418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Abból a szempontból tényleg kegyetlen szar. :D Van az az érzés amikor elindulsz valamerre, és az ellenséges csapat egésze a pálya másik felén támad(lemmings) és akkor jön egy "leszarom úgyse érek oda" benyögésem és megyek capelni. :D -
nemtudommivan #305579 Hihetetlen ez a játék... Mintha pontosan tudná hogy melyik tank melyik pályán használhatatlan és zsinórban oda teszi. Ha meg megfelelő a pálya akkor meg betesz nagy lóbaszók közé. -
EmR3 #305578 Azt tudja esetleg valaki hogy mit kell tenni azért hogy a wn6 és az eff értékre is kiírjon valami? A szerzőt már kérdeztem a wontinfón, de eddig még nem érkezett válasz. Egyébként a Vit_Colormessages_fullstat_0.9.0 -ról van szó.
-
Viszont embertelenül lassú. -
FCM Pak40 egy állat ha jó pályára kerül. Csak ajánlani tudom! :) -
zsan666 #305575 FCM 36 Pak és a T-15 premi járgányokról vélemény? Legénység képzésre kellene, mivel minden átképzésre nem lesz aranyam. Mivel nem vagyok pro játékos, nehezen kezelhető (trükkös), vagy csak pro kezében jól szuperáló tank nem lenne jó... -
kisokka #305574 Úgy látom még nem sokan panaszkodtak miatta, de a játék egyszerűen fogja magát és kifagy, mindenféle előjel nélkül. Eddig lenyomtam 12 csatát, a 10-ig semmi gond nem volt és tegnap este is futottam pár kört, de jó volt.
Jactor mod packját és Gnomefather hangjait használom. -
foxbat88fx #305573 hülyék :D de igazuk van
-
AlucardHuN #305572 Tudom:) Volt olyan küldetés mikor direkt amiatt visszavettem. Amúgy az a vicces hogy kezdőként a páncéltörőt preferálltam, de manapság ezek a herp-derp gunok is bejönnek. -
Csao!
Egy jo ideje nem tankoztam, most leptem be... Mi jot csinaltak a grafikaval, hogy kozepes grafikan a regi 25-30-as FPS-em 15-re csokkent?! Ugy tunik, hogy sikerult elvezhetetlenne tenniuk a jatekot szamomra. Igen gyorsan ki is leptem. Nem fogok uj gepet venni a WoT miatt, nem tudom mit kinlodnak. -
VanDaal #305570 Én most a KV-1-et fogom visszavenni féláron. Pedig nem akartam már többet menni vele (így is a 2. legtöbb csatával rendelkező tankom), de hiányzik... :)
Viszont én már csak úgy veszek új tankot, ha a meglévők közül valamelyiket eladom, mert nem szeretnék mégnagyobb mélygarázst, így is már rég a fejemre nőtt az egész :D -
foxbat88fx #305569 mind a kettő jó :D
Hetzernek van páncélzata... ennek nincs
viszont ez gyors és jobb a camoja, és lehet vele "hull down"-ozni :D -
Karelgott #305568 Vki szakasz? -
Attiska #305567 Erre valami ötlet? Számomra elég zavaró. -
stoppos #305566 Igen, a zufók rakták bele... -
calalevado #305565 zsinórban 8-10 vereség ugyanazzal a tankkal ez nem lehet a véletlen műve. Ez programilag meg van írva, magyarul megy továbbra is a manipuláció. -
Igazad van,nekem sincs. -
VanDaal #305563 Én így első ránézésre sok fantáziát nem látok ezekben az alacsony szintű töltelék tankokban, bár mondjuk nekem kb mindegy is, mert nem igazán szoktam t5 alatt játszani. Csak a kíváncsiság... :) -
robogo81 #305562 Esetleg gép kikapcs,kártya ki a gépből,kissé megtakarít kifújat az alaplap,kártya vissza,és újra indít? -
Pares #305561 Hetzer troll ágyú + HE lövedéknél semmi sem jobb. -
pecaboy #305560 Régi HD6570-re, gondolom, ez nem vonatkozik. Ott nincs ilyen power beállítás (én nem találtam). -
AlucardHuN #305559 Max sebességben meg camoban lehet jobb:/ Bár nem tudok pontos adatokat... -
VanDaal #305558 Hetzer nem jobb nála? Annak legalább páncélja is van a maga szintjéhez képest :) -
foxbat88fx #305557 marad a 4-es stug is a garázsban :D
egyből Top Gun-t mentem vele XD -
foxbat88fx #305556 na kipróbáltam az új PZ 4-eseket...
a tier 4-es igen csak mobilis, de semmi új élményt nem ad....
viszont a tier 3-as :)
gondolom sokan mentetek PZ 3-al anno, amin van az a gun hogy 43-at lő át AP-vel és 38-at HE-vel... és ugye azon a tankon szart se ért se AP-val se HE-vel
na ezen a tier3-ason HE-vel igen csak fasza tank :D meg is tartom! :)
első karika vele 75-ös emberekkel és felszerelések nélkül:
most megnézem a 4-es stug milyen 105mm-essel :) -
foxbat88fx #305555 én átmásoltam az elözző pecs mód mappájából a CFG-t :D -
Pares #305554 Biztonságos módban nem lehet telepíteni, ugyanis a szükséges programok nem futnak. Csak tisztítani érdemes Driver Fusion + CCleanrer progikkal, utána újraindítás és a windowsnak automatikusan fel kéne ismernie... -
EmR3 #305553 Fasza!
Én ezt a külön ablakos garázst leszedtem, mert volt vele más gondom, is.
Ha jól emlékszek cfg-ből nem tudtam a tank ikonok méretét állítani, de mint írtam a régi 8.11-eshez készült 1.4-es jól működik. -
foxbat88fx #305552 zsír!!! tökéletes most! köszi :)
-
Kronos79 #305551 Csökkentett módban a driver pucolást kell csak csinálni. Miután megvan, indítsd újra a gépet normál módban! Akkor ha minden jól megy fel kell fedeznie a kártyát. -
Karelgott #305550 Hali. Vki jönne platoonban velem a küldi miatt?
karelova nick alatt vagyok. -
EmR3 #305549 majd ha meguntad a találgatásokat olvasd el a hsz-em -
yossarianHUN #305548 Ahh, vannak azok a párbeszédek, amelyek tökéletesen kifejezik a WoT lényegét. A következő diskurzus így hangzott el, rögtön egy meccs elején.
T110E3: Does the weak spot skin work in 9.0? (Működik a weak spot skin a 9.0-hoz?)
Én: You play T10, and you need weak spot skin? (T10-ben játszol, de még szükséged van weak spot skinre)
A válasz pedig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EmR3 #305547 Keress másik többsoros garázs mod-ot. Nekem az MultilinedTankCarousel_1.4-es működik. Vagy töröld ki a 0.9.0 mappából a mod.config mappát, meg a gui-ból a windows.swf-et. (vagy valami hasonló nevű szar kavar be)
-
Simulacrum #305546 Valamilyen videokártyát látnia kell. Ha sima VGA-nak jelöli, akkor ott kell megadni manuálisan a drivert, ahogy egy korábbi hozzászólásomban írtam. -
foxbat88fx #305545 "nem észlelt memóriahibát"
sejtettem :) egy ram amire 10 év garit adnak és 40.000 ft volt a 4db nem olyan szar :D -
bekescsaba #305544 Megcsináltam a rendszertakarítást csökkentett módban, telepíteni akartam a drivert csökkentet módban, de semmi.
Valószínű nem látja a kártyát, így nem tudja mihez telepíteni.
Hogyan lehetséges ez?
Miért nem látja azt a kártyát, amit pár órával ezelőtt még vígan kezelt? -
foxbat88fx #305543 megvan, köszi :)
nem is tudtam hogy van a windowsba beépítve ilyen :D
mindj meg is csinalom -
Pares #305542 *Újraindítja -
Pares #305541 Start menü keresőjébe beírod memory, a "windows memory diagnostics tool" nevű programot keresed. Elindítod és kiválasztod hogy indítsa újra a gépet. Újraindítsa és elkezdi a diagnosztikát. Magyarul nem tudom pontosan, mi a neve, de nem lehet nagyon más. Memória diagnosztika vagy valami hasonló.