World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál nyarat, ahogy hála égnek egy játékos kiesése sem okozza automatikusan a csata bukását.
Ezért nem értem a rinyádat, mindig csak azt írod, hogy "ezt meg azt tudnám", ha ilyen vagy olyan irányba változtatnák a játékot. Másnak is változna, a meta is változna, és lenne ugyanúgy sírni más miatt. Akkor meg nem mindegy? :-D Éljen a 2/3! :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ő egyedül volt (Emil elment tölteni), ti voltatok 3-an, helyetted lő mást. Mivel lesz rövidebb a csata, ha neked megmarad a HP-d, de másnak elfogy?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.11.29. 17:59:55
Az más kérdés, hogy bot volt, és hátratolatott.
Egyébként én alapból nem mentem volna ilyen setupnál oda, de legkésőbb mikor látom, hogy O.705A van velem szemben hulldownban (mert veled ellentétben ő hulldownban volt, neked meg "csak" a tornyod látszott ki, ami nagyon nem hulldown. Ergó ő lefele nézett rád, veszítettél az effektív páncélodból).
Csak két M53 arty volt, tök jól tudtál volna hulldownban érvényesülni egy kanyarral beljebb, a hegytetőn, a medek ellen...
Szerintem. Mondjuk én jót nevettem, amikor átlőtt és megnézted, hogy hol is lőtt át, ott még arannyal is 40% esélye van csak. :-D
Milyen esélyre gondolsz ha 2 tierrel fejlettebb löveg lövi mondjuk sima ap-val? Ez nem ugyanaz mint ha mondjuk a saját tier lövi arannyal?
És mit csináljon mondjuk egy 2 tierrel lejjebb lévő heavy ha mondjuk a nála 2 tierrel fejjeb lévő heavyvel találkozik, nyomja be a nitrót és húzzon el onnan medeket hajkurászni? Vagy vegye elő a goldammot mert a balansz miatt kap rá lehetőséget hogy ne legyen előre elrendelt szitu?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://hu.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive
https://hu.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks
Ha elég messziről nézzük a két játékot akkor ugyanolyan, pl. a holdról nézve biztosak lehetünk benne hogy teljesen <#hehe>#hehe>
Meg gránátok közül a flashbang és a smoke csak pilla natnyi előnyhöz juttat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
cs:go-ban egy kör 1:55, 30 körből 16-ot kell nyerni a győzelemhez
van benne körgyőzelemhez, vesztéshez járó különböző round bonus, gránát taktikák, ekonómia, retake, after plant szitu, szimpla kör eleji információgyűjtés, melyik site-ra menjen a T... stb.
Már idegesítő, hogy mennyire értetlenül állsz a játékokhoz. Ez nem a te tereped. Okoskodj valami olyanban, amiről tudod is, hogy micsoda.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amugy meg ha tényleg nem tudsz értemeesen hozzászólni akkor inkább hadjuk. (ROMOTO)
Nem értem miért okoskodsz olyan témákban, amikhez fingod sincs.
Arra gondolni sem merek,hogy a WG esetleg érdekelt benne............
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én még egyik cs játékban sem láttam 10 percnél több értelmet.
8 éve van meg a játék, javítson ki valaki ha tévednék, de most kapott golden joystick díjat valami legnagyobb játékosszámú régi játék kategóriában, mindig vicces olvasni ebben a relációban évek óta az összes látnok hsz-t amiben temetik a játékot vagy valami katasztrófát vetítenek előre ha sürgősen nem történik ez vagy az...
Tényleg valahogy így van ez a szar rng de akkor is. :D
Amúgy én vágom milyen modokról beszélsz. Ezekkel "fejlődni" is lehet, mert pl. Reload timer moddal rengeteget megtudsz a tankok töltésidejéről.
Tundrával átlátod a mapot, megtanulod hova lőhetsz be.
Lézerrel elég jól tudod mikor néznek rád (nem kell extrába full koncentrálva körülnézned, mielőtt kimennél a tankoddal, mert kb. egyből észreveszed ki is céloz rád.
Aimbotot használjon az akinek nincs keze, sokszor nagyobb hátrány, mint előny.
Desteuction mod is olyan, hogy sok új helyet találsz, ahol belöheted az ellenfelet.
Az a minimapos villogó szar amit utálok. Amikor 1v1ben maradok, mindig figyelnem kell mit döntök ki, mert ha az ellenség csal, akkor oda a meglepetés ereje.
Telorol írtam, remélem érthetően fogalmaztam. :D

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.29. 12:01:26