418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ikarus44 #305942 Sziasztok!
Szerintem senki se játsszon SU-85-öttel, mert engem vele mindig kidobál! -
Szép képekkel egy kis orosz hadi technika
http://www.youtube.com/watch?v=eC9Ep6wBEn0 -
foxbat88fx #305940 már annyira dicséred ezt a gnomefather hang cuccot hogy le kell szednem....
kíváncsi vagyok rá, régen próbáltam egy ilyen motor hang módot, de hányingerem volt tőle annyira gagyi volt -
kisokka #305939 A cipelős-nyögdécselőst eddig még csak 152-es lövegeknél hallottam, de nem lehet megunni
-
Scheff #305938 A múltkor volt szó róla, hogy a németek HB játékmódban nagyon gyengék. Aki kíváncsi rá, hogy tényleg így van-e, azok számára ajánlanám ezt a viszonylag hosszabb videót megtekintésre. A királytigrist láthatjátok akcióban a balatoni hadműveletnél 8 csatán keresztül. A videó leírásánál tudtok lavírozgatni az egyes csaták között, így szerintem áttekinthetőbb a történet.
-
Attiska #305937 A WWIIHWA hangmod sem rossz, ott főként a személyzet hangja dob nagyot a hangulaton. -
R3nton #305936 Na ez felért egy kisebb orgazmussal. 1 körön belül ennyi TD-t a túlvilágra küldeni :D Kedvencem volt ez a kör :D
-
Az új KV-4-es mappa azért van, mert van akinek mániája volt, hogy miért olyan a hangja, amilyen. Ezért akinek nem tetszik, most már lecserélheti. A másik meg a no turbo mappa, gondolom egyértelmű miért.
Én amúgy a lövegek hangjától meg a töltés-csattogás-cipelés hangjaitól vagyok oda:)
Ha jól olvasom, amikor elkezdte GF ezt a modot, akkor még (lehet hogy még most is az) középiskolás volt... -
Attiska #305934 A történelmi csata több kreditet és xp-t hoz, mint a sima? -
kisokka #305933 Nincs arról hír, hogy visszahoznák a rendes statisztikákat? Szinte mindenhol arányokat mutat, amitől annyira nem szoktam meghatódni. -
van benne valami :D
viszont mikor ammo-t kap 1 tank, a kamera elkezdd direkt rángatózni -----> 0 FPS
Ezt nem lehetne ki kapcsolni valahogy ?? -
nemtudommivan #305931 De jó hogy berakták ezt a lerobbanó tornyot. Most már ammo rackot kapok olyan tankokkal amikkel eddig nem, csak hogy meglegyen a látvány... Mint amikor behozták az adrenalin roham képességet és minden csatában rohangáltak az 1 hp-s tankok. -
Egy átlag WoT meccs a mit csináljak, hol vagyok (PzIII.) és a connection last and freez team (ARL,BRD,Hellcat) közreműködésével .
Utólag könnyű okosnak lenni, de a PzIII. nem piszkálod spotolta volna azt az oldalt amíg él, a triót meg egy műhold pillantással megnézed és látod mind falnak ment tehát szintén csak spotnak jók.
Nagy tierben is aha kezdőkörben marad valaki a végjátéknál még jól jöhet mint spoter és golyófogó csalinak lehet használni ha lehetőség van rá úgy kell helyezkedni, hogy közted és az ellenség között legyen. -
új verzió gnome-ba van valami "Diesel M-40 for KV-4" mappa (nem másoltam be) -
yossarianHUN #305928 Na az a KV-4 hang viszont abszolút érthetetlen. -
zsan666 #305927 Igen, nagyon jók azok a hangok. Imádtam a tigrincs hangját, vagy amikor elöször hallottam a kv-4-et, mint egy mozdony :D
A röhej az, hogy a WG-s propaganda videóban a hangtechnikusok rohangáltak a tank körül a mikrofonjaikkal, mondván élethű hangokat készítettek minden tankhoz. Aha, persze. Egy féle csattogást minden járgányhoz. Nevetséges... -
És a legszebb az hogy ilyen hangja van nekem is a játékba :D
Gnomefather's baromi jó hangokat csinál
Chi-Ri-nek mintha turbós lenne, majdnem max. hangerővel nyomom velük :D -
-
pecaboy #305924 A három küldit (szóló, szakasz, csapat) ugyanazon a napon kell megcsinálni? Tudom, hogy az eredmények reggel törlődnek, de a "fő" küldetésben elért is? Mert tegnap a csapat és a szóló már megvolt. -
pecaboy #305923 Támogatom! Durva, hogy egy ilyen ismertségű játékban nincs mód single playerben gyakorolni. A Tutorialt is utólag tették bele. De ha azt össze tudták dobni, akkor single gyakorlót sem lenne nehéz. -
yossarianHUN #305922 Fú, azért a hivatalos fórumon is rajzanak az idióták... -
SzocsA #305921 Azt megcsinálhatná a wg, hogy a gyakorlást lehetne egyedül is játszani!? csak mert nem mindig ér rá valaki, hosszabb ideig a klánból.
Mármint betennél egy ellenséges enemy tankot a pálya közepére, és megnéznéd, hogy bizonyos távolságokból, hogy tudod átütni. lenne ilyen 100, 200, 300 méteres sugarú kör. mint a bázis körül... stb
jó lenne, ha egyedül is lehetne gyakorlózni.
-
ikarus44 #305920 Engem sajnos rendszeresen kidobott (bár elég érdekes mindig SU-85-ben.)
Ill. az is előszokott fordulni, hogy betölt egy csatába, de senki más rajtam kívül, 999 ping, semmi reagálás, ezt a 2.-3- újraindításnál is csak ott már annyi különbséggel, hogy ott már vannak tankok csak ugyanúgy mozdulatlanok. aztán úgy 2-3-4 perc után végre hajlandó engem is rendesen betenni. csak akkorra már... -
SzocsA #305919 Type59 és az is6 tulajdonságai megcserélődtek. az is6 sokkal pontosabb lett menet közben. 100-200 méteres távolságokon lévő tankokat simán eltalálok vele mozgás közben.
A T57-el távoli célpontokat nehéz eltalálni, vagy előtte földbe csapódik a lőszer vagy fölé megy.... vagy 4ből 3 szor pattanok..... -
zsan666 #305918 Tegnap éjjel feldobtam a legfrisebbet és utána megnéztem egy replay-t. Illetve csak néztem volna, pár perc után kivágott. Lepucoltam minden modot és úgy sem játssza le azt a replay-t. Egyelőre lövésem nincs mi a tök van, eddig egyszer sem vágott ki a patch óta... -
Ki mondta hogy az xvm miatt dobál ki? Tudtommal modok nélkül is crashel. -
ikarus44 #305916 Sziasztok!
A legújabb XVM-el még ki szokott dobálni a játék valakit? -
stoppos #305915 Nem. Anno volt egy beszélgetős műsor az M1-en, több vendéggel, azt sem tudtam megnézni, annyira az idegeimre ment. Úgy lapáttal arcba tipus... -
áh, teljesen más a tank :D tegnap jó sok jó köröm volt már végre a jobb torony+ágyúval
végig nyomom igen, mert a 9-es tankba addig nem akarok át ülni, amíg legalább 2 teljes skill és a 3. skill ~50% körüli lesz
Itt meg még van rádió, +2 motor amit még ki kell húznom a top ágyúhoz és ugye maga a tank
Van még meló :3 -
kisokka #305913 Kell még szakasztárs? -
TomDantes #305912 Nem, engem is. Netes troll megmondó ember. Lefogadom tudja is ezt és direkt beszél úgy ahogy és ilyen stílusban, mert ezzel a netes troll megmondóember stílussal jelentős hallgatóságot generál magának. -
Malarki #305911 Csak engem irritál hihetetlenül ez a Puzsér nevű majomállat? -
TrükkösIvan #305910 Valaki jöjjön légyszi szakaszba, már csak 5 győzelem kell a garázshoz. -
stoppos #305909 Gyakorolni kell a hisztérikálra. :)
-
pecaboy: Szerintem Puzsérosan nyilvánított véleményt :)
Master91: ha így már jobban megy majd, a következő tier után maradj itt a topágyúhoz :)
atee73: én nem próbáltam ki, de ahogy olvasom, ATI/AMD kártyákon nem igazán fut a shadergenerálás miatt (OpenGL 4.3 Required.GTX780 or upward recommended, Titan Black optimal.)
-
pecaboy #305907 Értem. Kifejtenéd bővebben is, vagy jobban szereted a velős tőmondatokat? -
Arhenius #305906 Ez borzalmasan szar. -
pecaboy #305904 Ezt az elemzést még nem is hallottam. Nagyon korrekt (nem a szó rossz értelmében). Gyerekkoromban (8-12 évesen, '90-es évek eleje) is sokat néztem a filmet, csináltam is tankokat gyufásdobozokból és gyufából, és ment a tankcsata :)
https://www.youtube.com/watch?v=uRZrJ-wp1RQ -
Kifejlesztve:
Torony 'Centurion Mk. II' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 13362. Elköltött szabad tapasztalat: 1 138.
Kifejlesztve:
Löveg 'OQF 20-pdr Gun Type A Barrel' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 16 400.
-
pecaboy #305902 Az ilyen trollkodást én is szeressük :)