kezdek. A 8.11 ben ilyen nemvolt:/ már próbáltam mindent, de ez így ROHADT K***a idegesítő. Főleg T10-ben 2 másodperc alatt ki is lőnek egy közelharcban....pfuu-.- valaki tapasztalt ilyet? 42 nap prémium van, de szerintem lefogom szarni , mert játszhatatlan számomra így sok light-tanknak megszűnt így az értelme részemről. Esetleg célkereszt mód ami valami oknál fogva jobb?
  • GabeE3e
    Ezt mondjuk nem értem,hogy "olyan járművekkel csatáztam,amik nincsenek is a garázsomban" -ilyen infót nem mutat,hogy melyik tankokkal produkáltad a mai statisztikát,
    a csataszám,azért nem egyezhet,mert a noobméter nem frissít fél óránként.

Egyébként meg lehet 106os wn8-at produkálni,például ha jól tudom,akkor a wn8 elég nagy részben figyeli,hogy az adott tankkal,mennyire sebzel a játékosok átlaga alatt vagy felett, így sokkal nehezebb statpadderkedni,és ha pölö Hellcattel mész gyenge köröket,akkor brutálisan kevés wn8-at produkálsz.
  • Nihili
    Nekem is marhaságokat ír a noobmeter. De használd helyette ezt:wotinfo.net Nem mellesleg gyorsabban is frissít mint mondjuk a noobmeter, a játékból való kilpést követően 1-2 perce rá már meg lehet nézni a napi statot, hatékonyságot.
  • okosszöszi26
    kisgeci
  • GabeE3e
    Mond a játékbeli neved megnézzük
  • 3636
    Nekem jó!
  • okosszöszi26
    noobmeter másnál is marhaságokat ír?

megnéztem a mai "játéknap" után a statisztikát, erre azt írja a WN8-am 106!

hát nem vagyok egy jó játékos, de ennyire szar sem
    azt sem tudom hogyan lehet 106 WN8-at összehozni
    szerintem ennél akkor is jobb az ember, ha csak egyhelyben végigállja a csatákat

a csaták száma sem stimmel, no meg olyan járművekkel csatáztam szerintük, ami nincs is a garázsomban
  • popey8
    Akkor passz. Szar a pecs, ki tudja mi a gond.
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • stork13
    Kezd üresen és meglátod a mod-ok okozzák-e.
  • ikarus44
    Esetleg az XVM, ált. az szokott zavart okozni.
  • patchaou
    Lessz valahol egy noscroll file, azt töröld ki a picsába.
  • 3636
    .9.0 - Alternatív teljesítménynövelő megoldások
  • ikarus44
    De az összes jó 9.0-ára... Örülök ezek szerint volt értelme...
  • 3636
    9.0 - Alternatív teljesítménynövelő megoldások
    A cikk lényege, hogy bizonyos műveletek végrehajtásával jelentősnek mondható teljesítménynövekedést sikerült elérniük a 0.9-s WoT-ban

[URL=http://wotinfo.hu/index.php/item/910-0-9-0-alternativ-teljesitmenynovelo-megoldasok]
  • stork13
    Szedj le minden mod-ot és nézd meg úgy.
    Ha úgy jó, akkor egyesével kezd el visszatenni őket, hogy kiszűrd melyik csinálja.
  • ikarus44
    Valakinél előszokott fordulni a következő?:Belépek a csatába, és percekig 999 ping rajtam kívül nincs tank, csak 2.-3. újraindításnál, de még akkor is ki van fagyva, és ha van egy kis szerencséd, akkor úgy 3-4 perc után talán magához tér a játék...
  • foxbat88fx
    Van itt olyan embör aki tagja olyan klánnak akik rendszeresen (napi szinten) játszák a Csapat módot???? És esetleg nem keresnek egy jó játékost????

sajna a jelenlegi klánom totál elment CW irányba, amit én totál leszarok :/
    Randomot sem nyomom már.... marad a HB meg a TB... ha már van 106 tankom :D
  • stork13
    Az Alienware-ről van egy új acchoz való 1000 gold+1hét prémes.
    Dobj egy pm-et ha érdekel.
  • OnkleTonto
    mit kéne frissiteni? azt irják hogy ez már a 9,0 hoz való modpack
  • Oddball29
    Egy cimbim most kezdett el ismerkedni a WoT-al. Valakinek esetleg nincs meghívókódja?