418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #307005 Igazából tier6-osnak kellene lennie. Hatosra nerfelt életerő, 88mm-es max. löveg (esetleg csökkentett tűzgyorsasággal), és jó kis tier6-os nehéztank lenne. Hozná a Tigris "feelinget", de nem lenne túl erős sem.
Most mi van: a Tigris és a Királytigris között csak egy tier a játékbeli különbség, ami azért is vicces, mert a két tank megjelenése között két háborús év telt el, meg azért is, mert a harcértékbeli különbségük is óriási. Tehát a Tigrisnek hatosnak kellene lennie, a Király meg maradhatna ott, ahol van. -
üsd át egy mezei tier4-es tankkal a Tigert szemből :D
meg valóságba Kv-1 bullshit volt egy Tigerhez képest -
lexlutor #307003 egyedul sikerult ezt a huyleseget kitalalni, vagy valaki segitett? -
meg mondjuk a tier beosztással vannak gondok, pl a kv1 vetélytársa a tiger1
szóval a tiger1 élet nerfel meg az eredeti 88/L56 ágyújával mehetne tier5 be -
nemtudommivan #307001 Eg helyette a nemet... -
érdekes, hogy a játékban nem nagyon ég -
AlucardHuN #306999 Mindig is mondtam hogy rohadt magas a Tommy kukta:D -
Magasságra értettem...
-
CsakegyN00b #306997 Nem hiszem, évente 40k csatát lenyomni... na, neki írogathatná a trollunk, hogy nincs élete, rá kéne szabadítani! XD -
nem szeretek várni mikor tudom valami fasza dolog történhet :D -
VanDaal #306995 Köszi, majd kipróbálom! De mára inkább abbahagyom a tankozást, az idegrendszerem maradékának megóvása érdekében :) -
lexlutor #306994 reg orultem ennyire h megszabdultam pzsfl-tol es megvehettem a borsigot... amig nem volt mega top agyu melle-melle-lapattano-melle - 40%winrateval. aztan a nagy agyuval kezdett belejonni. a sebsseg az szornyu. alcazas nulla. ennyit mar reg vilagitott tankban nekem a majrelampa. az agyu jo nagy pofonokat oszt, de ami a legrosszabb benne a lassu kiterithetosege. varpsi palya halal. csak uyg mukodik h jol hatulmaradsz es a tobbiek spottolnak neked. nah most ehhez olyan csapat is kell.. a 15 ammo is igen vicces tud lenni.. -
pecaboy #306993 Vitiris minimal sight. Teljesen akadásmentes, az arty nézete viszont szinte használhatatlan :P -
"majd meglatjatok" - egyebkent amit leirsz, az nehez, az osszes letezo nickjet ismernem kene hozza :)
nem fogsz csalodni mindenesetre -
VanDaal #306991 És azt nem tudod véletlenül, hogy létezik-e valami megoldás erre? :) -
KaCsaxyz #306990 Vasarnap van. Van egy olyan erzesem hamar meg fogjuk tudni
-
Na erre kíváncsi vagyok !
Valami olyasmi, hogy a nick-el amivel trollkodásokat írna valami más szöveget ír neki 1 script? :D
pl. be írná hogy "köcsögök vagytok", elküldi, de "Szeretem a rózsa illatot." szöveg jönne? -
KaCsaxyz #306988 Halas koszonet!
-
foxbat88fx #306987 zsír!!! végre!!!
-
Sziasztok.
Toltam be egy uj troll-ellenes funkciot a topicba. Ha barmi anomaliat, problemat, lassusagot, ilyesmit tapasztaltok, legyszi szoljatok ram priviben. Egyebkent magat az anti-troll mukodest meg majd meglatjatok, ha esetleg ujra feltunnne errefele. :) -
Kronos79 #306985 A 9.0-hoz tartozó szerver oldali célkereszt modról biztosan tudjuk, hogy megcsinálja. Azért írtam, hogy lehet, hogy ez is. -
VanDaal #306984 8.11-ig nem volt ilyen gond, de amennyi probléma van a 9.0-val, simán lehet köztük egy ilyen "mellékhatás" is...Fogalmam sincs, hogy vissza tudja-e kapcsolni, de ha igen, akkor tényleg lehet, hogy amiatt volt. -
Célravezető helyett célvezetőt olvastam, de így is jó. Olyan mint éleslövészeten a világítós lövedék, tudod hová megy a skuló :D -
Már ezzel a playerrel én is találkoztam. Chaten olyanokat kérdezgettek tőle hogy az elmúlt évben aludt-e? :D -
yossarianHUN #306981 Már panaszkodtak miatta hivatalos fórumon, de a fejlesztők rövid úton leoltották őket. -
yossarianHUN #306980 HE-t lőtt végig... És nem, még csak nem is a D-25 volt rajta. Az M62-es löveggel. Meccs vége felé összetalálkozott a basecamper T32-vel a csapatunkból, na hát titánok harca volt. Az IS végig HE-vel lőtte, a T32 meg menekült, illetve láncolni próbálta. Mindezt 20 méterről. Szép jelenet volt. -
A HD Centurionból meg a vezető nem lát ki, mert a felső lemez annyi túllóg, hogy a kémlelő nyílás főlé ér...:D
[spoiler)[/spoiler]
-
Kronos79 #306978 A HE olcsóbb és legalább sebez is. Az ilyenekre nincs megfelelő facepalm jelző. -
yossarianHUN #306977 ...hála a top gunt csináló Batchat artynak 
Tűzre az összessel. És fél év ban mindenkinek, akinek 500-nál több csatája van artyval. Választási programom négy év múlvára
-
Átlag 175-ös sebzés lövésenként? Az szép... -
Kronos79 #306975 Az a doni ember meglepett. Golddal lő T1-be. 4000 csata alatt ő is rájött, hogy csak a gold a célravezető. :) -
yossarianHUN #306974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Keresd a hibát... Az ellenség top tankja, de természetesen így is nagy fölénnyel ők nyertek. -
Kronos79 #306973 Ha zoom modot használsz, akkor nem nagyon működik. -
Malarki #306972 lol, ma is tanultam valamit
-
Paradoxon61 #306971 Egyetértek Gyuszopapa. :)
A kihagyás utáni látogatásom szerintem véget is ért a játékban megint egy időre. Arty hétvége? LOOL. Idióta készítők. Nem elég hogy isteni képességeket adnak nekik, még hétvégét is rendeznek a számukra?
Az egyetlen játék, ahol a gyáva sarokban csücsülő és onnan lövöldözőknek még külön hétvégéjük is van. :)
Nos akkor kellemes és arty mentes hétvégét mindenkinek. :) -
Kronos79 #306970 A menüben pedig ki-be tudod kapcsolni, hogy megjegyezze-e az utolsó pozíciót. -
Malarki #306969 Na ezt most így nem értem. Csak két kameranézet van, a külső és a sniper. Mindkettőben tudsz zoomolni, de csak ennyi van. -
Kronos79 #306968 Nem tudom, hogy a mod "visszakapcsolja"-e a sniper nézet extra effekjeit, ha kikapcsoltad. Ha igen, akkor okozhat fps esést. -
CsakegyN00b #306967 OMG...
-
DonPedro22 #306966 Egyszerű kérdés... játék közben hol állíthatom be a kameranézetet?
[/spoiler]