418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát a gyűrűt, azt kb is4el facehugba érdemes lődözni, jó eséllyel.
Nem 150 méterről :) -
Szpecnyaz #308213 Én ilyenkor inkább leadok 2 lövést (ami dupla sebzés), mint a mozgás miatt 1et. Ezzel inkább közelebb van a csapat a winhez. -
Szpecnyaz #308212 Azért azt a gyűrűt elég nehéz átlőni hosszas célzás nélkül. Ha meg még mozog is akkor végképp. Inkább töltök rá goldot és nem bukok HP-t, meg talán 2 lövés mehet rá egy gyorsabb lövegnél. -
oiverMM #308211 Kellene egy mod hogy ki menyi arany lőszert használt el az összes csatái során, és részletesebben hogy mivel lőtte el a gold lőszert, nagy pofára esések lennének és égne a feje sokaknak akinek most nagy a szája
-
pecaboy #308210 Ugyanolyan vastag, mint a torony oldala (150mm), csak az árnyékolás miatt tűnik a jobb oldala kicsit sötétebbnek. -
davidbog #308209 Nem hát. Akkor váltok goldra, ha az is folyamatosan golddal lő. Nem kell elkóborolni. Alég ha vissza tolatsz 50-100 métert, sokan azt hiszik beijedtél és kimozdulnak, aztán már nem biztos hogy fel tudnak venni újra egy olyan jó poziciót mint előtte.
Pont ilyem helyzetekről raktam fel két replayt tegnap. -
Scheff #308208 Erre csak ennyit reagálnék. :D
-
pecaboy #308207 Szerintem az csak azért lehetett, mert mögötte a "lécet" találták el. -
pecaboy #308206 A "toronyléc" csak 150 mm-es. (Tank Viewer, Tank Inspector.) Hogy átütöd-e, az csak a szögtől függ. -
oiverMM #308205 egyáltalán a nagy epic lila játékosok ha annyira prók minek lőnek goldal? ha annyira profik, nekik menne ezüstel is nem? ész nélkül a pirosak lőnek goldal mindenre mindennel
-
A gamemodels oldalon még van neki gyűrűje, vékonyka de van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kör alakú, szóval tényleg mindegy, hogy forgatod-e. Viszont nem vered be 250-es pen alatt. Amit mondjuk a 200as penes ágyú is beadhat. -
Szpecnyaz #308203 Egy jó legénységhez nem napok, hanem inkább hetek kellenek. Aki rászánja az időt az megérdemli. Nekem is van egy rakás 4 skilles crew, amiért vért izzadtam.
Sőt, én is egy csomó embert OP 6-8 közötti tankokban húzok, mert úgy sokkal egyszerűbb, kevesebb idő. Most tartson köcsögnek aki akar, de nem vagyok a magam ellensége. -
yossarianHUN #308202 És a kémlelő? Mert a képen úgy tűnik hogy nincs hitbox rajta (bár fene ismeri a tank inspectoros jelöléseket), de mostanában többször vertem be (és vertek be engem) ott E-100 tornyát. -
LOL, bármely tank ágyúba minek gold? -
seriousthreat #308200 LOL, T18 Tetrarch-ágyú abba minek gold? -
Szpecnyaz #308199 Most komolyan, nem fogsz rálőni golddal ha éppen olyan helyzet adódik? Inkább elmész kóborolni? Az alatt az idő alatt rengeteg kárt tud még okozni. Vagy épp csikicsukizik valaki egy E100al, nem feltétlenül van ideje külön célozgatni a toronygyűrűre, csak annyi hogy gyorsan lőni egyet majd vissza fedezékbe.
Én se helyeslem a mértéktelen gold használatot, de azért amiket írogattok már erősen túlzás. -
igen dicséreted hogy napokig T18ozik goldal hogy legyen 1. skilles legénye
-
Ez mondjuk nem is lenne hülyeség amúgy.
Így nem csak az lenne a lénye, hogy tudjad hova lehet vele lőni, hanem hogy be is ossza az ember. -
Szpecnyaz #308196 "agyon statpaddolt emberek nélkül"
Mondjuk ezt nem igazán értem, mi a bűn abban ha valaki a keserves munkával kiskillezett legénységét használja? -
davidbog #308195 E-100 toronygyűrűje 200 mm körüli vastagsággal rendelkezik. Legalábbis amikor még Oddballal teszteltük annyi volt neki, úgy tudom nem változott. AP-vel le lehet róla pattanni ha be van forgatva, nem rég sikerült is 235 mm átlag átütéssel. Premium lőszer ellen hiába van beforgatva, ha eltalálja átüti. -
A toronygyűrű már nem weakspot. Ezen a képen jól látszik, h elöl és oldalt is ugyanolyan vastag a páncélzata (az effektív is), mint a toronynak.
-
nemtudommivan #308193 Mikor kilovok egy lilat akkor szerintuk vagy noob vagyok vagy szerencsem volt. Mikor a szakastarsat is kilovom akkor mar csalo vagyok. Vagy idiota. Mindegy de nem birjak ki szo nelkul. Faj nekik... :) -
foxbat88fx #308192 alakul 
-
Oddball29 #308191 A tank saját hp-jának a másfélszerese körül limitálnám az egy csatába bevihető mennyiséget.
Mint a többi káros szenvedéllyel az életben. Lehet, csak mértékkel. -
Na © foxbat88fx van már ennyi plecsnid :)
-
yossarianHUN #308189 Hogy ne lenne már weak spot? A toronygyűrű végig húzódik a torony tövében, tök mindegy milyen szögben van az forgatva.
" During the long reload time, if there is no cover, it's advised that the player angle the turret by about 25° which will make the effective armor of the turret as thick as 300 mm on both front and on the exposed side of the turret. Your turret ring is still vulnerable, however."
Ez speciel WoT wikiről van. -
foxbat88fx #308188 én is :)
papírforma szerint, vagyis stat alapján szarrá kellene vernie úgy hogy még hp-t sem veszít és 3-0 lesz neki
de megnézzük mire megy gold nélkül meg gold cuccok nélkül meg agyon statpaddolt emberek nélkül :D -
Fúúú, tényleg, erre még kíváncsi leszek :D -
Jó, azért azt le kell szögezni, hogy ahogy cs-ben is megtapasztaltam, itt is beigazolódott. A pro játékosok, mind hisztis luvnyák XD
Én csak kocsog vagyok, a szuper unikumok, mondjuk Szakesz , vagy Marchizor :D :P
Jajj most itt lenne Marchi, kapnék a pofámra XD -
seriousthreat #308185 Többet trackeltem JagdE100-al mint bármelyik másik tankkal a játékban :'D -
foxbat88fx #308184 vége van már a go4wot-nak? -
"az a különbség Pointer és köztetek, hogy ő tudja használni az agyát"
Na! Naaaa! Naaaaaaaaaaaaa! Azért kérem ne rugaszkodjunk el a valóságtól!
-
Ne bántsd, imádom azt a tankot, TD-t, vagy miaz :D -
oiverMM #308181 én csak azt élvezem ha egy lila is4 vagy t110e4 amikbe nem kell arany,arannyal még is arannyal lövi az am50 b-et és rinyál hogy lepattan neki
-
seriousthreat #308180 már ha eltalálja azzal a lövedék kezdősebességgel... vagy azzal a legendás pontosságával :D -
Már hogy a jagpze100 goldjára ra gondolsz nem? Az a csúcsra forgatott E100 tornyát is átkeni. A wtfe100 már nem ennyire mindent vívő. -
seriousthreat #308178 ha kell a vérvörös "csapattársakat" használom élőpajzsnak
huhh ezért mit fogok kapni, ha már azt az ördögtől való lőszert is használom :O -
Hát ez a kettő összetartozik, gyakorolni használni a tankot, ágyút, randomban lehet csak.
Az a 300 csata amíg megtanulja használni a tankot az illető arról is kell szóljon, hogy lő AP-val, megtanulja mit nem tud már majd vele átlőni, és megtanulja goldal mit tud átlőni. És hogyan érdemes ezt a kettőt kevernie, mert ugye a gold meg olyan dogokat nem visz át, amit az AP meg simán. Vagy a lőszer sebesség különbségeket pl.
-
lexlutor #308176 es mindig tudsz sidescrapelni randomban???? -
oiverMM #308175 ő ezt nem tudja mert 8 as a legnagyobb tankja! honnan tudná szegényke XD