418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #306839 kurvára :D -
haflac #306838
Jó a forum. :) -
Kronos79 #306835 Csak kíváncsiságból: mi volt a megoldás? Hátha később még jól jöhet. -
DonPedro22 #306831 Végre sikerült! működik a launcher és elkezdte leszedni a játékot :) -
hello
frissítettem a játékot, és azt írja,hogy a szerver nem elérhető.
mi lehet a gond? -
TomDantes #306829 Ja, nekem is ilyesminek tűnik, csak a lassúság, és lassú töltés...ezek nagyon zavarnak benne. De amikor jött valami tier 9-es TD, és szinte célzás nélkül szemből bele lőttem közel 500-at, na az fasza érzés. -
behemót #306828 -
behemót #306827 -
behemót #306826 -
behemót #306825 -
behemót #306824 -
behemót #306823 -
behemót #306822 -
behemót #306821 -
behemót #306820 -
behemót #306819 -
behemót #306818 -
behemót #306817 -
behemót #306816 -
behemót #306815 -
behemót #306814 -
behemót #306813 -
yossarianHUN #306812 Szerintem az a fajta tank, amit mindenki utál. Mármint úgy az ellenfél, ahogy a gazdája. A gazdája feje azért vöröslik egyfolytában, mert lassú, papír, fos camo, rossz kitéríthetőség, stb. Az ellenségé meg azért, mert felbukkan, belecsap egy ötszázasat a kilences tankjába, aztán eltűnik, vagy visszamászik a bucka mögé, ahonnan az elmebeteg depressionjét kihasználva rálőtt. Abszolút public enemy jószág:) -
behemót #306811 -
Malarki #306810 Sokan szidják, de én szerettem. Két nagy előnye van: a lóbaszó ágyú és a gun depression, ezeket kell kihasználni. A dombokat kell keresni, kimész, lősz, visszamész. Minden pályán van olyan hely ahol ezt meg lehet tenni. Én sose campletem vele leghátul, mert a camojára nem lehet építeni, ha felspotolnak meg elmenekülni se tudsz. A látótávja is elég jó. Tipikusan az a tank, ami kívánja a nagyobb tiert, még T8-ban is jól használható. Ja, és ha van arty akkor buzgó imádság egész meccs alatt.
Én imádom a nagy sebzésű tankokat ezért szerettem. Plusz nekem volt előtte Dicker Maxom, szóval úgy kb. ismertem a játékstílusát. -
behemót #306809 -
behemót #306808 -
behemót #306807 -
behemót #306806 -
TomDantes #306805 Mi a vélemény Emilről? A Tier V-öst, és a Nashorn-t is megkedveltem a végére. De Emil? Jó, az biztos hogy az ágyú mindent átüt és komolyakat sebez.
De. Az oké, hogy no páncél.
De lassú. Nagyon, idegesít, nem érek oda időben a megfelelő helyre, és ez zavaró, mert egy TD-nél szerintem létfontosságú, hogy kellő időben a megfelelő ponton legyen. Szinte mindenki lehagy. Volt nem egy olyan meccs, ahol követnem kellet volna kényszerűségből a előre rohamozó lemminghadat, de lemaradtam, mert lassú.
Kicsi az ágyú oldalra kitéríthetősége. Jó, lefelé egészen jó.
Lassan tölt de legalább kevés a lőszer.
Igaz hogy átüt, és nagyot sebez, de basszus, amikor lövök egy mellét , majd két különböző tankba egy-egy criticalt, az három elpazarolt lőszer 15-ből, és mivel lassan is tölt sokáig állok védtelenül.
Meg valahogy nekem úgy tűnik, lehet tévedek, de lassú a lövedék. Tehát, mozgó tankra rá lövök, elé célzok hogy eltaláljam, de a lövedék lassú és mellél megy, jobban elé kellet volna célozni.
Na és a csapat, valahogy nincs szerencsém, volt egy meccs, ahol egy drága T29 keresztben állt előttem. Akárhova mentem, az jött, elém állt, és keresztbe. Remek taktika, tűzvonalba keresztbe állni.
Hát egyedüli jó tulajdonsága a nagy pen és nagy sebzés, de ritkán sikerül kihasználni. Igaz, még csak pár kör óta van meg, a legénység is alacsony szinten van, ha fejlődnek javul a pontosság, de oldalra alig leeht az ágyút kitéríteni és lassan tölt, és lassú az egész jármű, ezek nagyon nem tetszenek benne. -
Szpecnyaz #306804 Törölgettem. -
foxbat88fx #306803 és azt hogy kell? -
KaCsaxyz #306802 Halas koszonet az infoert. Mar honapok ota keresem, hogy lehetne megoldani a tiltast. Ez perfekt
-
Malarki #306797 Ő se ül egész nap a gép előtt. A moderátor topicban jelezve lett a dolog, majd jön valaki és töröl. Addig meg nem kel vele foglalkozni. -
oiverMM #306795 Nincs admin??? Jonnika???? -
Pares #306792 Én SG+ bővítményt használok. Tiltólista és viszlát. -
Segítene valaki?
-
foxbat88fx #306773 nincs mit :D
jó lenne vmi megoldás h IP alapján ne lássam a szöveget amit ír...
most épp azon dolgozom :D -
ladista #306772 köszi, ez most tényleg hasznos volt :) -
foxbat88fx #306763 szegénynek nincs már értelme élni