418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Ez persze lehetséges, de érted, ez csak akkor derül ki, ha valaki leírja milyen gépe van. Az hogy csak dühöng, ebből nem fog kiderülni semmi, és megoldás se lesz. Amúgy milyen VGA-kal van probléma?
  • viper07
    Nekem i3-3250, 4 GB Ram, Radeon 7770 1 GB, SSD merevlemez.
    A grafika minimum, látótávolság maximum. XVM fut,WWII hangmod fut, felbontás 1920*1080.
    50 alá nem megy az FPS, de általában 80-100 körüli, tökéletesen fut HD modellekl is. Betöltési idő minimális, gyakorlatilag azonnal benne vagyok a csatában.
  • Kronos79
    Azért nem teljesen van ott a pont. A WG is elismeri, hogy vannak bizonyos videokártya típusok, amik nem túl jól támogatottak. Na ez miatt lehet csúcs a géped, ha a kártyádat nem támogatja a játék. Ez esetben lehet akár 10 fps-e is. Ne értsd félre nem megvédeni akarom a sírását.
  • AlucardHuN
    Hmm valami clever guy nem tudja hogy mikorra ígérték az új francia tankokat? Egyrész azért mert az Arl 44 után válik ketté az ág, és Somua SM néven lesz egy t7-es autoloaderük. A másik ág az ugye hagyományos heavyket fog tartalmazni, ha jól emlékszem ilyen jenkikre hajazó járművekkel.
  • Savaran
    Ott a pont
  • EmR3
    ahhoz hogy valaki kikapcsolja az ilyen cuccokat nem kell ezt a szart feltenni
  • TomDantes
    Amúgy egy 4 éves gép, pláne ha 4 éve se volt csúcs gép, mára már igencsak gyenge. A ,,sokkal erősebb" gépre is kiváncsi lennék, hogy milyen ha már 10 fps-el fut rajta a wot.
  • zsupeti
    Futtasd a játékot game booster3 alatt.Minden háttérben futó alkalmazást lelő,hogy több erőforrásod legyen a játékra.
  • mittomén1
    hát köszöni szépen de tudtommal nem az. eddig semmi gondja nem volt vele. de 9.0 óta van ez. de ugye még mindig nem a 9.0 a hibás?imádom ezt a magyar logikát.
  • EmR3
    Amikor a jelenlegi cuccot összedobtam még nem volt fenn, de majd kipróbálom.

# Popey8 #305403:

Sajnos nem, de lassan kezd nem is érdekelni a dolog.
    Azon filózok hogy jól lehúzom a statomat a faszba, kezdem unni hogy a sok csíra ha nem csinál semmi az normális, de utána meg a fél csapat tőlem várja a megváltást.
  • TomDantes
    Mégegyszer: Mi lenne ha példéul leírnád milyen géped van? Talán hasznosabb lenne a dühöngés és a fröcsögés helyett.
    Teszt szervert kipróbáltad? Ott jól ment?
    Amúgy mire számítasz, ha az sg fórumon nagyon dühöngsz a fejlesztők kijavítják az esetleges hibákat? Ez nem valószínű. Rohadtul megértem, ha rosszul fut, bosszantó, idegesítő de...és? Semmi konkrét infó csak dühöngés. Ezzel úgy mégis mit kezdjünk?

Arról nem is szólva ha rosszul fut annak sok oka lehet.

Ja, és nálam meg jól fut, továbbra is, nem vesztettem fps-t. Ősszel vettem gépet.
  • mittomén1
    nem nem lehet.de azért használunk ugye erős hasonlatokat hogy a lényeg jól kivehető legyen.ez esetben ugye az hogy a wot felzabálja a gépe és cserébe nem sok mindent ad.most már majdnem semmit.
  • lexlutor
    matyas haverod egy autista, ha 200ks gepen 10 fpsen megy neki.
  • mittomén1
    de ismerek olyat is akinek megy mint eddig. megkéne határozni végre mi a gond akkor.a baj hogy ezt nem teszik.én örülnék ha megmaradna az eddigi 25 fps-em.az se sok de ahhoz már hozzászoktam
  • lexlutor
    dramatizalj meg egy picit jobban mar ha lehet..
  • mittomén1
    ezt én gamer gépnek vettem anno.viszi is a játékokat minél újabb annál gyengébb grafikán de viszi.kivéve a wot-ot ami olyan kb mintha a super mario az induláshoz elkérne 16gb ramot
  • Savaran
    :D nekem is kevesebb lett az FPS és igen nekem is laggol néha de korántsem olyan drasztikus a helyzet, legalábbis nálam eddig 90-100 al ment most 60-70 na bumm kit érdekel, és nem hárommiliós gépen
  • popey8
    Az xvm nektek sem mutat semmit a summary fülön? Ahol van a fadöntés meg minden (legtöbb dmg, legtöbb kill stb.).
  • mittomén1
    na serb hadd ne mondjam kinek és mit szövegeljen.fogja be. majd kidobom a 4éves gépem a kedvéért.de már látom is ahogy emberek tízezrei szaladnak új gépet venni.
    DE LÁTOM MÉG MINDIG GOND VAN AZ ÉRTEMEZŐKÉPESSÉGGEL: EZ NEM EGYEDI PROBLÉMA ÉS NEM A GÉPEM HIBÁJA.akkor mégegyszer: a probléma nálam sokkal erősebb gépről játszó ismerőseimnél is jelentkezett.
    adjak email címet; mondd már meg mátyás haveromnak hogy tavaly vett 200ezres gépét dobja ki az ablakon és vegyen újat mert 70fps helyett 15 maradt neki.de lakcímet írj mert odamegy és bedarál:D
  • Nihili
    Abban egyetértünk, hogy a big world engine amit a játék használ nem valami erőforrásbarát, ráadásul a 9.0-át meglehetősen bugosan adták ki.

#EmR3

Nálam a test2 verzió hibamentesen fut.
  • ximix #305400
    fél off
    (aki még nem látta volna)
    A lengyel barátaink milyen tankot rittyentettek össze unalmukban :)
    http://www.youtube.com/watch?v=fvUoHBZmqDw
  • zsupeti
    Nézd meg itt,hogy mennyire bírja a géped a wot-ot.
    itt

lehet,hogy kevés a ram a gépeden
  • szakasz
    ez csak egy gyors "event" a nyár előtt (ill. a nagy kampány előtt, hogy addig se legyen a nagy üresség és várakozás), ezért nincs nagy nyeremény sak egy tier7-es vacak.
  • Savaran
    Én is full minimumon játszottam a játékot, egy múzeumi géppel, de be kellett invesztálni erőműbe sajnos ilyen a fogyasztói társadalom, amit holnap megveszel már tegnap elavult volt, ha játszani akarsz gamer gép kell pont
  • TomDantes
    Ha így véld jobb lesz ha letörlöd...

Amúgy volt teszt szerver. Miért nem próbáltad akkor ki? Nem ért volna meglepetésként a gépigény.

Ja, és puffogás helyett, leírhatnád a gépedet is, hogy mégis mi az amin játszhatatlan.

A lag-problémának meg semmi köze a gépigényhez, sőt, ahogy az elmúlt napokban olvastam nem is feltétlenül a szerver hibája, olvasd visszaaz erről szóló hozzászólásokat.
  • mittomén1
    oké nem gond, azért kösz.értékelem a segítő szándékot. talán írok ezügyben a supportnak.bár gondolom elveszne a többi panaszkodó levél közt,megoldást meg aligha tudnak.
  • szakasz
    mi az hogy elfogadta ? ilyenről szó sincs.az xvm mindig is egy megtürt dolog a WG részéről, az hogy be tudsz lépni WG account-al, az teljesen más, ilye te is csinálhatsz a saját oldaladra, vagy akár google-os belépést, attól még a WG (google) nem fogad el téged, hanem fordítva, te fogadod el az ő beléptetését.
  • mittomén1
    talán mert régóta játszom, fizettem is érte.talán joggal várhatom el hogy normálisan műküdjön.az én gépemen nyilván nem akarok max grafikán 90fps-t de azért mindennek van határa.nem értem mi történt a 9.0-ás átállásnál.a játék ugyanúgy évekkel van elmaradva a színvonaltól kinézetileg eddig is ette rendesen a gépet de most már ennél is tovább ment és olyan szinten felzabálja a pc-met mintha tegnap jelent volna a történelem eddigi legbrutálabb gépigényével.
  • Savaran
    SerB mondja: Az abakuszt cseréld le számítógépre :D
  • ikarus44
    Ahhoz a verzióhoz van fix a minimap-ra?
  • ikarus44
    Köszönöm!
    Egyből meglátszik a WOT elfogadta társoldalnak az XVM-et:Most már náluk se működik semmi sem...
  • EmR3
    Az, nálam az utolsó teljes xvm-5.2.1-test1-es verzió van, a nightly félével folyamatosan valami baj volt.
  • ikarus44
    Valaki tud segíteni?
    Letöltöttem, és felraktam az XVM legújabb verzióját, de amikor elindul(na) még a frissítő fájlt behozza, de amikor az "indítás"-ra ráklikkelek azután egyszerűen kidob. Most akkor az új verzió bugos?
  • kisTekila
    sajnos aza célzó nem tetszik :(
    de naagy pirospont neked és stork13-nak (jövök eggyel) ;)
  • Simulacrum
    Nekem is tetszik a hang, de nekem is megáll egy pillanatra a játék ilyenkor, ami elég bosszantó, szóval inkább vissza régit.
  • pecaboy
    Akkor passz, nekem ennyire sosem esett az fps, bár majdnem. Leszedtem a ködeltávolítót, a minimal sightot, illetve minden játékindítás után átállítom a WoT affinitását két magra, ezzel stabilan tartom a kb. 28+ fps-t (minimális beállítások mellett).
    Konfig: régi Core2Duo, 4 giga RAM, HD 6570 vidikályha 1 giga gyengébbik memóriával.
  • Nihili
    Ennek fényében adódik a kérdés, hogy ha így gondolod, akkor miért akarsz vele még is játszani?:)
  • pecaboy
    A Törcsi :) izé Toweliee által említett fájlt módosítottam, és így tökéletesen megy. Abban szépen át lehet szerkesztgetni a zoom opciókat (is). Szóval felrakod az egész minimal modot, és azt az egy fájlt írod át, így nem csúszik semmi sehova.
  • mittomén1
    köszi ezt már ki sikerült matekoznom.a gond az hogy 25 fps-el indulok majd 10 másodperccel csata kezdés után jön az esés 10-13ra aktív harcok közben meg kész vége esélytelen 5fps percenként 10másodperces akadás.egy csatában kérdeztem kb tízen szóltak vissza hogy ugyanez van náluk is 5-15fps közt teleportálgat a tankjuk a pályán
  • mittomén1
    lol ipon.hu hallgattál volna bölcs maradtál volna.
    na persze okos gyerek majd új gépet veszek mert ezek nem tudnak játékot optimalizálni.azon se lenne jobb.mellesleg adhatom a számlaszámot amire utalhatod az anyagi fedezetét?több ismerősöm erősebb gépen arról panaszkodik hogy ugyanúgy szaggat neki csak 10-15 fps-en.
    ennél újabb játék nálam magasabb beállításon sokkal szebb grafikával fut lag nélkül.na vajon hol lehet a hiba? ugye véletlen sem ott hogy ez a ronda játék csakúgy felzabálja a gépet és cserébe ocsmány grafikát és játszhatatlan játékot nyújt?