418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha használsz modokat akkor ott van abban a könyvtárban ahol a res mods, screenshots,Updates mappák is csak lejjebb.
-
Amikor tallózok mit kell csinálni hogy belemenjen az is a listába? -
Ja játék főkönyvtárán belül kéne :D De ott ha rákattintok nem tudom hogy tegyem arra át -
Oddball29 #306382 Eléggé. A páncélzata csak saját tierjében elégséges, a tornya is gyengébb az IS-nél. Az utóbbinak megvan a sebessége, hogy használja a közelharcos ágyúját, ennek még az sincs. -
pontosan ezt érzem most és csak folyamatosan szidom mint a bokrot
alig várom a pillanatot mikor eladhatom a g.cibe -
Nem találom ezt a world of tanks.exe-t xd -
Én a pattogós páncélzata miatt jobban szerettem mint az IS-t. Viszont készülj fel rá hogy a stock grind nagyon rossz vele, főleg a lomhasága miatt. -
Meg szerintem az XWM mod néha téves képet ad az ellenfél képességeiről, például szerintem mindíg az utolsó ezer csatát kéne alapul vennie, nem az összeset, mert hamis képet ad az illetőről, pl engem is összeségében egy citromsárga játékosnak, tehát noobnak fest le a játék viszont az utolsó ezer csatában pl a noobmeter nevezetű oldal már mást mutat ott már bőven zöld -
KV-3?
fos, vagy nagyon fos? -
- jobb klikk a replayre
- Társítás
- Alapértelmezett program választása...
Ablakban alul - Tallózás- megkeresed hova telepítetted a játékot és ott klikk a - WorldOfTanks.exe - másik alul pipa be - Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat.
-a végén meg be kell csukni az intézőt vagy amiben csinálod és ha utána megnyitod elvileg már a hozzá lesz rendelve a wot.exe a replayhez. -
Sziasztok akkor mit kell tenni ha a wotreplays ezt csinálja mindegyik videó lejátszása előtt? (sry ha nagy a kép)
Aki tud segítsen pls.
-
Kipróbáltam. Ez sem jó. Egyébként ez ugyanaz, ami az orosz fórumon van. Készítőnek is ua a név van megadva. Azért köszi. -
McLarenpowa #306373 és én kaptam 1 órás bant...THX WG!!! 
replay
megjegyzem még SOHA nem bannoltak semmiért... -
Nálam a kép végén nincs 1941 lehet túl korán fényképeztem le azért nem teljes nálam a név. Na akkor máskor nem ítélek ennyire a stat alapján :D -
zsan666 #306371 Csataszámot jól megnézted? Mit vársz? Egyből 1500 wn8-at? Nem beszélve arról, hogy az xvm nem frissül naponta, így amit éppen mutat, valószínűleg már nem aktuális.
Ami pedig a nevet és a találatot illeti, nem lehet, hogy Te vagy ügyetlen? HeinzGuderian_1941 például pont megfelel a képnek. Az xvm szerint 33% a wr, a honlap szerint már 45% (bár ez az acc nem első accnak tűnik, az igaz) az xvm még nem tudott wn8-at mérni, a honlap szerint 800 környékén jár.
Ne dőlj be mindig az xvm-nek és ne vedd készpénznek (főleg kevés csataszámnál)! -
ah spot meg van :D -
Malarki #306369 Érdekes emberek játszanak ezen az EU1-en. Ezzel a hárommal tegnap futottam össze.
-
Na ez már valami. Annyira ügyetlen hogy még a WoT-nál ha rákeresek a nevére nincs találat :D (a pontos nevére nincs) -
Ja meg igen, térképen nem látom hogy az ágyúm hova néz, kéne az a hosszú vonal is. -
pici xvm:
ellenfélnél nincs * -al jelölve azok a tankok, amik még nem voltak spotton
Mit állítsak? :/ -
Oddball29 #306365 Erről jut eszembe. Nemzetközi környezetben nem szokott lenni hazánkfiaival, meg a többi balkáni népséggel sem gond. Viszont ha egybe vannak rakva, akkor roppant nehezen kezelhetőek, önfejűek, nem szeretnek a sorba beállni. A legjobb csapat-élményeim nyugat-európaiakkal, főleg németekkel/hollandokkal voltak eddig. -
pecaboy #306364 Azóta telepakolta az új garázsait mindenféle jóval :) -
Oddball29 #306363 Ez csak ilyen odamondogatás. A klános "feletteseim" közül legjobban a román arc küzdőstílusa jön be, a legkompetensebb viszont a lengyel, az angol csinálja a legnagyobb hülyeségeket... -
Pont akartam írni,hogy vajon mit csinál, most ebben a pillanatban Pecaboy 
-
pecaboy #306361 A srác nem sokat csinált, de a követelményeknek megfelelt.
...
...ja, ez én voltam
-
Jacktor #306360 A tavalyi győztes. -
Kattintsatok a 2-esre, a fórummotor időutazást végez vele. És ami azt illeti, a hozzászóló kívánalma nem jött be :) -
Bee #306358 Összeszámolni ér velünk? :DDD -
Remek kezdeményezés, remélem valami uborka nyeri, és lehet egy jót nevetni majd a replayen
-
nemtudommivan #306356 RemElem sikerul bemasolnom a mondatot mert mire beirom lezajlik a csata :) -
nem fogok indoklást írni, 2 okból:
- mindig ugyanaz: alreg troll, tudja, látja mindenki, szerintem fölösleges kiemelni
- nem veszem emberszámba a tagot, nem válaszolok neki, nem írok neki, nem olvasom el a privijeit, nem tisztelem meg indoklással, stb.
egyébként a pontozás most nem mutat reális értéket, mert "csalok", egyszerre 30 pontot osztok, normál esetben ugye havonta csak 5-öt lehet
a többi moderátor is ugyanúgy végzi a dolgát, mint én :)
-
Jacktor #306354
[URL=http://wotinfo.hu/index.php/item/921-celeb-leszek-wotinfo-hu-nyeremenyjatek]I will be a celebrity! #2 - WoT Magyar Portál nyereményjáték[/URL] -
Bee #306353 Kb. erre számítottam: Maximus évek óta moderátor, ezalatt 1272 pontot adott, Cifu sem érte el a 7000 pontot még, pedig szintén sok éve moderátor. Te néhány hónap alatt 1512 pontot adtál, év végére lazán átveszed a vezetést. Bár a WoT fórumból kiindulva az eredmények téged igazolnak. Már csak az indoklásokkal kellene bőkezűbbnek lenned. -
Ja. Szoktál mesélni róla. Valamit valamiért. Tudod. Ha csak értelmes ember játszana a WoT-tal is, felkopna az álluk. -
Van ilyen régi komikus film is talán, hogy a fószer bemegy valami zászlóval a harcoló felek közé, úgy hogy mindkét oldalnak a saját címerét mutassa - erre éljeneznek.
Amikor megfordul az út végén/vagy szél fordítja meg a zászlót, akkor pont ellenkező lesz a hatás...
Nem tudom már hol volt, de ilyen szinten megmaradt :) -
Annyira nem. Nem kreatív. Én jobbat találnék ki. :D -
Jacktor #306349 Kreatív a faszt. Kurva idegesítő ám mikor 20-adjára regel vissza ugyanaz a gyökér csak azért mert ő nagyon unatkozik és trollkodni van kedve. -
Nagyon helyes. Egyebet sem tehetsz. Úgy is vannak 25-35k kreditet hozó eventek, simán kompenzálják. -
tetszik mi ? -
Wááááááááá :D Mondtam én hogy kreatív nép a magyar.
A "Master91 buzi" név sem gyenge.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-katát megdugtam
-beszartam
-janikaka
-janika seggfej
-Master91 buzi
-picsafing
-j0nNyKa buzi
-Timikepuncika