418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Én ezt tettem fel.
    Ettől nem akad és csak kifele zoomol.

Az avatar_input_handler filében átírtam a <distRange> a második értékeket 60-ra. Úgy nem zoomol ki annyira. Kivéve a strategy résznél, ott maradt 500, de úgysem artyzok, szal mindegy. :)
  • popey8
    Damage indicator. Wothungary, modok, kiegészítők menüpontban találsz párat. Eldöntheted neked melyik tetszik:)
  • Oddball29
    Ha ők voltak azok, akik leléptek az aranyvonattal, akkor már értem, hogyan tudnak az aktuális klánjukban golddal toborozni.
  • Karelgott
    Ez az amx 12t egy szopás. Semmi ágyú kitéríthetőség. Camo sem a legjobb.
  • Destydeme
    Hi.Olyan kérdésem lenne,h mi miatt nem megy,vagy milyen mód kell ahhoz,h lássam(érezzem,érzékeljem ha eltalálnak).

Most olyan a játék,h megyek,azt hiszem minden ok,ránézek a tankomra és low hp-n megyek.Rámlőnek és nincs az a piros"félkör",h honnan,meg régebben hangból+mintha"megrázkódott"volna a tank,amikor eltalálnak.Szal a szememen és a számokon kívül nincs érzékelésem,h meglőttek.
    Thx.
  • popey8
    Jó kérdés, én is az eset kapcsán hallottam róluk először.
  • Oddball29
    Helpx, ezek ki fia-borjai?
  • Toweliee
    Nem sniper zoom, hanem a sima.
  • calalevado
    Hidden Village pályára berak már vagy 8.ra. Még egy programot se tudnak úgy megírni hogy jó legyen? Változatosság mint olyan nem létezik?
  • Toweliee
    A csata kezdésnél a kamera zoomolást hol tudom beállítani? Vagy nagyon távolról mutatja, a következő lépés meg túl közeli.
  • popey8
    Először a BASE-ben voltak, most a HELPX-ben. Az értesítés mindkét helyen megtörtént.
  • pointer4
    Inkább az ID számukat írd be, úgy név váltás után is meg lehet őket találni.
    Ajánlom az összes recruiter vegye fel őket a ban listájára, nehogy bevegyeő ket a klánbjába.
    Meg ha most vannak valahol, akkor ott is lehet érdemes lenne értesíteni a vezetőket.
  • calalevado
    állítólag csapatjáték lenne ez a fosss game.
  • joe38
    Nekem egy modpack-ban volt fent,nem rossz hangmód,nálam is beállt pillanatokra,de szerintem a WWIIHWA hangmód jobb és hangulatosabb,bírom hogy a garázsban eredeti 2. WH-s zenék mennek,baromi hangulatos:D
  • popey8
    Én úgy tudom, h yankee volt vezető, a másik nem. Am lehet azért csinálták ezt, mert zokon vették, h ők nem kerültek át. Így utólag kész szerencse.
  • TomDantes
    És te melyik vagy a képen?
  • kHares
    A gnomefather hangok nektek normálisan megy? Mikor tavaly használtam micro szaggatásokat okozott, másodpercekre megállt lövéseknél a játék. Most ua. a problémám pedig azóta kicseréltem a gépben pár dolgot meg új oprendszer.
    Ez normális jelenség, így kell elfogadni vagy más a probléma?
  • calalevado
    Újabb vicc kategória nyertesei a most lejátszott csatából. 2 db WTE100 nulla sebzéssel, a harmadik sebzett 900-at. E-75 és IS-8 nulla sebzés,E-100 240 sebzés,még mindíg van lejjebb:-)
  • Sherman0070

Na ez kéne WoT-ba :D
  • Solten
    Gratulalok annak is btw aki kivalasztotta ezt a ket degerenaltat Commandernek :D Vagy csak Ninasilver volt az? Nem vagom mar, rovid palyafutasuk volt de akkor is furcsa volt a kislanyos neve, olyan himnemunek tunt a hangja alapjan. :D
  • stoppos
    Szerintem lexarják. Persze ha öt perc különbséggel lépsz be alsóbikkházáról és északírországból, az esetleg feltűnő lehet.
  • foxbat88fx
    szerinted érdekli őket? :)
  • SzocsA
    Azt írják, hogy a fiók megosztása sérti a játék szabályait, hogy ez a fiók elvesztésével jár. ezt, hogy tudják megnézni? ip cím alapján?
  • foxbat88fx
    jaja, nem rossz :D
    de nem tudok belépni abba a klánba XD nem vagyok piros :(
  • lammaer
    Ezért volt akkoriban értelme a grindnek. Mert a nagy tank az tényleg nagy tanknak számított. Mostmeg a sok hülye hajt a T10re, pedig azzal csak anníit ér hogy szépen belemászik a creditsinkbe a drága javítás meg lőszerárak miatt. Játékélményben semmit nem ad.
  • AlucardHuN
    Ez egész jól lett megcsinállva:):D
  • Simulacrum
    Hétvégén az artyk megsemmisítéséért jár majd plusz kredit. Haha!
  • pecaboy
    Na, találtam két külföldit is szakaszba, szerencsére ugyanolyan "nem túl bénák" voltak, mint én, jöttek is a győzelmek a korábbi vereségszéria után. Az utolsó csatánk, amivel meg is lett a küldetés, eredményét tekintve egész epic lett
    (Az ellen Hellcates játékosa helyében az eredmény láttán kihajítottam volna a gépet az ablakon )
  • pecaboy
    Szakasz vki? 4 normális győzelem kéne küldihez.
  • Master91
    hopp hopp mi történt ?
  • Scheff
    Roppant érdekes. A két játékos neve a régi HUNS-ból nem ismerős, tehát ezek szerint ők még kezdők a szakmában. A 8K goldos sikkasztó kilétére valószínűleg sosem fog fény derülni. Az pedig külön meglepő, hogy mindkét játékos HELPX tag.
  • JeffDunham
  • popey8
    Igen amúgy jól kitalálták, elismerésem nekik. Tényleg poénos, többieknek is tetszett:) Igazság alatt nem tudom mit értesz pontosan, bár sejtem.

Sztem megmondhatom. Nem tudok róla, h titkos lenne, sőt. Had tudja csak meg minél több ember, h ki az a 2 féreg, akiben nem szabad megbíznia egyik magyar klánnak sem.

1. Imperatore_of_Faith (többek közt nicket váltottak a lopott goldból, a régi neve Ninasilverwind azt hiszem)
    2. Imperatore_of_Judgement (ő pedig yankeegwashington volt kislány korában)
  • Scheff
    Azt gondolom ti is elismeritek, hogy ez egy kimondottan vicces videó, plusz azt, hogy van benne igazság. :)

Azt meg lehet tudni, hogy kik voltak a gold tolvajok? Vagy nem szabad nyilvánosságra hozni a nevüket?
  • AlucardHuN
    Faszom 2. csata KT-val 0 sebzéssel... hála annak hogy vagy egyedül hagynak vagy a fasz arty megtalál...
  • popey8
    Na igen, 2 kis nyomoronc (vagy úgy is mondhatnám, h gerinctelen féreg) gold tolvaj exhuns2-es megpróbál minket lejáratni. Mondjuk így nem fog nekik sikerülni, mert ez kb. a lengyel nyelvű HAMI-s üzikkel egyenértékű. Azt se veszi senki komolyan.
  • Sherman0070
    WN8: -16 XD
  • Master91
    hát ez kemény :D

• pecaboy
    Erről ez jutott eszembe:
    South Park: Világok harca
  • pecaboy
    CSATAGOMB! xDD