World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztosan nincs más fejleszteni/javítani való mint a néhány normálisan játszható pálya szétbarmolása..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tiert nézve talán csak a t25/2 múlja alul. (pl. tierjéhez hasonlítva kritikán aluli annak is a dpm-je. fõleg ha azt nézzük h TD.)
Mind1 is igazából. Kezdi picit megmakacsolni magát és jönnek a 3k avg-s körök. De azért marad a csatánként 1 "wtf, dafuq, hajtépéses" lövés. (az a minimum, olyan köröm még nem volt mikor azt mondtam volna h na végre, minden betalált)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Artyt ne is mond....2x 1 shotoltak már, s-51, meg gw tiger p. Hulldown is csak addig jó, míg rád nem kezdik tölteni a gold-t. Csak úgy fröcsög a heat a pofámba (ha a lövegpajzsot kapják el még jól is járok), de ma lõtt át JT lövegpajzson keresztül is...csak pupilláztam h mi a ...😄
Szval eddig nagyon nagy csalódás, pedig direkt teszt szerókon mindig kijáratom a tankokat rendesen, amire rámegyek live-on, h biztosabb legyek a dolgomban. Teszt szerón kényelmesen tartottam vele a 3k avg dmg-t. Itt 2,3k amit t8-s td-kel simán megütöm. Már nagyon nagyon gondolkozok h a 120-st felrakom rá, hiába kis alfa, de legalább pontosabb lesz, meg gyorsabb. (foch-n is utáltam a kis alfát....de még mindig jobb mint a 0-s krit. 1 papír oldalába és utána 18 sec. várakozás).
meg is vannak
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
red-r
hát én causal wot palyer vagyok nem követem se cw se esport wot klánokat twitchen szokott pár redes orosz streamelni ez de akkor most átjöttek eura? vagy mi ez a red-r? nemtudom 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Január-február Jpz E100? Ez most van.
A másik pedig a brit. Az FV215b(183) és nem a heavy.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Lassan tölt? Hát 750-es alfájú ágyútól gyors töltést várnál?😊 T10 TD-k se töltenek sokkal gyorsabban, a nagy alfások legalábbis nem.
Nem tudom, én csak tesztszerón próbálgattam rendszeresen, ott nagyon bejött, de én szinte mindig jó emlékeket viszek magammal tesztszeróról. Talán mert ott nincs az emberben az agyérgörcs, hogy a majomparádé csapat miatt negyvenezret fogok perkálni a kör végén.
Month Days Year Tank Nation
May 1-15 2013 IS-7 Soviet
May 15-29 2013 T110E5 American
June 1-15 2013 E-100 German
June/July 15-1 2013 Foch 155 French
July 1-15 2013 FV4202 British
July 15-29 2013 T57 American
August 1-15 2013 Batchat French
August 15-30 2013 Leopard 1 German
September 1-15 2013 T-62A Soviet
September 15-30 2013 Maus German
October 1-15 2013 Obj 268 Soviet
October 15-30 2013 AMX 50B French
November 1-15 2013 M48A1 Patton American
November 15-30 2013 113 Chinese
December 2-16 2013 121 Chinese
January/Feb 20-3 2014 Jagdpanzer E 100 German
February 3-17 2014 FV215b British
Amit foxi ajánlott az nálam még így is lassú,de evvel az értékkel már pöpec.
Az hagyján h 18+ sec alatt tölt (oké, nem 100%-s legények...de na). Érdekes h TD létére is mocskos lassan tölt....komolyan ilyen hibák mellett, pedig még jobban kijön ez....egyszerûen sírni tudnék ettõl a tanktól. Teszt szerón lejátszottam már vele több mint 500 csatát tuti, bétában volt t30-m, imádtam (persze miután td lett mocskosul lenerfelték és szétb.szták)de tudom h kell vele játszani (t34-em is van), nem vagyok 1 gyenge játékos....és komolyan egyszerûen kínzás.
(1x próbálkoztam vele clutch shottal....világûrbe ment...). Milyen TD az, aminek szar a gunja?! (legfontosabb dolog...vicc😄)
Bocs a sírásért, de nyugtassanak meg a t30 tulajok h lesz még jobb is 😄
statbúzák, mintha érne bármit is 😄

Fox 110,70et mondott kezdésnek.Aztán lehet 120,70-75,én már nem lépek be.
Filepath: C😛rogram Files (x86)World of Tanks es_mods .8.11guiavatar_input_handler.xml
Itt írd át.
én átírtam 120 és 70 re
elõtte 110 és 64 volt vagy mi, most már fasza
de ez a lagg vmi szánalmasan szar!!!
ELC AMX-el nem tudtam kilõni egy 120 WN8-as M5 stuart-ot mert a skuló 10 méterrel mindig a tank mögé ment !!! PFFFFFF
hülye balfasz seggfej WG-sek
mekkora felbontásra kell? mert állítólag csak nagyokon lehet észrevenni a tankok lassúságát!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ezek a képek sokkolóan hatottak rám <#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
FTR-en volt egy cikk a gépekrõl, amik többé-kevésbé készen vannak/voltak, különbözõ okokból mégsem kerültek be a játékba a mai napig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/spolier]
Istenem, franciák...
Egyébként ilyenkor gondolj arra, hogy majd Kv-1S-ben ülve te is oneshootolhatod a két szinttel kisebb tankokat.
Most éppen T5-ben orosz meddel tolom és gondoltam újra bekapcsolom az új összecsapás módot. Jól éreztem, hogy durva lesz. T5-ben olyan leosztások mennek természetesen, hogy orosz oldalon kapunk 6 KV-1-et, szemben PZIV-ek, brutális még sebezni is alig volt idõm annyira egyenlõtlen volt a dolog, de nyerés jó xp-t hoz, szóval marad bekapcsolva. :-)
Az alábbi kép pont nem egy ilyen csatában készült, de nálam minden olyan kör, amiben artyölõ medált kapok az xp-tõl és minden mástól függetlenül fantasztikus körnek minõsül. :-) Ezek kedvenceim már nem visszaszivárognak, hanem egyenesen túltengenek sajnos egyre több csatában.
A másik kép pedig a mai humorbonbon magyar beszólás díját nyerte el nálam. :-)

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
ja elõtte nekem is vánszorogtak a tankok....
szinte egy vicc volt