418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az egyéni jó teljesítmény jutalmazása, és az egyéni fos teljesítmény büntetése -> negatív xp. Esetleg a felsőbb tierbe lépéshez bizonyos csataszám szükségeltetne. Nem oldana meg mindent, mert most is szaladgál kismillió 20k csatás 400 effis idióta, de ártani nem ártana. De mint mondtam, ezek soha nem lesznek bevezetve, mert nem térülne meg.
  • pecaboy
    Effihez vagy WR-hez kötött tier is lehetne.
  • TomDantes
    És mégis mit? Tudom eff. alapú MM...tudom, lerágott csont. Gondolod a konkurenciánál, vaggy bármely MMO-ban jobb a helyzet? Ez minden ilyen MMO-ban probléma mindenütt szar. Max annyi tehetnek jobban jutalmazzák az egyéni jó teljesítményt.
  • pecaboy
    Olvastam már, jó :)
  • Nihili
    Ez tetszett! :)
    Wothungaryn olvastam egy hasonló cikket, az in is jól szórakoztam. Wot állatfajai
  • ximix #305856
    Kösz.
  • yossarianHUN
    És ki tehetne ellene? A WG. Fognak? Nem, mert bevételtől esnének el. Innentől felesleges is tovább beszélni róla.
  • AlucardHuN
    Meg lehet csinállni a nem HD-s tankok esetében hogy használhatóak legyenek a 9.0 előtti skinek.
  • TomDantes
    Szerintem messze nem az a baj, hogy videót csinál róla és felteszi a youtube-ra. A probléma az ,hogy a játékosok nagy részének ennyi a tudása, és ennyi tudással is eljutnak magas tier-be.
  • ximix #305852
    Hmm ez mi mano akar lenni ?
    http://ftr.wot-news.com/2014/04/20/making-pre-9-0-skins-work-in-9-0/
  • pecaboy
    Én az ilyen videókon inkább nevetek :)
    (Persze egy pro meg azon nevetne, ahogy én játszok, csak én nem rakom fel jutúbra :P )
    "Oppá gángnámsztájl!" :)
  • AlucardHuN
    Tudom tudom mostanában rohadt genya vagyok, jogos a kritika.
  • ximix #305849
    A kis tankot letesztelik rendesen :)
    http://www.youtube.com/watch?v=MiWCpIJ5dBw
  • lexlutor
    gyerekeidet is majd allatfajtanak nevezed?
  • AlucardHuN
    Nem sokat mert ismerem ezt az állatfajt, volt szerencsém egye közölük megtéríteni.
  • lexlutor
    jobbe setben 10 eves. megis mit varsz???
  • AlucardHuN
    Mondtam hogy az ilyen minecraftból szabadult dominikok a legveszélyesebbek...
  • yossarianHUN
    FTR-en tegnap volt fent egy elméleti megoldás, de aztán frissítette SilentStalker, mert kiderült, hogy nem is a crashekre, hanem a disconnectelésre hatásos (vagy valami ilyesmi).
  • Lorder
    nem tudjátok, hogy ez a hiba üzenet nélküli kidobás, majd nem enged vissza a csatába lévő dologra mi a megoldás? vagy miért csinálja?
  • Oddball29
    Nekem csak tegnap négyszer crashelt.
  • técsé2
    Erre a game crashre még mindig nincs semmi fix?
    Ma 3 csatát vesztettem el emiatt, az utolsóban egydül voltam 2 10%-os ellenség ellen amikor kivágott a játék a másik kettőben pedig 3 vs 3 amit símán hoztunk volna. Kibaszottul idegesítő hogy emiatt kell szívnom.
  • Caliph
    igen,köszi,már közben elolvastam hogy mindenkinek meg kell lennie az elit alakulatnak.
    beraktam a modulsebzést,maradék kettőnek meg a javítást. aztán a 3. skill lesz a bia
  • TomDantes
    Ő az átlag WoT játékos.
  • pecaboy
    Na még egy utolsó, hogy megtanuljatok játszani a Church 3-mal is :)
    https://www.youtube.com/watch?v=1dYpSnOShs8

Komolyan mondom, ha tudnék videókat készíteni, bemutatnám, hogyan érdemes használni a scoutokat, heavyket, páncélvadászokat és artykat :)

Általánosságban: hosszú csövű tankokkal csak repeszlőszert használj, rövid csövűekhez csak páncéltörőt. Gold APCR lőszerrel érdemes a könnyű tankokat lőni, mert azokon nagyobbat sebez. A grafikát vedd fel maximumra, különösen akkor, ha gyenge géped van, mert tök jól fog kinézni a játék. Ha megfelelő a taktikád (ld. lentebb), 4-5 fps tökéletes. A torrent hadd menjen közben, 200-300 ping pont megfelelő. (Ha mégsem, az vagy a játék, vagy a szolgáltató hibája.) Ha nagyon unatkozol játék közben, lődd az épületeket, és a csapattársakat is ösztökéld néhány farbalövéssel, mert az vicces. Ha visszalőnének, azonnal végezz velük, jelentsd fel őket, a chatet áraszd el válogatott káromkodásokkal, ezzel levezetvén belső feszültségedet. A minimapot kapcsold ki, mert csak zavarja a játék vizuális élvezetét. Sniper módot csak közelre, arcade célzást távolra használd. Ha nehéz páncélzatú ellenféllel találkozol, mindig használd az automata célzást.

1. Scout light tank: álcaháló nem kell, rakj fel repeszpáncélt, mert azzal erősebb leszel. Taktika: két lehetőség közül választhatsz. 1. Az első fél percben berohansz az ellenfél bázisára foglalni. Ha sikerül, nyertél, ha nem, legalább spotoltál egy csomót. Ha esetleg kilőnének, az azért van, mert a csapatod noob volt és nem támogatott. 2. Bázisvédelem a játék elejétől. A bázis mögött vagy mellett felmászol a legmagasabb dombra vagy hegyre, és onnan kempelsz, közben azért jobbra-balra forogsz, mert azzal biztos nem csökken az álcaértéked (ha van ilyen egyáltalán a játékban). Ez ELC AMX-szel pl. tökéletes taktika, mert a látótávja közismerten jó. A bokrokat és fákat messziről kerüld el, mert csak zavarják a kilátásodat.

2. Heavy: álcaháló és festés kötelező, mert ez kemény tank. Fejlesztett optikát és távcsövet tegyél még fel. Kiválóan használható bázisvédelemre, ld. fentebb - csücsülj egy hegy tetején, forgolódj jobbra-balra, bokor/fa/épület ne legyen a közeledben, mert akkor nem tudsz 360 fokban körbelőni. Ha támadni akarsz, arra is van lehetőség. Válassz olyan útvonalat, amerre nem megy csapattárs, különben elveszi előled a killeket. Itt is érdemes út közben a lehető legmagasabb pontokat kiválasztani. Ha ellenféllel találkozol, soha ne vonulj fedezékbe, mert a heavy dolga az áttörés. Nyomulj előre, menetből lődd az ellent. Időnként állj meg a magaslatokon, forgolódj egy helyben, így nehezebben vesznek észre.

3. Páncélvadászok: ezek a legdurvábbak a játékban, a nevükben is benne van, hogy páncélra vadásznak. Minél gyorsabbak (könnyebbek), annál gyorsabban érsz a frontra, úgyhogy irány az első vonal. Bokor mögé velük se menj, mert az zavarja a célzást. Ha mégis, állj be úgy a bokorba, hogy azért a tank elülső része kilátszódjon, ezzel sokkal jobban tudsz célozni. A páncélozottabb TD-kkel játssz úgy, mint a heavyvel - mindig csak egyedül, minél magasabbra. Saját scout ne legyen a közeledben, de főképp előtted nem, mert ellopja a killeket.

4. Arty: játékstílus ugyanaz, mint a könnyű páncélvadászoknál. Repeszpáncél kell rájuk, ezzel még erősebb lesz a védelmük. Ha lassú lennél, az bizonyára azt jelenti, hogy erős a páncélod, szóval irány az első vonal, lassan, de biztosan. Az arty remekül céloz, tehát nem kell tökölnöd a célzással - ráviszed az egeret az ellenfélre, és bumm. Ha esetleg nem találnál, az valami bug lehet.
  • szakasz
    ha a parancsnoknak 6. érzék van fejlezstés alatt, akkor a többinek nem lehet elit alakulat - mert nem lesz aktiv.
  • lexlutor
    nzed meg h megvan a beallitasa a tuzaflon. ha nincs nyisd meg kezzel.
  • DonPedro22
    Magyar nekem is minden a képek is ilyenek de a villáskulcsra sem tudok kattintani mert nem csinál semmit jobb felül van hogy regisztrálás, fórum, ismertető stb... alul a betöltőcsíkban nincs semmi írva
  • ximix #305834
    Ilyen a launcher ?

http://cdn-frm-us.wargaming.net/wot/us/uploads/monthly_05_2012/post-760174-0-32305300-1336789990.jpg

Vagy van benne kép csak alul halott?

Jobb felül van egy villás kulcs ott nálam így néz ki.

http://www.kephost.com/images4/2014/4/20/a1_2014_4_20_8ygg3wi3z7.jpg
  • DonPedro22
    Én is ugyan így csinàlok mindent de a telepítő végén nem ugrik be a windows tűzfalas dolog, és nekem az alsó letöltő sávban nincs semmi írva
  • ximix #305832
  • ximix #305831
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.

2.

3.

4.

5.

6. Ha el nem rontottam akkor neked ez az ami nem megy

7.
    Kipróbáltam mit mutat ha nincs internet kapcsolat

• pecaboy
    A superpershinges vérprofitól megtanulhatjuk, hogy a Hetzer 75 millis L/43-asát csakis repesszel szabad használni. AP és goldlőszer tök fölösleges bele :D
    https://www.youtube.com/watch?v=lqpjIKJW4IY
  • pecaboy
    Én elégedett vagyok a 2-4-8-16 zoomommal :)
  • kisTekila
    át lehet írni.
    nálam úgy van, hogy: o.8; 2; 8; 16; 32;
  • foxbat88fx
    mármint 20× max zoom
    4 lépcsőben
  • foxbat88fx
    Aki még nem talált volna rendes Sniper Zoom módot annak ITT van egy
    20× 4 lépcsős, szóval nem kell sokat görgetni és nem is az a baszott nagyot zoomoló :D szerintem pont jó !!!
  • DonPedro22
    Igen ahogy írod, leszedtem a 9mb-os eu-s telepítőt kiválasztottam a telepítés helyet stb... felrakta és egyböl indul a launcher csak nem csinàl semmit
  • Bee
    Nem, az orosz TD vonal egyáltalán nem OP. 1 órája kezdtem el húzni tier 2-től, most lőttem meg a harmadik top gun-t alap ágyúval. Szánalom, ami alacsony tierben megy.
  • Morfi
    Ha képekkel illusztrálta volna már az elején lehet előbbre lenne.
  • Caliph
    borsigra ,illetve erre a td vonalra milyen crew skillek illenek? álca megvan,parancsnoknak most a 6. érzéket kezdtem egyértelműen. többieknek mit érdemes? elit alakulat?