418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Igen, azt tettem rá. :)
  • ikarus44
    Az XVM-el kapcsolatban kérnék tanácsot:Az online editiorban A hitlog mod-ban hogy lehet, azt beállítani, hogy ne csak az össz. dmg-et mutassa, hanem tankokra lebontva, ill. hogy a spot jelző is működjön?
  • ximix #305618
    Ha valakinek van még egy kis kraft a gépében és szeretné egy pimpelt OBj 140-et:)

http://drongo-lab.ru/remodellingshkurka-dlya-obekt-140-dlya-world-of-tanks-0-8-11/
  • lexlutor
    patch utan eloszor
  • lexlutor
    most mentem csataba a tiger1el eloszor. csak nekem tunik elbaszottnak az aranyai?
  • Karelgott
    Vki jönne szakaszban?
    karelova néven tolom.
  • GabeE3e
    Függőleges stabilizátort
  • ximix #305613

http://www.rockradio.com/

http://www.live365.com/genres/rock?mode=3
  • foxbat88fx
    köszi :)
  • Faboo
    Az FCM 36 Pak 40 nagyon lassú jármű rossz mozgékonysággal, jó ágyú (ötösben is tudod osztani a sebzést) kis kitérítéssel, ellenben jó tűzsebességgel és szűköléssel és pontossággal. Sokan nem tudják róla, de a hármasok között kiváló spotter a 400m-es látótávjával. A 2. meccsemen a province-on őrjárat, top gun és szárnysegéd. 14 ellenfélbe durrantottam bele úgy, hogy el se mozdultam egy szikla mellől :). A jól áttekinthető pályák fekszenek neki a lassúsága miatt. Ha azt megbírod szokni, akkor nagyon hálás kis dög. Ha kicsit mozgékonyabb lenne, akkor nagyon op lenne (lásd: Hellcat).
  • Kronos79
    EKR rock rádió. Brit, de jó.
  • foxbat88fx
    nekem valami jó kis rock/metál online rádió kellene wot közben....
    de nem találok :S
  • Pares
    E100-ra a Venti és Rammer mellé mit érdemes tenni?
  • Zegi Norbi HUN
    A te eseted még durvább:D Lényeg a lényeg, Crytek-nél értenek hozzá:P
  • ximix #305606
    http://tunein.com/radio/stations/181FM-Radio-Stations-a38245/
  • carp3tm0nster
    azért vették ki mert OP-ok voltak a németek?
  • lexlutor
    t-15 - ott leszel meglove vele, h nincs benne celzo, igy azt nem tudod kepezni. amugy szerettem.gyors agilis, camo eleg jo.

pak40 - ott meg nincs radios :) lassu, nagyon! de camo jo, agyu nagyon jo. viszont t5ben mar tobbszor vagy vele mint kene.

amuyg ha nem light avgy nem td legenyseget kepzel benne, eleg nagy levonasokat kapsz ra. ugy mar nem olyan nagy fun, huzni oket.
  • pecaboy
    Media player 22 és fél mega memóriát fogyaszt játékon kívül, csak nem lesz ez olyan vészes :)
  • lexlutor
    kivettek.
  • pecaboy
    Köszi a tippeket! Kipróbálom akkor először a media playert.
  • EmR3
    Akkor játssz azzal.
  • patchaou
    Én a foobar-ra szavazok, elég gyenge gépem van, de ezzel nem volt gond. Mondjuk a sima media player sem eszi, csak képtelenség benne létrehozni normálisan egy lejátszási listát.
  • carp3tm0nster
    emlékszik valaki az Oblivion-ra? nem tudom hány éves a game, de grafikában alázza a wot-ot...

más kérdés: én vagyok láma, vagy tényleg kiszedték a Confrontation mód-ot?
  • mijki
    Én jetAudio-n(olyan mint a Winamp) hallgattam zenét, nem vettem észre FPS esést, bár nem is nagyon figyeltem. De a böngészős, youtube-os megoldásnál tuti takarékosabb. :)
  • pecaboy
    Valakinek nincs esetleg ötlete arra, hogyan hallgathatnék zenét wot alatt teljesítménycsökkenés nélkül? A játékbeli audio kilőve, nagy fps esést okoz. Youtube vagy Winamp mennyire gyengíti a játékot? (Már arra is gondoltam, hogy hozok valami rádiót a gép mellé :) )
  • R3nton
    De ez most, hogy jön ide? Két külön dologról beszélünk. Nyilván az is szar lenne. De olyan nagy ördöngösség azért csak nem lehet, ha a WT is megoldja ezt ;)
  • mijki
    Szerintem már maga az engine(BigWorld) elvan rontva, CryEngine-nel sokkal jobban futna a WoT + szebb is lenne :)
  • Sunsetjoy
    Crysis első részét el tudtam indítani egy 128MB-os radeon x1550-en 2 giga rendszermemóriával. Igaz hogy 800x600-ban, a zseblámpa fénye meg néha földöntúli fényködbe burkolta a tájat, de nem akadt!
    Vagy az FO3, vagy Stalker részei (bár máshol bugosak, és nem is újak) elfutnak 8-10 éves konfigon is, de nagyon apró lépésekkel lehet őket konfigolni.
  • Gyuszopapa
    El is vagyok különben csodálkozva hogy ezeket a netkód dolgokat hogy oldották meg mert eszméletlen jó szerintem a találati rendszerük.Biztos vagyok benne hogy kliens szinten is nagy energiát fordít a játék arra hogy ne legyenek a játékban nagyon észrevehető netkód anomáliák.
  • Gyuszopapa
    Mert jobb lenne ha jól nézne ki meg jól futna de a netkód szar lenne.PL.:rálőnnél egy tankra de nem adná be a találatokat és egyszercsak felrobbannál mert a netkód miatt a te álltalad meglőtt tank már 2-3 másodpercel hamarabb elkezdett lőnni rád de te a netkód hibája miatt ezt későn érzékeled.
  • TottiHUN
    valahol esetleg van hely csapatban?
  • Zegi Norbi HUN
    Jó példa, de én inkább a Crytek-et mondtam volna és a Crysis játékokat:) Nálam optimalizálás terén ők a csúcs, a Crysis 2 maximum grafikán meg sem akadt(még kicsit sem),pedig nincs valami izom gépem, ellenben egy CoD, AC, WoT-ról meg ne is beszéljünk :D
  • mijki
    Köszi :)
  • popey8
    Parancsolj:)
  • zsan666
    Köszönöm, beszerzem mindkettőt akkor :)
  • Attiska
    Rég gurultam a T-15-el, de 100% camo-s személyzettel, hákóval, periszkóppal nagyon jó passzív felderítő, ömlöttek vele a Felderítő medálok.
  • AlucardHuN
    Pontosan, azzal kellet volna kezdeni az optimalizáltsággal. Csakhogy most low grafikán rondább mint volt és még a gépigény is nőtt. De pl a Deadspace alkotói a visceral games rendkívül jól optimalizállták mindhárom részt (persze más stílus).
  • szabii98
    miért csinálja azt a játék, hogy 3-4 csata után megőrül a pingem és 500 lesz vagy mégtöbb?:)
    kicsit idegesítő
  • R3nton
    Nekem még úgy ahogy megyeget, bár azért szépen le van véve a graf. Az a baj, hogy nem tudnak optimalizálni, vagy nem is akarnak. Veszel egy 2k-s gépet és a köv patchnél le kell szedni a grafot :D Nem a grafikát kéne először is fejleszteni, hanem a motort és az optimalizáltásgot.

Valaki azt mondja, hogy maxon szép nagyon. Oké szép, de ha leveszed átlagosra, vagy gyengére a graffot, akkor egy kb 8 éves idejét múlt grafikával szembesülsz, ami éppenhogy eldöcög 25-35 FPS-sel. Míg eközben egy Crysis 3 vagy BF3 vagy akár a WT gyönyörű grafikával elfut 50-60 FPS-el, és ráadsául viszonylag stabilan, nem úgy, mint a WOT.

Mert ha tényleg baromi szép lenne és lenne 15-20 FPS azt mondom oké. De az, hogy a szépről leszeded trére és éppenhogy nyersz valami FPS-t, hogy tudj játszani az egyszerűen non sense.

1 szó, mint száz brutálisan szarul van optimalizálva. És egyenőre ez is egy versenyelőnye lehet a WT-nek. Mert ott egy ugyanolyan gépen szebb grafikán szebben fut, mint a WOT ugyanazon a gépen.
  • kisokka
    Hangmodot nem használsz véletlenül?
    Most úgy vettem észre, hogy Covenanterrel dobál csak ki, viszont csak ez a tippem van rá, hogy a motorhang van eltoszódva.