418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    szerintem menet közbeni fordulásra értette

nekem Jt-n már volt sima utazás skill, mentem vele mint forró kés a vajon
  • pointer4
    Azért ezt a videót már nem venném alapul.
    Ezek még a videón tier9es top TD-k voltak, némelyik azóta buff-olva lett, de amikor a tierX-ek megjelentek, akkor főként nerf-elve.
    A német ágat a motorok miatt is bolygatták már, ráadásul a 88-as JT-ben egy teljesen más motor van, másmilyen futóművel. És szerintem arról volt szó.
  • madmanic
    több mint 1000 hp t
  • bornofakone
    JT fordulása szar?! :D (Nem hiszem el h te mondasz ilyet)
    Természetesen relatív, mert 1 medhez képest említésre se méltó, de TD-k között nagyon jó a fordulása, és persze a sebessége is kielégítő.
    Mióta t95-t grindelem, hát h is mondjam ahhoz képest a teknőc is 1 rakéta, v JT is 1 jobb versenyautó.

Amúgy itt 1 videó h lásd nem is olyan "szar" az a fordulás a JT-nek.
  • kisokka
    Mennyit sebzett beléd? Vagy full hp-ról?
  • Count Adyn
    Elküldve:D
  • Malarki
    Na ezt azonnal küld be RNG-be. Tuti belerakják.
  • Count Adyn
    Azaz szauron:) aslains modpackom van.)
  • madmanic
    tetves fv szándékosan két lövésből kilő és BE SEM KÉKÜL??? Én meg kaptam 10kt javítani az e100 at???? Rühes nyomorék parasztok...
  • AlucardHuN
    Ez nagyon jó volt Amúgy a 6. érzéked miből van? Kicsit olyan Sauronos volt bár nem vagyok biztos benne.
  • Artman
    Wow!!! Született balettáncos vagy
  • Count Adyn
    Eh, nah mostmár elvileg mennie kell:)
  • AlucardHuN
    Langston strikes again:D
  • Artman
    "Ez a videó privát"
  • Count Adyn
    Ma délelőtt nagyon lol kört mentem a Vk2502B-vel, a végén megölt a random de mestertanker meglett, na mind1 erre nincsenek szavak ime egy kis izelítő:D

Teljes replay
  • madmanic
    tiltsd le. Minél kevesebbet tudsz, annál jobb..
  • Artman
    Néger pankrátoros???
  • Lunki88
    Ez a néger pankrátoros trollunk lesz. Mindig visszajön új névvel.
  • Artman
    Tegnap itt ezt a privit kaptam:

Feladó: langston
    Elküldve: 2014. 07. 18. 20:14
    Tárgy: Üdv
    A kurva anyádat.
    Nincs életed hogy ilyen szaros tankos játékokkal játszol.

Szerintetek??? Ki lehet??? Akit többször is kilőhettem?? S honnan tudja hogy szaros játék??? Ezek szerint ő is játszik vele???
  • VanDaal
    Ebben egyetértünk ;)
  • Wartburg
    - speciális szerver a rossz játékosoknak
    Ebből már van 2 is! EU1 és EU2
  • Dani271
    Még mindig túl sok, nem? :D
  • VanDaal
    De benne van... oldalanként 5-ben van korlátozva a számuk :D
  • carp3tm0nster
    inkább kéne egy opció a settingsbe "akarsz artyt?" eleve disabledben és nem állítható :-D
  • Master91
    na erről van szó!
  • Dani271
    Nem a játékosok hibája, hanem a gyökér mm-é: még mindig nincs benne az oly' hőn áhított limit :D
  • VanDaal

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt még nem vágólapról ment, de ha így megy tovább, megeshet az is :D
  • kisokka
    Ahogy érzed. Én szeretek vele csapatni, viszont a másik gond, hogy piszok drága javítási költsége van, amit szintén nem tudok hová tenni. Valamit biztosan fognak rajta buffolni, mert így ebben a formában annyi a hátránya, hogy nem csoda a ritka előfordulása.
  • VanDaal
    Mire én eljutok odáig, addig még lesz idejük buffolni párszor, ha szeretnék :)
    Legrosszabb esetben max majd nem veszem meg, úgyis van 10-esem elég, aztán azokkal sem játszok túl sokat. Ennek is csak a kinézete tetszik igazából :)
  • kisokka
    Ahogy most olvasgattam a hírkatyvaszokat, állítólag fog kapni valamilyen buffot a 113, de nem mondják meg mi lesz az.
  • VanDaal
    Köszi, bíztató :D
  • kisokka
    Jobb igen. Nem mondom, hogy szar a 113, de másmilyen játékstílust igényel, mint a WZ. Nekem kb 100-150 csata kellett, mire megtanultam vele úgy játszani, hogy elfogadható legyen. Rengeteget szoptam vele, de még a mai napig nem értem miért kapott ilyen adatokat(amikor bejött, legalább az átütése jó volt).
    Valami olyasmit vártam tőle, amit a WZ is ad(ha megvan a top csúzli rá, akkor eléggé felhasználóbarát), de nem éppen az történt. A mozgékonyság megvan, de ha az elszáll, akkor jobb vele inkább visszább vonulni(amire mindig nagy esély van), mivel a páncélzata kartonpapírból van, szó szerint minden keresztül tud hugyozni és szinte bárhonnan. Ritkábban pattint, mint a WZ.

Amúgy elvagyok vele, csak rá kellett jönni hogyan a legjobb használni. Ez egy közepesen gyors med fos páncélzattal, fos átütéssel, de meg lehet lepni vele az ellent.
  • VanDaal
    Látom, megvan a 113...
    Szerinted is jobb a t9-es WZ? Mert már hallottam ezt pár embertől :)
    Én pont most vettem meg a WZ-t. Kíváncsi leszek rá, nálam mit fog produkálni. Csak azt nem tudom még, legénységet honnan fogok keríteni bele, mert a 110-et meg kéne tartani csapatozás miatt, az IS-2 meg az egyik szerelmem, újoncokkal meg csak nem kéne t9-ben rohangálni :D

Amúgy valószínűleg az IS-2 legénysége fog költözni, és oda veszek új embereket, t7-ben mégiscsak kevésbé para, mint 9-ben :)
  • sempike
    Azt hiszem egy újabb fontos dolgot tanúltam meg a játékról.
    Ha a teljes csapatod a térkép jobb oldalán elszalad foglalni a csata kb 3. percében, az ellen meg a térkép baloldalán teszi ugyanezt, akkor ne reszeteld az ellenség foglalását.
    Főleg, ha az a triplázó köröd.
    Egy másik tankkal ugyanebbe a szituba kerültem, elindultam reszetelni reflexből aztán inkább kivártam míg befoglal az ellen.
    Az XP az nekem is XP...
  • Lunki88
    Már azt hittem Tibi atya lőtt ki. :D
  • kisokka
    Ezúton is szeretnék gratulálni ennek a lóherének, igazán jól esett az a megtiszteltetés, hogy amikor már kilőttem a mellettem szambázó TD Object-et, ő azért odaküldte azt a lövedéket, éreztem benne a szeretetet

• VanDaal
    Tud valaki olyan damage panelt, amiben van gold detektor, de nem spammeli tele a csetet?
  • Lunki88
    Tegnapi esti csatáimból egy történet a sok közül. Pálya mines, 500 csatás Löwe játékosunk a többi heavyvel együtt a bázison kempel kvázi td üzemmódban... Én a kv4-emmel előremegyek lent a domb aljában, közben villogok hogy kéne segítség mert körbevesznek egyedül, de baszik rá az összes heavynk, jobb nekik a bázison lepkét kergetni. Kilövök egy kv3-at de közben a dombtetőről egy amx szépen lecsipegeti hátulról a hp-mat, ezek meg vígan ott lesnek ki a fejükből a bázison. Ilyenkor maradjon nyugodt az ember.
  • kisokka
    "Miért nem használ a WG hangmodokat, pl. Gnomefather-ét?" V: "Mert az új hangokat megpróbáljuk jó minõségben készíteni, nem vackot letölteni a youtube-ról"

Most komolyan pont annak kenegetik szarral a hátát, aki megpróbálja élvezhetőbbé tenni a játékot? Levackoznak olyat, ami különböző hangokat ad a motorokhoz, ágyúkhoz.
    Ők képtelenek azt megcsinálni, amit egy ember megcsinált, tehát az szar.

Elképeszt az a szintű irigység és pofátlanság, amit néha ezek a kutyaütők néha eleresztenek
  • Gyuszopapa
    Most héten indult más az arty-s dolgon kívűl?Mert úgy érzem mintha az agyhalottak hétvégéje lenne.7 csata alatt nem tudtam leduplázni az IS-3-at,ha top tank voltam akkor is agyhalott volt a csapat ha 9-10-be rakott akkor is.Nekem kellett a 9-10-ekkel harcolnom(esélytelenül) a mieink valahogy nem voltak formában vagy nem találták meg a W gombot mert biztos lekopott.