418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A 10-es medet akarják majd vmi másra lecserélni.
  • foxbat88fx
    meg van a holnapi melóm (is) :)
  • Caliph
    valahol hallottam hogy az angol vonalból ki akarják venni a x es TD-t.
    Ennek mennyire van valóságalapja? nemrég kezdtem a vonalat és csak is ezért a tizesért mennék.
  • ximix #306424
    Az előző csapatomat kívánom minden kedves tankernak :)

Az első másfél perc után valahogy nem tudtam komolyan venni a játékot, csak tengtem-lengtem .

http://wotreplays.com/site/803433#windstorm-batyu-waffentr_ger_auf_pz_iv

• patchaou
    Sok játékosnál megfigyeltem már ezt. Ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor azt mondják hogy az lehetetlen, sőt vannak akik tovább mennek és egyből csalásról meg cheat-ekről beszélnek. Az meg sem fordul a fejükben, hogy más több gógyival és/vagy ügyességgel ül a gép előtt.
  • Kronos79
    Látod ez a te bajod: "lehetetlen". Szomorú, hogy az még csak meg sem fordul a fejedben, hogy talán jól játszik.
  • TomDantes
    Nem lehetetlen, legfeljebb neked nem menne. De ha prémiumot is fizetett, mi azzal a gond? Baromság ebbe belekötni. ez nem kritika: csak a véleményem mondtam el.
  • Ytar
    sztem a Grille .. amit eltalál, annak reszeltek.
  • lexlutor
    ha nem fizetne premet te sem jatszanal. az h mivel tolti az idejet, kb semmi kozod. neked sem szol bele senki, mit csinalsz.
    mindent lehet ebben a jatekban csak ido kerdese.
  • Kantalusz
    Melyik most a legpengébb 5-ös arty mert a nerf óta csak az angollal játszottam az meg trollollo, de nem tudom hogy milyen a többihez képest?!
  • calalevado
    ezen inkább sírni kell, ennyire kíhúzott legénység, rengeteg gép előtt töltött időt jelent. Ráadásul hónapokig prémet fizet hogy ekkora legyen a skill. Prém nélkül lehetetlen ennyire felhúzni. Nem kritizálni akarom csak a véleményem ez.
  • mijki
    Imádom a randomot....
  • lexlutor
    valamelyik ismerosodnek nincs fent a jatek? mert nem erzekeny az installra, egy sima masolat is megy.
  • DonPedro22
    Megpróbáltam, leszedtem az amerikai verziót hátha az a launcher menni fog de nem... ugyan az mint a másik, tényleg tanácstalan vagyok :(
    így nem fogok tudni játszani
  • lexlutor
    nem semmi ez a legenyeseg!
  • GabeE3e
    Dumitru medál is meglett:)
  • TomDantes
    De gáz már ez. Prokhorovka. Fent voltam a dombon, és valami med meg vasúti töltés túl oldalán állt, a vasúti kocsik fedezékében, de vvan egy kis rés a kocsik között, és azon keresztül meglőttem. Erre elkezdett írogatni hogy jelentsenek fel engem...poén amikor csalónak hisznek
  • kisokka
    Ciklon szűrőt használ valaki? Mennyire igaz, vagy észrevehető ez az 50% plusz?
  • lexlutor
    nem tudom mit nyafogsz, amikor az IS top lovegenek pont ugyanekkora az atutese!
  • ximix #306406
    Orosz testvéreink is hasonlóan éreznek:)

• szakasz
    nyugi, jó lesz az, barátkozz még vele egy kicsit.

amikor egy tank szembejön az egész más mint amikor benne ülsz.
  • yossarianHUN
    Az IS bejött, de az IS-2-re fújolsz? Meglepő.
  • Kishawer
    Ez az E25 mekkora egy troll masina:)

• Lorder
    Nem de azért elvárnám egy heavytől hogy a legnagyobb lövege legalább 190 körül legyen. Azt hittem nem lesz vészes, mivel a többi ágon se volt könnyű kicsit gunnal, de itt még a 8as tankon is az lesz szinte végig. Az IS-t például szerettem a Tigris I sem volt rossz és a T29 is bejött. De ez...nem tudom miért lenne op tank, amikor szembejött röhögve lőttem ;)
  • Myke28
    ugyan így jártam én is,a wot tweaker a bibi,ha nem csomagolod ki a dolgokat nem fog elindulni a játék.
  • lexlutor
    csodas..
  • nemtudommivan
    Vagy az artykat toljak vagy a td-ket. Ne is foglalkozz vele....
  • joe38
    Az idióta WG,nem értem mit erőlteti az artykat,így van 3-4 csatánként,eventben majd 6-7 lesz?? Bocsi azoktól akik szeretnek velük játszani,de szerintem nincs semmi keresnivalójuk ezeken a homokozó nagyságú pályákon...,ha lennének nagyobb több km-eres pályák,akkor hagyján,de így csak élősködők.
  • szakasz
    aha, tier7-es tanktól milyen átütést szeretnél ? 300-at ?

csak megsúgom, az is2 nagyon OP járgány.
  • pecaboy
    Szombaton indul a counter arty party az M41-gyel
  • pecaboy
    Én is azzal az ötössel (is) játszottam mostanság, eddig szinte semmi felszerelés nincs rajta, legénység 80-85 körül. Tegnapi utolsó meccsemen ügyes játékkal 5 kill :)
  • Lorder
    hát srácok, nem tudom ki hogy van vele, de ez az IS2 nagyon undorító egy tank...igaz még csak az alap löveg van fent, de ahogy elnéztem a többi sem lesz jobb, ez a 175ös átütés nem sok mindenre jó :(
  • Kantalusz
    Nekem tetszik
  • nemtudommivan
    Ez zsiiiiiir... Elc amx ismet. Lassan azzal lesz a legtobb csatam. Azt eszrevette mar valaki hogy az amcsi otos artyval milyen iszonyat osszeget lehet keresni alapbol is ? Kreditbonusszal siraly lesz.
  • zsan666
    Remek hétvégének nézünk elébe ismét!
    Special: It’s Raining Shells!

Bááár az írtásukért is jár kis zseton...
  • Sherman0070
    Jó van nem működik letörültem a f*szba. Ha nem tudok egy b*szott replayt megnézni inkább újratelepítem az egészet.
  • Cs3
    Nincs semmi értelme ennek a kölcsönös szidásnak, mindenki ugyan olyan büdöset szarik, de néha jól esik, kell a lelkivilágnak :)

Hébe-hóba, amikor olyan kedvem van és jönnek a zöld salutarék sorban, akkor húzom őket, hogy el vagyunk átkozva, túl sok a román a mi oldalunkon, bukjuk a meccset. Volt már olyan aki leállt bizonygatni, hogy de a román játékosok nagyon ügyesek, meg blabla. Aztán tényleg kikaptunk... :(
  • ximix #306388
    Ha megvan a WorldOfTanks.exe
    -akkor egy bal katt rá
    -majd jobb lent megnyitás
    -ekkor becsukódik magától és a -Társítás- ablakba bekerül
    -a -Társítás- ablakba alul van egy sor "Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat" ezt pipáld be majd alul az OK-ra klikk.

-Végül zárd be az intézőt vagy amiben csináltad és nyisd meg újra elvileg akkor már ott lesz a wot ikon a replay élőt és müködik.
  • DonPedro22
    elküldtem a supportnak a fileokat amiket kértek, de 3 napja nem jön válasz hogy találtak-e valami hibát, és továbbra sem reagál a launcher semmire, kipróbáltam már az explorer törlést is ahogy írtátok de az sem használt neki.
  • Sherman0070
    igen de hogy kattintsak rá hogy betegye a lejátszási listába?