418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #307933 A regular day in WoT. -
Heavy tankra van bizonyos sebzésre +guba. -
madmanic #307931 ma valami akció volt gold ammora?
MINDENKI goldot szarik a 0 csatás Stuarttól a 40K csatás WTE100 ig... Na és persze az artyk... -
davidbog #307930 A brit közepes vonal húzása közben akad pár jó duplázóm ruszki nehéz harckocsival is. Két replay: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/823914#ruinberg-davidb-is-7
http://wotreplays.com/site/827147#lakeville-davidb-is-3
Az IS-7-essel Ace Tanker lett, nem tudom mire fel. Se a sebzés se a kill nem volt annyira kimagasló, hogy Ace Tanker legyen. Szerintem a helyezkedésem jó volt miután kilőtték az IS-4-esünk. Az IS-4-nek direkt nem segíttem. Aki annyira ostoba hogy városi pályán kiáll a tér közepére ahol tudja lőni az SPG és az ellen harckocsijai három irányból tudnak rálőni azt lőjjék csak agyon. Az FV215b(183) szerencsére mindig észnél volt, nem blokkoltuk egymást, jókor húztam magamra az ellenfelet is.
Az IS-3 csatában megint csak a helyezkedésem volt jó. Az ellenfél IS-3 szakaszáé és a szakasztársamé pedig mennyire pocsék. Bemutatták hogyan kell rosszul mozogni IS-3-al. -
foxbat88fx #307929 ehhh megint laggzik ez a szar mint az állat :(
jó lesz így megszerezni az ingyen SuperPershing-et :S -
Vagy a csapatmódhoz hasonlatossá tenni- lenne valaki, aki elosztja, mit kér azokból, amit feldob a rendszer. Ott is tierpontok vannak, amiből összeállít- bár eleve úgy, hogy 5 db tier 8 meg 2 db tier 1 :D
Ehhez azonban az kellene, hogy legyen alapanyag ilyenkor, ha nem játszanak vele annyian, nem ér semmit az egész. -
yossarianHUN #307927 Nem hülyeség, de akkor milyen tankra kapod az xp-t? -
SZUsszan #307926 Esetleg egy olyan startégiai alapú játékot kellene csinálni, ahol a player nem birtokolja a járművet, hanem csak használhatja.
Az adott oldalnak lenne x pénze/nyersanyaga/pontja, amiből gazdálkodnia kell. Teszem azt, vesz 15 PZIII-ast, vagy 12 PZIV-est, vagy 6 Panthert, vagy 2 tigrist, vagy 1 TigerII-t, míg az ellenfél ugyanebből a nyersanyagból vehet hasonlóan. Persze lehet mixálni is a típusokat.
Mint a táblás Warhammer Star Wars és társaiban. Van 200 pontod, veszel 20 noname klón katonát, vagy 1 Kenobi tárbornok és 2 nevesített klónt? -
lexlutor #307925 nem lenne ez rossz. szerintema tortenlmi modulok, igy csomagban jo otlet. igaz nem artana ha latan az ember mit is rak fel a tankra mielott elindul. ennel nagyobb tortenelmiseget szerintem nem si erdemes varni. es ahoyg leirtad minek. de ettol meg a csataba szereplo tankokkkal es azok szamaval lehetne uyg jatszani, h valami jatszhato is kijojjon. es igen, kis hatszel: xp, creditbonusz is jot tenne neki. -
Pityu0 #307924
FV215b (183) jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 235000. Elköltött szabad tapasztalat: 0. -
nemtudommivan #307923 Szerintem a jateekosok nagy resze nem is tudja hogy van. En tudom de mindig elfelejtem kiprobalni. :) -
TomDantes #307922 Ez mind igaz. De nem lehet kiegyensúlyozni sehogyse. Mégis hogy?
-15 német vs t5 amerikai vagy orosz tank. Ez nem történelem hű, mert a németek voltak kevesebben és német oldal túl erős is lenne. Se egyensúly, se történelemhűség.
-pár néemt nagy tank, pár kicsi, vs sok orosz/USA. ez történelemhű, de itt nincs egyensúly. De hát a valóságban se volt egyensúly, épp ezért történelmi csata.
Az a baj, mindenki aki történelmi csatát akart, úgy képzelte el, majd Tigrisekben végre lemészárolhatja a T-34 -es meg a Sherman hordákat. Ja, de minden hülye Tigrissel akar menni, ki a fene akarna Sherman-nal vagy T-34-essel? Azon túl, ez is minden csak nem történelem hű, mert a valóság kicsit más volt. Na akkor?
Már a zárt béta óta ez ment, történelmi csata, több realitás. Hát jó, kinek tetszene egy ilyen játékmód ez full reális és történelem hű:
Pár Tigris az egyik oldalon, a túl oldalon sokszoros túlerő. Elindulsz a Tigrissel, mondjuk a német oldal 4 Tigrise közül kettő már lerobban a kezdőkörben, a harmadiknak a csata közepén kifogy az üzemanyaga...stb.
De orosz oldalról se lenne jó, ki a fene akarna úgy játszani, hogy hiába van túl erőben, rohadt nagy távolságról egy lövéssel szedi ki őket a német nagy tank vagy TD. Nem sok öröm lenne benne.
Szóval történelemhűség és egyensúly nincs. Nem lehet. De más esetben sem:PzIII-asok pár korai PzIV T-34-eesek és KV-k ellen? Ebben mi lenne az élvezet? Bemegyek KV-2-vel és 50 lövést kibírok és elpárologtatom az ellenfeleket? Ha ilyen történelmi csata lenne, a legtöbb német tank még hátulról se bírna el a KV-kal. Ez se élvezetes.
Azt viszont megtehetnék, hogy extra credit, extra Xp járjon a történelmi csatákra ,hogy becsábítsák az embereket.
De a játékosok is ugyanúgy hülyék: hiszen mindenki Tigrissel akar menni, ezért..Tigrissel bekerülni Történelmi csatába? Várj 10 percet, vagy többet...
Már a teszt alatt sőt előtte is gondoltam, el van ez az ötlet baszva már eleve, hülyeség. -
lexlutor #307921 kompromisszumot kene talalni, meg megfeleloen tesztelni. nem a szokasos wg fele osszecsapom azt majd lesz belole valami mentalitassal kene hozzaalni.. -
yossarianHUN #307920 Oké-oké. -
Toweliee #307919 Délután, most kell lépnem vendégségbe. 2-3 körül érek haza, rád írok. -
TomDantes #307918 Az biztos. De nem is lehet normálisan balance-olni. Mert ha történelem hűre vesszük, akkor nem lesz egyensúly. Ha meg egyensúly lesz, nem történelem hű. -
yossarianHUN #307917 Azt gondolom, már az elődje is kategóriavezető volt a saját szintjén heavyk közt:) Szakasz? Úgyis ízlelgetem az E-100-as goldmentes életet. -
Toweliee #307916 90%-osak a legények (+BIA és venti) de elmebeteg rofja van ezen a szinten. -
lexlutor #307915 mondjuk azert nem kicsi balanceproblemak vannak vele. lehet ez is baj... -
yossarianHUN #307914 Én a Conquerorba mindig vittem 6 HESH-t, a többi AP. Flankeléskor, illetve papír fritz TD-k ellen elég volt az a 6 darab. -
yossarianHUN #307913 Na akkor majd írhatsz róla egy rövid élménybeszámolót, nekem is izgatja a fantáziám:D Bár most vettem vissza az E-100-at, úgyhogy egy darabig nem lesz új T10, nem bírja a budget. -
TomDantes #307912 Furcsa. Pedig annyian hisztiztek miatta, hogy márpedig történelmi csata kell. Na most akkor mégse?
Mondjuk nekem se tetszik, de nem is vártam hogy legyen. -
Malarki #307911 A Történelmi csaták láthatóan nagy népszerűségnek örvendenek:
-
Toweliee #307910 Megvettem a brit t10 heavyt. Milyen lőszerelosztást javasoltok, és milyen célpontokra melyiket használjátok? -
Frigyes54 #307909 bocs erthetoen mi tortent a minimappal ami regeben volt a jactor packban ha van valami hasonlo hol talalhato? valaszokat koszonom -
Frigyes54 #307908 hello mindenkinek melyik mod volt az amelyik mutatta a latotavolsagot es volt 1 vonal amerre a tank nezett ha tudja valaki irja meg valaszokat elorre is koszi -
Kubukli #307907 Mert ez a Millenium Falcon!
Ráadásul blankolt farokkal. -
stoppos #307906 Az semmi, de mit keres rajta egy sólyom? :) -
Kaphato, csak kell venned hozza egy 80 dollaros egeret... 
-
yossarianHUN #307904 Pont az:D Egyébként asszem a vízhűtéses géppuska védőburkolata. -
Ez a Locastan-fele minimap. -
Kubukli #307902 Ez mi a f@sz?
-
lexlutor #307901 a legutobbi ilyennel akkkor kapatam agyergorcsot, amikor tier6 csataban kv1s-el sikerult top heavykent kilovetnie magat a 2. percben es a vegen megneztem szumma 60 sebzessel zarta a meccset. ez volt neki a gg. -
De még az csapatok közti közös csatornára is, még akkor is ha a vesztes oldalon van, és akkor is, ha lófüttyöt nem tett hozzá a csatához. Szerintem az már ott script... vagy agyilag zokni .) -
stoppos #307899 Az ilyet ilyenkor úúúúúgy kilőném a foglalóból.
-
A legjobb amikor ezek irkálják csata végén hogy "gg" :/ -
Tegnapi gyöngyszemek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vöröskék ereje...
Itt épp hogy csak de lehoztuk...
-
lexlutor #307896 es ez mega jobbik eset h bot! sajnos a jatekosok jelentos resze tenylege nynit tud, koszonhetoen ennek a csodas xp rendszernek. 10 szinten keresztul ezt csinalta, ennyire futja tole. sosem probalt mast, ezeknek ennyi a jatek. -
Toweliee #307895 Ne idegesíts :))) -
VanDaal #307894 A bot használat csalás, és egész csata alatt semmi hasznára nem volt a csapatának, mert esetünkben ráadásul egy ritka primitív botról volt szó.
De te "kívülállóként" nem tudod átérezni a probléma súlyát... :)
Toweliee:
Ebben a csatában konkrétan 700+ xp-vel honorálták ezt a khm... kedves játékostársunkat (ha volt prémje). Ha ez volt a duplázója, majdnem 1500 xp-t kapott erre az abszolút semmire, mert mások megnyerték helyette. Míg az ellenfél legjobb játékosa 3400 sebzésre kapott 320 xp-t, mert ők meg ugye vesztettek.