418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Igen, ilyen sajnos van. Töredék xp-vel is ki lehet húzni egy toptankot, 50-60 xp-kel, csak tovább tart.
  • j0nNyKa
    jol olvasom, hogy 1 jatekos egyben csal, botozik, es kempel is? :D
  • nemtudommivan
    Ezt a szutyok palyat torolhetnek mar a csába...
  • VanDaal
    De jó lenne, ha kezdenének már valamit ezekkel a mocskos csaló botozókkal...
    Vagy nem is tudom, minek vannak a játékszabályok, ha az azokat ilyen szinten és teljesen nyilvánvalóan semmibevevőket sem szankcionálják:

19k csata, 200 eff és a sarokban campel IS-7-tel. 0 sebzés, a csata végén beállt cappelni
  • sebi89
    jól tudom hogy a pz4 hydr. még nem kapható? találkoztam egyel
  • mijki
    "Not much new today again. Russians confirm the T26E4 event (you’ll be able to get Super Pershing for free – or a gold equivalent of it if you have it – plus 14 days of premium account), if

- you make 75k XP on every nation
    - you can make it only with a tier 4 to tier 8 tank (not tier 9 and 10)
    - you have to be in top 10 XP-wise in order for the XP to count
    - on Russian server, XP earned on premium tanks, will NOT count towards this event <-- Ez miért lehet feltétel? :(

It’s quite likely the EU event will be the same. American requirement for the T34 seems to be 100k, not 75k though."

Forrás
  • SzocsA
    És akkor most íme a látható nem létező fal :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    oda lőttem ahol a célkeresztem van.

• zsan666
    Nálam a 5.2.1-test2 van fent és abban már megy. De most látom, hogy már van frisebb verzió is, arról nem tudok nyilatkozni.

(amúgy azon a képen a másik minimap cucc van, de np :) )
  • atee73
    en se szeretem a wargaminget , de sztem igencsak kisarkitod..... az esetek 98%-ban a jatekosok haromnegyede gyakorlatilag kreten.... nagyon sok problemaja van a jateknak de jelenleg a legnagyobb problema az emberi tenyezo... egy atlagos csapatban minimum 10 de rosszabb esetben 12 jatekos a counter Strike gyakorlo bot-ok szintjen van , de a Half Life Opposing force AI-atol mar messze elmaradnanak.
  • calalevado
    A csaták fele kb. játszhatatlan a rossz mm miatt. Akkora aránytalanságok vannak összerakva hogy borzalom. És ez megy nagy tierben is. Elmélkedtek itt hogy melyik tankot hol kell löni. Értelmetlen mert ebben a játékban az elméleteket kukába lehet dobni hiszen akkora manipuláció van szerver oldalon, a csaták fele borzalom és nem a játékosok hibája mindez hanem az aránytalanul összerakott csapatfelépítés miatt. A Wot döntően befolyásolja az össze csata kimenetelét akkor meg hiába elmélkedtek ti itt az átütésen, mit hol kell löni, a gyakorlatban majd random isten a feje tetejére állít mindent.
  • atee73
    "cső" ???
    milyen cső??
  • yossarianHUN
    T110E3-nál has a puha, T95-nél a két parancsnoki kupola (vagy mi az), illetve a 250 pennel (tehát T10 ágyúkkal) már a hasa is lőhető. Ezek persze csak akkor mennek, ha viszonylag közel vagy.
  • JeffDunham
    Megy az XWM-en a cső mutatása? Frissítetted? Melyikre?
  • AlucardHuN
    Szerintem kicsit több az az effektív védelem... E 100 hasát 225 pentől érzem átüthetőnek, az is 7 pedig még erősebb.

Peca: a "Fos"-oknak a kis radarjuk közepét vagy a géppuska torony közepét kell lőni. Amx 50B ahogy kolléga mondta a papír tornyot, ennek pont atom teknője van. VK 4501B-nek a homlokgépuska elméletileg weakspot. Tortoise az semmi. T110E3-at inkább hagyd ott AP-val ha csak a frontot tudod lőni. t95 ugyanez, nincs weakspot számodra. Fail-löwevel meg nem sűrűn fogsz összeakadni, de a löveg alatt van valami vékony puha sáv.
  • Dani271
    Én simán megyek "oda" 12-ediknek. Valahol a t29 mellett ideális hely látszik :D
  • Solten
    Tokeletes mikor 11 idiota elindul egy iranyba es total atmegy rajtuk a joval kisebb letszamu elelnfel.... :D

Ez mar muveszet.
  • Solten
    Ennyi. Bedobjak a csalit a halacskaknak (ez esetben a SuperPershit) es el is van intezve. Overlord (?) meselgetett arrol hogy a Majus az egyik leginaktivabb honap.
  • Dani271
    Ez az event nem arról szól, hogy mennyi időt szánsz rá, majd kiszámolod az óradíjat.

Ez arról szól, hogy naponta 1-2-3 csatát _lenyomjon_ az illető. Tehát fellogol, és ezzel több játékos van fent.
  • davidbog
    A lower front platet értem alatta, a "hasát". Az AMX-50B és a Tortoise esetében nem számít a teknő, az egyiknél a torony a gyenge a másiknak hatalmas kupala van a tetején. Amúgy a legerősebbeknek is (IS-7, E-100, JPzE-100) 212 mm effektív védelme van a hasánál, a Mausnak 231 mm. Ha olyan helyzetbe kerülsz hogy nem tudod átlőni, mert mondjuk beforgatta, akkor poziciót kell váltani.
    Ha a távolságból adódó átütés levonást nézni kell akkor már túlságon távolról lövöldözöl, a heavyknek elől a helyük.
  • pecaboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyébként óránként alig több mint 400 Ft-ot kerestem nemrégiben egy lepra helyen, most meg melóm sincs, mert az az alkalmi lehetőség is megszűnt.
  • Sunsetjoy
    Ott számít az is, hogy mivel rohansz milyen tankba. Egy 15 tonnással nehezen borítasz meg egy 40 tonnást- ellenben fordítva előfordulhat.
    Felborulni igazából itt se borul, mert még az nincs a játékban, inkább csak lefordul, felszalad és megpördül- max. a tereptárgyak "borítják".
  • pecaboy
    Így is fel lehet fogni. De az a valós helyzet, hogy a legtöbben nem szórakozásként/hobbiként/játékként tekintenek a saját munkájukra. Akik mégis ilyenek, azok valószínűleg a legboldogabbak közülünk :)
  • OnkleTonto
    Jók ezek a videók, csak egyvalamit nem értek. Nekem az életben nem sikerült olyat csinálni, hogy oldalról belerohanok a másik tankba, és az felborul, de még csak meg se billen. A videókon az csak bug vagy mi?
  • pecaboy
    Köszi!
    Teknő alatt mit értesz? Testet?
    A távolsággal nem is számolva, ami tovább csökkenti az átütést, csak a fürgébb (általában táras) heavyk testét lehet átlőni 225-tel. A többinél még a has is kétséges. (Tank Inspectort ill. Tank Viewert nézek.)
    Ezeknek a hasát nem lehet 225-tel átlőni:
    AMX 50 Foch (lehetne, de nagyon kicsi a cél)
    Foch 155 (ugyanaz)
    AMX 50B
    Jagdpanzer E-100
    VK 45.02 (P) B
    Maus
    VK 72.01 K
    Tortoise (bár szemből a test bal oldala gyengének tűnik)
    T95
    T110E3
    IS-7
    A test felső része pedig általában erősebb, mint a has, szóval ezekhez hozzájön még pár, ha az egész testet nézzük.
  • szakasz
    ez megint csak nagyon ráérő munkanélküli, és/vagy diákoknak való küldetés.
    arról most ne beszéljünk hogy mennyire jó (kell-e) egy ilyen tank.

egy kis matek:

75exp/30, 2500 xp naponta egy nemzettel, tehát egy jó dupla kell csak.
    vagyis naponta átlag 2 csata.
    innetől csak a lényeg:
    2x7=14 csata* 6 perc=84 perc * 30nap=2520 perc (42óra) alatt meglesz a superp.

7200 gold/42 = 171, tehát óránként kb 200 forintot keresel.

GRAT MEGINT.

inkább naponta tegyél félre 240 forintot, és hónap végére megvan a tank.
    vagy ne adj isten még ha dolgozol 1 órával többet, akkor még ha gyenge az óradíjad akkor is jobban jársz.

na persze, majd jönnek az "ez csak játék, és játékkal pénzt keresni mennyire jó", amivel pénzt keresel az már nem játék, azt munkának nevezik.(lásd:profi e-sport játékosok stb...)
  • davidbog
    Gyenge pontokat kell lőni. A 225 mm-es átütés amúgy majd minden tier 9-10 heavy, TD teknőjéhez elég, mindegyiket 50%-al nagyobb eséllyel üti át ha nincs beforgatva. Egyedül a Mausé olyan erős, amire már 50%-a alatti az esélye.

Amúgy az E-75-nél a 10,5 cm-es pontosabb, gyorsabban céloz mint a 12,8 cm-es és a DPM-je is jobb. Ha a 12,8 cm-esnek a valós átütése lenne (226 mm) nem érné meg azt használni. Amíg 10° volt a lövedékkompenzáció, nem 5° mint most jobban megérte a 10,5 cm-est használni.
  • pecaboy
    Ritkán játszottam eddig magas tierű (9-10) tankokkal, de tegnap a dupla xp akció miatt (és mert addig tartott a prémiumom) húztam az E-75-öt, ami az első és eddig egyetlen kilencesem. (Tizesem értelemszerűen nincs.) Már csak a top löveg hiányzik.

Egyébként nagyon pöpec gép, de...

A kérdésem az lenne, hogy az ilyen brutál páncélozott dögöket, mint az IS-7 és sok más nehéztank/TD, hogy lehet szemből gold nélkül átlőni? Szinte mindnek 250 felett van az effektív páncélja. Vagy mindnél a gyenge pontokat kell lőni? IS-7-nek szemből ráadásul nincs is gyenge pontja. Legalábbis a 225 átütésemmel nemigen megyek azzal se semmire, hogy a hasát lövöm, már ha látom egyáltalán :P De még a közepes tankok között is jópár olyan van, aminek a tornyát szemből nem egyszerű átlőni. Ráadásul ezek fürgébbek is, kicsi az esély a pár centis kupola találatára.

Esetleg bízzak a random penben? :)

Gold lőszert nem szívesen használok (szinte soha, max. a meccs legvégén), mert sokba kerül.
  • ximix #307866
    Ez az Eu1 ping ügyileg jó, de vagy nekem nincs szerencsém vagy a nagyobb számok törvénye alapján, több játékos több a zokni is és ebből kifolyólag nagyobb az esélyem a full zokni teamre ami a félidőben még win csatát is simán vereségre lehozza .
    Eu2 is van vereség, de ott végén is megy a fight és kicsiken múlik a vereség, ritkábban növény az egész csapat.
    Persze ez csak megérzés.
  • kisokka
    Ilyen free cam módot honnan lehetne megkaparintani?
  • zsozsok
    Most van egy 100k xp minden nemzettel az 5*3 nap prém és +2 hatos prém repcsi.
  • nemtudommivan
    Repulosben nem lesz valami prem szerzo akcio ?
  • stork13
    Erre gondoltam én is. :D

#307860 Köszi.
  • patchaou
    Be kell valahonnan szereznem egy havi prémet :)
  • foxbat88fx
    számított a prém, csak benne kellett lenni a top 10-ben exp alapján
  • foxbat88fx
    mind a kettő :S
  • popey8
    Másnak is laggol az egyes szerver?
  • nemtudommivan
    Ez az arty egesz pofasan nez ki.

• Zegi Norbi HUN
    Ezeket a replayeket a WG-nek kell beküldeni és majd ők beválogatják az ilyen videókba?
  • stork13
    IS-6-nál hogyan volt: számított a premium vagy az alap xp vette csak figyelembe a számításkor (tehát premium független volt)?
  • ximix #307854
    Hmm IS-7 nem tökölt :)