418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    A megoldás az lesz, hogy T5-ös TDvel -ment.
    Most volt egy csatám T49-el. T7-es csata. 1700 sebzésre és 1000 spot sebzésre kaptam kemény 16k ezüstöt. Ja és ez egyben azt is jelenti, hogy magamnak spotoltam.
    Nem tudom miért de a TDk valahogy mindig kevesebb XP-t és ezüstöt kapnak ugyanarra a sebzésre.
    (T49 esetén az sem lehet kifogás, hogy nagyot sebezne...)
  • lexlutor
    mutass mar screenshotot, mert ez nagyon misztikus.
  • Jakuza1
    Nem nem voltam top tier egy t9es csata volt a masik meg egy t6 csata, ahol mind a ketszer az utolso harmadban voltam a tier szerint.
  • Antimat
    Hát, most az akció alatt kigrindeltem a maradék 105e xp-t a WftE100-ra, így megvan mindkét csillagromboló. Két csatát mentem a Trógerrel, egyelőre az Fv jobban bejön, bár azzal is szar vagyok. A Wtf ágyúja amilyen pontos papíron, annyira "nem adta" ezen a két meccsen.
  • csagataj
    Valósszínűleg top tier voltál, és mindenki vagy majdnem mindenki alacsonyabb szintű volt, valamint nem a saját szpotodat lőtted.
  • Jakuza1
    Egy deka goldot nem lottem, ellenben csinaltam 4 killt es 3k damage mellett egy patkany dolog, hogy csak 4500 ezustot kaptam t7ben.
    Es a tobbi tankkal ugyanez a helyzet gyakorlatilag nem jo szinte semmi ezust nem jon be es nem szamit hogy mennyit lovok.
    2k damagevel t5ben ugy hogy meg sem sebeztek kaptam 12k ezustot.
    Premium tankkal is alig kapok penzt korrekt sebzes mellett.
  • Master91
    az hogy én a karton szarokról pattogok (ELC, bchat stb)
  • lexlutor
    mi a meglepo ebben? kartonbol van hajtogatva.
  • davidbog
    Műszakilag nem volt rossz, amikor rendszerbe állították már semmiben nem volt olyan kiemelkedő. Az '50-es évek közepére már megjelentek az M48-asok, Centurion Mk3/Mk5-ösök, amik voltak annyira ütőképesek mint a T-55. Az orosz wikipedia szerint a T-55-ből ~23500 darabot gyártottak, a T-54-ből ~20500-at.
  • lexlutor
    mivel mentel? mennyi goldot nyomtal? es mit lottel? stb stb
  • Master91
    Patkányság

• Jakuza1
    Ezek mikor nerfeltek le a penzkereseti lehetoseget ? 3k damagevel csinaltam t7-ben kokemeny 4.5k ezustot premium nelkul egy vesztes csataban.
  • j0nNyKa
    visszakapcsoltam, elvileg bug fixed, egyből szóljatok, ha közületek buzerál meg valakit :)
    még1x sorry foxbattől
  • patchaou
    Nem tök mindegy? 100k darabbal olyan műszaki akadályt húztak volna föl hogy az idejében semmivel nem tudták volna leküzdeni :)
  • Savaran
    ha már megemlítetted a t55-tankot (asszem 100 000 db-ot gyártottak belőle LOL ) a nyugatiakhoz képest a korában jó tanknak számított tűzerő mozgékonyság páncélzat terén?
  • nemtudommivan
    Mit akarsz T44-el ketszer pattantam az elejerol. Azt hittem sirva fakadok :)
  • a6m2mszero
    Tier V. szakaszba valaki? Gáz ha ezen bukom el a havi küldit:D
  • Master91
    Jó a plakát!

Csak valami jobb, izmosabb tankot is választhattál volna :D
  • GabeE3e
    Sziasztok,az OHG nyílt toborzást hirdet, aminek röviden és tömören két oka van: Az egyik a lábunk megvetése Európában, a másik pedig a 3. Kampányban való minél sikeresebb részvétel.

Szükségünk van jó játékosokra, tehát aki megfelel a követelményeknek bátran jelentkezzen.

Egy plakátot is csináltam, igényes munkával

• pecaboy
    Spontán szenesedés?
    South Park: Öngyulladás
  • yossarianHUN
    Azért Jóm Kippúrnál tudott volna alkotni, a páncélzata megvolt hozzá, a Pattonok-Centúrionok nem tudták szemből átütni. Más kérdés, hogy a legénységük nem volt elég képzett hozzá, nem tudták normálisan használni, és műszaki gondok is voltak vele.
  • nemtudommivan
    En meg ugy tudom hogy ongyulladasban pusztultak el.
  • pecaboy
    Kösz!
    Látható, hogy többségük lerobbant és kigyulladt, vagy kilőtték a láncát, és a gyalogság végzett vele, esetleg tüzérség semmisítette meg (azt nem tudom, hogy a SU-152-t is ide számolták-e, de valszeg nem).
  • foxbat88fx
    nem igazán van "történelme" az IS-3-nak :)
    bp-re is csak megfélemlítés céljából küldték az oroszok
    73-ban a jóm kippúri háborúban (arab-izrael) inkább a T-55, Centurion és Patton kapott főszerepet... 1973-ra már világossá vált hogy egy tanknak mobilisnak kell lennie
  • davidbog
    Itt van egy lista, hogy melyik mitől került veszteséglistára.
  • nemtudommivan
    Rendesen mintha oneletrajzot irtal volna :)
  • pecaboy
    Fáni=Elefánt/Ferdinand :)
    Én úgy tudom, hogy Kurszknál a többségüket a gyalogság és oldalról a pct. lövegek csinálták ki. Egyébént sem volt belőle túl sok, az olasz frontbeliekkel együtt asszem 88-at vagy 90-et készítettek belőlük, ezért gondoltam, hogy nem valószínű, h találkozott SU-152-vel.
  • toocha
    Gondoltam, de a szővegek jók!
  • JeffDunham
    Vagy 10 perce ezen röhögök:D

• Master91
    nemá :(
  • Master91
    Egy mod csinált egy troll írtót (éreztem hogy automatice át írja a szöveget :P )

Csak hogy miért pont foxy-t baszogatja azt nem tudom :D

Csá foxy sajnos véget kell vetni wotos pályafutásodnak !
  • pecaboy
    De IS-sel simán lehetett száguldozni (tövig nyomhattad a gázt), míg a Tigris 20-25 felett hajlamos volt felmondani a szolgálatot, ezért csak vészhelyzetben mentek ennél gyorsabban, vagy akkor se.
  • j0nNyKa
    öö kikapcsoltam, majd megnézem miért volt szar :)
  • foxbat88fx
    most már nálam is jó... írtam johnnykának h valami gebasz van mert nem trollkodtam
  • toocha
    Nálam Foxi neve alatt a hozzászólás helyett a trollírtó szövegei jönnek.
    De ezek szerint nálad nem.
  • yossarianHUN
    Csak én nem értem, mi van?:D
  • Oddball29
    A tankok azok a populáris történetírás kedvenc alanyai, celebjei. De arról például sokkal ritkábban hallani, hogy a németek 1941 után három év alatt se tudták a minőségi hátrányukat ledolgozni az orosz tábori tüzérséggel szemben. Káosz ami ott volt.
  • toocha
    Szegény foxira lett ráállítva a trollírtó?
  • Savaran
    ha tudnék oroszul már találtam volna tuti :D de azért kössz
  • pecaboy
    Passz, de gugli iz jor frend :)