World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Ha a wot fórumon bant adnak, akkor az érvényes a játékban is? Tehát nem tudok írni vagy belépni sem?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Pedig elmagyaráztam neki szépen, értelmesen, csúnya szavak nélkül...

link

De utánanézni már nehéz lenne tényleg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Még mindig sokan hiszik hogy a Cent. 7/1-ben a prémium lõszer APCR...aztán jön a gold noobozás.

Meg ha valakinek van tierkorlátos ötöse akkor ötöst is.
Valaki szakasz? T6-8-9-et tudok hozni.
Master91
ÉS OTT MEG FULLADTAM!!!! LETÉPEM AZ ARCOM

Köszönöm!
Igen, növeli a felfüggesztés HP-ját.
Biztos valami vodkagõzös fellángolásban váltak ilyen jószívûvé, de még idõben kijózanodtak:D
Fejlesztett torziós rugóval csökken a leláncolás esélye?
popey8
Ja tényleg õ az. Nagyon szánalmas már, amit a WG mûvel. Elõször 5x, aztán dupla minden csatért és végül csak a gyõzelmekért. Ez aztán a korrektség.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

még egy óra, és visszaveszik a prém tankot is

popey8
Próbáld meg simán a garázsból, jobb click, sellel eladni.

TDantes?:D Azért ez bájos, 10 perce még "every random battle" volt kiírva.
popey8
"28/12 – 30/12 x2 Experience for every victory!" --> Szal csak a gyõzelmekért. Ez nagyszerû húzás a WG nyomorékoktól. Ha vki éppen szopóágon van és több lesz a veresége, akkor ezzel így kb ki is törölheti. Ki is szokta itt védeni olyan állhatatosan a WG-t? Na most tegye meg...

El tudod adni? Mert én úgy láttam hogy nem lehet, azaz egyszerûen nem is látszik a depóban, mintha ott se lenne.
ezt a faszságot!
már ráálltam, hogy 5x lesz, mi a tökömet kevernem már!
<#eplus2>

popey8
Most ha eladom a karácsonyi VIC tankot, akkor bukok az árán? Vagy erre nem vonatkozik semmilyen akció?

komolyan mondom nem értem meg azokat akik szidják ezt a TD-t!!!!
ez egy állat!!! megint egy 6k dmg-s kör
Eagle16
Igen, csak akkor külön kiírták hogy az elsõ gyõzelem nem számít, most meg kiírták hogy az is beleszámít. Biztosan csak holnap fog kiderülni, az biztos...

Az ágyúnál látott adatok ugyanazok, mint a lõszernél, csak az ágyúnál átlag van írva, a lõszernél tól-ig. Amit az ágyúnál látsz az az alaplõszer/arany lõszer/repeszromboló típusokhoz adott átütés. Ha a láncot trafálod el az ellenfélnél, az pattan. Valószínûleg errõl lehet szó.
Eagle16
Nem adódik össze, az ágyúhoz tartozó lõszerhez is ugyanakkora érték van írva, csak az ágyúnál egy átlagot adnak meg, a lõszernél meg egy -tól -ig érték van feltüntetve. +- 25% a random faktor, tehát ez alapján számol a lõszernél az átlag alapján.

Az ágyúnál feltüntetett átütési értékek nem úgy vannak megadva, ahogy te gondolod, az elsõ érték a sima AP-re vonatkozik, a második a prémium lõszerre (AP/APCR/HEAT/HESH lehet a fajtája és az ára sokszorosa az alaplõszernek) az utolsó pedig a HE-re.

popey8
Most ez komoly? Elõször adnak 5x-t, aztán meg elveszik? Ez aztán már tényleg mocskos egy húzás. Sokra mennek azok, a dupla xp-s csatákkal, akiknek nincs ideje egész nap wotozni.

#281125 Múltkor is vhogy így számoltuk, aztán úgy volt, h a napi elsõ gyõzelem simán csak dupla volt, nem adta hozzá a gyõztes csatáért járó xp-t. Onnan is lehetett ezt látni, h a missions fülön a double xp for win küldinél nem számolta a napi elsõ gyõztes csatát.

kabel15
KV-1 vagy a KV-1S a jobb tank a saját tier jében?
KV-1S-t berakja Tier8 ba is gondolom. Bár ahogy nézem IS3 GUN ja van. Illetve átütés+sebzés az annyi csak töltés idõben több egy kicsit.
Mennyire pontos?

BattleTag: kabel15#2672

rossz szavakat használsz kicsirigó!
elmegyünk* összeverünk* a helyes szavak :D
az jó lenne :D
GabeE3e
Mókás vagy,csak ne,hogy valaki megszerezze a naplófájlból az ip címed <#integet2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Antimat
Te miért nem azzal játszol, amivel egyidõs vagy? Úgy, ha jól csinálod, a végén lesz egy kis örömöd, nem úgy, mint most.

cyka blyat

még nem vagyok túl veterán a wot. terén,de a páncélátütést pontosan hogy számolja ki a rendszer?Az ágyúcsõ és a lõszerek pct-e összeadódik?Ha két külön sebzés érték van (löveg és lõszer) azt hogy kell nézni,mi alapján számol?
Példa amin csak néztem:Egy IS állt velem oldalt (90mm páncél) én meg egymás után soroztam rá a hellcat-al (legerõsebb ágyúcsõ ami oldalvást találatnál 243 mm és pct. löveggel ammi 120-200 mm átütõ erõ).6-7 lövésbõl az összes lepattant.Az tudom,hogy ha féloldalt áll akkor nagyobb a védelme,de ez most nem volt aktuális.
Köszi a válaszokat elõre is.
Eagle16
Ha az elsõ gyõzelemre ad 1k alap xp-t, akkor azt duplázza az elsõ gyõzelem miatt ugye, így van 2k xp-d. És akkor ehhez még hozzáad 1k xp-t, mert nem a duplázót duplázza. Tehát lesz 3k xp-d, ami 3x-os. Elvileg így kéne lennie szerintem.

Master91
Még csináld, meg van számlálva ennek a regnek is a percei :D
Master91
õ a nagy magyar
Ööö szerintem az 4xönek felelne meg, de ha nem fog beleszámítani az IS6ba akkor tök 8.
Rakd még be vagy százszor lécci nem volt elég...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Eagle16
Amúgy azt írják, hogy az elsõ csata is beleszámít, szóval akkor az elsõ lényegében 3x-os xp lenne?

Ha valaki esetleg nem látta volna: Gyáróriások: WarGaming (magyar nyelvû)

Ha bele számítana akkor igen, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog... szóval szarjanak sünt! :D
Ez fõleg azoknak lesz szoppancs, akik nem érnek rá egész nap húzni, és csak a napi 3,5k xp-t csinálták... Én is +20kval számolgattam az 5x miatt.. de így most bele kell majd húzni.
Én azért sajnálom az 5x xp-t. Akinek sok ideje van, az jobban jár ezzel, de én nem fogok ráérni grindelgetni, úgyhogy az egyszeri 5x körökkel többre mentem volna.

Tizenhatodikától tizenkilencedikéig voltak leértékelve a T8 alatti orosz gépek, errõl sajnos lecsúsztál.
Eagle16
*mert nem kell

Eagle16
Ha a duplázás nem fog beleszámítani, akkor kicsit mérgesek lesznek az emberek az biztos, de nekem jobb a duplázás mint az egyszeri 5x-özés, mert kell az Is-6.

lol az kemény :D Mondjuk nekem jobban jön az egész napi dupla :D
Az o268 szerintem teljesen rendben van, balancos cucc, az FV meg elég ritka, szóval ezekkel nincs semmi bajom.A tróger E-100 is piszok nagy mocsokság a Fochról ne is beszéljünk...

kabel15
KV-1S nem lesz mostanában akciós?

BattleTag: kabel15#2672

mi van, tul jol haladnak az emberek az is6 misszioval, amibe beleszamit az 5xos?
És akkor a WT-E-100??? Az 6-ot lõ 2 secenként 560-as DMG-vel és sokkal pontosabb, nagyobb átütésû ágyúval...Azt akkor hogyan engedi? :D Meg hogyan engedi a fochot? Sõt az obj268at és az FV183-t hogyan engedi? :D
Eagle16
Fontos.

"We will be having double experience (x2) between December 28 and 30 for all battles, for both victories and defeats.

This will apply for all battles—including the first battle—and will override other bonuses including the currently stated x5 bonus for the first victory this weekend in this article. (We will update it.)

At this stage, we cannot confirm with complete certainty that this will also count for the IS-6 mission. So for now, please assume it will not count as we do not want to raise expectations.

Note: The period affected is December 28 from 6am CET to December 30 6am CET. To ensure this change is in place, there will be a short maintenance period before this.
" link

Ma végre meg lett a T57. 3. csatában simán kilövöldöztem 5.7k dmg-t...szabályosan rosszul érzem magam, amikor ezzel a tankkal megyek.Egyszerûen nem értem, hogy hogyan engedheti ezt a WG, annyira unfair...

Ennél már csak az lenne jobb, ha mindkét csapat minden tagja AFK-zna <#nevetes2><#taps>