World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BoKa mindenkinek!
cyka blyat
Nem is próba volt mert több estét farmoltam vele.
Megint csak azt kell mondanom hogy ez is jobb mint a t34 / fcm50t.
Szuper rejtõzés, papíron pontatlan a valóságban mégis nagyon jól használható ágyú, jó mozgékonyság brutális DPM.
Hatalmas élvezet vele a játék ellentétben a kétszer annyiba kerülõ társainál.
Nagyon jól hozza a kreditet. Csatákat lehet eldönteni vele, nem csak egy töltelék tank.
Én ajánlom mindenkinek.
Más az, hogy "nem jó" meg más az, hogy a zászlótól eljön 40 méterre, beáll az elsõ kõ mögé, mikor meg meg halt mindenki és már õ is lát egy ellenfelet, akkor segget mutatva neki lövöldözi úgy, hogy rá se szûkül....
ja, és elsõ 4 tank közt van
Csak idézlek.
C - A WOT játékosai aránya 10 bõl 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.
Jó lenne, ha neked lenne igazad, de van egy ellenérvem. Nekem is vannak olyan járgányaim amiket imádok, de nagyon béna vagyok velük, de ezért nem vagyok sík hülye legalább is így gondolom, ne alázd le azokat akik akarnak, de nem haladnak ötrõl a hatra. Én a négy év alatt sokat tanultam, idõsebb létemre(52) rá kellett arra jönnöm, hogy a fiatal emberek ebben van amikor jobbak és tisztelem ezért õket, de nagyon kérlek, ne nézz le senkit mert nem jó a játékban, hiszen veled együtt kedveli még akkor is, ha a te játékod néha elrontják, vagy esetleg mindig. Sz.@rd le és élvezd a jót és a rosszat is mindkettõbõl lehet tanulni. Bocsi a hosszú megjegyzésért. Amúgy megtalálsz (mester61) vagyok.
Igen, a moderátor.
Tegnap ketten maradtunk élve egy 50 120-al (én löwe-velvoltam), ellennél csak egy T95 volt, aki messze jutott a bázisától, szóval volt esélyünk egy keppel nyerni. Írtuk ketten az 50 120-nak, aki már túl is jutott az ellen zászlaján, hogy artyt leszedje (lenyultam elõle 😛 ), hogy jöjjön már vissza és kepeljen. Õ meg csak ott bambult egy ház mögött. Ketyegett az óra, volt vissza 1 perc, amikor nagy nehezen végre beírta, hogy 'már késõ'. Ekkor én már benn voltam a kepben, szóval még simán behúzhattuk volna a zászlót, de nem, õ meg nem mozdul. 48 mp-nél elhatározta, hogy mégis bejön a kepbe. Ekkor persze 2 mp-vel már valóban lecsúsztunk a dologról, így lett draw.
A probléma nem akkor van, ha valaki noob, hanem ha okos noob akar lenni.
Igen, a moderátor.
Tudom senki nem dolgozik a WG-nél.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Neked a véleményed maradt, nekünk meg Te. 😊
Mi szívtuk meg. 😊
Engem csak szimplán irritál ez a sok hülye, pont miattuk égtem ki a játékból.
Csak vélemény ami lehet mindenkinek.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Remélem az ilyeneknek mint te egy hetes áramszünetet hoz a jézuska..
B - Ha leszedek egy modot megnézem mit tartalmaz, nem másolgatok össze vissza.
C - A WOT játékosai aránya 10 bõl 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.
Szóval nem én vagyok az aki ha jól látom 2000 effyvel egy mezei célkereszt mod egész napos mély letargiát okoz mert nem vagy képes megnézni a modot amit telepítettél hogy ott van benne a classic is meg az optimalizált is.
Boldog karácsonyt neked 😄DD
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
a, elolvasod a kérdést
b, megkísérled a megértését
c, jól megfontolod, hogy a válaszod tartalmaz-e releváns információt vagy csak megint egy negyképû arrogáns bejgliszagú böfögésre futja.. Ha már az igényesség kérdését feszegeted.
Ha megnéznéd a képet -amit nem tettél meg- látnád, hogy valamiért KETTÕ szórásjelzõ kör van. Ami az eddigi ezer Jimbo célkereszt telepítésénél nem volt. És semmilyen beállítás módosításával nem tudok eltüntetni, mert minden beállítás mindkettõt módosítja.
Hi,
This is Smellyriver Studio. You are receiving this mail because you once applied for an invite code to access the beta test of our product, Tank Inspector.
No matter whether you had received the invite code or not, now, we are delighted to announce that after a whole month of test and improve, we are bringing a quality release to share with everyone - it's free with no invite code required.
The download will be enabled on December 24th, 10:00 a.m. UTC. You will find a download address on FTR (http://ftr.wot-news.com, in English), wot-news.com (http://wot-news.com, in Russian), Baidu WoT Forum (http://tieba.baidu.cn/f?kw=%CC%B9%BF%CB%CA%C0%BD%E7, in Chinese) or our official website at http://tankinspector.sinaapp.com/.
Thanks for your support and patience!
And by the way, please do not reply to this mail, although this mail is not sent automatically, we will not keep our eyes on responses to this email.
Regards,
Smellyriver Studio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nekem eddig fantasztikus(an szar) <#szomoru1>#szomoru1>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Boldog Karácsonyt mindnyájatoknak!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A végjátékhoz annyit, hogy szerettem volna minél több xp-t kifarmolni, ha már a duplázókörömrõl van szó. Ja és a végén a random faktor csúnyán megfizettetett ezért. 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro