418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
calalevado #305982 extra effect? minden a minimumon van nálam. Évek óta így megy, csupasz az egész táj, sehol egy fűszál, így szoktam meg. 6670-es vidkari nem egy nagy szám, ennek még plussz tápcsatlakozója sincs, alaplapról elég neki az áram. -
Pares #305981 E100, 150mm + gold ammo lepattan a Leóról :D Egymás után kétszer :D Bárcsak engem is így szeretne a Random Isten... -
A baráti PII. menekülés közben nekem jött miközben zoomolva ép a KV-4-et akartam kupán lőni és a másodperc tört része alatt egy PII füstölgött mellettem.
Ahogy nekem jött elfordított, de szerencsétlenségére pont felé fordult ezáltal a cső vége és KV-4-nek szán lövés öt találta el, semmi direkt ez pont így jött ki, érdekes. -
sempike #305979 Köszi a válaszokat srácok.
Meggyőztetek, megveszem a Pershinget :D:D:D -
Heavy. -
óóóóóó Az FTR-n már nálunk tartanak :)
http://ftr.wot-news.com/2014/04/21/european-tree-part-iii-hungary/
-
Pár régi WoT teszt
http://www.notebookcheck.net/World-of-Tanks-v8-0-Benchmarked.83065.0.html#
[URL=http://xbench.pl/world-of-tanks-0-8-5-test-cpu-i-gpu/]http://xbench.pl/world-of-tanks-0-8-5-test-cpu-i-gpu/
[/URL]
Meg egy új :)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/381458-ultimate-world-of-tanks-90-benchmarking-thread/ -
Karelgott #305975 Mind a 2 vonal táras.... van 40k free-m. Elkezdeni nem lesz gond..
Heavy vagy light? -
Maginot vonalat :)))))
A tárasok elég jók, csak nehéz elkezdeni. -
BRD = BDR :) -
Heavy ág, T5-ig szar, BRD, ARL jó, AMXM4 szutyok, onnan felfele végig jó az ág :) -
Karelgott #305971 Cső. Franciák közül melyik vonalat ajánljátok? -
Minek neked a "Büdös capper" medál? 
-
madmanic #305969 Aham. Kösz. -
Pares #305968 Gondolom azért, mert csak akkor számolja, ha foglalással nyertek. -
Pares #305967 Nekem a fagyás helyett ez van: LAG.
Első csata, dombtetőhöz közel spawnolt, felmentem, de amikor kidugta az orrát a JgE100 (13:45 körül) és amikor a 4 ellenfél hirtelen megindult felém, olyan lagba kezdett a játék, hogy 2-3 másodpercekig megállt a kép... 9.0 óta az első néhány csata szinte játszhatatlan ez miatt... -
madmanic #305966 Kérdés: Ellenséges bázis elfoglalva 87. Nyertünk természetesen. Miért nem kaptam megszállót? -
stoppos #305965 Próbáltad az extra effekteket lejjebb venni? Vagy azon már túl vagy? -
madmanic #305964 Amióta minden pathcnél letörlöm az egészet, és újra lehúzom semmi telepítési gondom nincs. Le sem dobott egyszer sem. ( xvm, jimbo, stat mod van fent ) -
calalevado #305963 nekem egy mod sincs fent és nem dobál ki. De viszont van az hogy egy-egy tank kilövésekor beszaggat a játék. Ezt régen nem csinálta. Megáll a játék legalább egy mp-re. -
Pares #305962 Nekem jelenleg egy mod sincs fent, és úgy két napja dobott ki csata közben. Sehogy sem tudtam visszamenni, csak amikor már vége lett a csatának. Azóta szerencsére egyszer se lépett ki... -
zsan666 #305961 Pontosan. Leszedtem minden modot és akkor is kilép. Próbáltam egyből a végére "tekerni", de úgy is kidobott. Ott lesz a rejtély az M4 után :) -
kHares #305960 FTR-en is ezt írják, ha egyszer lefagysz nem bírsz visszalépni amíg tart az adott csata mert fagy megint. Nem mod függő, anélkül is dobott már ki.
-
stoppos #305959 Most is annyival haladnak, csak több idejük volt már.
Tegnap esti egyik tier4 meccsem. Oldalunkon két top KV1, mindkettő olyan 200 wn, midnkettő hegyre fel himmelen. Van ami sosem változik.
-
ikarus44 #305958 Ez igaz, de te sem örültél amikor a (ruszki) T34-setben ülve szembetaláltad magad egy obj. 704-el.
És a baj ott van, hogy a pályák 95%-án nem lehet kikerülni a tankokat. -
yossarianHUN #305957 Ugyan. Mellesleg, belegondolva sokat sírunk mostanában, hogy mennyi degenerált van T8-9-10-ben. Na ez akkoriban még nem volt. Mikor még 4 szinttel nagyobb tankok ellen is betett az MM, akkor aki nem volt baromira észnél, az ötvenesével kapargatta össze az xp-t a következő tankra. Akkor még működött a természetes szelekció. -
R3nton #305956 Végül is való életben is sokan izgulnak a szadó-mazóra :D -
ikarus44 #305955 Engem is csak a SU-85-el dobál ki. -
yossarianHUN #305954 Dettó. -
Nekem nem játssza le :(
Amikor vakon kilövöd az M4-et, utána nem sokkal kilép, kétszer próbáltam. -
yossarianHUN #305952 Kinek a paplan, nekem jobban bejött a régi MM:D -
yossarianHUN #305951 Nekem is érdekes, a patch óta egyszer nem fagyott még ki a játék, de például tegnap este meg akartam nézni a replayt amit Jeff feltett, és a felénél úgy kivágott, hogy csak úgy porzott. Hmm hmm. -
davidbog #305950 Júj de szar volt. Még visszagondolni rossz rá. Emlékszem olyan csatára, hogy Himmelsdorfon a foglalókörnél Panzer III-assal egy Vk45.02B oldalához simultam és nem tudott kilőni. Igaz én se tudtam őt sebezni. Meg a 400 méteres távolságon a "teleprotáló" tankok. -
Engem nem dobál, max naponta egyszer megfagyok, de alt+tab, becsuk, újraindít kb 1 perc alatt bent vagyok a csatában olyankor.
Nálam valami internet beállítási hiba lehet még nem jöttem rá, olyankor a online rádió is elhallgatott onnan jöttem rá, hogy nem a játék.
Szerintem az ilyen kidob nem enged be általában valami olyan mod ami nem napra kész pl: a PzIV és StuG ág meglett bontva és ha bekerül egy ilyen új tank a csatába a mod-od nem ismeri és freez, crash és társai. -
ikarus44 #305948 már szánalomra sem érdemes amit a WG csinál... -
Kronos79 #305947 Ahogy R3nton írta, jó a lövegpajzs. Ha hulldownban tudod használni, akkor nem nagyon tudnak kiszedni. Olyan mint a T32 csak med verzióban. -
R3nton #305946 Nekem az egyik kedvenc tankom. Meg kell érni hozzá az biztos. Igazából úgy jellemezném, hogy az átlag tank. Semmiben nem túl kiemelkedő, de mégis az egyik legjobb tank, mert mindenben jó. Ágyúkitéríthetőség nagyon jó, az ágyú medhez képest sztem jó, nem kell több pen, de ha mégis akkor ott az apcr arany 268 pennel. Mozgékonyság is átlagos, a torony páncél nagyon jó a spaced miatt, nagyon sokat elnyel. Okosan használva brutál, és nagyon kellemetlen ellenfél.
Én csak ajánlani tudom! -
kHares #305945 Engem kidob mindenfélével szóval nem tankfüggő. Persze vissza sem lehet aztán lépni mert kicsap megint amíg tart a csata, gyönyörű ez a patch. -
sempike #305944 Na végre valaki Pershinggel.
Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy megvegyem, ne vegyem...
Mi a vélemény, érdemes megvenni?
Kicsit kevesellem a Pen-jét és be kellene áldoznom érte egy másik tankot mert tele van a garázsom. -
Egy kis nosztalgia