418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #305380 FOV calc -
SerB bácsi mondta hogy a játékosok felének tetszik a felrobbanó tank hangja.
Engem is foglalkoztatott a gondolat és most így játékközben rájöttem mi hiányzik nekem a kettős pukkanás sz első lehetne a találat a második meg a tank robbanása .
-
az nekem is elcsúszott balra. még nem találtam meg a megoldást.
ha az alap célzót használom, akkor jó, de mikor bármit felteszek, elcsúszik.
(gyanítom a fov beállításokban okoz gondot, de 1.680-hoz nem tudom már mennyi kell) -
VanDaal #305377 Köszönöm a tippeket! Ezeket nem csekkoltam, és lehet, hogy ezek közül volt a ludas valami :)
Az egér egy Logitech mx 518-as, és azóta sikerült megoldanom a problémát. Leszedtem hozzá egy újabb támogató programot, amivel már nem csak egyes billentyűket lehetett csatolni az egér gombokhoz (mint ahogy a gyárilag hozzá adott szoftverrel), hanem konkrét játékbeli funkciókat is, és ezzel már újra megfelelően működik minden. -
-
Oddball29 #305375 12 nap. Az even mapon nem lesznek elválasztva a tier-ek, 8-ig akármit használhatsz. -
Azt hiszem eddig ez az év vicce a WG-től. Egy olyan tankot akarnak adni, ami már benne volt a játékban? És még csak nem is T10? Nagyon úgy sejtem, h ezalatt a "kampány" alatt nem lesz olyan tolongás csata előtt, mint az első kettőben volt. Ha esetleg nem nyerek tankot, az sem nagyon fog érdekelni. Az meg külön vicc, h a map egyes részein T10-el, máshol T6-tal és T8-al kell csatázni. Nekem ez nem tetszik. -
Lentebb írtad cseréltél vinyót és újra raktad az op rendszert, általában ilyenkor le kell csekkolni a
Visual C++, NetFramework, DirecX
progikat mert alapból az op csak annyit tesz fel ami neki kell a működéshez.
A Net keretrendszer meg nem épül egymásra tehát a legújabb nem tartalmazza a régebbieket.
Az egered milyen márka vagy már megbuheráltad ?
-
pecaboy #305372 Ha Karl mintázatúak a textúrák, vedd fel 100%-ra a 3D beállítások csúszkát jobb fent. Amúgy sem érdemes lejjebb vinni, nem növeli az FPS-t. -
bekescsaba #305371 Sziasztok!
Milyen ez az 5.ös szovjet prém td? megéri az árát? -
Majd meglátjuk,de legyen úgy,ahogy mondod.
-
zsupeti #305369 ipon.hu -
Oddball29 #305368 Ha 100 tagnak veszünk egy klánt, annak aktív kellően mondjuk a fele, ráadásul kétfelé megy a teljes CW-ző állomány, akkor úgy nem is olyan nehéz. -
Egy nagy vicc az egész, az is,hogy a legjobb 6000 ember kapja csak meg ezt a hetes tankot, miközben a 10-es VK-t a top 10000 kapta, nem fogok kétségbeesni,ha nem lesz meg ez a pershing copy. -
mittomén1 #305366 én hülye leszedtem a 9.0át
az összes tankom úgy néz ki mint a karl,olyan kockás a játék mint a minecraft kb, meg 5fps-en fut vagy inkább diavetítést tart.olyanokat laggol hogy tíz másodpercig áll a kép.mi a jóságos .... van itt??? megoldás?vagy az nincs?minek is... -
bornofakone #305365 Én meg pont azt tapasztaltam h eu2-n több a paradicsom, bár eu1 se szégyenkezhet.
Sőt mikor párszor mentem 1-2 HAMI-s ismerőssel, nem 1 jelentette ki pl. kerek-perec h ő nem hajlandó eu2-n menni (laggolt eu1 nagyon és jobbnak tűnt eu2-re menni, de aztán semmi nem lett belőle).
Igazából úgy vagyok vele h mind1, melyik szerón vagyok, mindenhol mocsok sok tomatoman van :) -
Kihagyható :DDD őszintén örülök, hogy csak ezt adják, mivel megint vizsgaidőszakra tették... -
Oddball29 #305363 T23E3-at lehet nyerni.
(Mi a francnak... Trénernek ott a Ram II, Pattont meg kutya nem használ 10-es CW-n.) -
Simulacrum #305362 És az automata nem úgy működik, hogy EU1, ha megtelt, akkor EU2. Ha nem így, akkor igazad van. -
Attiska #305361 Köszönöm.
Nem tudjátok, hogy lehet eltávolítani a bekarikázott szöveget? Ez akkor van, ha kilőttek, és nézem a csapattársakat.
-
bigmano #305360 Mivel alapbeállításon automata tehát ez nem jó következtetés....... -
Oddball29 #305359 OFF
Update: War of the Worlds: Goliath anime
ON -
A ködeltávolítás és az ftr-en is posztolt engine.xml csere szerintem javítást hozott, ahogy eddig érzékelem (e6300@2,86,4giga800,gef9600gt), 1280-ban minimálon+nem fejlesztetten 30-40 az átlag, súlyos fpsdrop nem volt. -
Van. -
Attiska #305356 Van már 0.9.0-ra Max Farplane? -
VanDaal #305355 Most minimalistában tolom :P
Egyébként eddig engem se dobott ki, de ha már elkezdte, akkor egyből kétszer is, kicsire nem adunk jeligére. -
0 mod ez a baj:D Nekem fent van elég sok és még 1x sem dobott ki. -
Simulacrum #305353 Amióta van EU2-es szerver én csak azon játszottam, most a lag miatt muszáj az EU1-en tolnom. Nem tudom más mennyit játszott a szervereken, de állítom sokkal gyengébb a játékosállomány az egyesen. Még T9-ben is vannak full piros csapatok. Gondolom ennek a leglogikusabb oka, hogy kevesen jutottak el odáig, hogy a szerverek között váltsanak, akinek meg már ez sikerült az valamennyire már tud mozogni a tankjával. EU2-őn nekem egy nap max. egyszer volt olyan, hogy egy csata 15-0 legyen mondjuk 30-40 csatából, EU1-en már nem is tudom hanyadiknál tartok csak ma. Kezdem átérezni a skill alapú MM követelőinek érzéseit. -
pecaboy #305352 Átírtam benne egy-két egyéb apróságot is, remélem, működni fog. Majd tesztelem. -
pecaboy #305351 Megnéztem, nincs benne. Valami "minimalistic sight"-ot tartalmaz, de sztem nem ugyanaz. Nem lényeg, megtaláltam, amit akartam, de azért köszi! -
lexlutor #305349 tavasziszunet absszus.. szarabb mint egy 5xes hetvege.. -
atee73 #305348 ez csak egy telepito , te valasztod ki mi kell belole, nezd meg benne van e -
pecaboy #305347 Modpack? Nekem csak ez a Vitiris célzó kell. -
pecaboy #305346 Jaaa, azt nem tudtam, hogy a json fájlok nem kódoltak :)
Köszi, majd kipróbálom, csak most ki van égve a szemem :P -
atee73 #305345 probald ki ezt minden muxik benne -
Toweliee #305344 Én ezt csináltam, 3x-5x-8x-10x-12x-14x lépésekben működik.
Ide másold be: resmods-090-scripts-client-mods
Írd felül. Ha ez nem oké, akkor total commanderbe tudod szerkeszteni (zoomXSteps" : [3, 5, 8, 10, 12, 14]).
-
pecaboy #305343 Nekem nem crashelt egyszer sem, mondjuk az fps lehetne magasabb. Használjam vagy sem? -
pecaboy #305342 Köszi, jó lenne. Szóval Vitiris minimal sight kellene, 2-4-8-16, esetleg 2-4-8 (azaz gyári) zoommal. -
VanDaal #305341 A legjobbkor! Pont most vágott ki másodjára egy csatán belül, pedig új windows, új kliens, és 0 mod...
"Working as intended" :) -
pecaboy #305340 Köszönöm mindenkinek, kilogikáztam, hogy félig-meddig hogyan lehet megoldani. (Először felraktam a 2-4-8-16x zoom modot a célzómod mellé, de minden maradt a régiben, ezzel így nem sikerült. Az xml fájlokat is hiába piszkáltam meg.) Szóval leszedtem önmagában is a kislépcsős zoom modot, és ami fájlok abban voltak, töröltem a res_mods mappából. Így minden megy, kivéve, hogy a képernyőn mindig fixen középen lévő célkereszt dolog jól elcsúszott, de sikerült kikapcsolnom. Így minden jó, csak ez hiányzik. Így is tudom használni, csak hát nem tökéletes.