418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TrükkösIvan #306617 Oda van írva, villoghat a sok kis nagypofájú, majd segítek
-
TomDantes #306616 Te kivel vitatkozol? -
TrükkösIvan #306615 Darab szar vagy, ennyi -
TrükkösIvan #306614 Oké feladom. 1 körre gyere be mellém vagy ellenem.Nem vagyok kibékülve csicskákkal, soha nem is voltam, nem leszek. Bocs. Neved sincs bazdmeg, nem tudlak meghívni!!! -
Ü és Ó az alap beállítás. -
Talán nézd meg a beállításokban mire van állítva :) Én nem emlékszem mi az alap. -
TomDantes #306611 Érdemes figyelni ezt a honlapot, másrészt ha bármilyen kis patch is jön, a mod-ok nem fognak rendesen működni, is ezt a átmásolást meg kell mindig csinálni. -
AlucardHuN #306610 Ömm a minimap mérete melyik gombtól változik? Véletlenül fel lett nagyítva... -
Toweliee #306609 Orbitális nagy köszönet, megszűnt a buzizás ami egész nap ment. -
Scripts mappát felülírtam, így megy. THX TomDantes
De, hogy mi volt a hiba az érdekelni fog.
-
Paulaner fehér szűretlen búza sör? Amúgy meg a játék. -
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa franc vigye el
végre valami használható tank, erre 100 sebből vérzik
bezzeg OP-1sről még kupoláról is lehet pattanni hála random istennek
hmm 15k csata után ezt most meg tudni ciki?? :D
azt hittem hogy + HP -t ad az ammonak -
TrükkösIvan #306605 Mi ment neked? -
vitiris_golddetector_damagepanel_0.9.0_hun_V3
xvm-5.2.1-test2
Vit_Colormessages_fullstat_0.9.0
9.0_Arcade_zoom
090_Multilined_Tank_Carousel
Ez az 5 mod van fent nekem és így gond nélkül ment egyből. -
TomDantes #306603 Mod van fent? Amiatt nem indulhat. Ezt próbáld ki. -
Ez az ez+az érdekelne mi volt. -
Na úgyérzem megérik lassan az uninstallra a Wot, először jött a 8.11-el az fps esés, aztán a 9.0-val a laggolás, most meg el se indul... Kakiljanak sünmalacot... -
Nálam volt ez + az és ment egyből, szóval lehet hogy csak bizonyos dolgokra reagál ily módon. -
"mert safe storage skillel is minden 2. lövésbe sárgult az ammo....." az csak a robbanás ellen véd. De rengeteg játékossal beszéltem aki szintén abban a tudatban volt, hogy attól majd nehezebben "sárgul be" -
a 'script' mappát írjátok felül a res_mod/0.9.0-ben a res-ből (ekkor elindul)
viszont azokat a mod-okat amik ezt használják ujra be kell másolni (csak a script mappát) -
yossarianHUN #306597 Caernnál annyira nem tűnt fel hogy modulsérülős lenne, egy dolgot leszámítva, az ammót. Na azt tényleg csatánként minimum kétszer sárgítják be, mert ugye egyrészt a papírvékony oldala lőszerrekesszel van kibélelve, másrészt a hasában is tart belőle egy adagot, ami egyrészt papírvékony, másrészt minden értelmes ember azt lövi rajta. De szokj hozzá, a Conqueror (lévén ugyanaz a kasztni) ugyanettől a betegségtől szenved, hihetetlenül ammós.
Vizes lőszer kötelező, meg játékstílusuknál is fogva igyekezni kell távol maradni az első vonaltól.
Mellesleg nekem a japán ág tagjai tűnnek hihetetlenül modulosnak. STA is, és most a Type is, valami borzalmasan sérülékenyek modulokat tekintve, kb. minden bekapott lövés visz valamit, plusz esetleg még legénységi tagot is. -
Ugye neked is minden csatába lőttek ciritalt, nem csak engem szopat???
Ellövik (ELSŐ) lövésre a tornyom, meg javítom, 3 másodperc múlva megint sárga.
Ammo, célzó, motor+lánc egyszerre, minden combót megkapok csatánként.
Anno kibaszott Leo PT-t adtam el, mert safe storage skillel is minden 2. lövésbe sárgult az ammo.....
-
Ha a res_mods/9.0 mappában van valami nem indul. Fasza. -
Kitörölte a res_mods mappa tartalmát. Utána betudott lépni. -
lexlutor #306593 ha kiveszed a modokat? -
yossarianHUN #306592 Már nem, most kezdem a Conquerort. -
*Caernarvon.. -
Újraindítottam, nemmegy, FAKYEAAAH!
-
játszik valaki rajtam kívül Caernavonnal ? -
lexlutor #306588 kiprobaltam. ment. visszaraktam a modokat, detto nem megy. de joo.. -
Faboo #306587 Egyszer olvastam róla vhol, hogy egy 8 cm-es löveget akarnak Tashoz, de nem vagyok benne biztos, hogy az bofors volt. Az viszont biztos, hogy a 8cm 29M-nek (L/50) tervezték a fejlesztett 29/44M változatát (L/60) ami azért hatékonyabb lett volna, ráadásul új, erősebb löszert is terveztek hozzá. -
ŐP valami addon-t kitörölt és be tudott lépni, most itt áradozik :D -
TrükkösIvan #306585 Picit zavar, ha tulajdonos vagyok. -
lexlutor #306584 segitek neki innen: reinstall. -
Nem lehet, hogy be se került az írásod, mert a gif áradatban egyszerre küldted, és kiütődött ?
Ha ilyen fontos volt ismételd meg. Te is kifogod bírni, akinek segít, az akkor is meg fogja köszönni.
És ha a modi véletlen törölte ki, a másik 60 spammel, na akkor bumm mi van, ő is emberből van. Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit. -
TrükkösIvan #306582 Akkor Ez Itt Moderátor és törölget fontos infókat? Semmi gond.... -
Mi vagy te: Bíró!
-
Ha nem lenne probléma feljönnél TS-re és segítenél a Foxinak, Ő is szeved ezzel :) -
TrükkösIvan #306579 Az a nye-nye-nye sem jött át, bocsi. -
lexlutor #306578 biztos ossze-vissza fogjak izzgulni maguk emiatt..