418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    opsz Jonny kérlek tedd spoilerbe

köszönöm
  • JeffDunham
    ööööööööööö wtf?!?!

• ximix #308548
    Ez a GWPanter tetű lassú, a régi emlékeimben jóval agilisebb masina volt.
  • Kronos79
    Nem sokkal lejjebb jonnyka írta, hogy van olyan virusírtó, ami trójait jelez. Lehet, hogy blokkol is. Esetleg vegyétek fel vele a kapcsolatot.
  • haflac
    Igen,avast-ot.
  • ximix #308545
    http://www.kephost.com/images4/2014/5/5/a1_2014_5_5_q9a1rk092d.jpg
  • pointer4
    Miért, nem azt kéne ?
    Nekem avast van, és egy oldalnyi buzi pankrátoros kép.
  • Kronos79
    Vírusírtót használsz?
  • haflac
    Király!4-nél nagyot nevettem,az nagyon fasza.3 különböző böngészővel is pankrációt látok sajna.
  • popey8
    "Utalom magam, ezert vagyok ilyen szellemi karosult itt a topicban. Bocsanat. Be fogom fejezni."

"Sajnos be kell latnom, hogy a moderatorok sokkal okosabbak nalam, es sikeresen megakadalyoztak, hogy trollkodjak a topicban."

"Szar ember vagyok, de hala a moderatorok kitarto munkajanak, ezt nem tudom ebben a topicban kifejezni."

"Kedves topic lakok, engedjetek meg, hogy elkuldjem magam a kurva anyamba, hogy nektek ne kelljen."

"j0nNyKa a moderatorok gyongye tuljart az "eszemen"..."

És a 2 kedvencem:D

"Birom ezt a j0nNyKa tagot, sot egyenesen imadom, es persze ezt muszaj itt, veletek megosztanom."

"Pici a pocsom, es mivel kompenzalom? Hat persze, hogy trollkodassal. Vagyis csak probalom..."

XD
  • ladista
    Androidon nálam sem működik, viszont gépen jót röhögtem rajta.
  • popey8
    Ez a te szádból elég furán hangzik. Ha jól tudom munkanélküli vagy...
  • haflac
    Mert mit kellene látnom?
  • Kronos79
    Nálad nem működik jonnyka igen ötletes kreálmánya?
  • haflac
    Olvasgatom a fórumot,átugrok a 2. oldara és meg kellett néznem,hogy milyen topikban vagyok mert minden 2. kép, kicsi túlzással persze, pankrátoros.Mennyi a nagy behemód átütése,ap val? :)
  • AlucardHuN
    "Ovóbácsi a Benji bánt!" :DDD

Foxy ilyennel meg tudhatnád hogy úgy se lesz jobb:D Inkább nyomj még egy duelt.
  • NoparaWot
    Hát ez egy nagyon csúcs, izgalmas menet volt! :)
    Replay

• seriousthreat
    második warning lenne :)
  • foxbat88fx
    dehogy engedem :D
    Miskolc amúgy sincs messze.....
  • ximix #308531
    Rossz vagy ne személyeskedj e helyet hogy inkább együtt gurulnátok a 3v3 és 7v7 csatákban kézen fogva a naplementébe és öregbítenétek a Magyar playerek hírnevét.
    Hidd el szívesebben látnák beszámolókat a versenyekről vagy szurkolnánk nektek a csaták alatt mint ez ami most megy csak hát a dac, de majd idősebbek lesztek és báni fogjátok.
  • seriousthreat
    ezert mintha warning jarna jonnyka :)
  • Kubukli
    Foxy engedd el...
  • foxbat88fx
    megvan serious_threat facebookja :D
    no comment, látszik még gyerek :D

de éppen realritter facebookja se szalonképes azzal az öreg volkswagen-nel :D vagy mi a rák az? egy seat???
    lila statra tellik meg beszólogatásra? de normális kocsira nem? :)
    dolgozni kéne statpadderkedés helyett
  • lexlutor
    tetszett, ahogy ma dolgozott!
  • j0nNyKa
    van bárki a topicban, akinek az anti-troll scriptemre bejelez vírusírtó? ha igen, az dobjon rám egy privit légyszi, köszi
    (jött egy ilyen jelzés egy topic lakótól [ezúton is köszi neki], ha többőtöknél előbukkanna, változtatok)
    ja és nem kell félni, nyilván nincs benne trójai, csak ahogy encryptelem a kódot, úgy valamiért néhány vírusírtónak már nem tetszik a dolog
  • JeffDunham
    Ezen az új mapon az első köröm pontosan így sikerült. Vágtattam a városban 220-al, gondoltam leugratok a rakpartra és ott elsunnyogva bespottolok mindenkit. Az ugratás sikerült, de a rakpart vagy jó 50 méterre kezdődött.
  • lexlutor
    mondjuk azt erdkes volt latni, h foxynak alig volt atlag vagy feletti sebzese.
  • ximix #308523
    Ez sem rossz
  • JeffDunham
    Ez mekkora.
  • popey8
    Így utólag már tőle is mindegy lenne. Ő is simán átcserélhette azóta. Ő is "csalhatott", de rólad be is bizonyosodott. Miért nem lehetett a szabályokat betartva párbajozni vele? Valószínűleg úgy is megverted volna. Úgy nem lett volna jobb?

#308500 Nem tudom kik voltak konkrétan, de ne vedd őket egy kalap alá mindenkivel. A régiek és az újak közül is vannak páran, akiknek a kelleténél nagyobb a szája, de hol nincsenek ilyenek, persze ez ettől még nem jó. A legtöbben normális srácok.
  • j0nNyKa
    maximálisan egyetértünk :)
  • foxbat88fx
    ehhh, ok, te vagy a főnök!!!!
    én nem akarok bant mert azért vannak itt normális playerek is akikkel el lehet rendesen beszélgetni :)
  • ximix #308517
    Gondolom mint szaktanácsadó segítette a kollégát 1v1-ben...a taunt skillel kezdte
    RealritteR
  • j0nNyKa
    mindent törlök, ami értelmetlen - teszem hozzá, hogy kettőtök hozzászólásainak a 90%-a az.
    innentől meg még jól meg is jutalmazlak titeket érte, úgyhogy duplán köcsög leszek, de egyvalamiből nem fogok engedni: az pedig a viszonylagos rend, ami kialakult már erre.
    stimt?
  • lexlutor
    ne haragudj csak a hulye erti mashogy a 75%os crewt..
  • yossarianHUN
    Én ezt értem, és el is hiszem, bár nem sok HUNS-ossal volt dolgom, de pl. Rudit addig a pár kör erejéig ameddig szakaszoztunk, halál rendes csávónak ismertem meg. Ezért is nem írtam, hogy a HUNS járatta le magát, nem is szeretem az általánosítást. Csak azért az ember figyeljen a stílusára, főleg ha egy nagy klán tagja, és főleg ha élőben látja mindenki amit mond:)
  • foxbat88fx
    jó, csak ne töröld lécci az eddigi hsz-eket
    szeretném ha látná más is, köszönöm
  • j0nNyKa
    akkor most hogy mindketten befejeztétek a témát, minden további témával kapcsolatos hsz egy büntetőpont
  • foxbat88fx
    1. nem szidtalak, nem szóltam be
    2. senkinek sem szóltam be a HUNS-ból sem
    3. én is befejeztem a témát, és 1v1-et sem akarok már veled, mert arra sem vagy méltó, maradj meg egy csaló hazug lila gamernek!!!!!
  • popey8
    No offens, de így utólag ez már nem bizonyít semmit, mert akár most is beletehetted őket akármi másból és mivel nem látjuk, az se biztos, h IS-3 crew. Lehet át sincsennek képezve. Igaz ez nem volt konkrétan megbeszélve, ha jól emlékszem, de 75%-os crew alatt sztem Foxi skill nélküli legényeket értett. Fair úgy lenne legalábbis. Nem azon múlt, de múlhatott volna, h van pl. safe stowage vagy javítás skilled.

Újra kell játszani tisztán, a szabályokat, megbeszélteket betartva és utána nem lesz vita.