418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #306263 múltkor félbe maradt itt a 9.0 laggal kapcsolatban most pótolnám.eddig fejlesztett közepes grafikán 20fps,minimumon 30 most levettem standard-ra (standard, nem fejlesztett!!!) minden off amit nem lehet kikapcsolni az low vagy minimal. na így van kemény 10-15 fps és lag. 8800gt 4gb ram 3ghz cpu
-
mittomén1 #306262 akkor a red orchestra 2 most tényleg ingyenes és ha leszedem steamről örökre az enyém marad? komoly? -
Frankie69 #306261 A játék része, de valamelyik mod okozza, hogy nem lehet kikapcsolni. Állítólag. -
Greenscape #306260 Az mitol van, hogy ha egyedul jatszok minden ok, de ha platoonhoz csatlakozok a kis zold lampa villog eleg gyakran es persze szaggat is olyankor? -
yossarianHUN #306259 Hát nem tudom, Q&A-n ezt mondták, és el is hiszem nekik, mivel nekem nincs ilyen probléma:) -
hNeo2 #306258 3 napnyi telepítgetés, buherálás, gép újrarakás, fóroumozás, szidás, olvasás, imádkozás, fórumozás, xml buherálás, videókártya telepítgetés, szar*ás, buherálás, laggolva játszás, akadozás, szará*s után
MÉG mindig akadozik, lassú, lagzik, fps-zik, töltve megy, himbálózva akad, akad, akadozik a játék.
Elegem van, és elmegyek Bjíelorússziába és szemébe mondom a WG-nek, hogy BOCSI, én vagyok a hülye és legyenek türelmesek, 1-2 év és veszek új gépet.
Remélem megértik és nem fognak haragudni. -
Ha nem a játék része lenne, szerintem a tweakerrel nem lehetne kikapcsolni. -
Kubukli #306256 Ok buheramátrix on. -
yossarianHUN #306255 Az egyik Q&A-ban azt mondták, hogy az nem a játék része, valamelyik rosszul megírt mod okozza. -
Csak tweakerrel lehet. Csináld a tweaker plusszal, azzal nem kell buherálni a fájlokkal, csak kiveszed a pipát és kész. Amúgy engem a nagy villanás zavart sniper nézetben. Kutattam is vmilyen mod utána (még orosz oldalakon is), ami ezt kiveszi, de a füstöt benne hagyja, de csak a tweakerrel sikerült megoldani. Játékon belül, hiába kapcsolsz ki bármit, ugyanúgy benn marad. -
http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/23orcl/we_are_wargaming_ama_about_update_90/ -
elég ha berakod könyvtárba :D -
Malarki #306251 Na és ezt most kel letölteni reggel 7-ig? Vagy azt később is lehet folytatni? -
yossarianHUN #306250 Á értem, köszi az infót. -
Nazarov77 #306249 24 óráig ingyenesen hozzáadhatod a gyűjteményedhez, örökre megtarthatod. Ez olyan mint a karácsonyi ingyenes left 4 dead 2. -
Kubukli #306248 Hogyan lehet sniper nézetben a lövés utáni füstöt kikapcsolni?
Lehet, hogy hiteles, de engem marhára zavar. Ezért meg nem akarok a tweaker-rel pöcsölni.
Korábban az extra effektek kikapcsolásával sniper módban ment a dolog, most ez nem segít. -
OFF]illetve ,még ha keresel szakaszt akkor azt is odaírhatod ,hogy LFP(looking for platoon)[/OFF] -
atee73 #306246 egy napig ingyen van , utana a tied marad termeszetesen -
atee73 #306245 jaja .... mar jon lefele
-
Kubukli #306244 Kösz közben megtaláltam. Van egy hasonló nevű magyar társaság is... -
yossarianHUN #306243 Mármint egy napos kipróbálható verzió, vagy egy napig ingyé lehet leszedni, amit aztán használhatsz orrvérzésig? -
Nazarov77 #306242 OFF:
-
Bal alsó sarokban van egy ilyen "fül",hogy channels vagy csatornák,
és ott beírod,hogy : stronk plutons,
aztán ha bent vagy, akkor ha keresel szakaszt,beírod hogy milyen tierben, és,hogy inveljenek, pl: t9 inv
ha pedig te csinálsz szakaszt,akkor is beírod a tiert, és mögé,hogy még hány hely van, pl: t9 +2
Viszont sokan, kikötik,hogy minimum ennyi és ennyi wn8-al invelnek csak, általában ez a szám 1800+, de vannak akiknek mind1.
sok sikert a szakaszkereséshez ;) -
kisokka #306240 Egy érdekes dologra lettem figyelmes. Amikor a játékban a chatem átvált angolra(tehát a z=y és fordítva...stb.), akkor kidobál a játék. Ha rendesen fut magyarul minden karakter, akkor semmi baj nincs, nem dob ki. WTF? -
Kubukli #306239 Nem vagyok gyakorlott szakasz társ kereső, de a plusz garázshelyért mennék egy-két kört.
Segíts egy kicsit, hogy hogy találom meg őket.
Előre is köszi. -
Kubukli #306238 Amennyiben az életvitel szerű alkoholizmust munkának tekintjük. -
Űberelném! :) -
Chaffee #306236 Sok munkától -
lexlutor #306235 Serb elegge le van robbanva. -
madmanic #306234 Köszönöm!
-
Toweliee #306233 resmods-xvm-configs -
Kronos79 #306232 Az xvm mappán belül van egy configs mappa. Na oda. -
madmanic #306231
XVM et raknám fel, telepítettem, aktiváltam, hova másolom az xvm.xc t hogy mutasson is valamit? -
tetszett az is.. csak ráuntam -
yossarianHUN #306229
Angol felirat bekapcsolható. Megy a propaganda ezerrel:D
Mindazonáltal le a kalappal a WG előtt, ha tényleg rendberakják azt a Maust. -
Kronos79 #306228 Nem tudom már honnan szedtem, de ezen a linken van külön szerver oldali célkereszt. -
Kantalusz #306227 hopp az kimaradt hogy 9.0-ás működő moddal -
Kantalusz #306226 Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan szerveroldali célkereszt moddal, ami külön jeleníti meg a szerver oldalit (régen old serverside crosshair néven futott)és a megfelelő célkeresztet mutatja mind sniper arcade és strategic nézetben?
Én eddig csak olyannal találkoztam ami a sniperes célkeresztet használta arty nézetben is (használhatatlan...) -
kisokka #306225 Csak nekem tűnik úgy, hogy a tűzoltókészülék később reagál, mint egy patch-el ezelőtt? Nekem egy gombnyomás és azonnal reagálok, ha gyulladok, de mintha tovább tartana az oltás. Most kivételesen nem lagról van szó. -
Köszönöm !