418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    De tényleg valami flúgosok kedvenc holdállása lehet, mind megvan őrülve :D
  • pointer4
    Ha ő nem lenne elég jó, nálunk is van oktatás, majd szólok mikor legyél oline XD

Amúgy az elmúlt 3 napban több beszólást kaptam, mint amikor a HAMI-ban voltam, pedig ott már kezdéskor ment a rizsa XS

És a legdurvább, hogy a legtöbb ilyen zöld retard.

Éppen még nem sárga, és azt hiszi köze van a játékhoz.
    Az egyik rá akarta venni a csapatot, hogy reportolják a paltoononkat. Mert hogy mi az hogy mi nem nyerjük meg neki a csatát. Mert mi lilák vagyunk, nekünk kötelességünk az életünk árán is nyerni, az nem baj, hogy ő 300-at sebzett a lórival, de mi miért nem nyerünk :D Neki állt flejebb XD
    Komolyan, tényleg tiltsák már be az xvm-et....
  • seriousthreat
    Orosz ESL csapatoknál, illetve mostmár a lengyeleknél is. :)
  • marchizor
    ma szar napja van mindenkinek :D

• Simulacrum
    Nézem a videót várom, hogy lássam a csalásokat aztán a nagy semmi. Bizonyíték az hun van? :-)
  • csoszi87
    Így néhány hónap után mentem 1-2 kört.
    Sírni tudnék, mennyire hülyék maradtak a játékosok.
    Célzó Emil előtt megáll a 300 hp-s Is a mező közepén célozni...
    T29 is kiment a mezőre, mert ott nem zavarja a látásban a sok épület, meg a roncsok.
    Inkább kipróbálom a WT-t, az biztos jobb.
  • Bee
    Élni fogsz a lehetőséggel?

• JeffDunham
    Fehér holló. Respect.
  • marchizor

butthurt much
  • seriousthreat
    A gonosz TD lowtier statpadder goldnoobot beengedték tier10-be, avagy mókázás a T62A-val.

• popey8
    Igen és csak a stock gunt nerfelik. Az emberek átváltanak majd a nagyra és annyi. Én ugyan soha nem használtam, de sztem azzal is rohadtul OP.
  • Master91
    még mindig nem tartom elégnek

ha rá táraz valakire az akkor is halott +1 másik tank akár

az, hogy most 6 másodpercnél tovább dekkol fedezékbe mennyivel lesz jobb? :s
  • szakasz
    tessék itt a durva nerf: (rájöttek hogy 1 ammo elvétele az valójában buff)

Magazine reload time for the 12.8 cm gun for Waffenträger auf E 100 increased from 52 s to 58 s.
  • JeffDunham
    Igyá' tejet! A Maus is ettől nőtt ekkorára. :D
  • Oddball29
    Még megéljük, hogy Scheff vagy Serious tejet fog reklámozni.
  • seriousthreat
    "majd ha a Maus-nak 3000 lesz a DPM-je"
  • Oddball29
    Az új VK 4502B igazi faltörő kosnak ígérkezik. Eddig távol tartottam magam a Maus ágtól, viszont így elkezdett érdekelni...
  • FosTalicskaa
    Ezek aktív szolgálatban lévő tankok, gondoljátok hogy ezeknek az értékeknek van bármi valóságalapjuk? Még a páncélzat összetétele is titkosított. :D
  • JeffDunham
    Szpecnyaznak (ő érti majd)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az ESL felirat valódi. Csak az "a" betű lett kicserélve. :)

• Master91
    gondoltam max. tier4ig :s
  • Pares
    WTF, A 8-as tier nem számít magasnak? Gondoltam, hogy max. t6-ig engedik...
  • Roger6
    Jó buzis.
  • seriousthreat
    T62A funolás -> link fent (igen az a rózsaszín izé)
  • Master91
    - Komarin map is unavailable for high-tier battles (available for Tiers I–VIII only).

b.sszák meg!
  • IFOR
    Szia

kis kiegészités
    "A standard lövedék páncélosok ellen még mindig az APFSDS. Ez ellen nehezebb védekezni, alig csökkenti az ERA, NERA block az átütõ képességét, "

nos..van olyan ERA páncélzat(ez egy gyüjtönév) aminél elöl hátul van egy fémlemez, közte a robb.anyag., ami ugy van formázva hogy robbanáskor az egyik lemez felfelé a másik lefelé mozdul el..tehát mikor az ürméret alatti lövedék(nyillövedék, APFSDS )becsapódik, azt keresztirányban elnyirja.....Mivel ezek nagy hosszirányu terhelést viselnek el(páncélt tudja átütni, viszont keresztirányban rideg, törékenyek !!) valosággal elnyirja..Ezt tapasztalták az amaerikaiak, mikor a volt NDK T-72-s tankjain probálgatták az M1 lövedékeit:-))))

Gogglival rákeresel, és mutatja is a müködési elvét.....
  • kisokka
    Én addig élvezem, amíg azokkal a tankokkal nem kezdek el szopni, amiket szeretek. Ha már azokkal is rosszul megy, akkor ideje abbahagyni.
    A 9.1-el kb akkor játszottam egy meccset, amikor megjelent, aztán kilőttem jó pár hétre.
    Egyébként tisztában vagyok vele, hogy 1-2 bugot, meg egy kis lagot leszámítva csakis a játékosok miatt lehet rossz ez a játék. Miattam is, meg bárki miatt, ezt bele kell kalkulálni. Csak azokat nem értem, akik 10K feletti csatát lezúznak és még mindig ugyanazt a hülyeséget csinálják meg, mint a kopaszok.
  • kisokka
    Hát igen

Viszont ez se olyan jó ám, kevesebb sebzés, kevesebb kill, kevesebb xp.
    A KT-vel kardoztam csak, egyedül jött arra, ahová én is egyedül mentem, a többi csapattársa lemmingben halt meg a másik oldalt. Még egy IS-3-ba tudtam belelőni és annyi.
  • Reaper
    De legalább a fax megfelelő oldalán voltál..:)
  • suba53
    Én pontosan egy éve játszom, szinte megszakítás nélkül. Semmiféle mod-ot nem használok, és élvezem a néha hektikus MM, meg random faktor, és a sokszor tényleg idióta csapattársak ellenére is.

Amíg élményt, kikapcsolódást nyújt, addig játszok vele. Korábban az America's Army volt, amivel évekig játszottam, aztán valahogy a 3-as verzióját már nem telepítettem, és abbamaradt.
  • kisokka
    Ez a játék semmit nem változott

• Lunki88
    Nekem a megsérült modulok javításánál is előfordul ez, hogy szétlövik a lövegemet és hiába nyomkodom vadállat módjára a javítást, tesz rá magasról a játék...
  • kisokka
    Közben rájöttem, hogy lagolt. Azért elég szar, hogy már ilyenkor is.
  • Lichtmaschin
    Köszönöm az építő hozzászólást tréfarépa.... Tegnap egyébként szinte csak ilyen csatáim voltak. Ha meg végre rendesen betalált akkor meg a csapattársaim csináltak 0- sebzést
  • kisokka
    Jókora kihagyás után valamelyik nap megint elkezdtem játszani WoT-al. Az egyik chaten olvastam, hogy néha nem működik a tűzoltókészülék. Én ezt arra értettem, hogy amikor még kevés a hp, simán leéghet a tank, mert kell neki valamennyi idő, hogy beinduljon. Viszont már én is megtapasztaltam, hogy egyszerűen be se akar indulni. Nyomkodom ezerrel a "Q"-t(nekem arra van beállítva) és baszik oltani. Azért nem kicsit háborít fel.
    Jött valami patch talán, ami így tönkrekúrta ezt a szart?
  • Dorgal
    Bocs,Lichtmasinnak ment...
  • Dorgal
    Nem,nem csak nálad van...úgy nyolc-tiz millióan vagyunk még ezzel a problémával...
  • Sir Charles
    Van arra valahol statisztika, hogy melyik tankokat használják legtöbben és melyik a legritkább tank a csatamezőn?
  • campernoob
    Csak annyival egészíteném ki, hogy túl nagy huzagemelkedésnél a csőben kialakuló nyomásviszonyok miatt a huzagolás menne hamar tönkre, vagyis a vastagabb csőfal nem megoldás. Megoldás lehetne a jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkező anyagból való csőkészítés, de az nem lenne gazdaságos. A többi lényegében stimmel.
  • popey8
  • Count Adyn
    Jah utánna viszaterünk a WoTValóságba ahol átszáll a tankon e lövedék és mögötter robban a sziklán:D