418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #306467 Noob platoon behozta az Ic-jét hatosba? -
-
Cs3 #306465 A meggymag köpködő Panther után ne legyenek túl nagy elvárásaink. -
Cs3 #306464 Annyira, amennyire egy 1929-ben rendszeresített, a hazai gyártókapacitás és anyagi lehetőségének szűkössége miatti alacsony darabszámban gyártott. svéd licenctől elvárható volt.
70-100mm páncélátütés távolságtól függően kategória. -
Én írtam: "Nem ismerjük az előzményeket. Egy PrSC alapján nem lehet levonni semmi konkrétat. De ha lett volna előzménye akkor már rég leírták volna hogy mire reagáltak így. Ne legyünk álszentek. Mindenki káromkodik, szidja a hülyéket a játékban. Én is. De egy HHR-A egy elég jó klán ahhoz hogy ne így reagálja le az ilyen eseteket. Legalább a látszat legyen meg hogy komolyan veszik az ilyen kirívó káromkodást. Más klán is úgy csinálja: -mi volt? -semmi. És egy jót röhögnek. De a másikat pofán röhögni egy vezetőnek? Szerintem ez b.szta ki a biztosítékot pár embernél." -
Oddball29 #306462 Szerintem az egyszeri vezető/deputy már rég belefásult az odamondogatások kezelésébe. -
köszi -
Kronos79 #306460 Az előző verziót kitakarítottad a könyvtárból? Lehet, hogy maradt valami fájl, ami bekavar. -
Jajjjjj mert ti nők olyan válogatósak vagytok!
-
Nálatok megy a Tank Inspector?
Legutóbb valamikor a 9.0 előtt frissítettem, gondoltam, most amiatt nem látszik a tankok teste (csak a felfüggesztés, lánc és a torony az ágyúval), ezért leszedtem a legújabb verziót a honlapjukról (8 nappal ezelőtti), kicsomagolva bemásoltam a könyvtárába, és onnantól el se indul.. Feladatkezelőben pár másodpercig fut, majd eltűnik a folyamat.
-
R3nton #306457 én is szeretem a filmjeit, meg baromi jó színész és vicces is, de szépnek nem mondanám :D -
Funes szép. A maga módján. Az egyik kedvenc színészem. Nincs ezzel a képpel semmi gond.
(szerintem ez a kép az eredeti Oscarból van.)
-
Abba már nem akarok belegondolni XD -
R3nton #306454 ez tényleg ő lol, milyen ronda lehet a gyerek, ha luis de funest teszi ki profilnak :D -
Louis de Funès
(idősebbeknek alap) -
Toweliee #306452 A mai patch óta minden csatám így kezdődik: 1 fps, 999ping. A csata után kb 15-20mp óriás lag. Miután ez elmúlt, zöldre vált a lagjelző, de még másodpercekig nem reagál a jármű. Továbbá egy új elem: ha forgatom a kamerát lassú diavetítés lesz. -
AlucardHuN #306451 Uhh... hát az elég gyenge eresztés lenne még t6-ban is. Alfája biztos jobb lehetne mint a 75-ösöknek de szerintem ilyen csúfságot csak nem követnek el. -
Oddball29 #306450 Olyan 7.5 cm L/48 kategória. -
AlucardHuN #306449 Hmm most nem vagyok képben, kb mennyire volt effektív ez a 29M löveg? -
Múlt hétvégén másfél milliót puffogtattam el vele, ez a cél most is. Már nincs prémiumom sem, egyszerűen nincs olyan tank a ki nem fejlesztettek közül, ami érdekelne, szóval mostantól csak fun lesz. Ami nem kell azt eladom, és az árát is eldörrentem a halálcsillaggal.
-
Cs3 #306447 Azért akarják minél magasabb tierbe sorolni, mert nincs más alternatíva a magas középső tierekre :)
Az ágyút majd megoldják, nem a történelmi hűséget tartják szem előtt, hanem a játszhatóságot. Pl a T7 Tas-nak lesz majd Panther szerű fegyverzete, de szerintem inkább kitalálják, hogy 29M 80mm-es légvédelmi ágyút pakolják majd fel rá kis pennel, és nagy pontosággal. Szóval jól megszívjuk :) -
haflac #306446 Én?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D:) -
Csak nem a halálcsillagra hajtasz te is? :) -
R3nton #306444 Ki ez az öreg? :D -
haflac #306443 Igazán szólhattak volna a játék készítői,hogy az AT-8-as mellé erősen ajánlott nagy mennyiségű nyugtató,vagy minimum maláj részegségi szint. -
pecaboy #306442 A tier besorolásnál eddig is lényegtelen volt, hogy melyik tankot mikor vetették be a valóságban :) (Kivéve a történelmi csatákban, de oda meg ugye nem lehet egyszerűen bekerülni.) -
pecaboy #306441 A WoT-ban egyébként is vannak kitalált vagy csak papíron létező konceptek, a lövegekről nem is beszélve. A játékbeli tankok top lövegei nem azok, amelyek rendszeresítve voltak (pl. KV-1S 122 millissel meg KV-1 85-össel). Ha a magyar tankokhoz is így állnak hozzá, jók lesznek azok.
Bár ezzel a koncepcióval mondjuk nem értek egyet - sokkal jobb lenne, ha a top lövegek megfelelnének a valóságnak, és a kisebbek lennének a félig-meddig kitaláltak. Több lenne a lepattanó, de valósághűbb (és nehezebb) lenne a játék, mert a legtöbb játékos úgyis a top lövegeket használja, amik így valósághűek lennének. Esetleg a tankok hp-jának csökkentésével lehetne balanszolni. -
HHR-A diplomácia. forrás
Válasz a megkeresésre:
-
Faboo #306439 Én a japánnal és az angollal is játszok :). A magyarral meg tuti játszanék. Gondolom embere válogatja, de én nagyon szeretnék a toldival, vagy a turánnal játszani. Nem voltak azok rossz gépek, csak mikor bevetették őket akkor már elavultak voltak. -
nemtudommivan #306438 En nem is ertem hogy miert eroltetik a magyar agat. Ha nem lesz valamiben kiemelkedoen jo akkor ugy lesz vele mindenki mint az angol meg a japan tankokkal. Kutya nem fog jatszani veluk. -
Nazarov77 #306437 Én is rakhatom újra a játékot olyan jól sikerült ez a mikropatch, játék el se indul, fekete kép és 2-3 másodperc múlva leáll. Modok nélkül is. -
madmanic #306436 Töröld le az egészet, töltsd le újra, telepítsd és nem fog kidobálni.
Modokkal sem. Nekem xvm, napi stat mod, jimbo van fent, egyszer sem dobott le. -
A mikropatch óta nincs olyan csata amelyikből ne dobna ki, előtte pedig 1-2* fordult elő!
Ezt is jól megcsinálták!!!!!!!!!! És akkor ezért legyen prémem. Még fizessek is érte?
-
Faboo #306434 Olvasgatom az ftr-en a magyar ágat, de egyszerűen nem értem miért akarják minél magasabb tierbe sorolni a magyar tankokat. Nimródot a t3-ba, a Zrínyit a t6-ba, a Tas-t a t7-be. Ha ezek így megvalósulnának (ha bekerülnek egyáltalán valaha) akkor csak cumi lenne velük a játék, ugyanis a top lövegeik éppen csak megfelelnének azoknak a szinteknek. A legtöbbet egy szinttel lejjebb raknám, ahol tökéletesen megállnák a helyüket. A 6. tier fölé nem is raknám ezeket. A Tas rohamlöveg már-már OP is lenne a 6. szinten. -
tamas323 #306433 Nem jól értelmezted az xvm-et nem elég az xvm, hogy megtudj mindent...ezen a játékoson pl full látszik , hogy új account 0K csata és vett egy lövét ennyi. Ha valószínűleg jól játszott akkor teljesen új accountot akar kezdeni a stat miatt...ezek a legveszélyesebb játékosok , mert nem tudod, hogy most akkor veterán , vagy csak kezdő esetleg cw acc.. ;)
-
tamas323 #306432 #306431 szerintem az is teljesen felesleges lenne , mert majdnem detto ugyanaz a kettő. Bár egyet értek azzal ,hogy "kézenfekvő". Ez is kb olyan vonal mint pl az m103 vonala, hogy a T110E5-nek nem sok értelmét látja az ember(nincs is):D
ahogy itt se:S az fv- vel szerintem nincsenek olyan nagy gondok...max a sebzés és az BORZASZTÓ winrate...mert álltalában tényleg noobokkal van össze dobálva:fv Winrate 48.295 % cent50.5653 %. Inkább javítani kéne vagy tényleg az amit te mondtál ,hogy lecserélik de normális winrate alappal. -
Oddball29 #306431 Legkézenfekvőbb lenne megcserélni a Cent MkIX és a FV 4202 tierjét, persze az utóbbit történelmi paraméterekkel. -
OnkleTonto #306430 Hónapokig fizeti a prémet, és???
Egy havi prémium kb egy pizza ára, nehogy már annyira megterhelő legyen
Az meg hogy mennyit kockul a gép előtt, hát sok szabadideje van, egészségére. Van akinek ez az élete, és a statmutatókra áll fel. Na és?
Ennyi boldogsága legyen oszt kész :D:D
A te életedet mennyire befolyásolja ez ? -
Ezt csak azok mondták, akik a T34-hez hasonlóan szerettek volna egy ingyen prém tankot. A WG megmondta, h nem lesz többet ingyen prém tank osztogatás és szerintem be is tartják. -
Arról,viszont még az a szóbeszéd is szárnyra kelt,hogy prémium tankot csinálnak belőle,bár ennek az infónak nem sok realitása van,de majd kiderül.
Viszont szerintem majd érdemes lehet kihúzni,mert most is jó tank, jó kezekben és elvileg még jobb lesz.