418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Kérdeztem és tippeltem! :)

Nem feltétlenül azt jelenti ha az ember reagál valamire hogy vitatkozni akar... :P
  • ROMOTO
    Most ezzel csak engem igazolsz vagy engem igazolsz? Régen a T62 tornya volt a legkeményebb, a test mindig is papír volt a tier 10 medeknél, kivéve e50m de annál a torony hulladék.
  • lammaer
    T-62 az páncélozott volt bármikor is? Régi emlékeim szerint a T-54 után a T-62 az papírtank volt... T-54et annó nagyon szerettem mert szemből erős tankocska volt, utána a T-62 már nem adta ugyanazt az élményt.

Esetleg a kupaja volt erős?
  • ROMOTO
    Annyira nem számít a páncél a goldammo miatt hogy lassan már mutatóba látni OBJ140- az T62 e ről nem is beszélve (manapság mindkettő kuka tank), pedig pár éve pedig még ez volt a meta....
    Valahogy pár embernek azóta is beakadt ez a goldfosós-nem ér semmit a páncél lemez és nem vesznek arról tudomást hogy bezony kb. 2 éve a páncél az új meta, és azzal együtt a páncélozott heavyk-td-k, de a legjobb példa 430u, mivel ez is a páncélja miatt OP.
  • Megamax
    igen ezt a trukkot én is alkalmaztam de valahogy a csapattársak nem díjazták hogy a szikla mogott ucsorogtem a heavy tankal.
  • Kryon
    Az én módszerem, hogy alig játszom az utóbbi időben. A goldspam, MM, arty és a toxikus játékosállomány elvették a kedvem. Úgyhogy most várom a goldammo nerfet és a csodát.
  • lammaer
    Vagy használj fedezéket, azt a gold se viszi át :D
  • Megamax
    A gold loszerre van egy egyszeru " ellenszer" loj te is azzal , legalábbis a nagyérdemu szerint az a megoldás.
  • Kryon
    Egészen addig, míg meg nem szórják golddal és mehet a garázsba, mindegy hogy helyezkedett. Ezért csak a 2. az arty, mert az nincs minden csatában, de a goldot állandóan kapod.
  • GabeE3e
    Big Like, néha,amikor nincs arty a csatában egészen más dimenzió a játék,mindenki élvezi.
  • Plata
    ELC AMX ágyúja annyira szar hogy az már vicc.
    Japán tehénre full beszűkülve lőttem rá többször.Hogy hova ment a lövés nem tudom,az oldalát mutatta felém.
    Asszem Su76-ra lőttem rá szemből szintén beszűkülve és semmi.Egyetlen lövésem sem talált amit messzire adtam le.
  • haflac
    A legjobb az lenne ha az artynak helye sem lenne! :)
  • Kryon
    Az arty már visszacsúszott a 2. helyre, a goldspammerek sokkal bosszantóbbak. Olyan mintha az összes tanknak light páncélja lenne. Szétcseszik az egész játékot. Remélem fossá nerfelik a goldammot…
  • Plata
    Az a baj artyval lőttem ki.
    Ha nem goldot spammelte volna ész nélkül és hátulról nem is érdekelt volna.
    De mostanában ez az új hobbim,goldosokra vadászni.
    Mondok valamit,olasz tankot azért fejlesztem hogy nekem is legyen táras med amivel hátulról fogok kempelni,mert mindig ezt látom.
  • lammaer
    Mindenki panaszkodik hogy a spotter élete nem jó, mert a csapat hülye, nem lövi amit mutatunk, a pályák jó része nem is alkalmas spottolásra... aztán ha valaki ehhez alkalmazodva hatékonyan de MÁSKÉPP használ egy scoutot akkor meg azért jön a hate.

Persze emberi gyarlóság, az emberek magukat könnyebben mentegetik.... mindegy, nekem ez a sztorid a más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát klasszikus esete. Pedig tudod hogy szeretlek :)
  • Plata
    Igen artiban ültem,mert le kellett dupláznom azt is.
    De akármiben is ültem volna,jó érzés lett volna kicsapni,mert jó érzés egy gold ammo-t spammelő kempert kicsapni bármivel.
    Nekem feldobta a napom a dolog.Főleg hogy a saját bázisán lőttem le.
    Mert elmentem befoglalni a bázist.Bázison volt bokor,amiben volt egy kilőtt td,az mögé beültem és mikor rám jött egy pofonnal kilőttem.
    Többieknek nagyon tetszett a dolog.
  • joe662
    Goldammo hater,Tesco edisön:-DDD
  • GabeE3e
    Annyi kellene a játékba,hogy csata előtt ha megvan a két csapat lenne 10s és 3 opció pályaválasztásra (szavazás)
    Wg- látná mire van igény,csak ezeknek basz*dmeg ennyi agyuk nincs
  • lammaer
    És TE még ARTIban is ültél....hát, sztem nem vagyok egyedül aki azt gondolja, ez itt most viszafelé sült el....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.29. 09:43:46
  • joe662
    Vam olyan sz.rdarab aki még frontlinébe is csak ezzel játszik
  • nemtudommivan
    Én nem értettem soha hogy tudnak emberek játszani lassú heavy tankokal. Elindulni oda ahova a menniük kell tudván hogy szarráfossá fogják lőni őket az artyk.
    Most a kampány miatt kénytelen vagyok én is huzni a maus agat de már gyomoridegem van mikor látom hogy 3 arty van. Tudom hogy még oda sem érek a dühöngőbe és hiányozni fog a fél életem. Folyamatosan kábitva javitgatva a modulokat embereket próbálom jól érezni magam de nem megy. Ez egy bánat. Hihetetlen hogy valaki ezt szereti. Ha nagy nehezen át is törsz még mindig ott vannak a td-k akik a maradékot is lefaragják rólad. Nehogy már sikerélményed legyen.
  • Plata
    Engem nem igazán zavarnak,szar ügy ha arty megtalál,de még jobb hecc ha hiába talál meg.
    E100-ról vagy Type5-ről mikor sebzés nélkül pattan vicces.Főleg ha elérsz hozzájuk.
    E100-al westfielden spotoltam három artyt,csak egyet lőttem ki a többit kilőtték előlem.
    T10-es bc arty csak kopogott rajta.
  • GabeE3e
    Wg- fejlesztők szerintetek szoktak játszani a játékkal,vagy csak belehánynak néha új dolgokat?

1 érvet mondjatok az ellen,hogy miért nincs lekorlátozva az artyk száma oldalanként egyre?
  • Plata
    Artyval voltam,láttam mit csinált,a többiek háta mögül puffogtatott,ha kilőtte a tárat akkor menekült hátra.
    A 0 spot sebzés szerintem az nem azt jelenti hogy bármit is spotolt volna.Ez a többiek háta mögül bújkálva lövöldözött mindig a sérült célpontokra.
    Nem tudom mennyi a gold lőszer ebbe a tankba,de szerintem nem sokat keresett rajta.
  • yossarianHUN
    Minden elismerésem azoknak, akik még elolvassák Plata hsz-eit, én hónapokkal ezelőtt leszoktam róla
  • HTS s3rg1nh00
    a fél hsz-t nem értem.ezzel a tankkal így kell játszani,neked miért baj hogy valaki használni is tudja a tankját?valszeg a 440-es max spotrange-el így is többet spottolt,mint bárki a csapatban...8 kill,azért ez elég sokat elárul a teljesítményéről.mellesleg a 143 pen nem életbiztosítás t7 csatában 90 alfával...
  • nemtudommivan
    Igyekszem köszi :)
    A kampányról nem tudtam.
  • Plata
    Hihetetlen hogy a játék néha micsoda pofátlan mázlis lövéseket ad.
    És milyen jó érzés amikor egy gold noob camper-t szívatsz meg.
    Ezt a csókát élvezet volt meg szívatni,azt hitte nyert,már csak ketten maradtunk,két kis arty,td módban úgy pofán rúgtam bokorból td roncsa mögül hogy lószar lett belőle.
    Mázlista lövésem volt,telibe nyomtam és egyből kampec.Nem gondoltam hogy meg fogom ölni.

De sikerült,jó érzés megszívatni egy gyökér kis gold majmot.Figyeltem csata alatt,végig hátulról biztonságból lövöldözött,ha tárazott elmenekült vissza hátra,majd újra a többiek mögül puffogtatott,mindig jó messzi biztonságból.
  • Plata
    Mi az az alienqueen?
  • joe662
    Ez az alienqueen frontline módban elég beteg:-)
    Jóformán csak ding-dong van még 2es löszerrel is szemböl:-DD
    Csak ne lenne ilyen lassú.
  • Plata
    Ezek se voltak százasok az fix,11 tankot spotoltam,tudod mennyi spot sebzésem lett? 560.
    Végig spot alatt tartottam az ellenséget,de alig lőttek valamire,négy kill jött össze végül.
    Nagyon troll a t50-2.Táras svéd nem tudott lekövetni és mögöttem pattogtak a lövései.
  • GabeE3e
    Egyszer meglőttem egy csapattársat,mert fogyaték volt. kigyulladt, leégett 900Hp ja én meg megkaptam a Bannt. WG programozási képesség lvl999
  • Plata
    De ennek az sem használt,kétszer pattant erről a fos wz-ről háromszor el sem talált.
    Ott köröztem körülötte.Balfék amx is lőtt és kétszer lepattant.
    Azt sem értem hogy a rákba nem lőtt keresztül skorpió golddal,de hogy az amx cda is lepattant az már vicc volt.
    Túléltem a csatát,de úgy hogy az összes sügér állat td engem lőtt.
    Másik vicc hogy a skorpió lövését ki sem jelezte kivédett sebzésnek,csak a láncom sárgult be a lövésétől meg lejött,de azonnal visszaraktam.

Kis fos t50-2-t is le dupláztam.
    Belém jött csapattárs és én kaptam büntit.
    Győzelem!
    Csata: Widepark
    Járművek: T-50-2
    Szerzett tapasztalat: 2 024 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 16 002 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 330; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 150)
    Csatában elért kitüntetések: Felderítő, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.28. 16:20:00
  • GabeE3e
    Ellenem lennél én is biztos átváltanék full goldra :)
  • Angelus1991ster
  • Plata
    Bakker,találtam egy újabb dísz gold gyökeret.
    Nem heavyvel voltam,hanem light tankkal.
    Két lövése talált,de lepattant a láncomról.Három lövése meg nem talált el.
    Wz-132 legalább le lett duplázva.
    És ciki de hárman voltak,két skorpió meg egy amx cda 105.
    Az is pattant rólam kétszer.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.28. 15:57:27
  • GabeE3e
    Gondoltam előbb megkérdezem ezt a közösséget. Azért köszönöm.
  • lammaer
    Szerintem jobban jársz ha ide irsz: link
  • GabeE3e
    Jó a neved illik hozzád:)

OHG-ba tagfelvétel.

Wotinfora toborzást akarok, remélem most már tiszta minden :)
  • nemtudommivan
    Mi? Hol? :)