418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Esetleges javítás Gnomefathers gunsound módjához, lehet hogy okozott egyeseknek fps dropot:
" Historical Realism Gun Sound mod 1.92
1.92
-FINALLY fixed the problem with the massive stuttering in battles. Not sure if it is gone on the first battles you play after you have booted your PC. This does, however, come at the cost of a slight FPS decrease in the first battles you play after you have launched the game.
-Fixed missing sound effects of the 90mm on Hellcat, 25pdr and the 32pdr.
-Redid alot of maximum playbacks on effects, so it is more memory friendly."
-
Worldoftanks.eu-ról szedted a klienst? -
DonPedro22 #305739 Én is ott léptettem ki mert máshol nem is tudtam kilépni, de akkor mi a gond? A launcher rossz? Vagy akkor most mit csináljak? Játékot sem kezdi letölteni.... -
Szerintem a játékkészítők gyárilag fölé lövik be a minimum konfigot vagy 20-30%-al, a maximum konfig valósabb képet mutat.
De amúgy igaz, vannak az ilyen dolgokban anomáliák. -
lexlutor #305737 en a mostani patch utan ujrahuztam. nekem is eloszor ugy tunt kiakadtak a launcher, kilottem task managerbol. masodszorra mar ment szepen. -
A hétvégén már másodszor látom ezt a can you run it oldalt. Vicces nagyon, olyan játékokra amiket már kijátszottam azt írta több esetben is, hogy minimumon sem fog elfutni, míg mások amiket csak diavetítésben tudtam volna játszani vígan elfutkároznak az oldal szerint...
Wot pl éppenhogy a recommended alatt van, de bőven a minimum felett. Ehhez képest mindenféle tweakert meg startert és egyéb mókolásokat be kell vetni, hogy viszonylag játszható legyen 30-40 fps, ha nincs sok növény akár 70 is, de bokorban 12. Közben a WarThundernál éppen a minimum fölé teszi, igaz minimumon de ott 60-70 fps és akkor esik le 30 körülire ha minden lópikula mellettem robban. -
DonPedro22 #305735 Régebben már fent volt és játszottam is vele azért nem értem most mi a gond -
Lucifer001 #305734 Gép igény megfelelő ?
Itt ellenőrizd -
Lucifer001 #305733 Köszönöm a segítséget . -
DonPedro22 #305732 Jò reggelt nos mint ahogy írtam màr ( csak nem kaptam választ ) szeretnék jàtszani ezzel a játékkal de miután letöltöm az oldalról az eu-s telepítőt amit fel is telepít de utánna a launcher nem reagàl semmire nem tölti le a játékot, nem tudom bezárni, hiába nyomok bármire nem csinál semmit és nincs hibaüzenet, egyszóval nem tudok játszani, problem? -
Wot-res_mods-0.9.0-scripts-clients-mods/PMOD.json fájlban a vége felé van egy olyan rész, hogy
// The number of steps in the sniper scope and multiplicity of theirs.
"zoomXSteps" : [2, 4, 8, 16, 30, 40] <-- ezekbe beírod a lépések nagyítási szintjét, aztán elmented.
Használj jegyzettömböt a szerkesztéshez, normál utf-8-as szövegfájl.
-
VanDaal #305730 És ezzel még hajlandó berakni csatába is, ellentétben mondjuk a Tigrissel? :D -
lexlutor #305729 csak azt kivanom neked, h ezt majd top tankban sokszor jatszak el veled a csapattarsaid, amikor te a sor aljan vagy. hisztis hulyegyerek, nolj mar fel! -
Lucifer001 #305728 Sziasztok
Valaki tudna segíteni , hogy hogyan szerkeszthető a " zoom mod " a problémám az , hogy az egér görgőre túlzottan sokat zoommol rá .
Köszi előre is . -
pecaboy #305727 Bő egy év után sem fejlődött túl sokat. Még mindig nem egy ász, nyilván azért, mert nem kap tier4-5 ellenfeleket :D
Úgy tűnik, a superpershinget még mindig szereti :) Elképzelni nem tudom, hogy lett neki két radley-walters meg mester plecsni az SP-hez.
stat -
pecaboy #305726 5:33-nál szegény megemlíti, hogy jó lenne, ha a superpershingjét néha berakná a játék 4-5-ösökhöz, mert akkor menekülnének előle xD Szerintem nem kizárt, hogy ez esetben gold ammóval be tudna vinni akár két lövést is, mielőtt a menekülő négyes-ötösök kinyírnák :) -
AlucardHuN #305725 Miért nézted őket olyan vádlóan, szegény kv1s zavarba jött tőled:D -
Én ezért játszok csak normál csatát, azt még valahogy megértik :)
-
Lakewille ENCOUNTER. Siemkák felvették a pozíciót. 
-
Lehet, hogy kémek voltak? :) -
Ja és nem használok semmilyen sound modot. -
Jelentkezik vkinél az a bug, h minden nemzet legénysége oroszul beszél?:D Nem hülyéskedek, az előbb mentem STA-val és olyan hangon szólalt meg a crew, mintha orosz tankban ülnék. Már tegnap is észrevettem ezt, de azt hittem mára elfelejtik az oroszt a fiúk.
-
Stabi. :) -
calalevado #305718 megint berakott komarin pályára. Én annyira utálom ezt a pályát hogy ki is léptem a játékból, ott hagytam a tankot. Nem vagyok hajlandó játszani olyan mapon amit utálok. Nem fogok kempelni a bokorba és lesni mikor bukkan elő az enemy. -
green64 #305717 Köszi! -
calalevado #305716 tier 10 csatákba most már nem ritka a 2vs2 WTE100, sőt az előbb 3vs3 volt belőlük. Kezd sok lenni ezekből a járművekből. -
Stab mert azzal alapból kisebb lesz a célkör ami ezért hamarább szűkül és esetleg menet közben is tudsz lőni.
A fejlesztett csak álló helyzetben működik. Egy kis mozdulat a tank testén és már deaktiválódik. -
green64 #305714 Hi!
E 75-re szerintetek a függöleges stabilizátort v. fejlesdztett célzórendszert tegyem fel a venti és a töltésgyorsító mellé?
-
Nálam előtte is az volt. De az EU1 is, azon legalább most tudok játszani. -
calalevado #305712 miért a WG bármit is jól oldott eddig meg? Egy lépés előre kettő meg hátra. Patch óta a EU2 játszhatatlan. Ez is az ő saruk. -
AlucardHuN #305711 Belőlem is csak a szarkazmus beszéllt, én speciel rühellem azt a mapot... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
besti #305709 Van már vagy 20k csatám, azért mondom, hogy nem kellene ez a pálya már rögtön a kezdőknek. A Team Battle miatt húzom csak a T1 legénységet,mert sok akció van arrafelé mostanában.
Köszi Tesselia! Még én nem találtam a szokott helyemen. -
Tessellia #305708 Itt van tömörített textúra pakk 0.9-hez. -
AlucardHuN #305707 Szokj hozzá, úgyis az lesz..., húzd ki a klingon álcás TD-ket stb... -
besti #305706 Azt nem értem, low tierbe miért Province-t teszik be. A campelés imprintingje? -
zsan666 #305705 Részletes leírás volt a hibáról és a hibaüzenetekröl. No problem -
besti #305704 Céges laptop rules.. :(
Én most, ha nem otthon vagyok egyik utódjával a T410-el nyomom (i5, Nvidia NVIDIA Quadro NVS 3100M). Eddig tömörített textúrával, de mivel nincs texture pack 0.9-re, minden minimumon éppen elfut (asztali gépen minden full, van egy kis kontraszt).
Ennyi kell most a T1 Cunningham ace-hez. Lol a farmtank :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
DonPedro22 #305703 Most akartam elkezdeni játszani ezzel a gémmel de ahogy bejön a kis ablak de nem reagál semmire bármire kattintok nem reagál és nem kezdi letölteni sem a játékot... problem? -
"Nem mondom hogy a legkisebb tank amit az amcsik epitettek, bar egye fene..."
Ez mi????????