418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én már mentem vele, nem is csak egyszer. Azért is mert klántag volt,azért is mert jól nyomta. A skilljével nem volt gond sosem. A gond ott kezdődött, ha valakibe bele lehetett kötni XD Akkor ő abba bele is kötött. :) -
Bee #308294 Aha, szóval volt indokod kilövetni engem az ellenféllel... Értem. -
seriousthreat #308293 "ne állj le idiótákkal vitatkozni, lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal" Woody Allen
EmbryonicJourney meg tökéletesen elvan azzal a maradék 5k prémium nappal. -
oiverMM #308292 ha valaki flamel mit csinál akkor az mit jelent? -
oiverMM #308291 akkor ezentúl nem veszek prém fiókot tuti :) -
nem lesz flame a topicban, igaz?
inkább szidjuk együtt jó közösség módjára a gold ammosokat, akiknek amúgy a kurva anyját !!4 -
Nem tudom minek venni, istenkirálynak, idiótának/hülyének, elhivatottnak vagy poénkodónak.
De hogy nála nagyobb nincs (ezek közül) a wotosok között abban, az hótziher. -
foxbat88fx #308288 mekkora arc lehet a csávó? :D
nyersz 15 év prémet és nem kell XDDD
emlékeztet az egyik haveromra
pár éve nyert egy új suzuki swift-et valami nyereményjátékon
de ugye benne volt a szerződésbe hogy nem adhatja el xyz ideig :D
emlékszem mindig mondta, hogy alig várja hogy leteljen az az 1-2 év és adja is el a gecibe, ő aztán be nem ül egy suzukiba :DDDD -
Bee #308287 Egymással szembenálló szövetség tagjai voltak, technikailag nem volt kifogásolható a HHR lépése. Morálisan már más tészta...
Mondjuk nem lenne ördögtől való az event után egy nagy magyar szövetség Európában, HUNS, VTEPS, OBI, HHR-A, OHG, HELPX, XMOR. -
seriousthreat #308286 az ilyen nagyon kemény drogproblémákkal küzdhet... -
yossarianHUN #308285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TiborTamas #308284 Sejtettem, hogy egy elkényeztetett, írástudatlan hülyegyerek nem fogja megérteni, de ez már nem az én problémám. Hiszel, amit akarsz. -
oiverMM #308283 mert kiszokott cseszni a társaival csak úgy? -
Hát arról nem hallottam :) -
foxbat88fx #308281 -
Megtaláltam. Amcsi csávó, nyert 15 évnyi prémet és visszautasította.
"I do not want the premium time on my account. I view its impact on my account as negative, artificially inflating my numbers for experience earned, thereby blurring my performance"
ftr blog -
averagepleyer #308279 Mindenesetre nagyon ügyesek vagytok, valamit jól csinálhattok, sok sikert a továbbiakban! -
foxbat88fx #308278 igen...
kapott valami 15 évnyi prémet
és írt a supportnak hogy vegyék el a prémet tőle mert a prém fiók szopatja a játékosokat :D
és elvették.... valahol megvan a screenshot is a levélről -
Bee #308277 Én kihagynám, mert megint kitol az ellenség tűzvonalába... -
Kicsit off, de emlékeztek arra, aki talán az első alkalommal amikor ilyen speciál volt, hogy bizonyos szintenként igen jónak kellett lenni és adott a legjobb pár embernek prémtankokat, prémfiókot meg ilyesmit?
A legeslegjobb aki meg a legtöbb alkategóriában nyert, kapott valami több évnyi prém előfizetést (valami olyan időtartamra, ami múltán szerintem már WoT se lesz:)
És a hírek szerint azt mondta a WG-nek, hogy neki ne adjanak prémelőfizetést, mert belezavar a statisztikájába? (vagy csak urban legend volt?) -
TiborTamas #308275 Ugyan már régóta nem követem a klánéletet, de lehet, hogy a régi HUNS vs. HHR-re gondolt. :) -
oiverMM #308274 jó kifogás kell a pénz :) na ezt még senki se mondta 

-
diegho™ #308273 Akarom mondani nekem... -
diegho™ #308272 Amikor még a huns ts-re jártam (kicsit több, mint 1 éve), mindig ment a többi magyar klán osztása, innen gondoltam, hogy még mindig ez a helyzet, ezek szerint már változott. -
diegho™ #308271 Nem pl nagyon sok okom volt új accot kezdeni. -
oiverMM #308270 Egyébként ha annyira szúrja a szemeteket ez a Hexi akkor miért nem mentek vele pár kört szakaszba? Így látnátok hogy játszik mit csinál és megnyugodna a kis lelketek hogy jah ez tényleg nem balfék csak nagy a szája szeret beugatni de ettől még tudhat a gyerek. -
Bee #308269 Sokáig nem kaptunk támogatást, a zöld szövetség szívébe landoltunk. GOP, JACKAL, NEFES, KRT ellen harcoltunk egyedül. Sikerült terjeszkednünk, 10 napig egyedül harcoltunk úgy, hogy többször 3 csatának volt egy időben. Később az OBI-val támogattuk egymást, majd a HUNS jött segíteni.
@Hexen: a HUNS még mindig mellettünk lenne, ha tudtak volna terjeszkedni, de az F15 és a VTEPS volt a szomszédja, így nem volt más opció, mint a kivonulás; különben is "csak" segíteni jöttek.
@Diegho: a fentiek fényében mire alapozod a "magyar klánok egymás ellen harcolnak" feltételezésed? -
TiborTamas #308268 Mint mondtam, nem a stat miatt. A régivel is teljesen meg voltam elégedve (link az aláírásban). Azért kell új acc, mert kell a lóvé, így a régitől hamarosan megválok, de a játéktól nem szeretnék még. Remélem most már kicsit tágabb lesz a szemléleted az új accokkal kapcsolatban. -
oiverMM #308267 egyszerű ír a wg nek és törlődik az összes csat száma az összes tanja kivéve a prémium tankok na azok maradnak,ne kérdezd mi értelme én meg nem tenném nem azért szenvedek a 10 es tankok kifejlesztésével hogy aztán reseteljem vagy új accot kezdjek szaros wn8 miatt
nincs értelme tetszelegni a lila stattal páváskodni ha közbe tudás nincs.
-
seriousthreat #308266 BORG vs OHG? :D -
Ezt az magyar klánok egymás ellen küzdenek részt nem értem. A HUNS pl jött segíteni a VTEPS-nek hívás nélkül. Az OBI is jött, csak egy szavunkba került. (bocsi, ha valakit kihagytam)
Amikor Afrikában voltunk, és egy hatalmas szövetséges ellenfélben magyar tag volt (ha jól emlékszem a Bíbor Páncélosok) ők nem voltak hajlandóak velünk csatázni, a szövetség érdekeivel ellentétben.
Szóval magyar klán magyar klánra nem igazán támadt a cw mapon emlékeim szerint. Vagy legalábbis mi nem éltük meg. -
oiverMM #308264 majd megpróbálok röviden fogalmazni és beragadnak a gombjaim néha bocs. -
Lucifer001 #308263 Hali . Mi az , hogy resetet csinált ? -
Is6 stat padding
-
Szpecnyaz #308261 Végül is szerda óta ne vagyunk mapon, az tényleg "régóta".
Am meg megtanulhatnál helyesen írni/fogalmazni. Fájdalmas nézni a firkálmányaidat. -
oiverMM #308260 De miért kell új accot kezdeni?? mi értelme ha van már vagy 10-15 tizes tankod,csak is a wn8 miatt teszi mindenki hogy annak látszódjon ami nem is,ha első accon nem teljesített jól akkor is ugyanaz a tudása lesz a második vagy ötödik accon csak a wn8 lesz nagyobb mert tudatosan ez elejétől odafigyel vigyázva a wn8 ra nézd meg ezt _Listiger_Wolf_ ő resetet csinált IS6 al húzza a statot vagy 3-4ezer csatáig aztán free xp-pől egyből tizes tankot vesz és tudása nulla lesz :) mint a vk72 tankjával. meghal az elsők közt mert elbízza magát kispécizik mert ötödik accos és halott. -
TiborTamas #308259 Te is "kijavíthatnád a rontást" és megtanulhatnál előbb olyan jól írni, mint tier X-ben játszani... -
TiborTamas #308257 Teljesen egyetértek diegho-val. Én is új accot kezdtem (nem a stat miatt) és nagyon nehéz értelmes eredményeket produkálni stock (nem OP) tankokkal 75%-os legénységekkel prémfiók és prémtank nélkül. Aki ilyen feltételek mellett is képes lenne 3000-3500 WN8-at elérni, azelőtt megemelem a kalapom.
Elismerem, a játék lehetőséget ad arra, hogy ezeket a mostoha körülményeket kikerülje az ember és ha valaki megengedheti magának, hát tegye, szíve joga. Csak aztán erről a kis "plasztikai beavatkozásról" ne feledkezzen meg a faszméregetésnél. Mert ez a jellemző... :) -
oiverMM #308256 Amugy a személyes értékelés a jelentésen belül az a szám az miből tevődik össze? vagy minek az ha van wn8 meg ezek. -
davidbog #308255 Az átlag sebzése pont azért kicsi mert nagy magyar klánban van, sok CW csatával. A tier 10-es gépeket viszid CW-re, ahol nem lehet elérni nagy átlag sebzést a csapatmunka és a fokuszlövések miatt, de a statisztika ezt egybe nézi a randommal.