418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kubukli #308458 +1b -
Kubukli #308457 Aba is lehetne hagyni a magyarázkodást. Olyan érzésem van mint mikor a parkolóban Orsósék tartanak vitafórumot lomizáskor. -
Schwarczer #308456 Azért a közösségről is sokat elmond, hogy f2f-t nem sikerült lejátszani személyeskedés nélkül :(
-
EZ a megoldás. Csinálni, most. -
Lucifer001 #308454 Igen rég óta olvasom a topicot napi szinten , mindent vissza olvasta . Engem ez szórakoztatott :D Foxi jó fej , amennyit itt olvastam róla . Az eltűnök , többé nem wotozok , és pár hét múlva folytatja stb :D Nem kell pukkadni a vereség miatt , főleg , ha valóban szabálytalannak érzed !
Jó szórakozás volt , és gratulálok mindkettőtöknek . Többiek nevében meg én megköszönöm az élményt . Ez volt a 2. párbaj amit láttam :-)
Nem vitázni ilyeneken érvénytelen , meg sem történt és kész .
Én meg még 1x köszönöm , hogy láthattam . -
elméletileg Foxy akarna, serious meg fucks given 0. -
foxbat88fx #308452 vállalom!
nem hisztizek, de ez kurvára idegesítő, hogy megbeszéltünk valamit majd szarik rá, utána meg lenooboz hogy nem bírtam leverni egy fullos is-3at -.-" -
yossarianHUN #308451 Menjetek 3 kört, ezúttal mindkét oldalról bizonyítva a megbeszélt feltételek betartását, így SeriousThreat kiköszörülheti a szavahihetőségén esett csorbát, Foxi meg abbahagyhatja a hisztit. Ha bármelyik fél nem vállalja ezt, az őt minősíti, lévén ha nem lenne félnivalója, miért ne vállalná? -
foxbat88fx #308450 csak hogy világosan lássatok: igen elcsesztem....
nem ellenőriztem a replayfelvétel be van-e kapcsolva mert megvoltam győződve róla hogy be van
másrészt nem csináltam screenshotot sem
de emellett megesküszöm az életemre hogy 75%-os emberekkel mentem :) -
Nem is értem a vitát. Ha az egyik fél nem tartotta magát a megbeszéltekhez, akkor nincs miről vitatkozni. -
Rólad tudjuk hogy a "szabályokat" felrúgtad, foxyra meg lehet rá fogni "esetleg", aki hosszabb ideig töltött és lassabban is mozgatta a tankot.
Érzed, ugye? -
foxbat88fx #308447 ez vicc igen, én akartam egy jót 1v1-ezni
de már az elején jött a fikázás meg a szidás (ők engem)
majd jött a csalás
egyébként TiborTamás leírta hogy a videón is elég feltűnő a tankom mozgásán a 75%-os emberek....
amúgy ha írok supportnak nem tudják ezt nekem előszedni valahogy???
mert ugye maga a replay egy központi gépen tárolódik....
nincs rá valami esély hogy mégis hozzájussak ehhez? -
seriousthreat #308446 Lehetett volna print screen a 75%-os crewről, nincs.
Lehetett volna replay, hisz azzal küldött el mindenkit az eredeti gyakorlóból, hogy replay lesz, hát még sincs. Furcsa.
-
Nem.
Arról megy a vita, hogy elméletileg volt 1 szabály, amit az egyik fél 1000% hogy felrúgott, és aztán meg lehurcolják a másikat, aki veszített, mert feltehetően betartotta a szabályt. -
paci600 #308444 Komolyan, ilyenen veszekedni, ki játszik jobban egy számítógépes játékban. Ez vicc kategória!
-
attól kérdezd aki írta lol oO
az aranyláz elvitte itt egyesek eszét úgy érzem :D -
stork13 #308442 Jelezte, hogy valamit nem ért vagy nem tetszik neki? Nem?
Akkor mi a problémád?
Egyedi meccs, sajátos szabályokkal.
Előtte kell hőbörögni nem utána. -
TiborTamas #308441 Én pártatlanul csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem elég megnézni foxi tankja hogyan fordul. Abból nekem egyértelműnek tűnik a 75%-os crew, úgyhogy én fenntartásokkal kezelem az eredményt. Legközelebb normálisan meg kellene beszélni a feltételeket mindkét oldalról. -
foxbat88fx #308440 ESL szabályok alatt értem: no cap, no hegy, no vasút
majd utánna írtam hogy nincs gold ammo és gold cuccok meg a 75%-os embereket, hogy egyenlő legyen
de nem tett eleget neki, és nem is mondta hogy nincs benne, úgyhogy ennyit róla
ne kezdjétek a mentegetőzést
ÉS BE LEHET FEJEZNI A TÉMÁT! mert az 1v1 érvénytelen volt
ha 75ös emberekkel így lever elismerem hogy jobb mint én és kijelentettem volna hogy Ő nyert, Ő a jobb
de még így is alig tudott leverni....
úgyhogy NINCS MIRŐL BESZÉLNI!!!!
te meg tehetsz egy szivességet, ha már gyáva módon rám írsz wot-ban majd tiltasz hogy ne tudjak válaszolni..... -
ladista #308439 Rendben, 100-as legényekkel ment. Te? Tudom, olvastam, hogy nincs bekapcsolva a replay....viszont a szavadnak nincs igazából hitele, nem egyszer előfordult, hogy kamuztál a fórumon.
Szerintem ez egy döntetlen. -
stork13 #308438 Illetve még egy apróság:
ha már élőben nyomatjátok (illetve felveszitek, de nyílttá teszitek az egészet) akkor legalább próbálnátok szalonképesen viselkedni. Nem hiszem, hogy ilyen magatartás illik egy top magyar klán tagjaihoz (mind a felvételen, mind a képeken láthattuk), attól függetlenül, hogy éppen kivel játszik.
Értem én, hogy überpro meg fulllila csak ugye így hiányzik mögüle az ember, esetleg az IQ. -
RealritteR #308437 "ESL szabályok szerint, az egyenlőség jegyében gold ammo és consumables nélkül, stock 75%-os legénységgel."
Ezt hogy lehet egy mondatban leírni? ESL 1v1-en voltál már? -
lexlutor #308436 de azts em mondta h nincs benne! ez innen sunyisag... -
stork13 #308435 Azt hiszem a lentebb belinkelt értelmezésem nem sikerült felfognia, mert akkor ezt jelezte volna... -
foxbat88fx #308434 tegnap, meglett beszélve du estefele.... olvass vissza
nem tiltakozott, megkérdeztem mikor, azt mondta ma estefele lerendezzük
meghívott, ott is rákérdeztem, nem válaszolt, gondoltam hogy akkor csak megtette, majd indította
mint utólag kiderült mégsem, mert fullos emberekkel épphogy lebírt verni egy 75%-os emberekkel telerakott is-3at -.-"
na én be is fejeztem a témát, mert ez féregség volt!!!!!
akkor írta volna hogy nincs benne a 75%-osban meg h no gold és akkor nyomtam volna vele 100-as emberekkel meg gold ammoval meg gold cucokkal és akkor totál fairplay lett volna...
na tényleg befejeztem, mert felfordul a gyomrom hogy milyen emberek vannak... egy szar játékban csal, szerencsére nem ismerlek a való életben -
akkor még egyszer
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=307978
nekem úgy jött át hogy így fogják nyomni
-
van az a mondás, hogy "veszteni tudni kell"
just sayin -
Szpecnyaz #308431 De am milyen szabályok? Serious nem mondta hogy ő benne van ebben a hülyeségben. Arról volt szó h ESL szabályok, annak meg eleget tett. -
foxbat88fx #308430 a videón érdemes megnézni amikor meglőlek .... elindul a visszaszámláló mód... 11 secről kb. majd letelik és rá 2-3 másodpercre lőttelek meg
nem tudom, hogy vagy vele, de erősen lejárattad magad ezzel...
és még a videó elején is látszik hogy rákérdeztem hogy 75%-os emberek bent vannak?!?!?! -
Most a párbajtól elvonatkoztatva, gondolom sokat használod az automata tűzoltó szerkentyűt (versenyek ect.), mert a normál az úgy indul kb 4-5x 50 sebzés mire lenyomod, lehetsz bármilyen gyors ezt gondolom te is tudod csak idővel feledésbe merül. -
Kubukli #308428 Magyar urak ha párbajoznak :) -
jó zenéket hallgatsz -
foxbat88fx #308426 nem nyertél jogosan... amekkora hülye vagy még netre is feltetted a videót hogy 100%-os emberekkel és arany poroltóval nyomtad
szvsz az 1v1 érvénytelen
felőlem bármikor megismételhetjük, de úgysem vagy benne.... -
de nállad tudjuk hogy felrúgtad a szabályokat úgyhogy miről beszélünk? :D -
seriousthreat #308424 nem tudod bizonyítani nincs több kérdés, jogosan nyertem szevasz -
foxbat88fx #308423 nem a ventin múlott
ha 75ös emberei lettek volna nem töltött volna ilyen gyorsan, lassabban mozgott volna, lassabban szűkült volna
szpecnyaz, az a baj hogy nincs replay :D
múltkor kikapcsoltam én hülye hogy állítólag akkor jobban fut a game
és nem kapcsoltam vissza :S
ha nem hiszitek el hogy 75%-os emberekkel mentem akkor sajnálom, én tartottam a szavam -
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=307978
Nekem ez maradt meg, hogy így fogjátok nyomni.
Erre látom hogy arany poroltó. Meg ha főleg nem is 75%-os emberekkel megy, foxy meg igen, akkor szvsz tényleg kuka az eredmény.
-
Szpecnyaz #308421 Mondjuk Te is dobhatnál egy replayt. -
gondolom még mindig nem érzed a ventillátor erejét hogy te nem használod? :D -
foxbat88fx #308419 teljes mértékben nem állta a szavát...
megbeszéltük, még neked is rémlik hogy megbeszéltük h 75%-os emberek és semmi gold cucc... nem tartotta a szavát! ennyi a dolog