418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NoparaWot
    NoobMeter milyen időközönként frissül? Még mindig csak a tegnapi eredményeket mutatja
  • GabeE3e
    Ha unatkoztok ezt a replayt nézzétek meg, rég volt ilyen jó csatám.

lorraine MP
  • yossarianHUN
    Kell a fenének, az IS-6-ra se mentem rá, erre sem fogok. És ha most a WG-szidásra ugrottál, ne tedd, mert nem volt:) Én nem bírálom a WG-t (most:), csak azt mondom, hogy nem tartom érdemesnek ennyit játszani bármilyen tankért, főleg nem egy SuperPershingért. Aki mégis megcsinálja annak hajrá, én tuti nem bírnám cérnával:)
  • toocha
    Nem tudom, nem állandóan csinálja csak néha. Az előbb egymás után 5 meccsnél is volt.
  • stoppos
    Mod?
  • popey8
    Hogy ingyen adják:D
  • darkwraith
    Én komolyan nem értem néha az embereket!

Eddig az volt a baj, hogy az ajándék prém tankok szart sem érnek. Egy kis idő ráfordítással bárkinek lehet most T8 prém tankja, ami annyira nem is rossz. És a kreditet is szarja. Meg 14 nap prém. Mi kell még nektek?

• toocha
    Srácok! Az miért lehet, hogy egyre több meccs eredménye nem megjeleníthető (ezt írja), replay se készül...
  • Kronos79
    Oké. Én vagyok a hülye. Megnéztem a csatát. Két zászló van. Nem tudom miért nem láttam a mi bázisunkat. Talán az odakempelt kollégák ikonja miatt.
  • yossarianHUN
    És most még csak a jutalom se értelmes.
  • Solten
    Megint egy mission impossible munkaval meg elettel rendelkezoknek... :)
  • yossarianHUN
    Akkor az bizony jó eséllyel encounter volt.
  • Kronos79
    Úgy látom fakultatív az egyes játékmódok kikapcsolása is. A támadás mód ki van kapcsolva, de az előző csatámban T-150-nel Swampon igencsak úgy tűnt, hogy egy zászló volt a mapon és az is piros.
  • xotyi
    Stock KV2-hhöz valami tipp, vagy fog összeszorít a 152-es derp-ig?
  • stoppos
    Milyen szarul sebeztél. Killsteal volt folyamatosan, mi?
  • GabeE3e
    De jó kis csatát mentem lorraine-el, nézzétek meg a replayt is szerintem egész jól sikerült.

lorraine replay
  • ximix #308734
    Igen, az elé tartást a száguldó scout tankoknál az eredetivel szoktam meg, múltkor próbálkoztam csak a szerveroldalival akkor még egy kicsit döcögősebb vol, de a gyors tankokat nem igazán találtam el, így azóta ellenőrzés képen mind a kettő megy, de ezek amolyan gyors szitukk voltak így sült el:)
  • stoppos
    Igazából csak te, ha nem ismersz fel egy késést. Szerver oldali célkereszt...
  • Kronos79
    Használjatok szerver oldali célkereszt módot!
  • ximix #308731
    A tegnapi nap ha jól emlékszem 2 ilyenem volt, az első Himelen befordulok egy utcába szembe meg jön az arty, fék, cső pont jó, bumm és a lövedék balra el vagy 30°-al és pislogok arty vár még egy 1,5mp-t és bumm heló.
    A másik meg Tundra híd alatt ST-1 nagyon szorongatja mieinket sietek nehogy hátrányba kerüljünk, lendületből bevágtatok a cső már előtte rátartottam, én láttam őt ő engem nem és bumm séma ugyan az lövedék balra el angolosan távozott.
  • R3nton
    Hagyd is inkább szerintem, annál kevesebb RHM-es lesz.
  • yossarianHUN
    Teljesen mindennapos jelenség évek óta, nemtom SilentStalker miért épp most verte ki a hisztit miatta.

TomDantes: a "jobb álcaérték" elég enyhe kifejezés. A romulán hiperálca rendszer már jobb egy fokkal. Konkrétan akkor spottolod, ha nekimész. De aztán (remélem) ez majd megváltozik a TD-k álcanerfjével, valamikor a közeljövőben.
  • Sherman0070
    [spoiler] A WoT megint bebizonyította hogy hol tart szellemileg..
  • TomDantes
    Nem tudom, a Borsig ér-e ennyit. Elvileg a Borsig jobb álcaértékkel rendelkezik.
  • R3nton
    nem is játszottam mostanában, csak ez a sp akció hozott vissza. Viszont most lehet kéne vennem prémiumot majd...
  • yossarianHUN
    Gold lőszerem nem lévén én is ezt szoktam csinálni E-100-ban, azért egy ilyen nagy kaliberű ágyúnak már a HE-je is egész értelmesen sebez. Szeretek így meghámozni nagy mellénnyel hulldownba álló T32-ket, IS-7-eket.
  • R3nton
    Nekem az ESL tankok vannak meg. Sztem az amcsi a legkönnyebb: Pershing, T32, T69. Orosszal se állok rosszul: IS-3, KV-1. Angol: Centuriont elvileg húzom + Cromwell bitang legénységgel. Német nekem csak a Tiger1. Kína WZ-132, de én imádom. Franciáknál megint csak easy: 50-100 + 13-90. Nekem a japán a nehéz, mert csak STB-1em van lol az meg nem játszik. Valamit vissza kéne vennem, de a 8asra nem akarok kivágni ennyi kreditet. Meg az RHM-et kéne vagy valami historical németet akkor már a német ágra.
  • yossarianHUN
    Na és mi a véleményed arról, hogy immár kétféle FV TD is fog szaladgálni nemsokára T10-ben?
  • ximix #308722
    Én a WTPz4-nél tartok a 150/38 nagy csúzlival mondom kipróbálom hamár itt vagyok, mert a 128/61 nem lett a szívem csücske, amikor kellett volna teljesítménye mindig megmakacsolta magát így most hátvédből átmentem középpályásnak.
    Nem ismervén a 150-est 15 sima 5 gold és 5 HE lőszerrel indultam neki abban a hiszemben hogy a gold fog kihúzni a csávából ha a szitu úgy kívánja, erre múltkor egy E75-el maradtunk a végére egy M103 és egy arty ellen.
    Paslogok az E75 után mint jó szuportos kiszedjük az artyt, de megszólal a sziréna go vissza, közben betöltöm a HE-t mondom ha nem is sebez legalább a foglalót lelövi, E75 közeledik a bázishoz fék be, karika beszűkül, M103 villan és csak a tornya látszódik, gyors fohász remélem eltalálom és bumm -230 hmm ez mi mondom több mint egy éve mikor abahagytam játékot a HE lövedékek szinte semmit nem sebeztek ha nem tudták átütni a páncélt.
    Úgyhogy megörültem az új régi csodaszernek és ha olyan a szitu, hogy pozíciót nem tudom feladni vagy az ellen ásta be magát akkor HE :)

A legegyszerűbb ha kitűzöl vele egy napi limitet pl:1000tp ha megvan mész mással 4 nap múlva meg már töröd a Bors(ig)ot az enemy orra alá.
  • R3nton
    Nagy TD boyok itt. Érdekes én kifejezetten szerettem fullosan az Emilt. Szerintem jó camoja volt, depression is jó és nagyot is harap. Szerintem teljesen korrekt. RHM meg IMBA tier10be is simán elmenne ha a JT ágyút megkapná, sőt egyik legjobb 10es TD lenne.
  • nemtudommivan
    Su100y angolosan
  • yossarianHUN
    Az, az új Firefly-ág legvalószínűbb T10 jelöltje.
  • AlucardHuN
    Ez valami centu alvázas td?
  • Master91
    that tower

nem fogok félni tőle se , jöhet
  • yossarianHUN
    Úgy tűnik jön a következő FV TD.
  • TomDantes
    Emil csak bizonyos kivételes esetekben használható jól. De ahhoz sok minden kell, megfelelő pálya, sikerüljön a pályán megfelelő pozícióba eljutni, normális csapat. Meg szerencse.Ezek együtt állása nélkül, áh.

Legjobban azt nem szeretem, ha beindul a lemmingvonat, most mégis mit lehet tenni? Egy nulla camo értékű papír TD-vel maradjak egyedül? Az bukás. Szálljak fel a lemmingvonatra? Nem lehet, mert túl lassú vagyok.

Azért a lenti körrel már elégedett lehetsz, ez nagyon jó.
  • yossarianHUN
    Nem is érdemes egyébként törni magad érte, nem értem a hisztériát körülötte. Nem mondom, hogy használhatatlanul rossz gép, de hacsak nem vagy top tank (és nem sokat leszel az), akkor sokra nem mész vele. Páncéllal egész jól lehet trollkodni, de egyrészt totálisan random, hogy miket fog fel (egyik meccsen közvetlen közelről nullásat lőtt a felső lemezbe egy E-75 a 128-as ágyúval, következőn ferdén kidugva az orrát sarok mögül ugyanott simán átlőtt egy Tigris), másrészt aki nem hülye, az tudja hol kell lőni. Ágyú mint mondtam top tankként használható, egyébként kuka. És még baromi lassú is, IS-6 simán lehagyja bármilyen terepen.
  • Savaran
    :D nem láttam bocs, akkor lehúzom a wc-n a szaros "pörsingjüket" :D
  • Toweliee
    Mindegyik nemzettel meg kell csinálni (7x75k).
  • NoparaWot
    Na, ez is hasznos vélemény volt köszönöm! :) panther II megszerzése kifullozása mindenképp célom, aztán akkor utána eldöntöm, hogy hogyan tovább :P