418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #307448 Szerintem is "tök oké", ez egy játék. Előfordul. Hogy min baszta fel az agyát, azt nem tudom. Eleve jó tudni az ilyenekről. A fordítottjáról mondjuk jobb lenne.
-
yossarianHUN #307447 Na ezt nem kellett volna mondanod, mostantól ezt fogja hajtogatni, hogy "más játékban is van, akkor meg mit sírtok, tök oké". -
yossarianHUN #307446 Még mindig textúrahiba, és nem szándékos szopatás... -
stoppos #307445 Az ott egy texture bug. Van ilyen. Nem ott van a fal vége, ahol lennie kéne. Előfordul, ha szarul csinálják meg a mapot. Más játékokban is van ilyen. -
TomDantes #307444 Igen, raknak bele láthatatlan falakat...azt persze...baromság.
Tudod mi van? Egyszerűen mellé lő a lövész. Vagy, mondjuk volt lag , és amiatt ment félre. Ez lehetséges és mindennap előforduló probléma, és igen ez játékhiba, de nem baszki láthatatlan fal...honnan szedtek ilyeneket? -
Mi ezt a srácokkal csak Texture Bug-nak hívjuk, és sok van a mapokon belőle, és utáljuk mint a siemka top tankokat.
-
Mi bajod? Létezik, tudja mindenki, és ott van a bizonyíték is.
Sniperbe úgy látod hogy lőhetsz, azt közbe még se. Én értem hogy miért van ez így, de akkor is kurvára idegesítő és fogadok hogy ki tudnák javítani.
Ja hogy nem, ez a wg. -
TomDantes #307441 Az. Láthatatlan fal...a fasz ki van már de tényleg a baromságaitokkal. -
hányszor van olyan hogy zöld és úgy is láthatatlan falba csapódok :D -
Ezért kell figyelni a páncélátütés jelzőt. Ha zöld, akkor átlövöd a sziklát is, ha nem mutat semmit akkor meg elakad a láthatatlan falba. Ezeket persze véletlenül sem javítják soha, csak egyre több az ilyen hely. -
foxbat88fx #307438 vki help!
tank inspector-ban rá akartam menni Karl-ra (hogy miért azt én sem tudom XD)
de kilépett hogy hibát észlelt ezért leállt
újra elindítom, ugyanez... már be sem lép, egyből kiírja
letöröltem, leszedtem legújabbat, ugyanez :S
gondolom a Karl-t akarja megnyitni és ezért áll le, vki nem tudja véletlen a megoldást? h ne keljen fél napot gugliznom? :) -
SzocsA #307437 Az a probléma, hogy a semmibe elakad a lőszer. és nem ezen az egy helyen van ilyen. -
-
tamas323 #307435 Egészségére:) ettől még igazam van. -
TomDantes #307434 Ezt most érti valaki? Mi a probléma? Ez eddig is így volt -
SzocsA #307433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tele vannak ilyenekkel a pályák. + van olyan hely ahol ott a hegy de be lehet lőni a tankot.
-
foxbat88fx #307432 nekem eddig sosem volt szolgáltatói problémám
kopp-kopp*
invitel-es vagyok... ezek után majd elgondolkodok hogy ha bejön a júpíszí a faluba hogy váltsak-e :)
most nyomok egy gép resit + modem resi és kiderül h laggol-e még a game -
Amúgy érdekes, mert valami itt Mo-n volt mind az SG mind a WoT connection last.
A prohardveren írta egy guru ha jól emlékszem, hogy hálózati hibákat vizsgálva egyre több a ppoe kapcsolat megszakad egy pillanatra című hiba. -
kisokka #307430 Holott az FV td-t mindenhonnan keresztül lehet pisálni. -
Látod, látod tamas323 ügyeletes sg sámán levette rólad a rontást :)
Amúgy damage indikátor szokott segíteni honnan jön az áldás, a helyzetedet meg pár ezer csata után már nem nehéz kitalálni. -
foxbat88fx #307428 te jó isten mekkora laggok vannak EU1-en :S
fps leesett 5-re :S
remélem EU2 jó, ha nem akkor rövid volt a mai wotozásom :) -
Bartlebi #307427 Történt velem egy érdekes dolog. Mines pályán a bázison megálltam a Su-122-vel a szikla mellett a bokor és a kerítés mögött. Jön ki egy E75 én meg nagy erővel elkezdem lőni. Persze nem tudom átütni mert még nem a nagy ágyú volt rajta, de ő elkezd menekülni mert úgy tűnik nem lát. Egyszer csak kijön egy Fv215b 183 is onnan és valaki leszedi a láncát. gondoltam ott tartom hátha valaki ki tudja lőni és elkezdem lőni a lánctalpat. És csak annyit látok hogy a torony fordul felém én meg nézek a csövébe. Abban a pillanatban már el is engedtem az egeret hogy itt már vége is. Erre lő lő egyet és elrepül alattam a skuló! EEEZt a mákot!
-
tamas323 #307426 "" u* -
Milyen jó, hogy Pearl Riveren megcsinálták azokat a kis utakat középen így legalább láthattam amint kb 20 tank bezsúfolja magát oda, persze az én csapatom mire 3-an körbe értünk , elhamvadt :) -
"szarul" -
Bartlebi #307423 Na jó a nagy ágyú megmentette a becsületét ennek a fostömlónek. -
stoppos #307422 Az más. Olyankor mehet utána az asztal is. :) -
tamas323 #307421 :D:D:D felőlem játszhatsz szarúl az csak másnak jó, na de hallgatok rád és megyek is:D -
Bartlebi #307420 Csak úgy baráti alapon mondom menj a picsába. :-D -
tamas323 #307419 Igaz DE megkért, hogy hozzávágjám:D! én csak szíveséget tettem. Simán +1
-
Oddball29 #307418 Az elsőt azért vihette be, mert hirtelen nem vágtam, torony nélkül rámlát-e vagy sem. -
stoppos #307417 Najó, de ha hozzávágod valakihez a sörödet a kocsmában, utána ne várd el, hogy vegyen neked egyet.
-
tamas323 #307416 Mindegy igazából csak nem értem miért adtál -1et amikor igazából segítettem azzal , hogy leírtam azt hogy szarúl játszol :D -
Az első object lövés bement majd a második csak a lövegpajzsot vitte át az optikánál a többi volt lepattanó. -
tamas323 #307414 Tény..de csak, ha igaz:D! -
Bartlebi #307413 Most megint mi rosszat csináltam? -
Bartlebi #307412 Nem persze mivel most kezdtem a játékot és nem tudom hogy nem szabad mozogni. Malinovka alsó bázist húzzák én kint állok a sarokban az erdőben és a bázisról kapom a találatokat és ilyenek miatt vagyok kiakadva. -
csagataj #307411 Senkinek nem esik jól, ha a képébe vágják, hogy szarul játszik! -
tamas323 #307410 Itt is ahogy a játékban a hülyék ronjták a stat-ot. Bartlebi kösz a mínusz egyet:D de ez neked való szerintem:http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Camouflage -
csagataj #307409 A személyes tapasztalatom SU-122-54 páncélvadásszal.
176 csata
61% winrate
avg. dmg. 1800
A legjobb winrate kilences TD-vel.