World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emmm nem értek veled egyet...

szerintem az összes tier 6 tank jobb, legalábbis amiket én nyomok

az a baj a japó 6ossal hogy se nem med se nem hvy....
gunja med...
mobilitás inkább hvy
páncél med

én kezdek rájönni hogy kell használni
viszonylag idõben odaér vhova, de utánna várom a többieket...
max beviszek egy dmg-t utánna bekempelek...
egyszerûen nem tudom eldönteni HVY vagy MED? MED vagy HVY?????
Master91
Szabolcsi, atya úristen...ritkán ittam olat, ritkán voltam annyira állat tõle...
na az azé kerítés szaggató mert én akartma a kerítést szaggatni :D

de ne offoljunk ennyit, Spec szét üt ! :D
Boldogat és szépet, én kínálok még a barack mellé saját szerzemény helyi kisvárosi vidéki fõzdébõl származú Szabolcsi almát, egy ksi mézzel megbolondítva úgy érzem õ sem vall szégyent
Master91
sárgás volt öcsi, sárgás volt :D:DD

5. lövésre is azt hittem gold ammo :DDDD

de csak barack volt <#bdead><#bohoc>
Boldog karácsonyt!!!!
pálesz.... na most irigyellek <#nyes>
(fõleg ha ágyas sárga, és faszásan megvan csinálva.... az isteni finom... de a sima se rossz)
Master91
Hmrp

Pálinkás - halászleves - szeretet teljes boldog karácsonyt mindenkinek.

Mind annak akik kedveltek eddig engem, mind annak akik eddig azt se tudták ki vagyok ( lol :D ) mind annak, akik annyira nem szimpiznek velem. Most a szeretet ünnepe van, félre tesszük ezeket.

Sok ammo lövést (is) kívánok nektek. Ja meg barack pálinkát, isteni finom lett amit én ittam.
Sunsetjoy
Köszi a válaszokat, akkor megpróbálom megszokni. :)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Onnantól felfele világít az összes TD, Ferdi, JagdTiger, JPZ E100.. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, más játékstílust igényel, de legalább az ágyú pontosság, átütés és a sebzése kárpótol.

voivod32
Az elõbbi meccsemen találkoztam egy japán-prémium-Arty-val! Nem is tudtam, hogy van ilyen!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Azt a TD-t máshogy kell használni mint az elõdeit, használd ki, hogy gyors :)

voivod32
Ez az 5-ös japcsi med egy TD!Nem szabad vele megmozdulni, mert ha észrevesznek , azonnal véged! Ja, és 10-bõl nyolcszor ég mint a fáklya! A T-44 ehhez képest semmi!

Sunsetjoy
Ez a Jagdpanther ennyire világít, mint a karácsonyfa? elég sok álcadolog van rajta, de nem használ úgy, mint mondjuk egy jgpziv vagy egy egyéb tier7 td esetében.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Clan Wars: Second Campaign

The campaign will be launched on 5th November and consist of a total of three Stages:

1st Stage: Revolution Epoch (Tier I-VI)

2nd Stage: Train Robbery (Tier I-VIII)

3rd Stage: Gold Rush (Tier I-X)

Every Stage will feature vehicles of specific Tiers. In addition, during each Stage, the Clans will have strategic targets which completion will determine the winner.
A kampány december 15-én ért véget.
Javítanám magam: vesztes csatára 500-1200 FP jött, gyõztesre (ha full csapat jött ellenünk) 3800-4600. A minimum bekerülési határ 68.326 pont volt. Nem tûnik nehéznek elérni a határt, de mégis az volt; a tankért csak az erõs klánoknak volt esélye versenyezni, ezért szinte minden csata kõkemény volt. Ráadásul a CW-ken forgatni is kellett az embereket, hogy az összes aktív játékos megszerezhesse a Faillöwét, így sokszor hiába vártunk órákat a gép elõtt, nem biztos, hogy vittek is minket. Elõfordult az is, hogy mi kértük a csapatösszeállítás után, hogy cseréljenek ki minket egy FP-vel gyengébben álló csapattársra. Nem volt egyszerû idõszak, de nálunk pl. egy (legalábbis ebben az idõszakban) aktív játékos csúszott csak ki a top 10k-ból.
Maala
Teszten mentem vele, semmiben sem más, mint a többi 6os med. Allrounder, mint az amcsik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
És arra már nem jut free XP-m...

na majd várd meg a 6-ost :D
szerintem kész katasztrófa :(
nem lesz kellemes 100k-t összekaparni vele
voivod32
Az ötös kevésbé jó. Legalábbis eddig. Pedig kifullozva kezdtem vele.

Maala
Eddig ez a T4-es valami irtó brutál. :D Gyorsan meglesz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

OFF:

Az oroszok azert tudnak VIDEOKLIPPET rendezni. <#worship>

Boldog karacsonyt :)

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

megvan a japán tier6-os gúnyneve.....
papírrádió... minden találatkor elszáll a rádió...
mi a f*sz van ebben???? yokohama hangrendszer????
És azt melyik mod csinálja, hogy nem látom a jármû statisztikáimat?
Nem ilyen egyszerû.....
Ha megy az angol, javaslom ennek az oldalnak a bõsz olvasgatását.

Úgyvan nem. 25%-ot ad a periszkóp akkor is ha van mellé távcsõ. Nagyon nem érdemes mindkettõt használni, inkább döntsd el, mire használod a tankod és aszerint válassz.

Egy light tank, vagy egy jó TD simán észrevétlen marad 200 méter távból, még akkor is ha lõ. Ha ráadásul jól áll be, akkor a lövéskor nem megy le a bokor által nyújtott camo ( csak 15 méternél messzebbre kell állni a bokortól).

Igen, a moderátor.

a periszkop és a távcsõ értékei gondolom összeadódnak.Az hogy a fuck-ba lehet,hogy kb. 200 m-rõl lõ engem vki,de nem látom. Még ha bokor mögé is bújt akkor is észre kéne vennem,nem?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, eléggé noob vagyok a modolás terén. :)

http://data.hu/get/7007839/golddetectorPack_damagepanel_angleindicatorVitiris.zip

Ez pl így mûködik, ha jól emlékszem (még 8.8-as verzió, de megy frankón 8.10-el is).

Igen, a moderátor.

Link

Szerintem ez jó lesz.
Sziasztok!
Keresnék külön egy gold detector mod-ot , ami kijelzi még azt is ha "láthatatlan" tank lõtt rám.
Keresgéltem több helyen is kevés sikerrel, ha valaki tud segíteni megköszönöm.

Ha nem a ONE volt a szövetségesed akkor kaptál Fame pontot .
isten az egben!! mi eza sok debil idiot szar noob?????
Mennyi idõ volt rá?

Nem egészen, 5-600 fame point járt egy vesztes csatára. Akkor volt esélyed, ha aktív voltál, és sok nyert csatán vettél részt. A landingokra is pár száz FP-t adott, csak a területért vívott nyert csata volt jobb.
Upsz, tényleg! Bocsi! :)

Kellemes ünnepeket, húzok a rokonokhoz!
A 4k arany jár hozzá, az egész pakk 15 ropi:)
Eagle16
Nem egészen. 15k-ért adnak, Is-6-ost, 4k aranyat, 1 hó prémiumot, meg valami repülõt a WoWP-hoz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Láttátok a mai calendar-t?
4000 aranyért IS-6, repcsi meg egy hónap prém. Hümmm...
Nyilván azért csak CW-n adnak ilyet hogy népszerûsítsék a játék endgame részét.
Am a fame pont csatákért jött. Pl egy átlag gyõztes csata 4k pontot adott, egy vesztes 1000et stb.
Igazából bárki szerezhetett ilyet akit elég gyõztes csatába bevittek. Itt az igazi mérce az hogy egy klán aktív játékosai közül hányan kaptak tankot, de ez nyilván össz teljesítmény.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha eladsz egy prémium tankot akkor kreditet kapsz érte, nem aranyat, és a vásárlási árat nézik eladáskor is. Ugyanez van fogyócikknél is.

Igen, a moderátor.

hehe ezt láttátok? :)
kicserélték a Ranger medált erre :)
Ezt én is észrevettem, tegnap Mineson én és még pár med betámadtuk a dombot, az ellentõl is jöttek a fiúk beszállni a buliba, és a kialakult tömegjelenetben úgy elkezdett esni az fps, hogy örültem hogy nem gurulok ki az ellenséges tûzvonalba.
A következõ karácsonyi jókívánságot kaptam, miután szóltam a modiknak (teg)napitrollunk tevékenységérõl:

Feladó: Akficfucker
Elküldve: 2013. 12. 24. 15:00
Tárgy: Kari
Látom, karácsony alkalmából nem hazudtolod meg magad, te senkiházi besúgó köcsög, menjé vissza a kommunista/náci remélhetõleg halott anyádba, azt ott súgjál befelé!

Asszem megvan a valódi accountod, babám:)
És ez a fame pont pontosan hogyan gyûlik? Teljesítmény számít vagy csak a részvétel?
Mint írtam egy sima sárga játékos kezében volt ez a tank, tehát gyanítom maga a játéktudás nem annyira számít bele.
Azt tudjátok, hogy miért van ez a CW dolog ennyire díjazva a WG részérõl? Mármint mi ebben nekik a jó, hogy ilyen tankokat osztanak benne a randomban meg nem?

ezta janpan tier5os fost h gondoltak???

elobb egylovesezzet egy halalagyus m4. elotte efy luch lotte le egy sorzattal hp felet. azt menejl vele kv1esek ellen. toer6osok ellen meg eletkepesebb, es persze rakj bele kb 15k xp-t h legalabb egy picit hasznalhato legyen.. ehhe..
Jó de itt semmi akció, minden tank mögötted, jó hogy van fps-s!
Nekünk sem a pusztában van 25fps, hanem mikor bent vagy a dogfightban, és robban minden, meg körülötted van 10 tank. Na akkor lemegy, holott eddig nem volt ilyen gond.

Meg még kezdésénél szokott alacsony lenni, mikor mindenki együtt van még.
mijki
Jézuska(legjobb cimbim) hozott egy SU-100Y-t, hát...nagyon állat tank, nagyon tetszik. :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát amennyiben nem egy EFE v RSOP szerû klánban tagja volt az ember akkor 1 hónapig minden este a gép elõtt seggelni és CW-zni hogy benne legyél a top 10kban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
A CW-n megfelelõ fame pontot kellett összegyûjteni klántagként csatákban való résztvétellel, ha jól tudom.

Mit kellett ezért a tankért tenni amúgy? Elég ha csak benne vagyok egy klánban?

Boron Power
Kérdés:
- lesz prémium tank kedvezmény, a tier VIII-ra 15 %.
- van az is6 event, ahol elvileg azt írják, ha van is-6-od, akkor visszakapod az árát goldban

Ezzel lehet kereseni az is6-on kívül még 1.770 aranyat ha elõre megveszem az akcióban, majd visszakapom az árát? Azt nézi amin vettem, vagy az aktuális árát?

Ez ugye lejár jan. 8-án "These discounts will be available from Wednesday 25th December 2013 at 06:10 until Wednesday 8th January 2014at 06:00 CET (GMT+1)."

Az is6 event meg jan 16-ig: "These missions are available from 16th December 2013 at 06:10 until 16th January 2014 at 06:00 CET (GMT+1)."

Valami nyereménytankot igazán kitalálhatnának a randomozóknak is. Ez már a második olyan tank, amit csak CW-sek kaphatnak meg.
Mondjuk nem sok vizet zavart elõbb, meg se tudott sebezni, igaz sárga játékos ült benne. Gyanítom, hogy nagyon rossz lehet az ágyúkitéríthetõsége és csak a tornyomat tudta lõni mikor arcába mentem.