418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #318832 Inkább a light tankokat vegyék ki a játékból, vagy csináljanak nekik értelmes MM-et, mert jelen helyzetükben csak arra jók, hogy az ember agyfaszt kapjon tőlük. 2 olyan pálya van ami felderítésre alkalmas, de mivel a legtöbb mednek ugyanolyan, vagy jobb rejtőzése van mint a lightoknak, ezért itt sincs semmi értelmük. Tegyék egy külön ágra, aki akar szenvedjen velük. -
Na végre. Így újra megyek vissza tier 6-ba trollkodni valami ütős tankkal :D -
kisokka #318830 Akinek van ilyen stat modja, elmondaná, hogy miért kezdett el nekem oroszul beszélni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hozzáteszem, leszedtem a 9.2 tesztet és biztosan ezért lokalizált be. De miért oroszra? Vissza lehet ezt lőni valahogy, vagy töröljem az egészet és modoljam újra?
Egyébként nekem rendszeresen ezt csinálja minden WoT-al kapcsolatos dolog. A hivatalos oldal állandóan oroszul jönne be, az xvm oldala szintén. Nem kéne ezeknek bekapniuk a brémet már? -
és jönne renton hogy vegyék ki a td ket is:D -
marchizor #318828 & scouts -
Oddball29 #318827 arty will not be removed from the game: “It would kill the game”
For the arty players... -
Ezt nem gondolhatta komolyan senki hogy csak úgy kiveszik az artykat a játékból. Én is utálom őket, de az nem megoldás ha eltűnnek. -
ezt ma vettem észre én is :D
teli volt az ellenfél medekkel, nekünk meg volt valami 2 low tieres -
Bee #318824 Épp ezért írtam, hogy nem nagy érdem. Szakaszok, CW eventek, company-k (bár ez lehet, hogy külön számolódik). -
kisokka #318823 Na az még lemaradt, hogy én annak is örülnék, ha ezt egy kicsit tudná kompenzálni, ha már skill alapú úgysem lesz(bár szerintem nem is kell). -
kisokka #318822 Nem szoktam szidni az MM-et, de kezd a tököm tele lenni, hogy ennyire eltérően osztja a lapokat. Az szinte GARANTÁLT bukó, ha az ellenfélnél sokkal több med van és rendszeresen csinál ilyen csatákat ez a fos. Most is 6 top med az ellennél, nálunk meg egy. Esély nem volt rá, hogy nyerjünk. -
Lehet bennem van a hiba mert csak citromsárga játékos vagyok, de kb. 10 csatám zsinórba vereség, még a szorzókat se bírom levinni -
Lucifer001 #318820 Értem . Köszi a választ . -
nem, skill alapú mm nem lesz
arra kell gondolni hogy mivel jön a célzás/camo nerf, lehet hogy át dolgozzák pl. a camo skillt -
Lucifer001 #318818 Ez tényleg jó hír . DX11 :)
Lesz megint egy kis tieres prémium tank , amit eladhatok
. Persze ajándék lónak ne nézd a fogát :)
De a lényeg , az utolsó mondatot nem igazán akarom érteni . Lehet butaságot is írok . skill alapú mm ? -
- In the future, WoT will support Dx11
ezaz
- there will be a gift tank for Wargaming anniversary in August
- arty will not be removed from the game: “It would kill the game”
- it’s possible players will be able to select the look of their hangar
HOPP:
- reworked skills and perks will come this year
-
gold
arty
szar pályák
Rhm+Wtf -
marchizor #318815 OBS-t szedtem le. Mi érdekel? -
Toweliee #318814 -
Máshogy nem igen lehet, ha csak nem adnak valami ilyesmit túlárazott egér/billentyűzet mellé, aszem a razer-nek vannak ilyen cuccai. Ja, és máshonnan nem is biztonságos, goldot venni, csak a premium shop-ból. A legegyszerűbb ha megtudod az accountja nevét. -
KingSimon #318812 Nekem is jó, milyen beállításokkal tolod?
Én is tesztelem. -
Fanat1c #318811 Hello! olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud e olyan helyett, ahol lehet goldot venni kód formájába, értsd: ajándékba lesz. remélem valaki tud segíteni, mert fogy az időm! üdv és előre is köszi ( prémium shop nem jó, mert nem tudom az accountját)
-
marchizor #318810 megyek 1-2 kört, próbálok ezt azt, lehet nem lesz hozzá elég a vas :D -
bornofakone #318809 most újra hasít :) -
bornofakone #318808 Nekem tökéletesen futott, aztán offline :D -
marchizor #318807 http://www.twitch.tv/marchizor
vki megnézné h fut-e rendesen? -
madmanic #318806 ott a pont -
AlucardHuN #318805 Artyk még vannak. -
madmanic #318804 akkor most mi miatt fogtok rinyálni...?
-
AlucardHuN #318803 Az igen, majdnem annyi az alap reload mint a kv 2-nek na ez igen:D Meg végre nincs az az impossible gun depression. Na így már lehet fair play na meg érezhető lesz hogy az IS az fejlődés. -
AlucardHuN #318802 Az igen, majdnem annyi az alap reload mint a kv 2-nek na ez igen:D Meg végre nincs az az impossible gun depression. Na így már lehet fair play na meg érezhető lesz hogy az IS az fejlődés. -
carp3tm0nster #318801 nagypuska ugyanúgy megmarad... -
AlucardHuN #318800 Azt jelenti hogy czigány vagy.
Amúgy lengyel szó, náluk a tank/harckocsi a czolg asszem.
Tehát: Harckocsizó, harckocsis... ilyesmi -
Aztán mikor kapáslövéssel kiszednek ugyanugy a vörös kv-k akkor jó lesz:D -
fszba, mind1 a lényeg akkor is NERFFFFFF -
VÉGRE MEGKAPJA A BÜDÖS OP-1S A MÉLTÓ SORSÁT -
Válasz:Anal Akbar 
Az érzés mikor már a csapattársaid is ellened szurkolnak,megfizethetetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #318795 czolgista az mi? szolga? csehszlovák szopófetisiszta? -
csoszi87 #318794 S.A.: Selâmün Aleyküm
Válasz:
A.S.: Aleyküm Selâmün
Törökök. -
baromarc111 #318793 Én olyankor meg szoktam kérdezni,Salami.oder Salat??