World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antimat
Köszi, hogy szóltál, hiánypótló nálam, mióta nem megy a Wot Tank Viewer. <#worship>

BoKa mindenkinek!

cyka blyat

szabii98
hopp egy STA-1..láttatok már nála magasabb japánt?😄

I met God. She's black

Beszarok ... 😊
Barátom accountján kipróbáltam a su-122-44-et.
Nem is próba volt mert több estét farmoltam vele.
Megint csak azt kell mondanom hogy ez is jobb mint a t34 / fcm50t.
Szuper rejtõzés, papíron pontatlan a valóságban mégis nagyon jól használható ágyú, jó mozgékonyság brutális DPM.
Hatalmas élvezet vele a játék ellentétben a kétszer annyiba kerülõ társainál.
Nagyon jól hozza a kreditet. Csatákat lehet eldönteni vele, nem csak egy töltelék tank.
Én ajánlom mindenkinek.
Master91
"de nagyon kérlek, ne nézz le senkit mert nem jó a játékban"

Más az, hogy "nem jó" meg más az, hogy a zászlótól eljön 40 méterre, beáll az elsõ kõ mögé, mikor meg meg halt mindenki és már õ is lát egy ellenfelet, akkor segget mutatva neki lövöldözi úgy, hogy rá se szûkül....

ja, és elsõ 4 tank közt van

Szia!
Csak idézlek.
C - A WOT játékosai aránya 10 bõl 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.
Jó lenne, ha neked lenne igazad, de van egy ellenérvem. Nekem is vannak olyan járgányaim amiket imádok, de nagyon béna vagyok velük, de ezért nem vagyok sík hülye legalább is így gondolom, ne alázd le azokat akik akarnak, de nem haladnak ötrõl a hatra. Én a négy év alatt sokat tanultam, idõsebb létemre(52) rá kellett arra jönnöm, hogy a fiatal emberek ebben van amikor jobbak és tisztelem ezért õket, de nagyon kérlek, ne nézz le senkit mert nem jó a játékban, hiszen veled együtt kedveli még akkor is, ha a te játékod néha elrontják, vagy esetleg mindig. Sz.@rd le és élvezd a jót és a rosszat is mindkettõbõl lehet tanulni. Bocsi a hosszú megjegyzésért. Amúgy megtalálsz (mester61) vagyok.
Ha nyomsz egy ctrl+f5-öt, akkor máris elérhetõ 😊

Igen, a moderátor.

Ezért is jó platoonban játszani, mert ott egyszerûen csak együtt röhögtök azon, hogy mennyire siralmas a helyzet.
Tegnap ketten maradtunk élve egy 50 120-al (én löwe-velvoltam), ellennél csak egy T95 volt, aki messze jutott a bázisától, szóval volt esélyünk egy keppel nyerni. Írtuk ketten az 50 120-nak, aki már túl is jutott az ellen zászlaján, hogy artyt leszedje (lenyultam elõle 😛 ), hogy jöjjön már vissza és kepeljen. Õ meg csak ott bambult egy ház mögött. Ketyegett az óra, volt vissza 1 perc, amikor nagy nehezen végre beírta, hogy 'már késõ'. Ekkor én már benn voltam a kepben, szóval még simán behúzhattuk volna a zászlót, de nem, õ meg nem mozdul. 48 mp-nél elhatározta, hogy mégis bejön a kepbe. Ekkor persze 2 mp-vel már valóban lecsúsztunk a dologról, így lett draw.

A probléma nem akkor van, ha valaki noob, hanem ha okos noob akar lenni.

Igen, a moderátor.

A wot eu oldal mikor lesz kb elérhetõ.
Tudom senki nem dolgozik a WG-nél.
asszem ezekután dícsérni fogom a noobokat!
*350 csata után kemény 400 hp s átlagsebzése volt az emberkének IS3 al.

voivod32
Az eddigiek sem voltak olyan rosszak, fõleg a négyes. Nagyon jó a gun depression-je. Ha lenne Heavy is, szerintem lemosná az amcsikat ilyen téren.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Pales27
Mondjuk IS6-os eventtel kapcsolatosan valószínûleg hatalmas igazság van abban amint mondasz. Én is próbálkozom megcsinálni, de nem lesz egyszerû. Lehet ezek után inkább hagyom a francba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezzel nem lehet mit csinálni. Meséltem hogy 7v7 be hívtak azt a gyerek winrateje 30% volt több mint 100 csata után. Vagy játszottam úgy szakaszba kezdõkkel mert jópofa voltam nem a statra megyek hogy 350 csata után kemény 400 hp s átlagsebzése volt az emberkének. Ez a szint a játékba, ebbõl él a WG nem kell ész csak tologassad a tankod, aki meg akar majd szépen ráun a sok hülyére. Nem poénból nem játszik már egy haverom se. Pont ezek miatt, semmi élvezet. Itt is most IS6 event kb munkába járnak nem is élvezik. Úgy kiégnek a végére hogy ha meglesz az IS6 már nem is lesz akkora nagy szám, mert mást nem látnak csak a sok hülye piros effys horda.

😊

Neked a véleményed maradt, nekünk meg Te. 😊

Mi szívtuk meg. 😊

Én vállalom hogy máshogy gondolom. Aki tegnap is ezen a véleményen volt hogy minek fejleszt valaki tankot ha nem tudja minek. Én tudom hogy CW zek vagy sem. vagy menni akarok századba vagy sem vagy más nincs csak random mert jobban érzem magam ott. Vagy játszok a haverokkal. Kb ennyibõl ellehet dönteni kell e a nagyobb tank. Tesztet meg nem is említem hogy azzal játszik amivel akar.

Engem csak szimplán irritál ez a sok hülye, pont miattuk égtem ki a játékból.

Csak vélemény ami lehet mindenkinek.

*fröcsögéssel szemben

Mások véleményének kikérése mióta bûn ebben a fórumban? Legalább volt egy konstruktív beszélgetés, jobb volt félszemmel követniezzel a fröcsögéssel amit mûvelsz éppen.

Nincs mit és remélem neked meg több észt hoz a Jézuska 😄DDD Baszki hogy felrak valaki egy modot és nem nézi mit rak fel. Autistáké a jövõ 😄DD

nem azon fogod elbukni sztem. 6-osok azért nagyjából mind játszhatóak
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_24_sxcok7f6av.jpg

Lásd mirõl beszélek, így talán. Segged is kinyalom 😄DDD

Átmeneti megoldás <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszi a segítségedet. <#wilting>

Remélem az ilyeneknek mint te egy hetes áramszünetet hoz a jézuska..

hála és köszönet! 😊

voivod32
Köszönöm szépen, nektek is! :-)

A - elolvastam.
B - Ha leszedek egy modot megnézem mit tartalmaz, nem másolgatok össze vissza.
C - A WOT játékosai aránya 10 bõl 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.

Szóval nem én vagyok az aki ha jól látom 2000 effyvel egy mezei célkereszt mod egész napos mély letargiát okoz mert nem vagy képes megnézni a modot amit telepítettél hogy ott van benne a classic is meg az optimalizált is.

Boldog karácsonyt neked 😄DD

voivod32
Engem sem nagyon hoz lázba, csak az IS-6 miatt kell a 6-os.

voivod32
Nekem bejön!

Nem akarok kötözködni, de dec24 a Szenteste, ilyenkor szokás ajándékozni. Legalábbis ebben az országban...de máshol is. Tudod. Szent-este.

JeffDunham
Photoshoppal. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha már válaszolsz, tedd már meg kérlek, hogy

a, elolvasod a kérdést
b, megkísérled a megértését
c, jól megfontolod, hogy a válaszod tartalmaz-e releváns információt vagy csak megint egy negyképû arrogáns bejgliszagú böfögésre futja.. Ha már az igényesség kérdését feszegeted.

Ha megnéznéd a képet -amit nem tettél meg- látnád, hogy valamiért KETTÕ szórásjelzõ kör van. Ami az eddigi ezer Jimbo célkereszt telepítésénél nem volt. És semmilyen beállítás módosításával nem tudok eltüntetni, mert minden beállítás mindkettõt módosítja.

Maala
Btw holnaptól open lesz a tank inspector.

Hi,

This is Smellyriver Studio. You are receiving this mail because you once applied for an invite code to access the beta test of our product, Tank Inspector.
No matter whether you had received the invite code or not, now, we are delighted to announce that after a whole month of test and improve, we are bringing a quality release to share with everyone - it's free with no invite code required.

The download will be enabled on December 24th, 10:00 a.m. UTC. You will find a download address on FTR (http://ftr.wot-news.com, in English), wot-news.com (http://wot-news.com, in Russian), Baidu WoT Forum (http://tieba.baidu.cn/f?kw=%CC%B9%BF%CB%CA%C0%BD%E7, in Chinese) or our official website at http://tankinspector.sinaapp.com/.

Thanks for your support and patience!

And by the way, please do not reply to this mail, although this mail is not sent automatically, we will not keep our eyes on responses to this email.

Regards,
Smellyriver Studio

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jaja Boldog karácsonyt!!!

nekem eddig fantasztikus(an szar) <#szomoru1>
Maala
Nálunk holnaptól lesz csak Karácsony, nem tudom, te hogy vagy vele...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

😊

Boldog Karácsonyt mindnyájatoknak!
Na , semmi WoT-os karácsonyi ajándék? Még egy behavazott garázs se? Zászló helyére fa mint tavaly? Semmi?

Ha már leszedsz egy modot legyél már annyira igényes hogy elolvasod mik vannak benne. Ott van minden egy mappában. De jó hogy már nem játszok ezzel a fossal. Tegnapi AMX50B s téma is mi irritáló volt. Emberek fejlesztenek tankot de nem tudják minek. Meg mások mondják meg mit vegyen meg nem. Ezért ilyen ez a random meg maga az egész játék.

Hogy tudom eltüntetni az egyik kört?

Nem tudom nekem még stock, de elmegy. Nem olyan rossz, mint mondják. De a tier8 és 10-en kívül engem nem igazán érdekel a többi. 8-as hátha jó lesz versenyre. 10-es meg király.
miért,a 4-es jó?<#miaz>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

voivod32
Srácok, milyen az 5-ös japó? Van olyan jó, mint a 4-es?

mijki
Wotreplays nem engedte felrakni, így Dropbox linket tudok csak adni.

A végjátékhoz annyit, hogy szerettem volna minél több xp-t kifarmolni, ha már a duplázókörömrõl van szó. Ja és a végén a random faktor csúnyán megfizettetett ezért. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JeffDunham
Az bammeg gyönyörû! Replayt kérnék. Jó mikor minden összejön (mázli és tudás faktor).

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mijki
Ma lõttem 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Maala
Az 30x-es. Csak 2-4-8-16-30 legyen a sorminta a konfigfile-ban.

Köszönöm szépen:-)
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek, és sok kitartást a grindeléshez! <#wave>

Sunsetjoy
res_mods|0.8.10|gui|maps|icons|vehicle|contour a tankok ikonja pl.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...