418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #306062 Én ezt tettem fel.
Ettől nem akad és csak kifele zoomol.
Az avatar_input_handler filében átírtam a <distRange> a második értékeket 60-ra. Úgy nem zoomol ki annyira. Kivéve a strategy résznél, ott maradt 500, de úgysem artyzok, szal mindegy. :) -
Damage indicator. Wothungary, modok, kiegészítők menüpontban találsz párat. Eldöntheted neked melyik tetszik:) -
Oddball29 #306060 Ha ők voltak azok, akik leléptek az aranyvonattal, akkor már értem, hogyan tudnak az aktuális klánjukban golddal toborozni. -
Karelgott #306059 Ez az amx 12t egy szopás. Semmi ágyú kitéríthetőség. Camo sem a legjobb. -
Destydeme #306058 Hi.Olyan kérdésem lenne,h mi miatt nem megy,vagy milyen mód kell ahhoz,h lássam(érezzem,érzékeljem ha eltalálnak).
Most olyan a játék,h megyek,azt hiszem minden ok,ránézek a tankomra és low hp-n megyek.Rámlőnek és nincs az a piros"félkör",h honnan,meg régebben hangból+mintha"megrázkódott"volna a tank,amikor eltalálnak.Szal a szememen és a számokon kívül nincs érzékelésem,h meglőttek.
Thx. -
Jó kérdés, én is az eset kapcsán hallottam róluk először. -
Oddball29 #306056 Helpx, ezek ki fia-borjai? -
Toweliee #306055 Nem sniper zoom, hanem a sima. -
calalevado #306054 Hidden Village pályára berak már vagy 8.ra. Még egy programot se tudnak úgy megírni hogy jó legyen? Változatosság mint olyan nem létezik? -
Toweliee #306053 A csata kezdésnél a kamera zoomolást hol tudom beállítani? Vagy nagyon távolról mutatja, a következő lépés meg túl közeli. -
Először a BASE-ben voltak, most a HELPX-ben. Az értesítés mindkét helyen megtörtént. -
Inkább az ID számukat írd be, úgy név váltás után is meg lehet őket találni.
Ajánlom az összes recruiter vegye fel őket a ban listájára, nehogy bevegyeő ket a klánbjába.
Meg ha most vannak valahol, akkor ott is lehet érdemes lenne értesíteni a vezetőket. -
calalevado #306050 állítólag csapatjáték lenne ez a fosss game. -
joe38 #306049 Nekem egy modpack-ban volt fent,nem rossz hangmód,nálam is beállt pillanatokra,de szerintem a WWIIHWA hangmód jobb és hangulatosabb,bírom hogy a garázsban eredeti 2. WH-s zenék mennek,baromi hangulatos:D -
Én úgy tudom, h yankee volt vezető, a másik nem. Am lehet azért csinálták ezt, mert zokon vették, h ők nem kerültek át. Így utólag kész szerencse. -
TomDantes #306047 És te melyik vagy a képen? -
kHares #306046 A gnomefather hangok nektek normálisan megy? Mikor tavaly használtam micro szaggatásokat okozott, másodpercekre megállt lövéseknél a játék. Most ua. a problémám pedig azóta kicseréltem a gépben pár dolgot meg új oprendszer.
Ez normális jelenség, így kell elfogadni vagy más a probléma? -
calalevado #306045 Újabb vicc kategória nyertesei a most lejátszott csatából. 2 db WTE100 nulla sebzéssel, a harmadik sebzett 900-at. E-75 és IS-8 nulla sebzés,E-100 240 sebzés,még mindíg van lejjebb:-)
-
Na ez kéne WoT-ba :D -
Gratulalok annak is btw aki kivalasztotta ezt a ket degerenaltat Commandernek :D Vagy csak Ninasilver volt az? Nem vagom mar, rovid palyafutasuk volt de akkor is furcsa volt a kislanyos neve, olyan himnemunek tunt a hangja alapjan. :D -
stoppos #306042 Szerintem lexarják. Persze ha öt perc különbséggel lépsz be alsóbikkházáról és északírországból, az esetleg feltűnő lehet. -
foxbat88fx #306041 szerinted érdekli őket? :) -
SzocsA #306040 Azt írják, hogy a fiók megosztása sérti a játék szabályait, hogy ez a fiók elvesztésével jár. ezt, hogy tudják megnézni? ip cím alapján?
-
foxbat88fx #306039 jaja, nem rossz :D
de nem tudok belépni abba a klánba XD nem vagyok piros :( -
lammaer #306038 Ezért volt akkoriban értelme a grindnek. Mert a nagy tank az tényleg nagy tanknak számított. Mostmeg a sok hülye hajt a T10re, pedig azzal csak anníit ér hogy szépen belemászik a creditsinkbe a drága javítás meg lőszerárak miatt. Játékélményben semmit nem ad. -
AlucardHuN #306037 Ez egész jól lett megcsinállva:):D -
Simulacrum #306036 Hétvégén az artyk megsemmisítéséért jár majd plusz kredit. Haha!
-
pecaboy #306035 Na, találtam két külföldit is szakaszba, szerencsére ugyanolyan "nem túl bénák" voltak, mint én, jöttek is a győzelmek a korábbi vereségszéria után. Az utolsó csatánk, amivel meg is lett a küldetés, eredményét tekintve egész epic lett 
(Az ellen Hellcates játékosa helyében az eredmény láttán kihajítottam volna a gépet az ablakon
)
-
pecaboy #306034 Szakasz vki? 4 normális győzelem kéne küldihez. -
hopp hopp mi történt ? -
Scheff #306032 Roppant érdekes. A két játékos neve a régi HUNS-ból nem ismerős, tehát ezek szerint ők még kezdők a szakmában. A 8K goldos sikkasztó kilétére valószínűleg sosem fog fény derülni. Az pedig külön meglepő, hogy mindkét játékos HELPX tag. -
-
Igen amúgy jól kitalálták, elismerésem nekik. Tényleg poénos, többieknek is tetszett:) Igazság alatt nem tudom mit értesz pontosan, bár sejtem.
Sztem megmondhatom. Nem tudok róla, h titkos lenne, sőt. Had tudja csak meg minél több ember, h ki az a 2 féreg, akiben nem szabad megbíznia egyik magyar klánnak sem.
1. Imperatore_of_Faith (többek közt nicket váltottak a lopott goldból, a régi neve Ninasilverwind azt hiszem)
2. Imperatore_of_Judgement (ő pedig yankeegwashington volt kislány korában) -
Scheff #306029 Azt gondolom ti is elismeritek, hogy ez egy kimondottan vicces videó, plusz azt, hogy van benne igazság. :)
Azt meg lehet tudni, hogy kik voltak a gold tolvajok? Vagy nem szabad nyilvánosságra hozni a nevüket? -
AlucardHuN #306028 Faszom 2. csata KT-val 0 sebzéssel... hála annak hogy vagy egyedül hagynak vagy a fasz arty megtalál... -
Na igen, 2 kis nyomoronc (vagy úgy is mondhatnám, h gerinctelen féreg) gold tolvaj exhuns2-es megpróbál minket lejáratni. Mondjuk így nem fog nekik sikerülni, mert ez kb. a lengyel nyelvű HAMI-s üzikkel egyenértékű. Azt se veszi senki komolyan. -
WN8: -16 XD -
hát ez kemény :D
-
pecaboy #306024 Erről ez jutott eszembe:
South Park: Világok harca -
pecaboy #306023 CSATAGOMB! xDD