World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy dettó, a Ferdi is megvan, szépen kifullozva és alkalomadtán megyek vele egy két kört. JT ugyan kifejlsztve, de nem érdekel.

Nem mentem tovább azon az ágon, megvan a proto, kifulloztam és ennyi.

Még látsz foch-t? :D

Egyetértek, a proto-ért megéri. Nekem ez meg a Ferdi a kedvenc T8 TD-m. Ez az a TD, amivel lehet meccset lehozni. A T25/2-vel meg csak dombos terepen harcolj, ha lehet, ott megmutatja az igazi énjét. Simán lövöldözhetsz úgy, hogy nem tudnak belõni.

Na de a várva várt T30, na az egy ócskavas. Remélem a T110E4 használhatóbb lesz.

Sunsetjoy
Pontosan így van. Lomha meg minden, de meg tud indulni... egy heavyvel párban támadó éket alkotva is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jelenleg én is a T25/2-vel szenvedek, de nagy a késztetés hogy hagyjam a francba ez egész ágat. Ez az ágyú itt se nagy durranás, de aztán még a Proton is ezzel húzni ki a többit, brr. Ja, és a következõ T30-ról is szépeket meséltek itt a napokban jó páran.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szten nem ócskább mint a többi hasonló tierû tank. Tény, semmi extra nincs benne, affél mindenben átlagos, semmiben sem kiemelkedõ cucc.

A t28 protóért szerintem megéri... tény lomha, de sztem azon kevés tankok egyike, ahol a lomhaság "elfogadjható", mert játék közben érezni hogy VAS van benne.
A lomhaság amúgy elõnyként is felfogható, mert szépen elõrerohan mindenki,megkapják az elsõ pofonokat, aztán miután remegve visszabújnaka fedezékbe, becammog a protó és rendet rak :D
Sokszor volt ilyen élményem, amikor a kezdeti ütésváltás után a csapattársak tiszteletteljesen utat nyitottak a protómnak, amiben szépen rendet raktam az ellenség sorai közt, lelkesedést öntve a megfáradt csapattagokba :D

A páncélja igen jó (nyilván nem a TierX goldammó köpködõk ellen), mivel tornya van ez még fokozható azzal hogy a fedezék mögül beforgatva jössz ki, az ágyúja szintén szuper (jó pen, jó sebzés és sok ellenfél számára meglepõ hoy milyen gyorsan újratölt).

Kevés TD van amit kedvelek, a protó ilyen.

érdekes pl a fochnak is olyan a páncélja oldalról, mint egy lightnak az is mégis elnyeli ugyanúgy
Azért a lightokat emeltem ki mert rajtuk aztán tényleg nincs páncél, ennek ellenére meg...

Paradoxon61: A zárójeles rész arra vonatkozik, hogy a lövedék széttörik a becsapódáskor. És ilyen esély tudtommal még nincs implementálva ebben a játékban.

"Szóval hiába az éles szög egy lövdéknek még ha nem is robban fel vagy széttörik a páncélon (ez nincs a játékban).."

De bizony benne van, keress utána a neten. A WOT a 70 fok feletti szögben érkezõ tuti lepattanókon kívül, +-25% -os érték ingadozást ad a lövedék becsapódásakor történõ átütõ erõnek, valamint az okozott sebzésnek.

A másik tényezõ ami létezik, de nem sikerült a létezésén kívül pontosabb adatokra lelni.
A lövedék átütõ ereje a távolsággal arányosan csökken. Az biztos hogy ezt is figyelembe veszik, csak nem tudni hogyan számolják ki, mivel itt csak max 500 méterrõl lehet szó ez elenyészõ lenne, értelmetlen lenne figyelembe venni. Tehát valszeg õk 100 métert vesznek 3-400 nak és így tovább, csak ekkor van értelme a távolságot figyelembe venni. De ez az adat csak tipp a dolog érzékeltetéséhez.
Mellesleg ez az egész túl van bonyolítva náluk, teljesen értelmetlenül.
mit kell csinálni T-15-el a tank ászért? :D
meg kell szakadni vele?
Még szerencse, hogy csak a lighttankok nyelik be a lövéseket, nem? :D Hát még jó, hogy a TD-k nem nyelnek be semmit, mi lenne velünk akkor? :D
Miért van az, hogy valaki (pl. Solten) belinkeli egy csatáját, ami jól sikerült és büszke rá, akkor többen elkezdik ekézni, hogy más jármûvekkel vagy egyáltalán más csatákban miért bénább, vagy egyébként is csak szerencséje volt. Természetesen nem rád gondolok Senhor Heff. A kiemelkedõ eredményhez mindig kell szerencse, mert különben nem térne el az átlagtól.
Szerintem nem egy szöget kellene nézned, hanem kettõt. A páncéllemez döntöttsége meg a tank beforgatása, meg valszeg egy minimumhoz közeli átütés sorsolás miatt sztem ez teljesen okés lepattanó volt.

Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem nem egy szöget vesz figyelembe a rendszer.
Lunki88
Amikor még sokat játszottam a PZ IV-essel valami hihetetlen módon megutáltam a kv1-seket. Most már nekem is megvan és élvezem vele a játékot, de tény hogy egy op tank.
kabel15
Én elvagyok vele. :) Csak mentem rá mondom tuti megint fogok rajta hagyni majd 10-20hp-t és megint elszedik elõlem a kill-t. Erre 420 :D Kicsit megörültem. Így 4 kill el zártam a csatát. egy másik KV1S el mentünk elõre és össze hoztunk 2 en 10 kill-t :D. Elég jónak mondható csata volt. Sebzést se nagyon kaptam, minden pattant. :)

BattleTag: kabel15#2672

Master91
293-488 a sebzése...

De ne nerfeljük, helyette nerfeljük a td-ket ofc.
Jah, meg ha egy tigris 2 meglõtt volna egy éles szögben beforgatottt 1500-as ladát akkor még onnan is megpattant volna a lövedék. Ne legyél már hülye. A játékban egy gyógyegereknek számító képlet volt kezdetben beleprogramozva. Most már szerintem azt is kivették és egyszerûen csak vannak lemezek meg hozzá beállított célszámok amiket a random dobókockáddal meg kell dobni átütéstõl függetlenül.
A valóságban meg ugyebár ott van egy fizikának nevezett jelenség is. Szóval hiába az éles szög egy lövdéknek még ha nem is robban fel vagy széttörik a páncélon (ez nincs a játékban) akkor is akkora kinetikus energiája van amivel simán széttöri/átszakítja a páncéllemezt.
Na meg az az orbítális bug, hogy 268-al lepattan az rhm seggérõl és az nem sérül meg, ellenben múltkor véletlenül nekitolattam 3 km/h-val is3ban és veszített 1 hp-t. Szóval ezek szerint a lassan közeledõ is3 seggének jobb az átütése mint egy obj 268 lövedékének?

Amúgy meg nem tudom mit vagytok ilyenen kiakadva. Minden 10 ellõtt lövésembõl nagyjából 5-6 ilyen rejtélyes módon nyelõdik el könnyûtankok oldalába stb. De ezek szerint mûködik a konteo hiszen mint kiderült nem mindenkinél ilyen gyakori ez a jelenség. Jó lenne már tudni mik azok a feltételek pontosan amik eldöntik, hogy kinek milyen teljesítmény lehet maximum.

grat életed elsõ legjobb csatája, de mi ez a lópikula átlagsebzés X-es tankjaiddal?? 1700 dmg AMX 50 B vel p. XD

Mikor csinál valaki WN8 Color messages mod (csata és stat összesítõ a garázsban) és nem pedig WN6,WN7 hogy ne ez szerint látszódjon mert már WN 8 a menõ mert egy gyökér úgy döntött legyen ez!

293-488 a sebzése
420 belül van ezen? akkor megvan a válasz :D
kabel15
Lehetséges kv1-s el nagy ágyúval 420 at sebezni egy lövéssel úgy, hogy nem lövök ki modult, csak pukkan az ellen? Tegnap este mentem egy kört és szegény pzIV 1 lövésbõl pukkant.

BattleTag: kabel15#2672

JeffDunham
Grat. Megnézem.

Végre nem artyval voltál. <#buck>

Miért is mondom? Emlékszel? Összedobott minket, köszönünk egymásnak, majd 40 másodpercen belül 900-at tettél az artyval belém. Éreztem a szeretetet. <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

"Bemákolt kör" full gold ammoval lövöldözve?
Hagyjuk már!<#szomoru2>
"Megpróbáltam még jobban beállítani a tankot és tényleg 70° környéke, de nem több az biztos, 70-71. Viszont az effektív csak 70-80 mm között van. Állítsd be a kalibert és a lõszertípust is. Bekaphatja a WG a 70 fokjával:) Akkor is vinnie kéne."

A 70 fokot nem a WG találta ki kivételesen, hanem ezt a valóságból vette. A valóságban is ez az a határ ami felett a lövedék nem üti át a páncélt, hanem lepattan, mert nem tudja hasznosítani a kinetikai energiáját. Ha nagyon le akarom egyszerûsíteni a dolgot, akkor azt is lehet mondani, hogy ez az a határ ahol és ami felett a lövedék már szinte az oldalával ütközik a páncélnak és így nem tudja átütni.
Solten
Bemakolt kor (az agyut kiveve) stock cuccal... <#alien>

replay

Saor Alba

Akkor valami nagyon nem stimmel, ugyanis hasonló szituációban churchill 3-mal full hpról nem egy t 34 85-öt öltem 110 átlag átütéssel, és a lövéseim kivétel nélkül mindig átmentek.
Caliph
benne is volt a logban amit linkeltél hogy : Service Temporarily Unavailable

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Pales27
Spoilerrel akartam, erre 2x az offal csinálom na késõ van, lépek is aludni :D

Pales27
http://kepkezelo.com/images/ri4ece3ptm9v2gbt9xuk.jpg

Pales27
Ne nézzél már madárnak :D a lövés pillanatában csináltam a screent
tp://kepkezelo.com/images/ri4ece3ptm9v2gbt9xuk.jpg

Köszi de megoldódott,valami probléma volt a WG-nél.Más is írta hogy nem akar neki települni a játék és írt a supportnak,visszaírtak neki hogy egy kis türelem.Így estére már minden rendben volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Elég szar kört mentem de az elsõ 1 perc epic :D Akkora ammoracket kapott a wz-111, mint a hát :D

type61 replay
Antimat
Mai balanced meccs:

cyka blyat

GabeE3e
Mert Skynet.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

áhhhh és az miért van hogy amikor már csak 6000XP kell a köv. tankig, akkor 20 meccsen keresztül nem hajlandó csak a legalsó három helyre berakni?
popey8
Megpróbáltam még jobban beállítani a tankot és tényleg 70° környéke, de nem több az biztos, 70-71. Viszont az effektív csak 70-80 mm között van. Állítsd be a kalibert és a lõszertípust is. Bekaphatja a WG a 70 fokjával:) Akkor is vinnie kéne.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Nincs itt valakinek ilyen starter kódja amit újregek aktiválhatnak hogy kapjanak némi goldot? :)
Master91
TankInspector -ba beraktam hasonló nézetbe a tankot, simán 70+ a fok.

~130 mm az effektív vastagsága amúgy.
Maala
Szerintem meg 2x van döntve, függõlegesen, és oldalt is. Így már lehet, hogy eléri a 70°-nak megfelelõ páncélvastagságot, és autobounce. Ki tudja, hogy mûködik pontosan a dolog?...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ha a tiéd a tornyán az a lepattanó, akkor ne is csodálkozz...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lunki88
Mondanám vigaszul hogy "russian bias", de itt ugye mindkét tank ruszki gyártmány. :D
popey8
"A másik lehetõség a lepattanásra, ha a lövedék valamilyen oknál fogva még a becsapódás elõtt megsérült."

Szerintem ezek az idióta fehéroroszok semmi ilyesmit nem programoztak a játékba. Béta óta tolom, tudnék róla ha ez benne lenne. Persze az is lehet, h nem hozták nyilvánosságra.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pales27
Ez bizony nem ütött át

A döntöttség 55 fok ha jól emlékszem, a kép szerint a tank kb. 10 fokos emelkedõn (lejtõn, nézõpont kérdése ) áll, tehát a becsapódási szög 65 fok körül van.
A lövedék 70 fok vagy nagyobb szög esetén lepattan, mivel képtelen a kinetikai energiáját a páncélra átvinni.
A másik lehetõség a lepattanásra, ha a lövedék valamilyen oknál fogva még a becsapódás elõtt megsérült.
Ez a képen határ eset a becsapódási szöget nézve, az is lehet hogy nagyobb mint 70 fok, egy kép csalóka is lehet. Tehát elméletileg lehetséges.
A problémát a másik faktor okozza, ez: "A másik lehetõség a lepattanásra, ha a lövedék valamilyen oknál fogva még a becsapódás elõtt megsérült."
Ezt leprogramozni egyféle módon lehet, ha véletlen módon bizonyos %-ban a becsapódó lövedéket lepattanónak veszi a program. No ezt a baromságot nem kellett volna betenni a játékba, mert semmi értelme azon kívül, hogy alaposan szívatja és bosszantja a játékosokat.
Lunki88
What? Ez nem penetrált? :D
Pales27
Biztos ez is 70° felett volt:

popey8
Szerintem ez nincs 70°felett.

Természetesen igen. Sokszor.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Várok a kiadó engedélyére.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!