418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #305540 ha megmondod hogy kell akkor megcsinálom, én ehhez nem értek :) -
foxbat88fx #305539 visszaraktam most mind a 4db 1gb-os GEIL ramot :)
vagy a slot szarakszik vagy a memória
Ha a memória akkor érdekes a szitu :)
mivel garancia még van rá (10 évet adtak rá) de ilyen memória már nem is létezik :D
2008-ban vettem, szóval érdekes lenne a csere :) -
Pares #305538 Memória diagnosztikát kéne akkor futtatnia. -
Frankie69 #305537 Próbáld meg törölni a AppData/roaming/Wargaming.net/WorldofTanks/ mappában a preferences.xml filet. Ez jegyzi meg a WoT beállításokat. -
Kronos79 #305536 "egyes ram ki, gép nem indul, kettes ram ki, gép beindul"
Esetleg ez nem lehet a gond? Nézd meg a rendszeradatoknál, hogy mennyi memóriát ír ki! -
foxbat88fx #305535 LOL, töröltem a res mods mappát :)
most már enged grafot állítani.... kíváncsi leszek mi lesz ha visszamásolom miután beállítottam XD -
Pares #305534 Eszközkezelőben rákattintasz az eszköz keresése ikonra, nem tudom, hogy ezt próbáltad-e már. Második sávban az ikon. -
Frankie69 #305533 Így elsőre nagyon úgy fest, hogy videokártya. -
foxbat88fx #305532 azt megoldom ha elmegy a kép meg a hang :D
de most nem tudok wot-ozni :S
nem lehet grafikát állítani -.-" manuálisan meg nem találom hol kellene átírni valami CFG fájlt -
Pares #305531 Lehet a grafikus kártya, ha elmegy a kép és hang. Esetleg túlmelegedés. Vagy a végét járja... -
Pares #305530 Az lenne a legjobb, ha csinálnál egy képet az eszközkezelőről úgy, hogy minden fül ki van nyitva . -
foxbat88fx #305529 ez mi a bánatos f***om lehet? 
szarakodott a gép.... leállt wot közben, vagyis nem leállt hanem elment a kép meg a hang és csak ment a gép magában (kétszer is)
utána már meg sem mozdult.... gondoltam túlhúztam procit
alaplap elem ki, 5 perc vár, elem vissza, beindul
BIOS, beállítások... ok, go wot... megint ezt csinálja
egyes ram ki, gép nem indul, kettes ram ki, gép beindul.....
belépek wotba... már ott gyanús volt a dolog hogy miért ablakos módban jön be és miért 1024×768-ban....
á gondoltam mindegy, majd átállítom... AHA
beállításokban ez fogad, és ha a grafikára megyek azonnal kilép a játék magától :S
-
bekescsaba #305528 Erre gondolok én is. Hogyan ismertethetném fel vele?
5 perc, megcsinálom F8-ban is a tisztogatásokat. -
Pares #305527 Igen, azért, mert nem ismeri fel a géped a kártyát. -
Kronos79 #305526 A másik kérdésem: Safe módban használtad a driver cleaner progikat, vagy normálban? Ha utóbbi, akkor safe módban is próbáld le! Nekem csak így működött. -
Pares #305525 Egy telepítőprogramtól biztosan nem. A megoldás az eszközkezelőben lesz, muszáj, hogybott legyen. -
bekescsaba #305524 Ezt kapom állandóan:
Meglévő csomagokHDMI audio illesztőprogram
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit
AMD Accelerated Video Transcoding
AMD húzással használható kódolás
AMD Media Foundation átkódolók
Egyéb észlelt eszközök
Hibaüzenetek
Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen
-
bekescsaba #305523 Biosban nem állíthatódott el semmi? -
Kronos79 #305522 Az eszközkezelő listában sehol sincs sárga kérdőjeles cucc? Nekem csinálta anno, hogy egy másik fül alá rakta be az ismeretlen eszközt, de telepítés után a helyére került. -
bekescsaba #305521 nem segített a visszaállítás sem. Nem fér a fejembe, hogy tegnapig jó volt minden, aztán fríssítem a videokártya driverét, aztán onnantól meg nem látja. -
Pares #305520 Az eszközkezelőben van egy olyan opció, hogy eszköz keresése, azt próbáltad? Rendszer visszaállítás segíthet, feltéve ha azelőtt ott volt az eszközök listájában legalább az alap windowsos driverekkel. Csak vigyázz, mert a visszaállítás programokat is törölhet... -
bekescsaba #305519 nem látja az eszközkezelő. Ez a nagy baj, csak egy 16 megás VGA kártyát lát. letiltattam, de így se adja be a PCIE kártyát. Visszaállítattoma rendszert. -
Frankie69 #305518 Nálam ezt a legújabb xvm csinálta. Visszaraktam a test1-es verziót és azzal nincs ilyen problémám. -
Pares #305517 Szerintem ezt azért csinálja, mert eleve nincs "felfedezve" a kártya. Eszközkezelőben keresd meg a kártyát, valószínű, hogy a név mellett lesz egy sárga háromszög felkiáltójellel. Ott tudod kikapcsolni és törölni a drivert majd frissíteni. -
atee73 #305516 elmeletileg segithet a visszaalitas -
atee73 #305515 kell hogy legyen catalyst... benne van a driver pack-ban
-
bekescsaba #305514 Igen, ezzel kezdtem, az általad írt drivert töltöttem fel, el is kezdte futtatni a Catalystot, és a konfigurálás (analizálás ) során írta ki ezt:
Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen.
Így Catalystom sincsen.
Egy rendszer visszaállítás segíthet? Akkor látni fogja a kártyát? -
Pares #305513 Nyilván csak az alap windowsos driverek voltak feltelepítve. Atee73 linkjéről töltsd le a neked megfelelő drivert. Ha kész, akkor a Catalyst Control Center folyamatosan értesít majd, ha letölthető az új frissítés. De lehet, hogy mielőtt telepíted az új drivert, érdemes lenne az eszközkezelőben (ahogy Simalcrum írta) törölni a vga drivert, újraindítani a gépet, megvárni az automata windows driver telepítést és csak utána telepíteni az új drivert. -
atee73 #305512 Radeon Hd vga tulajoknak
a catalyst controll center soxor nem ad eleg feszkot a kartyanak , ezert van az hogy a game alig hasznalja a vga-t(lasd alacsony terheles) megis fps drop van . Itt egy megoldas ez altalaban segit (nem tesz kart a kartyaban)
megnyitod a catalyst controll centert
engedelyezed az overdrive-ot, es noveled a feszkot 20%-al
-
csagataj #305511 Kérdőjel lemaradt.
-
csagataj #305510 Mintha más is panaszkodott volna korábban, de nem találom, ezért megkérdem.
Mi a megoldás arra, ha csata végén nem írja ki az eredményt, nem rak vissza a garázsba és sötét marad a képernyő. -
hol örzi még a wg a beállításaimat?!
c.bla/bla/wargaming. és a játék fő könyvtárát töröltem unistall után, majd most telepítéskor megint azokkal az értékekkel találkoztam, mint amit belőttem utoljára.
(átléptem a kis acc-ra, ott más volt) -
Pares #305508 Nekem tegnap egyszer csinált ilyet. A csata vége felé kidobott, és csak azután tudtam visszalépni, miután vége lett a csatának. Fogalmam sincs, higy miért csinálja... -
atee73 #305507 ezeket a driver downloader installer stb.... xarokat ne hasznald , ITT megtalalod a legfrissebet mindig ,kivalasztod a tiedet az oprendszert es toltod.
a te esetetedben
-desktop graphics/radeon hd series/radeon hd 5xxx series pcie/windows 7 64bit -
bekescsaba #305506 hátha....
Láttam hogy kékkel írtad, de nem találtam a programot... -
campernoob #305505 Windows indításakor nyomj F8-at és válaszd ki a safe mode-ot, ez elviekben pont az ilyen problémák orvoslására való üzemmódja a windowsnak. Ekkor etesd meg vele az új videókártya drivert. -
atee73 #305504 ami ott van a hozzaszolasban kek szinnel -
Simulacrum #305503 Esetleg:
Eszközkezelő -> Videokártyáknál a kártya kiválasztása -> jobb gomb tulajdonságok -> Illesztőprogram fül -> Frissítés -> Illesztőprogramok keresése a számítógépen -> Választás a számítógépen található ... -> és itt ha látsz megfelelőt meg is adhatod vagy a lemezről megkeresni a megfelelő drivert
-
bekescsaba #305502 Lefutattam egy amd driverdownload instalert, az kiírta a kártyát, de amikor le akartam tölteni a drivert vele, kiírta, hogy hiba HTTP 416 -
bekescsaba #305501 melyikkel?