World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy érthetetlen, hogy a többi Marder nem került be a wot-ba.
angelus1991ster.blogspot.hu

ez alapján úgy tûnik hogy nem gift, bár jó lenne ha az lenne 😊
Mark 1 meg az A7V tier 1-ben kicsit OP lenne szerintem 😄
de valóban ott az FT-17 ami szintén elsõ világháborús....
na meg ott van a B16 Saint Chamond, mondjuk az elég randa!!!
De egy Mark I-es férfit szivesen elfogadnék a garázsomba 😊
gif-es trollal mivan? meghalt?
mint 1000000 (egymilió) kreditem. egyébként köszi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
amit fel akarok szerelni túl súlyos és azt hogy ajánlott a felfüggesztés cseréje illetve a tank súlyának csökkentése.
A fejlesztési és vásárlási árakat is látod.
Elõször gyújtesz XP te kifejleszted, aztán tudod felszerelni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Vissza sem enged -.-
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tier 3-as, 320 HP, 7,5 kwk 37/L-es rövidcsövû ágyúval.
Így van fenn a 3 említett cucc, de még nem próbáltam ki. Stock állapotban is kiváló tank, az viszont idegesít, hogy bármilyen kis tank eltalál, az vagy ammo rack, vagy motor.. De minden bejövõ találattal..
Csinálják, mert csinálhatják. De az is biztos, hogy amíg ez így marad, én nem fogok a játékra költeni, mert nem azért veszem a prémiumot, hogy a felét banolva töltsem az ilyen nyomorékok miatt.
Ha beleszarnak az ember tányérjába, még köszönje is meg...
Amúgy hihetetlen hogy ez még alap cuccokkal is mennyire hatékony szerkezet. Egy laza délután alatt meglett a lánctalp és ma este már megy rá szerintem a top ágyú is 😊 Ja szerintetek a venti, stabi és célzásgyorsító jó kombó erre a tankra?
szándékosan blokkoló T21
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ilyet egyébként valami mod szokott okozni tipikusan. Mondjuk ha újra felraktad, és modok nem voltak, akkor nem kellene csinálnia.
Na meg hamarosan indul a wtgf és lehet az jobban bejön majd, és akkor kár volt ezért fizetni.
A másik pedig, hogy ha esetleg megtetszik a wot, és bele is tanulsz, akkor t8-ig biztos nem fogsz rászorulni, hogy pénzt költs rá.
Egy valamit pedig semmiképpen ne tegyél. Prémtankot ne vegyél tapasztalat nélkül. Ráér 3-4k csata után.
Hol rájön,hol nem,ma is 3x eljátszotta.
Most már rohadtul elegem van belõle,újra is raktam modok nélkül is ezt játsza...a végén már reportolnak afk-ért.
Mintha elkezdené betölteni,oszt hopsz mégse...
Utána meg képembe nyom egy ilyen baromságot:
Csakhogy...ha megpróbálok újra connectelni UGYAN EZ TÖRTÉNIK,ugyan addig tölt,vagy el se kezd tölteni és kidob,de közben persze látom,hogy hogy hullik a csapat+az ellenfél,és ha vége a csatának vissza is enged a garázsba!
Valami ötlet?
Szeretném megkérdezni, hogy érdemes még elkezdeni játszani teljesen kezdõként ezzel a játékkal? (úgy, hogy akár költök is rá) Illetve utána olvasgattam és látom, hogy egy hasonló játék a WT ground forces is hamarosan megjelenik, esetleg várjak arra?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Csak ha már úgyis megvettem a Tildust, felmerült bennem, hogy akár használni is lehetne, ha érdemes 😊
Valentine-t pedig legnagyobb meglepetésemre ki sem fejlesztettem.
Nekem mondjuk a Matilda a garázsban van, így csak 30-at kapok tisztán.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha már 25%-os áron adják a Matildát... Most is kb t6 onlyként kezeli az MM, mint régebben?
KT-nak milyen a sorsa mostanában? Elkészült a VK30.01-ben a neki szánt legénységem, de idõ közben eléggé megszerettem a kicsit, és elbizonytalanodtam, hogy megérné-e egyáltalán áttenni õket.
És innentõl kezdve teljesen irreleváns, hogy gyakorlatilag ugyanazokól az ágyúkról van szó, ha közben más a pontossága, más a célzásideje, rofja. Egy E4 mindig minimum fél mp-vel lassabban fog fullra szûkülni, mint egy E3. A játékban akár más néven is futhatna a két ágyú, mert a gyakorlatban a fentebbiektõl annyira mások lesznek a tulajdonságaik.
Hogy mennyivel? Fogsz egy tolómérõt, és leméred magadnak, mennyivel nagyobb a célkereszt. Csak ne felejtsd el beírni, mire jutottál. (Amúgy engem pl. ez érdekelne, de nincs tolómérõm itt Pesten 😄)
A név, lõszertípus (és normális játékos esetén a lõszerár is, mert muszáj AP-val lõni) csak külcsín, nincs semmi hatása a teljesítményre.
Amúgy kösz, hogy újra elismerted, hogy a T25 AT-nak van egy erõsebb ágyúja (és kaliberben is combosabb), mint a párjának. Már önmagában ez igazolná az állítást. (Hát még, ha a T40-et is idevennénk...)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha World of Tanks a neve a játéknak, akkor tessék belerakni az általuk kijelölt idõintervallumban megépített és/vagy megtervezett jármûveket. Igen , tessenek belerakni további elsõ világháborús tankokat és más nemzetek tankjait: magyar, olasz, cseh, román, spanyol, belga, jugoszláv ( Skoda T-32 TD 😄) és zsidó tankokat.
Mert ha nem, akkor a játék hazudik.