418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    bugfix fps drop eseten:

http://ftr.wot-news.com/2014/04/18/wot-game-crash-bug-fix/
  • Toweliee
    Ha nem sikerült megoldani akkor írj, és feltöltöm neked a file-t, amit szeretnél.
  • TrükkösIvan
    Vettem egy kis t70-est, de be sem enged Kurszkra. Biztosan sokan állnak sorban orosz felderítővel..
  • mijki
    res_mods gui mappában a ZoomX.xml-ben áttudod írni :)
  • mijki
    res_mods.9.0gui mappában a ZoomX.xml-ben áttudod írni szerintem. :)
  • pecaboy
    Van ez a Vitiris minimal sight, de benne van az 50x-es, kislépcsős zoom is. Ezt hogyan tudnám kiszedni? Legjobb lenne egyébként a 2-4-8-16x, de beérném a játék alap 2-4-8-ával is.
  • Pares
    Mást is kidobott a csatából? Hiába próbálkozom, nem tudok visszalépni?!
  • patchaou
    CS grafika BF gépigénnyel... XD
  • datango

:)
    hát nem CS, meg BF :) az biztos :)
  • DarkDays
    Sajnos EU2 egy olyan országban van jelenleg,ahova innen valamiért nagyobb veszteségek árán jut el az adat mennyiség :(
    EU1 Magyarországról sokkal jobban elérhető.
  • kisTekila
    a CS és BF után nem fog tetszeni
  • JeffDunham
    vteps.hu a ts cím, ott vagyok, gyere válaszolok
  • Ultimaulti
    Ha valakit érdekel account: rossz stat, 10k csata, de van benne vagy 20 garázs, tank is akad jó pár, meg azért nem kell elölről fejlesztgetned. Marhulni jó, ha a játék szivat; saját statod nem rontod. Ha van valami megunt accod, más mmo-hoz, csere érdekel. Írj privátban.
  • calalevado
    kettes szerver miért lagol ennyire?
  • datango
    ok
  • patchaou
    Kb fél óra múlva tudok ts-re menni, majd küldök címet ha addig nem lesz más :)
  • datango
    tud valaki mondani nekem egy olyan klánt aki aktív magyar és van tsük? :) szeretnék feltenni pár kérdést!
  • patchaou
    Ja nálam több mint ezer csata van a statomban olyan tankokkal amikkel egy csatát sem mentem. Kurva bonyolult lett volna külön jelezni az adatokat...
  • okosszöszi26
    köszike

társítással műxik
  • Sunsetjoy
    A noobmeter esetében nem az volt a gond az "ilyen tankkal nem is nyomtam", miszerint a Stug III-ból lett Stug III ausf. G, valamint a sima PZIV-ből PzIV ausf. H. ??

Anno még a játék is az IS-4 tizesbe kerülésénél az IS-8-hoz adta hozzá az IS-4 (t9) csataszámot, ahogy az bekerült a másik ágba új tankként kilencesbe. Ilyen változásoknál akár be is bugozhatnak az ilyen statoldalak.
  • patchaou
    Lépj ki a wotból és úgy próbáld meg, ha úgysem akkor társítsd a worldoftanks.exe-hez.
  • datango
    Rendben köszönöm a segítséget!
  • patchaou
    Valami clan waros cuccal. Nem emlékszem pontosan mert az Én klánom nem startolt rá a témára. Majd valaki biztos megmondja. Amúgy egyszer itt a fórumon valaki hirdetett olyan accountot amin volt ilyen tank.
  • okosszöszi26
    11K játék után bekapcsoltam végre a replay mentést, csak azt árulja el nekem valaki hogy a ..csába kell ezt lejátszani
    ha rákattintok csak azt írja ki, programfuttatási hiba
  • Sunsetjoy
    A legutóbbi kláncsatás event alatt lehetett jó eredménnyel megkapni.
    Sehogy máshogy nem lehet hozzájutni, csak az említett accountvásárlással, ha valaki olyan válik meg accountjától, akinek megvan az a tank.
    Hasonló a korábbi kláncsatás event után szerezhetett M60-as amcsi tank is.
  • datango
    és régen hogy lehetett ilyent szerezni ?
  • patchaou
    Nem lehet. Legfeljebb accounttal együtt.
  • datango
    VK7201k <- X es premium tankot hogy tudok venni? láttam a játékban de sehol se tudtam megvenni ? hogykell?
  • Master91
    Hát, azt hiszem nem szabad örülni a tavaszi szünetnek ( előjöttek a hétvégi játékosok )
  • gezu1025
    Valóban elég brutális gépigényt varázsoltak a játékban. Főleg annak fényében, ahogy kinéz.

Nálam maxon fut HD-ban, de elég komoly fps dropok vannak a mapok között. Az újabb mapaokon 25-40 között mozog az fps, míg a régieken 45-75 között.
  • AlucardHuN
    Hát inkább mint alatta...
  • bigmano
    Lesz@rom ha teljesen ki is veszik a játékból a teljesítmény bármilyen analizálását!
    Sőt örülnék is neki ha nem lenne wn8/7/6 meg a többi.......
    Csak azért írtam hogy nálam is rossz értékeket mutat szóval nem egyedi eset!
  • lexlutor
    most miert rontod el az oromet? mar majdnem elhitte! :)
  • Oddball29
    Jó lesz az 20-nak is.
  • AlucardHuN
    vagy stabil 25:D
  • AlucardHuN
    Hála égnek és a teljes képernyőnek újra van 34 fps-emXD
  • seriousthreat
    Historical-ozok egy pöppet:

http://www.twitch.tv/serious_threat
  • Hypo #305302

mondjuk en totál minimum graphon játszom nálam hala az égnek nincs fps csökkenés pedig elég régi a gép, de a laggolas kurvára idegesítő tud lenni
  • polluxware
    pééééé-csám kivan ,hogy peccsről-peccsre egyre szarabb ez a tetves pénznyelő szhar...

lagggol mint az atom... élvezhetetlen szar

kapják bé

9.0 élménybeszámoló
  • zsupeti
    :) T95ön próbáld ki.