418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    kurvára :D
  • haflac

Jó a forum. :)
  • Kronos79
    Csak kíváncsiságból: mi volt a megoldás? Hátha később még jól jöhet.
  • DonPedro22
    Végre sikerült! működik a launcher és elkezdte leszedni a játékot :)
  • fejnelkuli
    hello
    frissítettem a játékot, és azt írja,hogy a szerver nem elérhető.
    mi lehet a gond?
  • TomDantes
    Ja, nekem is ilyesminek tűnik, csak a lassúság, és lassú töltés...ezek nagyon zavarnak benne. De amikor jött valami tier 9-es TD, és szinte célzás nélkül szemből bele lőttem közel 500-at, na az fasza érzés.
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • yossarianHUN
    Szerintem az a fajta tank, amit mindenki utál. Mármint úgy az ellenfél, ahogy a gazdája. A gazdája feje azért vöröslik egyfolytában, mert lassú, papír, fos camo, rossz kitéríthetőség, stb. Az ellenségé meg azért, mert felbukkan, belecsap egy ötszázasat a kilences tankjába, aztán eltűnik, vagy visszamászik a bucka mögé, ahonnan az elmebeteg depressionjét kihasználva rálőtt. Abszolút public enemy jószág:)
  • behemót
  • Malarki
    Sokan szidják, de én szerettem. Két nagy előnye van: a lóbaszó ágyú és a gun depression, ezeket kell kihasználni. A dombokat kell keresni, kimész, lősz, visszamész. Minden pályán van olyan hely ahol ezt meg lehet tenni. Én sose campletem vele leghátul, mert a camojára nem lehet építeni, ha felspotolnak meg elmenekülni se tudsz. A látótávja is elég jó. Tipikusan az a tank, ami kívánja a nagyobb tiert, még T8-ban is jól használható. Ja, és ha van arty akkor buzgó imádság egész meccs alatt.
    Én imádom a nagy sebzésű tankokat ezért szerettem. Plusz nekem volt előtte Dicker Maxom, szóval úgy kb. ismertem a játékstílusát.
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • behemót
  • TomDantes
    Mi a vélemény Emilről? A Tier V-öst, és a Nashorn-t is megkedveltem a végére. De Emil? Jó, az biztos hogy az ágyú mindent átüt és komolyakat sebez.
    De. Az oké, hogy no páncél.
    De lassú. Nagyon, idegesít, nem érek oda időben a megfelelő helyre, és ez zavaró, mert egy TD-nél szerintem létfontosságú, hogy kellő időben a megfelelő ponton legyen. Szinte mindenki lehagy. Volt nem egy olyan meccs, ahol követnem kellet volna kényszerűségből a előre rohamozó lemminghadat, de lemaradtam, mert lassú.

Kicsi az ágyú oldalra kitéríthetősége. Jó, lefelé egészen jó.

Lassan tölt de legalább kevés a lőszer.

Igaz hogy átüt, és nagyot sebez, de basszus, amikor lövök egy mellét , majd két különböző tankba egy-egy criticalt, az három elpazarolt lőszer 15-ből, és mivel lassan is tölt sokáig állok védtelenül.
    Meg valahogy nekem úgy tűnik, lehet tévedek, de lassú a lövedék. Tehát, mozgó tankra rá lövök, elé célzok hogy eltaláljam, de a lövedék lassú és mellél megy, jobban elé kellet volna célozni.

Na és a csapat, valahogy nincs szerencsém, volt egy meccs, ahol egy drága T29 keresztben állt előttem. Akárhova mentem, az jött, elém állt, és keresztbe. Remek taktika, tűzvonalba keresztbe állni.

Hát egyedüli jó tulajdonsága a nagy pen és nagy sebzés, de ritkán sikerül kihasználni. Igaz, még csak pár kör óta van meg, a legénység is alacsony szinten van, ha fejlődnek javul a pontosság, de oldalra alig leeht az ágyút kitéríteni és lassan tölt, és lassú az egész jármű, ezek nagyon nem tetszenek benne.
  • Szpecnyaz
    Törölgettem.
  • foxbat88fx
    és azt hogy kell?
  • KaCsaxyz
    Halas koszonet az infoert. Mar honapok ota keresem, hogy lehetne megoldani a tiltast. Ez perfekt
  • Malarki
    Ő se ül egész nap a gép előtt. A moderátor topicban jelezve lett a dolog, majd jön valaki és töröl. Addig meg nem kel vele foglalkozni.
  • oiverMM
    Nincs admin??? Jonnika????
  • Pares
    Én SG+ bővítményt használok. Tiltólista és viszlát.
  • JeffDunham
    Segítene valaki?

• foxbat88fx
    nincs mit :D
    jó lenne vmi megoldás h IP alapján ne lássam a szöveget amit ír...
    most épp azon dolgozom :D
  • ladista
    köszi, ez most tényleg hasznos volt :)
  • foxbat88fx
    szegénynek nincs már értelme élni