418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Egy sidescrape-ben levő E100-at 300 méterről (WTE100 kivételével) golddal sem fogsz belőni. Szívesen beviszem az E100-am gyakorlóba, ha bizonyítani akarsz.
    Aki ügyetlen, az golddal sem fog még zöld statot sem produkálni, aki ügyes, és lát a pályán, az normál lőszerrel is tud érvényesülni. Akik jó játékosként goldot is használnak, azok szimplán le akarják hozni a csatát anélkül, hogy a csodás random faktor miatt 4-5 lövésük felesleges legyen.
  • seriousthreat
    IDEAL ts-en fent szokott lenni Bowser_nl.
  • seriousthreat
    és mikor látod azt amikor sidescrape-el? Valamint azt ugye tudod, hogy a 20mm-es rész elé benyúlik a lövegpajzs is? tehát legfeljebb egy 50b magasságával lehet 100%-osan biztosan belőni.
    Az E100 toronygyűrű szintén nem weakspot HA a torony is szögelve van, de úgylátom, hogy ti ezt nem szoktátok megcsinálni.
  • lexlutor
    nem ertem minek keveritek a randomot a klanharccal. a klanharcban addig is megvettek a goldot amig penezes volt. amit kinyirt a kredites megoldas az a random.
  • Master91
    bármit csinálhatsz, ha aranyat lő és átüt pff :D

tudod mi az arany lőszer nem?

+ ÁTÜTÉS MINIMÉTERBE !
  • pointer4
    Nem tud valaki olyan jó képességű rajzost, aki készít sealclubber avatarokat??? :)
    Mert a kolléga aki csinálta eltűnt a föld színéről :(

http://imgur.com/a/INY86#18
  • Malarki
    "szarakodjatok tovább AP-val egy hulldown T62A (vagy valamelyik keménytornyos) ellen 300m-ről"

Nem szarakodok vele, hanem pozíciót váltok. Ez olyan nagy feladat lenne? De nem, inkább töltöm a gódot oszt' lövöm át. Tényleg egyszerűbb. Há' nehogy má' még nekem kelljen mozogni.
  • seriousthreat
    Ha jól csinálod a 330as HEAT is pattog,de úgy látom hogy ezt nem sikerült eddig elsajátítani, pont ezért utáltam a VK7201et, mert azzal nem lehet ezt megcsinálni.

• lexlutor
    az ap-hez kepest nagyobb atutest es ugyanakkor sebzest a dragabb ar kompenzalna, de ezt senki nem hinnem h komolyan veszi. innentol a balance mint olyan nincs, miota a wg onti a kreditet a jatekba semmi de semmi nem szoritja minimalisan sem esszeru korlatok koze a hasznaltat. igy aztan nem meglepo tier2ben sem, vagy bmelyik mas szinten a goldspam.

sokkal erdekesebb lenne ha a jelenlegi felallas mellett, mondjuk fele sebezese lenen a gold ammonak.
  • yossarianHUN
    Tudod IS-4-nek simán overmatchelhető az ágyú feletti toronylemeze (akárcsak az IS-3-nak), az E-100-nak meg bármikor bevered a toronygyűrűjét, vagy a kémlelőjét. De gondolom te ezt nem tudtad, mert egyből töltöd a goldot.
  • Master91
    ja hogy ha ügyes vagyok 300 méterről ő se üt át...sidescap faszomat, betölti az aranyat és nincs sidescap

és nincs 300 méter
  • zsan666
    Mellé nyomtam, nem a tiedre akartam, sry :) illetve nem így...
  • j0nNyKa
    elég lesz.
  • zsan666
    Mellé nyomtam, nem a tiedre akartam, sry :)
  • zsan666
    "egyes emberek itt annyira irigyek"
    Jah, mi hoztuk fel a "miért vagy Te lila" témát. Te tényleg beteg vagy.
    Napszemcsi rajtad van?
  • seriousthreat
    mondjuk pointer ÖSSZES tier10es tankjára???

Master91:
    na sok sikert átlőni a T62A tornyát AP-val 300m+-ről.
    Azért a Heavyk "hátrányáról" annyit, hogy egy HELYESEN sidescrape-elő IS4-et, E100-at nehezebb kilőni.
  • pointer4
    Elásni ? Hova ? Arra gondolsz, hogy a szemedben ? Vagy a gold rinyálók szemében ? Szerintem azok mind bénák, gondolod adok a bénák véleményére ? :D

#308152: Nem, nem azért goldozok, mert a klán elvárja. Azért használok prémium lőszert, mert van olyan szituáció, ahol a használatával megoldható hogy hp-t ne veszítsek, mert a csatában nem csak 1 tankot kell elgyőznöm, hogy nyerjünk, inkább 3-6 darabot is. Mert a többi társ általában olyan agyhalott mint akikkel erről az egyszerű dologról vitatkozok :D
  • yossarianHUN
    Abból, hogy irigységgel vádolsz minket, tökéleseten látszik hogy nem fogtad fel eddig miről beszéltünk, és mi a problémánk. Akkor meg nincs miről beszélni, szerintem elég sokan, és elég jól elmagyaráztuk mi a gond, de abból, hogy neked mindebből is csak az irigység jön le, látszik hogy számodra is csak a stat a fontos, mivel megint a statra asszociáltál egyből.
  • oiverMM
    is fiam senki nem irigy az ötödik accountodra hidd el nekem :)
  • Master91
    XD

mire irigy?

szarakodok is, mert AP-vel is meg sebzem MERT-TUDOM-HOL-KELL-LŐNI

Ha meg megöl, én meg nem tudom őt, akkor meg grat neki, mert ki használta a tetves tankját!

JA hogy én nem tudom ki használni a tetves heavy tankom mert oda fingasz 1 aranyat és csőőőő páááncéééél

Aztán meg majd lehet írogatni a chatbe hogy "noob heavys lost"
    Gg wp
  • seriousthreat
    az a különbség Pointer és köztetek, hogy ő tudja használni az agyát.
    és ez nem azt jelenti hogy állandóan goldspammer mert lila...
    egyes emberek itt annyira irigyek, hogy az elképesztő (legalábbis nekem ez jön le).
    szarakodjatok tovább AP-val egy hulldown T62A (vagy valamelyik keménytornyos) ellen 300m-ről.
  • foxbat88fx
    egyre mélyebbre ásod magad :DDD
  • yossarianHUN
    Igen, természetesen csak azért goldozol, mert klánban elvárják hogy tudd használni De sebaj, nem kell mentegetőzni, megértjük.
  • yossarianHUN
    És eddig a jelenről beszélgettünk, vagy a 3 évvel ezelőtti állapotokról?
  • Malarki
    Ki beszél itt a CW-ről? Még mindig a random goldspammerekről volt szó.
  • TomDantes
    Na mire jó?
    Komolyan, mellébeszélés helyett:
    Miért kell például IS4-be gold?
    KV-1S-be? Hellcat-be? T34-be? Lehetne sorolni hosszan.
  • kHares
    Gold ammoról annyit az előbb wz111-el 3x nem lőttem át az e75 hasát. Jó az a 250 pen kivéve amikor nem
  • pointer4
    Na ez a másik, hogy aki nem használja, annak fingja sincs mire jó a gold lőszer.
    Belehet lőni E100 goljával az is7 tornyát? Neeeeem. De más tankéval igen. CW-n kezdjem próbálgatni, amikor azon múlik a csata? Igeen, jól ki is vágnak a klánból.
    Na jó, ha onnan nem is, de a platoonból, századból tuti.
  • pointer4
    Ebben épp nem.
  • yossarianHUN
    Úgy rémlik már +/- 2 tieres MM van, de lehet tévedek.
  • pointer4
    Ja, igen, így mi ? :D

https://www.youtube.com/watch?v=cM2yRZ82sYc
  • Malarki
    Milyen helyzet az, amit a T10 tankok 250+-os átütésével nem lehet megoldani? Mihez kell a 300-350 pen? Persze, ha az IS-7 tornyát vagy az E-100 frontját akarod átütni ahhoz kell.
  • yossarianHUN
    Igen, ezt mondták annak idején a 12 éves CoD-huszárok is, akik végig spawnkempelték a meccset, illetve gránátvetővel puffogtatva rohantak keresztül a pályán
  • csagataj
    Ezért jó, ha az embernek van mindenféléje. OP egy tank? Akkor azzal megyek. Szétnerfelik? Megyek mással. A balance mindig változik. Mindig meg lehet találni a lokális maximumot.
  • seriousthreat
    pointerben sose csalódok, ha goldammoról van szó :D repült a plusz.
  • Master91
    hányszor van olyan ,hogy térképen látom, hogy elesik a csapatunk fele 1 oldalt, amik főleg heavykből állnak, és jön át az ellenféltől 4-7 tank. Aztán seggbe lőnek arannyal, és így már mindent is meg értettem hogy miért buktuk..
  • Master91
    hányszor van olyan ,hogy térképen látom, hogy elesik a csapatunk fele 1 oldalt, amik főleg heavykből állnak, és jön át az ellenféltől 4-7 tank. Aztán seggbe lőnek arannyal, és így már mindent is meg értettem hogy miért buktuk..
  • pointer4
    A gold ammo használat beképzeltség. Aham. - Ebben látok logikát, igen.
    Még véletlenül sem a játék adta lehetőségek kihasználása, az ideális szituációhoz való lőszer használata, alkalmazkodó képesség. Neem, beképzeltség XD Sőőt, legyen inkább féltékenység. Vagy szomjúság, az még nagyobb baromságnak hangzik.
  • yossarianHUN
    Egyébként meg nem mondtam hogy használhatatlanok, csak hogy nem lehet őket arra/úgy használni, ahogy régen, és amire/ahogy kéne.
  • yossarianHUN
    Frappáns, szerintem így 4 év alatt, abból 60%-ban heavyben megtanultam játszani velük. De hát ez van, mikor nem tud mit mondani az ember, előkerülnek a beszólások.