418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gondoltam lecsillagozom a Cuncikát. Erre nem is számítottam. T1-el az egyik legizgalmasabb csatám volt amit mostanában mentem. Adott egy Kolobanovot is.
REPLAY
-
Malarki #306964 Egyébként aki érdekelnek ezek a háború végig giga német tank tervek azoknak ajánlom ezt a könyvet:
A neten meg lehet találni. -
-
nemtudommivan #306962 Juj ez fájt.... :) -
stork13 #306961 Azért itt már érzékelhető a német tervezők találékonyságának a csődje. Egyszerűen vették a sikeres AMX 40-et, felfújták nagyobbra és voila.
-
Úgy látom megint körbe mentél. Hülyeséget Én is tudok rajzolni vagyis csak azt.
Viszont még mindig azt látom a Löve kisebb. -
Malarki #306959 Ezt a Panzer IX-et igazán berakhatnák a játékba, olyan jól néz ki.
-
Pfff
-
AlucardHuN #306957 Hát akkor elég idegesítő bug, nekem is volt ilyen és az a legszarabb hogy vissza szeretnél lőni de csak akkor látod meg mikor halott vagy. -
VanDaal #306956 Letöltöttem a wotinfo.hu-ról a sniper zoom modot, de ez nálam valami eszméletlenül laggol, ha közelharcban váltok sniper nézetbe. Másnál is jelentkezett ez a probléma?
Tudtok esetleg valami más zoom modot, aminek kevesebb fokozata van, viszont (remélhetőleg) nem akasztja meg a játékot? -
Kronos79 #306955 Tegnap egy T-28 lőtte a low HP-s T49-esünket. Két lövés után sem látszott. Harmadikra kilőtte. Ekkor lett látható.
Furcsa, hogy a konteosok nem ugrottak még rá arra, hogy amíg valakire lövöldözöl bokorból, de csak maximum sebzed nem leszel látható. Amint kilőtted látható leszel, ha az észlelési távolságán belül vagy. Murovankán a varázserdőben látható ez a legjobban. Ha egyszerre többen lövik ugyanazt a tankot, csak az a hk. spottolódik, amelyik kilőtte. Persze ez is csak konteo és nem is mindig működik a dolog. Lehet, hogy csak egy bug. -
nemtudommivan #306954 A hatos fv-t szarra nerfelnem... -
AlucardHuN #306953 Ja a másik meg az ilyen camo bugos szarok amik 3 lövés után se spotolódnak fel... -
atee73 #306952 csak a te kedvedert meretaranyos kep az achtungpanzer.com-rol .... te artynoob 
-
AlucardHuN #306951 Teljesen igaz, miközben arra koncentrálsz hogy a legpontosabban célozz és manőverezz hogy az ellenfél sebzését minimálisra hozd ki, nincs már arra energia hogy azt elemezd hogy "arty safe"-ben vagy e, (főleg hogy ez leginkább attól függ hogy ők hol állnak) nem beszélve hogy a kis láthatatlan fv-k is ide oda rohangállnak. És aki csak a TD-kre mutogat (részben jogosan) azoknak mondom: az arty nem más mint egy TD csak más röppályán osztja az áldást. Tegnap mikor 3-3 td volt a csapatoknák ki lehet találni kik maradtak a végére. -
nemtudommivan #306950 100*
-
nemtudommivan #306949 Az artykat en teljes mertekben leszarom. Ha 1// csatabol egyszer ki tud szedni akkor mar jo napja van. A kocsog td-k viszont az agyamra mennek. Rentonfobiam van. Ul a bokorban az rhm a lobaszo agyujaval es nem villan fel mikor lo pedig szaz meter ha van kozottunk. Rendben van hogy lapos es jo a rejtozese de a k,rva anyjat loves utan legyen mar lathato! Idiota piroskak lonek ki folyamatosan vele. Artyval eselyee nem lenne. -
A Löve meg akkora mint a Maus
-
atee73 #306947 Naja pont ugyanakkora..... 

-
Gyuszopapa #306946 Sajnos hosszú kihagyás után tavaly szeptembertől újrakezdtem a játékot.
Szeretek vele játszani de mellette bosszankodom is,egyrészt ha tényleg a tankkok lennének a fontosak akkor legalább bizonyos funciókat beleraknának a játék MM beállításaiba.Jó lenne ha eldönthetném hogy milyen járművek ellen szeretnék harcolni,az nem élvezet hogy a pálya másik feléről láthatalan TD-k és Arty-k lövik szét a picsámat.Én harcolni,közelharcolni szeretnék másik tankok ellen nem bújkálni mint egy gyáva balfasz.De itt sajnos ezt kell csinálni mert igazi közelharc kialakulása esetén nem elég hogy van mikor 3-4 tankot kell le -sidescraper-eznem még az orrtúró cirkuszi művész is épp kistestvér készítésen működik.Ez nem Tankok világa játék hanem tankok szopatása játék.A játékostársak inteligenciája meg kritikán aluli. -
Ez engem is zavar, a T54-nél még feltűnőbb. Akkora a hézag, hogy már fáj. Ilyet nem vettek észre mikor kiadták a szuper HD modellt? -
Gyuszopapa #306944 Nehéztankkal te sem a lista tetején csücsülnél. -
A lehető legrosszabb időpontban néztél vissza- amikor arty hétvége van a küldetések miatt, ilyenkor boldog-boldogtalan leporolja (vagy csak beindítja) az artyját...
Második rossz döntés- hétvégén néztél vissza a játékba (nem szidás, lehet, hogy csak most volt időd).
A többi részben kb. igazad van .) -
nemtudommivan #306942 Te mazlista... Ma reggel munka elott tudtam menmi negy csatat t44-el hogy artykay vadasszak. Ebbol harom csataban nem voltak a negyedikben meg eselyem sem volt rajuk menni mert buktuk. Bar igy is tank aszt adott. -
Paradoxon61 #306941 Sziasztok!
Hosszú idő után úgy döntöttem benézek a játékba, milyen változások történtek. amint látom nem sok, mindössze annyi csak, hogy a játék még mindig nem a tankokról szól, hanem a full isteni képességekkel felruházott, a map egyik sarkában ücsörgő és onnan isteni pontossággal mindene keresztül lövöldöző artykról. Valaki felvilágosíthatná már a programozókat, hogy ne tankcsataként reklámozzák a játékot, mert az hazugság. Arty galamblövészet tankokra cím jobban illik a játékra. :) -
nemtudommivan #306940 Nem is eri meg a T2-ert. Ket csata utan eladtam a picsaba. -
A valóságban a KT akkora volt mint egy Sherman, a játékban meg mégis 1.5x akkora mint az amerikai. -
A mai nap összefoglalva 1 képben:
-
Greenscape #306937 Ezek a kurva artyk kaptak valami buffot a hetvegere? Pontosabban lonek mint egyik-masik tank. Az ellenfel szaguldozo 13-90-eseinek(2db) obj 140-nel vagy 10-szer lottem melle az egyszem artynk meg kikapta mind a kettot elsore. Raadasul ritka ha nem 3 van oldalankent. Fasza kis eventet hoztak osze mar megint a "mesterek".
-
Gyuszopapa #306936 Hát elegem lett ebből a Tűz és víz küldetésből.Ilyen saját csapatok mellett képtelenség megcsinálni csak állati mennyiségű csata alatt.
10 csata 2 győzelem abból 1-szer sikerült benne lenni az első 10-ben.
Csak értetlenűl bámulok hogy egyesek miért játszanak ezzel a játékkal talán mazohisták vagy kötelező nekik?Olyan teljesítményt produkálnak hogy már az egy vicc.Az még megértem hogy egy 1-2 ezer csatás még nem ismeri a pályákat és betéved,bekószál a veszélyes helyekre de hogy 10-20 ezer csatával rendelkező játékos szinte felkínálja magát a campingező TD-nek az nonszensz.Én még a szar T-50-es könnyűtankkal is megpróbálom néha a lehetettlent de ezek,nem találok szavakat.
-
Most nézegettem a garázsban a HD Tiger-t és nem kóser, miért csináltak MonsterTruck-ot belőle ?
A WG-s fiúk remélem kifogják javítani mert egy csöppet idétlen,
Az első sárfogó lemez alatt nem igazán kellet átnézni a valóságban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
pecaboy #306934 Az igazi különlegesség ebben a tankban az, hogy a löveg alatt és felett szó szerint nincs páncélja (0 mm). Ha oda vagy a közelébe bekap egy HE-t... :) -
pecaboy #306933 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem olyan vacak ez. Csak arany kell hozza... 
Victory!
Battle: Mountain Pass
Vehicle: Ram II
Experience received: 4,350 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 107,724
Battle achievements: Oskin's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay -
AlucardHuN #306931 Hát persze, múltkor csak azért éltem túl egy ilyet a t34-1ben üllve mert a nyomorultja töltött, de majdnem úgy fordult mint egy JP II... egy ferdit majdnem könnyebb lefordulni... Lenerfelném még a mozgásukat is a sáega földig. -
Imádom az ilyen gyöngyszemeket 
-
tamas323 #306929 Én is utálom őket.A német(de kb az összes) tankok amíknek 40 alatti a végsebességük,szar a camojuk kapásból tartalékra is raktam:D most szerintem mindenki jobban jár gyorsabb tankokkal(az sem árt, ha scouttal) lehet őket szopatni azért:) bár mostanában igen megy nekik a melee is
*Amúgymeg fullon van az összes k*va szerver olyan ping háború van megint...nem tudom miért nem lehet más szerverekre is csatlakozni-.- lehet messzebb vannak , de szerintem még azokkal is gyorsabb lenne ez a szar" eu1 full szar, eu2 meg telle van cz szerencsétlennel vagy mik ezek lehet szépet mondtam . Ez az a hétvége amikor inkább bekéne inni picit esetleg disco:D mert EU3 meg nem lesz. -
madmanic #306928 Ha nem akarsz idegrohamot kapni, akkor goat sim.. -
AlucardHuN #306927 Akkor nem érdemes felmennem, max fun cuccal vagy light-al... -
madmanic #306926 A WG alkoholista idiótáinak megint sikerült szétcseszni a hétvégét.. Nem elég a szokásos debil horda, most még a sok tetves artista gyökér is fent van..
Oldalanként minimum 4.
Rohadna meg az összes..