418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Igen, darabokra szednek, főleg úgy hogy azt sem tudod mit akarsz.
    A pénzes tankok nem azért vannak, hogy te legyél a király, minden esetben gyengébbek, mint ugyan azon a szinten lévő társaik.
    Tehát ha még nem tudsz játszani megfelelően, ne költs, mert a későbbiekben megbánod.
    Kezdj el artyzni, vagy az orosz Is7 ágat kifejleszteni.
    Ez a 2 javaslatom van kezdőknek.
  • patchaou
    Jaa. Tierlimites 8-as kell és nincs gond :)
  • szakasz
    átolvastam kb 5x, aztán rájöttem hogy furcsán tagol (ír,beszél :-) a srác...

a lényeg:
    gold-ért akar nagyon erős 8-as tankot venni (gyakorlatilag prém tankot), és kérdezi hogy azt is ugyanugy szarrá fogják lőni a 10-es tankok, ha egy körbe kerül velük.

IGEN, apró cafatokká, csak töltelék leszel abban a csatában .-)
  • patchaou
    Te értetted mi volt a kérdést? :)
  • szakasz
    "gold" -el, prémium tankot nem tudsz "lehető legerősebbet" venni, a prém tankok gyengék a többihez képest.

amugy tanktól függően lehet hogy sosem rak 10-es csatába ,
    de maradva a kérdésednél:
    ugyanugy szarrá lőnek, mindegy hogy "goldért vetted a lehető legerősebb tankot"
  • pointer4
    Menj vissza SIMS-ezni kérlek.
  • patchaou
  • szalasz87
    Ki mit tapasztalt, ha a szeretnék úgy mond egyenlőbb körülmények közt harcolni és vennék mondjuk a goldal lehető legerősebb ha jól látom tier 8-ast tankot akkor a tier 10-esekkel kerülők össze akkor azok még ugyanúgy hülyére lőnek? (Jó persze ha ügyes vagy nem, de ez most elméleti kérdés...) Köszönöm
  • kisokka
    A nyílt terep is kevesebb lett már, bucka hátán bucka(ahová egy arty lazán belő), szinte már csak az nem áll fedezékben, aki szándékosan nem akar
    Szerintem is kezdenek elszállni ezekkel a dolgokkal, akkor még látótáv csökkentés...Ez csak azt fogja eredményezni, hogy megint az artystáknak áll a zászló, kapnak még egy valag előnyt. Nem értem miért kell ennyire szétkutyulni mindent, de ők tudják...
  • AlucardHuN
    Majd a scout koordinál: E5!!!! Áhh kicsit balra, áhh kicsit vissza és lentebb!! Tiszta torpedó. Poént félretéve szerintem kicsit kezdenek mindent összekavarni.
  • IFOR
    ma nekem is volt hasonlo storym......t32...probálom csak a tornyot kidugni a domb mögül, erre gyökér AT15 belémlö....mögétolatok, durr valagába, had menjen elöre..de NEM megy!!!!! megint eléállok, hulldown pozicio...durr leláncol..Nem is foglalkoztam vele..3x!!!!! leláncolt de nem ment előre a büdös paraszt....be is kékült..aztán mikor megindult felém 3 piros, na meg egy tróger, elpucoltam , otthagytam nekik a zsákmányt:-))))
  • pointer4
    Ha megcsinálják ezt az 565méteres kirajzolási látókört, akkor mountain passon, hogy lövik majd egymást a TD-k ?
  • Sherman0070
    "- a fejlesztõk (mint anti-TD lépés a jelek szerint) azon gondolkoznak, hogy minden tank látótávolságát csökkentik, kivéve a könnyû tankokét"

Hmm ez azt jelenti hogy a könnyű tankok lesznek az új TD-k?
  • carp3tm0nster
    Malinovkán miért camp mindenki a bázison???
    Kékek lilák mindenki? KÉt perc múlva 5:0 oda?
  • csagataj
    Ja bocs! Már megint felületes voltam.
  • csagataj
    A wotlabs.net tudja.
  • pointer4
    Kérdezd meg a klán parancsnokot :)
  • JeffDunham
    "Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan oldal ahol meg lehet nézni azt, hogy valaki kilépett-e egy klánból vagy kitették? Ha esetleg kitették akkor azt is, hogy kicsoda? Előre is kösz a válaszokat "

valaki tudja?
  • Master91
    ok, mikor meg a T71el van 8k+ spot dmg-em és 1500 sebzésem tierX-be és ki szúrja a szemem 1k xp-vel, az mi??

neked van kevesebb spot dmg, sebzésed oké több, de tierX médium vagy...

ennyivel szarabbul kap xp-t a light? :s
  • csagataj
    Rájöttem, hogyan lehet megcsinálni a tank ászt Obj. 430-cal!
    Be kell állni egy bokorba és nem szabad lőni!
    Tessék!
  • Oddball29
    Ezen besírtam...

• AlucardHuN
    Én is szeretek féregként megkeseríteni a többi féreg életét
  • csoszi87
    Kipróbáltam már ezt az artyzás dolgot ismét M37-el.
    Ellenfél artyja meg akart fulladni, láttam nagyon rohan a víz felé.
    El is tűnt a képről 2 mp-re.
    Mondom megpróbálom a víz nyúlványt meglőni hátha fulladni akar.
    Be is jött.
  • Angelus1991ster
    De ez pont jó A4-esre is. IS 3 ellen kell a KT.
  • Angelus1991ster
    A3-as kartonra fogom holnap kinyomtatni, jó nagy lesz. A0-sra kinyomtatnám lenne 1 méter hosszú:D
  • VanDaal
    Mire megebédelek kb le is telik az 1 óra, szóval nem egy katasztrófa.
    De dühít, hogy ilyen "megoldások" kifejlesztésébe ölnek időt és energiát, ami még annál is rosszabb, mint ami előtte volt, a normálisan játszani vágyóktól az esélyt is elveszi az önvédelemre, míg a mások játékát szándékosan tönkretevőket meg egyáltalán nem szankcionálja...
  • Mnemomic
    vannak sajnos ilyen hülyék én is beléjük lövök. egyszerűen nem jön rá a gyökér hogy Te sidescrepelni akarsz kitol az ellen elé. Én még olyat csináltam ilyenkor, hogy előre engedtem és nem engedtem vissza fedezékbe kitoltam az ellenfél elé. Így nem kaptam bant a hülye maghalt mg a roncsa jó volt fedezéknek.
  • foxbat88fx
    bárcsak ki tudnám nyomtatni nagyban :)
    az A4-est inkább hagyom.... IS-3at is mire összeraktam :D
  • VanDaal
    Megkaptam az első 1 órás automatikus banomat.
    Mocskosul jól sikerült egy rendszer ez is, mondhatom...

A büdös kretén folyamatosan tol ki az ellenség elé, lökdös, nem hagy célozni. Belelövök, visszalő, a következő lövéssel kiszedem. És már jött is az üzenet... Összesen 2 lövésért, pedig minimum hetek, de inkább hónapok óta nem lőttem bele a legirritálóbb, egyértelműen szándékosan provokáló degeneráltba se. Most meg be se kékültem előtte, meg semmi, azonnal ban.

Hát köszönöm szépen! Mit is képzelek én, hogy megkérdőjelezzem a taknya-nyála egybefolyó hülyegyereknek a jogát más játékának zavartalan tönkretételére...
  • Angelus1991ster
    Könnyen összerakható KirályTigris papírmakett:
    http://worldoftanks.kr/ko/media/4/papertank_006/

266 MB-os pdf fájl.
  • AlucardHuN
    Vagy vagy. Én nem zárom ki hogy jól megoldottad nélküle de én ilyenkor beteszek 3-4-et "endlösung"-nak. Nem mintha sokat használnék goldot.
  • foxbat88fx
    én is elvoltam a stock sturerrel...
    igaz nem mondom hogy hú de fasza volt, de nem nyúltam goldhoz és túl lehetett élni
  • Master91
    vagy csak tudom hogy mikor mit kell lőni?
  • AlucardHuN
    Ok. Biztos irtó jól helyezkedtél vagy szimpla retard high tier ellenfeleid lehettek.
  • seriousthreat
    yolozás a teszten másnaposan.

http://www.twitch.tv/serious_threat
  • Master91
    simán elvoltam, ez hogy lehet? -.-
  • carp3tm0nster
    ezt tudom, ahol lehet ki is használom. talán ez az egyetlen előnye az emilnek
  • lexlutor
    az agyu kiterithetosege nagyon jo. keress dombokat, ahol ezt ki tudod hasznalni.
  • atee73
    hat lenne .... csak nem rajtad mulik az ISP-nek kellene jobb routereket beallitani vagy a WG-nek tobb szervert... es mind2en xarnak ra
  • carp3tm0nster
    kel 58k xp a nagy puskára, meg 71k xp a borsihoz. és hát ekkora grind ezzel a td-vel szerintem nem fun...