418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A 10-es medet akarják majd vmi másra lecserélni. -
foxbat88fx #306426 meg van a holnapi melóm (is) :)
-
valahol hallottam hogy az angol vonalból ki akarják venni a x es TD-t.
Ennek mennyire van valóságalapja? nemrég kezdtem a vonalat és csak is ezért a tizesért mennék. -
Az előző csapatomat kívánom minden kedves tankernak :)
Az első másfél perc után valahogy nem tudtam komolyan venni a játékot, csak tengtem-lengtem .
http://wotreplays.com/site/803433#windstorm-batyu-waffentr_ger_auf_pz_iv
-
Sok játékosnál megfigyeltem már ezt. Ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor azt mondják hogy az lehetetlen, sőt vannak akik tovább mennek és egyből csalásról meg cheat-ekről beszélnek. Az meg sem fordul a fejükben, hogy más több gógyival és/vagy ügyességgel ül a gép előtt. -
Kronos79 #306420 Látod ez a te bajod: "lehetetlen". Szomorú, hogy az még csak meg sem fordul a fejedben, hogy talán jól játszik. -
TomDantes #306419 Nem lehetetlen, legfeljebb neked nem menne. De ha prémiumot is fizetett, mi azzal a gond? Baromság ebbe belekötni. ez nem kritika: csak a véleményem mondtam el. -
Ytar #306418 sztem a Grille .. amit eltalál, annak reszeltek. -
lexlutor #306417 ha nem fizetne premet te sem jatszanal. az h mivel tolti az idejet, kb semmi kozod. neked sem szol bele senki, mit csinalsz.
mindent lehet ebben a jatekban csak ido kerdese. -
Kantalusz #306416 Melyik most a legpengébb 5-ös arty mert a nerf óta csak az angollal játszottam az meg trollollo, de nem tudom hogy milyen a többihez képest?! -
calalevado #306415 ezen inkább sírni kell, ennyire kíhúzott legénység, rengeteg gép előtt töltött időt jelent. Ráadásul hónapokig prémet fizet hogy ekkora legyen a skill. Prém nélkül lehetetlen ennyire felhúzni. Nem kritizálni akarom csak a véleményem ez. -
Imádom a randomot....
-
lexlutor #306413 valamelyik ismerosodnek nincs fent a jatek? mert nem erzekeny az installra, egy sima masolat is megy. -
DonPedro22 #306412 Megpróbáltam, leszedtem az amerikai verziót hátha az a launcher menni fog de nem... ugyan az mint a másik, tényleg tanácstalan vagyok :(
így nem fogok tudni játszani -
lexlutor #306411 nem semmi ez a legenyeseg! -
Dumitru medál is meglett:)
-
TomDantes #306409 De gáz már ez. Prokhorovka. Fent voltam a dombon, és valami med meg vasúti töltés túl oldalán állt, a vasúti kocsik fedezékében, de vvan egy kis rés a kocsik között, és azon keresztül meglőttem. Erre elkezdett írogatni hogy jelentsenek fel engem...poén amikor csalónak hisznek -
kisokka #306408 Ciklon szűrőt használ valaki? Mennyire igaz, vagy észrevehető ez az 50% plusz? -
lexlutor #306407 nem tudom mit nyafogsz, amikor az IS top lovegenek pont ugyanekkora az atutese! -
Orosz testvéreink is hasonlóan éreznek:)
-
szakasz #306405 nyugi, jó lesz az, barátkozz még vele egy kicsit.
amikor egy tank szembejön az egész más mint amikor benne ülsz. -
yossarianHUN #306404 Az IS bejött, de az IS-2-re fújolsz? Meglepő. -
Ez az E25 mekkora egy troll masina:)
-
Lorder #306402 Nem de azért elvárnám egy heavytől hogy a legnagyobb lövege legalább 190 körül legyen. Azt hittem nem lesz vészes, mivel a többi ágon se volt könnyű kicsit gunnal, de itt még a 8as tankon is az lesz szinte végig. Az IS-t például szerettem a Tigris I sem volt rossz és a T29 is bejött. De ez...nem tudom miért lenne op tank, amikor szembejött röhögve lőttem ;) -
Myke28 #306401 ugyan így jártam én is,a wot tweaker a bibi,ha nem csomagolod ki a dolgokat nem fog elindulni a játék. -
lexlutor #306400 csodas.. -
nemtudommivan #306399 Vagy az artykat toljak vagy a td-ket. Ne is foglalkozz vele.... -
joe38 #306398 Az idióta WG,nem értem mit erőlteti az artykat,így van 3-4 csatánként,eventben majd 6-7 lesz?? Bocsi azoktól akik szeretnek velük játszani,de szerintem nincs semmi keresnivalójuk ezeken a homokozó nagyságú pályákon...,ha lennének nagyobb több km-eres pályák,akkor hagyján,de így csak élősködők. -
szakasz #306397 aha, tier7-es tanktól milyen átütést szeretnél ? 300-at ?
csak megsúgom, az is2 nagyon OP járgány. -
pecaboy #306396 Szombaton indul a counter arty party az M41-gyel
-
pecaboy #306395 Én is azzal az ötössel (is) játszottam mostanság, eddig szinte semmi felszerelés nincs rajta, legénység 80-85 körül. Tegnapi utolsó meccsemen ügyes játékkal 5 kill :) -
Lorder #306394 hát srácok, nem tudom ki hogy van vele, de ez az IS2 nagyon undorító egy tank...igaz még csak az alap löveg van fent, de ahogy elnéztem a többi sem lesz jobb, ez a 175ös átütés nem sok mindenre jó :( -
Kantalusz #306393 Nekem tetszik 
-
nemtudommivan #306392 Ez zsiiiiiir... Elc amx ismet. Lassan azzal lesz a legtobb csatam. Azt eszrevette mar valaki hogy az amcsi otos artyval milyen iszonyat osszeget lehet keresni alapbol is ? Kreditbonusszal siraly lesz. -
zsan666 #306391 Remek hétvégének nézünk elébe ismét!
Special: It’s Raining Shells!

Bááár az írtásukért is jár kis zseton... -
Jó van nem működik letörültem a f*szba. Ha nem tudok egy b*szott replayt megnézni inkább újratelepítem az egészet. -
Cs3 #306389 Nincs semmi értelme ennek a kölcsönös szidásnak, mindenki ugyan olyan büdöset szarik, de néha jól esik, kell a lelkivilágnak :)
Hébe-hóba, amikor olyan kedvem van és jönnek a zöld salutarék sorban, akkor húzom őket, hogy el vagyunk átkozva, túl sok a román a mi oldalunkon, bukjuk a meccset. Volt már olyan aki leállt bizonygatni, hogy de a román játékosok nagyon ügyesek, meg blabla. Aztán tényleg kikaptunk... :( -
Ha megvan a WorldOfTanks.exe
-akkor egy bal katt rá
-majd jobb lent megnyitás
-ekkor becsukódik magától és a -Társítás- ablakba bekerül
-a -Társítás- ablakba alul van egy sor "Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat" ezt pipáld be majd alul az OK-ra klikk.
-Végül zárd be az intézőt vagy amiben csináltad és nyisd meg újra elvileg akkor már ott lesz a wot ikon a replay élőt és müködik. -
DonPedro22 #306387 elküldtem a supportnak a fileokat amiket kértek, de 3 napja nem jön válasz hogy találtak-e valami hibát, és továbbra sem reagál a launcher semmire, kipróbáltam már az explorer törlést is ahogy írtátok de az sem használt neki. -
igen de hogy kattintsak rá hogy betegye a lejátszási listába?