418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
  • GabeE3e
    Jaj de nagy
  • JeffDunham
    Gyerekek 35k csatán túl vagyok, de ilyet... ilyet... áááááááá baszki ilyet.... ilyen után páran szét****ták volna a gépet, a monitort meg minden közelben lévő dolgot. Nem viccelek, meg kell nézni. Sírni fogtok. :(((((

REPLAY
  • Szpecnyaz
    Sírok.
  • Nohab
    A crashre lehet megoldás vagy placebo, ha a wotlauncher-t indítod rendszergazdaként. Semmi logika nincs benne, de utána nem lépett crashelt be nekem.
  • calalevado
    Nem lagol de gyalázatos csatákat mentem minden téren. Szerencsére csak este jöttem fel, az is kár volt. Jó ha 2-3 tankot sikerült leduplázni. Szinte játszhatatlan ez a játékmenet. Soha többet nem költök erre. Amit költöttem eddig azt is bánom.
  • Master91
    semmi, én netem a szar

kíváncsi vagyok vasárnap este fél12kor ugyan milyen indokot tudnának mondani hogy mi az istené van ts-en is néha 3k pingem

ja igen, szerb szöveg (nálad van a hiba)
  • Master91
    másnak nem laggol ez a trágya fos szarházi szr?
  • JeffDunham
    Most olvastam :))))))

• yossarianHUN
    Első ~220 penes ágyúval már kellemes lesz. Az én laggolós passzióm, hogy hegyoldalról rallyzok le akaratlanul, lehetőleg szakadékba/vízbe/három ellenséges top tank közé.
  • lexlutor
    nem tudok elkepzelni nagyobb szivast mostanaban a jatekban, mint tier8al jatszani. most ha az emberek visszamennek tier7be megis megint milyen csodat fognak kitalalni??
  • Master91
    meg van a free exp-m a jobb ágyúra, csak kéne MÁR CSAK 6k exp a jobb toronyra és akkor már nem lesz akkora gáz

de ez egyszerűen érfelvágós

bezzeg mikor majdnem top tank voltam, laggolva ki gurultam 5 tank elé :D
  • yossarianHUN
    Valamivel (árnyalatnyival) jobb mozgékonyságot, meg +20 miliméter oldalpáncélt kapott. Nem nagy vásziszdász.
    Master 91: én a stock Conquerorral szenvedek, dettó ugyanaz a fíling:)
  • calalevado
    mindíg rácáfol ez a játék hogy van ennél még lejjebb is. Csapattársaim sebzési értékei.: Leo 1 nulla, E50M nulla, M48 egy lövés,T57 122 sebzés!,A két Borsig egy és két lövést adott le, Így aztán tényleg nehéz nyerni. Csapnivaló.
  • Bratyex
    Valaki erősítse már meg igaz e hogy a Löwe buffolták ? És mit változtattak rajta?
  • Master91
    Prémmel :

Vereség
    Csata: Ruinberg
    Jármű: Caernarvon
    Szerzett tapasztalat: 88
    Szerzett kredit: 8 847

ki akar leszúrni? :D
  • Master91

És ez van egész kibaszott kurva hétvégén!!
  • AlucardHuN
    Uhh részvétem, az a löveg még t8-ban is éppenhogy "elmegy". Mondjuk az is jó mikor KV4-el oszt be hegyes mapra D25T-vel t10-ek ellen :D
  • stoppos
    Az elite jutott erről eszembe, mint optimalizálásról. :)
  • atee73
    OFF

nalam HD7970 crossfire-el el se indul
    tenalad ment?
    win8.1 64bit config az alairasban

ON
  • Master91
    Esküszöm nálam is így van egésznap!

Eu1en 100k paraszt játszik (velem együtt) és olyan ritkán vagyok full 8asok ellen ESETLEG TOP TANK, mint amilyen ritkán lövök ammot másnak.

Kurva vicces 10esek ellen a stock Caernavonnal játszani...bp torony + gun yeaah
  • Sunsetjoy
    Visszatérve a korábbi játékoptimalizálásos témára: épp tegnap jelent meg egy olyan 64k-s PC demo (vagyis 65536 byte!), ami realtime-ban (nagyrészt) számol. És mondjuk 150 ezer alatti videókártyán nem igazán fut rendesen :)
    The timeless

• Jadis
    Szia,
    hasonló problémával bajlódtam, mint te - sehogy sem akarta a launcher elkezdeni a telepítést, csak be volt állva állandóan..
    Azzal sikerült működésre bírni, hogy feltettem egy friss Internet Explorert (mivel mindig Firefox-ot használok/tam így valami kövület IE volt a gépemen, az kavart be úgy tűnik )
    Azóta patchel a launcherem, lehet nálad is ez a gebasz?
  • lexlutor
    elemeny eza tier8 grind. nincs olyan meccs, h ne lenne legalabb negy tizes..
  • patchaou
    Olyan sort sehol nem találtam, de kértem egy konfig fájlt azt meg majd személyre szabom. Csak ugye több macera személyre szabni mint egy oda nem illő cuccot kivenni.
  • ximix #305876
    Ez nem tudom aktív-e még.

http://www.razerzone.com/worldoftanks-comms
  • Sunsetjoy
    Na de az a szopó, bazz, hogy mióta benne van ez a bug abban a modban, és még nem lett javítva.

kisokka: ment privi.
  • ximix #305874
    A leírtak alapján az XVM-ben kell keresni a (BIG text last shot) sort.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

© McLarenpowa
    2013. okt. 14. 10:44 | privát | válasz | #267590
    Sziasztok!
    Hogyan tudom eltűntetni a b@szott nagy előugró fehér számot, ha meglövök egy kínai heavyt? Használtam a keresőt és azt írja, hogy a damagepanel.xml-ben kell átírnom egy értéket, de én ilyen fájlt nem találok.
    Csak damagepanel.swf-van amit ha megnyitok egy nagy krixkrax van benne és ha keresek a fájlban akkor sem talál olyan sort amit át kellene írnom. A damage panelhoz amit leszedtem, csak egy ilyen konfigurációs fájl van:
    CDPSetting.xml
    de ebben sem találok olyan sort, mint amit az egyik hozzászólásban említenek (BIG text last shot).
    Egyébként amíg nem volt damagepanel feltéve (most a gold detektoros v3 van) azelőtt is csinálta, szóval az xvm is bekavarhat szerintem. Plz help mert nagyon idegesítő és az ALT nyomvatartása vagy "ne lőjj kínai heavy-re" nem megoldás.
    Köszi!

© McLarenpowa
    2013. nov. 27. 11:40 | privát | válasz | #274725
    használd az én XVM config fájlomat és akkor nem lesz baszott nagy fehér szám, ha kínai heavyt lősz...

https://mega.co.nz/#!ndtn2ByZ!aNGQOx4FU6lXr4VDa2WeOxcJ0p5HDv9CbfVQIURIot0

• kisokka
    Nem tudja véletlen valaki, hogy új játékosoknak van most invite kód? Adnék egyet a kollégámnak
  • lexlutor
    minap sikerult a masodik percben meghalni, egy sebzes utan, aztan meg valamennyi spot sebzessel. vegen kaptam majdnem 400xp-t erre a nulla teljesitmenyre mivel megnyertek. a vesztes csaptaban a top srac, aki kilott vagy negyet, es vegigkuzdotte a meccset, kapaopt 340 xp-t. az en arcom egett, emiatt a csodas xp mechanizmus miatt.
  • patchaou
    Ezzel kezdtem :) Többnyire csak kérdezik mi lehet a gond, és az hogy más konfig cuccát használjam csak fél megoldás, de majd eltökölök vele. Azért köszi :)
  • Simulacrum
    Két képet hoztam Húsvétra. Az egyik egy malinovkai kör. Imádom ezt a pályát, régen is imádtam, most csak jobb lett. Ez a light és medium tankok játszótere. Tudás se kell hozzá.
    A másik kép: Ha hív a család, akkor bizony ott kell hagyni a csatát és jobb ha ezt az ellen is tudja. :)

• yossarianHUN
    Eddig ez a kedvenc csapatsebzés bindem:D
  • sempike
    Meg lett végre a Tank Ász a T-34-1-re is.
    És pont egy vereségre kaptam meg...
    Elfogyott a lőszerem, amúgy lehoztam volna a meccset
    Na mindegy, így is majd 4k sebzést sikerült bevinni.

• TomDantes
    Ja, ilyesmire gondoltam én is, de ennyi se lesz.
  • xotyi
    A T-28 mekkora egy fun masina a saját tierjében a Zis-4-es ágyúval,pedig tartottam a masinától:)
  • kisokka
    Találós kérdés. Vajon sikerült -e kilőnöm az utolsó ellenfelet, amikor csak 6 másodperc volt hátra? Egy lövésesek voltunk mindketten:
  • ximix #305864
    Én nem találkoztam még vele, de ez hátha segít
    http://sg.hu/kereses?s=feh%C3%A9r+sz%C3%A1m&f=1&ft=1&fid=1271188541
  • Dani271
    Ezt én is felhoztam a napokban, de inkább hagytam a csudába. Vitatkozni felesleges, mert nem vezet sehova.

Ilyenkor az elsődleges gondom az, hogy a győztes oldal 0 hasznossággal rendelkező afk játékosa több jutalmat kap effektíve, mint a vesztes oldalon néhányezer sebzéssel rendelkező játékosai.

A wg nem karitatív szervezet. :D
  • patchaou
    Arra emlékszik még valaki hogy mi a gyógymód a nagy fehér számok ellen ha kínai tankot sebzünk? Nagyon régóta nem volt ilyen gondom és nem emlékszem mi oldotta meg.