418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #318592 A stock lövegre gondollt. Azért 160 valamennyi pennel te sem erőszakollnál meg egy Is 3-at. -
Pf. goldot td-be, jesszus -
Mi az hogy nagy löveggel szenvedős? Könnyedén összelehet hozni vele 2-3K dmg-t :D Kis löveggel meg mehet bele a gold és tier8-ban is fun :D (legalábbis nekem az volt) -
IFOR #318589 kifelejtettem még az ISU152-t:-) az egy állat -
carp3tm0nster #318588 jó, de Te iszol hozzá :-D -
foxbat88fx #318587 én imádom! :D -
A több magos támogatásra várhatsz. Majd lehet 2020-ra megjön. ;) -
madmanic #318585 azt tudjuk, h mi okozza? És van-e ellenszere? -
VanDaal #318584 Hogy az összes artystának szorulna az ujja a seggébe! -
atee73 #318583 microlag fuggetlen a letoltesi sebessegtol, a gyorsabb net siman lehet instabilabb mint a lassu... -
madmanic #318582 A folyamatos "akadás" amit a 100 megás tnyomi nettel tapasztaltam ( megy a tank előre, egy-egy pillanatra megáll majd továbbmegy, normál változatlan fps és ping mellett ) varázsütésre megszűnt 1,7(!!) megás ezeréves dataneten... 
A gép természetesen ugyanaz.. -
atee73 #318581 nincs rendes cf/sli tamogatas .... egyeduli pozitivum hogy hasznalja a 2 kartyan levo memoriat (ergo egynek latja dupla memoriaval), plussz meg a cuda/steam procikat is -
carp3tm0nster #318580 Emil: no cammo, lassú, kicsi löveg kitéríthetőség, no páncél. Ha megvan a nagy puska akkor is szenvedős. Ja, és gyakorlatilag minden meccsen kilövik az ágyút, legalább egyszer.
-
Nekem ez a td még a nagy löveggel is szenvedés volt, nincsenek túl szép emlékeim róla. -
foxbat88fx #318578 franciában 8-as lórim van, az is jó, bár nem képes önvédelemre :(
viszont megy mint a barom ha gáz van -
IFOR #318577 nekem tetszenek még a franciám is, de ezt az ágat huztam a nerfig....most ujra visszatérek, igaz heti max 4-5 csata.....Nekem a T-62 a favorit:-)) -
foxbat88fx #318576 a legjobb akkor is az M40/M43... örök szerelem....
egész jó a töltés ideje, mobilis, képes önvédelemre, és elég jó az ágyú kitéríthetősége oldalra, ja és k** nagyot sebez
-
IFOR #318575 felbuzdulva az "arty dicséreteiteken" ujbol visszavettem a SU-8-t:-))) jöjj rettegés.-))))))))))))) -
Lucifer001 #318574 A .... om . 2 nagy rakás szöveget írtam feleslegesen . Igazat adok és kész .
Lényeg , hogy BÚZA AZ ÖSSZES ARTY
-
SZULTA #318573 Van olyan aki sli v crossfire-t használ?
Még mindig jobb 1 kártya mint kettő?
Vagy már kapott támogatást a multi gpu?
-
Hogy rohadna meg az összes arty féreg. Meg a WG is, h ezeket preferálja. 2 buzeráns volt a csatában, persze mindkettő engem lőtt. 2 találattal ki is végeztek. Nyomorult agyatlan paradicsom volt mindkettő
-
18.7.2014
- "Átdolgozzák" a T34-et amikor HD-re alakítják.
- A visszarúgás nélküli ágyúk helyzete valószínű nem fog változni.
- Nem változtatnak a Kínai tankokon (Egy játékos azt mondta a Briteket azért változtatják mert nem népszerűek)
- Pontos a T-54 magassága.
- +/- 1MM nem lesz
- A játékosok fele a fejlesztett grafikát használja.
- Hamarosan jön a legényég képzettségének a változtatása.
- A "70 ember fejleszti a WoT-ot" szám teszterek nélkül van. Teszterekkel kb 100.
- Storm beszél a “T-54 Model 1945″ Orosz T8 prémium tankról: "A döntést már meghoztuk és a modellt már készítjük. Nem akartunk túl sok T-44-et. Ha sok klónt csinálunk akkor arra a legjobb a T-54 mert az a legtöbbet gyártott tank."
- Tank választás pálya alapján a csapat csatákban? "Idén remélhetőleg"
- Régebben azt lett mondva hogy beraknak valamit a prémium felhasználóknak kompenzálásképpen például a 3 tagú szakasz elvesztéséért, de nem lett belőle semmi mert "nem találtunk semmi megfelelőt".
- A harci UI még mindig ActionScript 2 verziót használ.
- Nincs sok idő hátra amíg az AFK-zók, akik a bázison állnak és nem mozognak nem kapnak semmi XP-t.
- K: "Hogy lehet, hogy gyakran kapom 5-ből 3 csatában ugyanazt a pályát egymás után?" V: "Nem tudunk vele mit kezdeni"
- Ruinberg on fire pályabeválasztási esélye csökkentve lett, de más pályákéhoz nem nyúlnak egyelőre
- csak egy móddal rendelkező pályáknak (csak normál csata, ütközet vagy támadás nélkül) sem fog megváltozni az kisorsolási esélye
- IS-6 átdolgozás? "Ha van valami gond a modellel, akor kijavítjuk amikor HD-be átdolgozzuk"
- még nem tudni, hogy a HESH rendszer át lesz-e dolgozva, de lehetséges
- felszerelés és képességek átdolgozása be van iktatva a jövőbe
- a játéks túl sok CPU/GPU erőforrást eszik a garázsban? "Nem tudok hozzáfűzni semmit"
- a fejlesztők (mint anti-TD lépés a jelek szerint) azon gondolkoznak, hogy minden tank látótávolságát csökkentik, kivéve a könnyű tankokét
- a század móddal kapcsolatban: "Teljesen át kell dolgoznunk a század kereső rendszert, a csapat csatákban használtra alapozva
- nagyobb tiltó/barát listához várjátok ki a 2.0-át
- K: "Javaslom az álca ilyen módú átdolgozását - ha egy tankot felfedeznek és az nem mozdul el, felfedezve marad" V: +Nagyjából ezt fogjuk tenni mi is."- a 6os KV-85 megtartja a 122mm D-25 ágyút (SS: vagy D-2-5, azonos ágyú, más hátsó rész - akárhogy is, a KV-85-nek nagyon rossz lefelé hajlási szöge volt - 2 vagy valami hasonló)
- Storm arról, hogy mi fog megjelenni a 9.3-ban: "RU251, LTTB, T-54 Light, átdolgozott Chaffe, T37, Walker Bulldog, T49, új kv-1S, KV-85"
- XP "tankolásért"? "Amikor elkészül"
- KV-1S szétválik a KV-1S (5ös) és KV-85 (6os)-ra
- 150mm E-100 HE lőszer nem lesz buffolva
- 37mm Sh-37 arany lőszer nem lesz buffolva
- Sturmtiger egyelőre el lett vetve, mert nem lehetséges a játékba kiegyensúlyozni
- középszintű arti nem lesz buffolva
- GWE buff? "Ha nagyon kilóg statisztikailag"
- nincs tervben a noobmeter tiltása
- kompozit páncél, aktív/reaktív páncél, huzagolatlanok és irányított rakéták nem lesznek a játékban
- FV215b ki lesz cserélve a Chieftain-ra mert "A Chieftain egy valóban létező tank volt, ez a fő ok"
- Challenger (MBT) prototípus túl modern a WoT-hoz, ez igaz a T-64-re is
- lehet, hogy a Kínai 10es nehéz tank át lesz dolgozva, "de nincs garancia"
- gyors (egy gombos) felszerelésátvitel egyik tankról a másikra? "Talán, de alacsony a fontossága"
- Storm nyíltan kimondja, hogy az FV215b (120) kitalált (Storm: "SerB építő irodája")
- nincs további AMX50B buff tervben
- nincs tervben a kezelőfelület teljes átdolgozása
- 1×1 és 3×3 "aréna" mód nem nem jön (Storm: "nincs felhasználói közönsége"
- hivatalos WG értékelés nem lesz kijelezve a csatában ("úgy is mindenki XVM-et használ") -
bornofakone #318570 zojjekt lassúságát a fordulásra értettem.....omg nem tudok szavakat értelmes mondattá rendezni :( -
bornofakone #318569 T9-s JT-ről volt szó, másrészt abban igazad van h nem teljesen ilyen a jelenlegi felállás, de lévén h mind3 tank a garázsomba van, nos mégiscsak hasonló :D
zojjekt szörnyen nerfelve lett ilyen téren, tetű lassú. lassabb mint a t95, t95 elfogadható módon fordul, de azért sokszor heavyktől is félek nehogy flankeljenek. JT ezekhez képest még mindig álom.
Su-122-54 és foch, nos SU-val csak teszten toltam még (ott jobbnak tűnt ennél az említett 3asnál), foch-al pedig nerf előtt játszottam, és igen, akkor számomra ő volt a legjobb sebesség, mozgékonyság, fordulás és gyorsulás tekintetében is.
Btw, lényeg az h JT nem áll olyan hátul sok tekintetben mint ahogy azt sokan gondolják. (de addig jó míg sokaknak nem megy vele meg szar a WR-e stb, addig se nerfelik én meg happy vagyok) -
Userx2 #318568 Na barátkozom az artykkal. Új accban 2 ágat húzva...
-
Pares #318567 Hát nekem ma kurvára nem volt szerencsém az E25-el. Szinte folyamatosan csak Erlenberg bázisvédés + Himmelsdorf, és folyamatos vereség. Mehettem vele vagy 7-8 csatát, abból 2 győzelem. Bármit csináltam. Bárhová mentem, így is úgy is elhullott mindenki körülöttem... Na meg a random isten is hátat fordított jópár esetben. Hihetetlen, hogy az összes többi tankkal tiszta jó csatákat mentem, mire a végére jutottam az E25-höz, teljesen megfordult az egész. Nem, nincs manipulálva, á dehogy. -
A 90 nap az a rezezésböl van,a sok gold meg az Orsós nagymamától,örökség
-
szewasztok -
Azt a nevet bammeg... a 90 nap prémről nem is beszélve. Látszik hogy vasban utazol tezsvírem. :D -
Engem speciel itt békén hagyott a
,mert az elsők között szedtem ki

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kisokka #318562 Mondom, én nem szoktam ezeken a pirosakon kiakadni, mert annyira nem érdekel, hogy nem játszik jól. Akkor szoktam kiakadni, ha másnak ugat mellé. Megcsinálja a legnagyobb balfaszságokat és a másik a hülye, meg noob. Ugyanilyen volt a kollega is, szidott mindenkit, mint a bokrot, hogy tele van balfasszal az egész, hát mondom oké. -
Szia Lulu! 
Küldtem pm-t. -
Pares #318560 Minden tankommal jó csatákat mentem, kivéve az E25-öt... Folyamatosan kilőtték az ágyúmat, a töltőt, az artyk mintha csak engem láttak volna a térképen + Idióta csapattársak és túl nagy RNG. Hihetetlen. Mintha megszállta volna a szopóág ezt a tankom.
-
Lucifer001 #318559 Csoki Kolcsi !
Miz veled ?
-
Lucifer001 #318558 Az még nem baj , hogy nem ismeri az XVM-et , vagy , hogy még nem szakaszozott ( mert ügye majd te megtanítod
) A legnagyobb baj az eféle játékossal , hogy már a csata elején látszik , hogy a tankot bámulgatja , pózolgat ,
( gondolom csinálja a screen shotokat ) Én meg be szoktam állni az ilyen elé , hogy engem is örökíts meg waze
Tehát játék , és nekik ez a kikapcsolódás
( konkrétan nekem is "hobbi" ) És míg sokan a pénisz miatt mérgelődtök , ők meg jókat kacagnak , és jól érzik magukat . Mert mit számít az egész ? Hiszem pirosnak lenni jó ! Semmi elvárása nincs a csapatnak feléd .
Egyébként meg : Idióta csapattársak
off . Megyek rágyújtok elég volt mára .
-
Ezt nemrég mentem.Csata elején elhangzott a szokásos:van magyar?
Majd miután 3-4en is barátságosan válaszoltak,kellemesen elbeszélgettek.
De azért megnyertük
Igaz a mai napom nem is olyan rossz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nemrégiben Én is hallottam egy mondatot amitől majdnem seggre ültem... egy haverom valamilyen ismerőse mondta amikor szóba került a wot, hogy elég tapasztalt játékos, már több mint 800 (igen nyolcszáz) csatája van. Ezután ha nem kérdezett volna direkt rá akkor nem árultam volna el hogy Én mennyi csatát toltam le :) -
kisokka #318555 Igen, ez igaz. De ez a faszi úgy mondta ezt, hogy még ki sem próbálta a szakaszt, és még csak arról sem volt fogalma, hogy mi az az XVM. -
kisokka #318554 Én azt tartom elfogadható magyarázatnak, hogy a legtöbben sima egyszerű FPS-ként tekintenek a WoT-ra. Nem érdekli a taktika, vagy a térkép, egyszerűen lövöldözni akar párat. Az életben meg lehet valami docens, vagy Lengyelország hadügyminisztere. Akkor tud felkúrni idegileg, amikor ugat is mellé, meg noobozik(ezt a szót már csípőből pénzbírsággal sújtanám).
Ma is egy Comet végig ugatott a Hummelünknek, hogy micsoda szar artysta. A Comet 27K csatás vérvörös gyökér, a Hummel meg 4K csatás sárga. Na mondom, ennek a szerencsétlen balfasz Cometnek biztos összejött vagy 4-5K sebzés és most ideg, mert kilőtték.
A jelentés végén néztem, hogy a Hummel kb 3K-t sebzett, a Comet meg 60-at(itt nincs ká).
Artytól elhatárolódva, ez csak egy példa a rengeteg közül, naponta többször is tapasztalni ilyet, de ez most megmaradt a 60 sebzéses Comet miatt, legalább fogná be a száját a nyomorultja
-
Velem is volt hasonló :)
Mondjuk azzal egyet tudok érteni, hogy egy-két olyan játékossal akiknek "furcsa meglátásaik" vannak a wottal kapcsolatban és alig érik el a "sárga szintet" is valóban rosszabb szakaszban lenni mint nélkülük. Jó dolog a szakaszozás, ha hasonló, vagy jobb képességűekkel mész, viszont ha sokkal gyengébbekkel akkor azok valóban visszafognak.