418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egy kis retyizés magamra

-
A hd2400pro mellé rakhatnék akármilyen procit:-) -
Malarki #319308 Kicsit off, na de ez azért már ágyú 

-
kisokka #319307 Ezeket is milyen dobókockákkal dobták már?? 4 egymást követő csata, nem elég, hogy ugyanazon a pályán, nem elég, hogy ugyanaz a csatamód, de még az sem elég, hogy ugyanonnan kezdve(támadás), ugyanazzal a Crusader-el. Persze mind a 4 csata zakó, tök mindegy én hogyan szerepeltem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A 4. csata közben elkezdtem aggódni, hogy valami időörvénybe kerültem, ami visszadobál 20 perccel ezelőttre, de megnyugodtam, amikor a hegyre felkapaszkodott pár heavy kempelni, mert addig ilyen érdekes módon, de nem volt.
Mocskos cinkelt kockák. -
Bocsi. Úgy látszik, túl sokáig szerkesztettem... (kötsög tablet...)
Ha csak a wot érdekelne, akkor talán elég is lenne egy izmosabb vga, amit még elbír a táp, anno a 4670-el is viszonylag élvezhető volt, gyengébb proci mellett is. De van még jópár játék, amivel szívesen szórakoznék és ha összejön a biznisz, akkor a hugomnak is lesz egy gépe, neki elég ez is :-) (még mindig a múltkor bemásolt 35k-es masinára fáj a fogam...) -
Ha csak a vot -
rogan99 #319304 Kezd normalizádni a helyzet t54-el végre. Az elején én is hülye voltam, túl sokat hallottam a troll páncéljáról, ezért túl bátran játszotam vele ami T9-10-ben egyenlő az öngyilkossággal:) Ott csak egy idegesítő szúnyog ez a tank ami kellemetlen meglepetéseket tud okozni persze 
Alatta viszont nagyon jó pedofil trollt játszani :D -
És amikor 1 db kilences van a többi meg full tier 7 ? :D Vagy amikor top tierben van 2-2 arty kisebb szintűek ellen? Vagy amikor full tier 5 match de hozzánk betesz 2db 3-as tankot? :D A játék készítői ezt sose fogják tudni megcsinálni mert nem értenek semmihez csak a sok hülye feature-hoz amiből semmi se lesz. -
kisokka #319302 Mostanság megint elszaporodtak azon furcsaságok, amikor teljesen kimarad egy tier. Szóval egy csatában vannak nyolcasok, vannak tizesek...Aztán ennyi. T9 sehol. Illetve max egy darab valamelyik oldalon. Ezt vajon hogy balanszolták így be?
Fasza a szerkesztés opció :) -
madmanic #319301 mondasz valamit... -
Na akkor csak úgy:
- S35-ca-val szépen beállok egy bokorba és felszpottolom a fél pályát. Csapattársaknak csak agyaggalamb lövészet. Erre egy piroska odajön mellém és meglök. Mozgásra álca megszűnik és 2 másodperc múlva már füstölgő roncs vagyok.
- ISU-val becélzom az ellen egyik top tankját, majd a lövés pillanatában elém ugrik egy kedves csapattárs és kilövöm
- top hevyként végig verekszem az egész pályát, 100 alatt a HP-m jön az egyik ellen becélzom, majd kedves csapattárs nekem jön ebben a pillanatban lövök és jól mellé trafálok. Persze ellen kilő.
- Utcai harcban sarok mögül kilépek, lövök egy pimaszat az ellenbe, majd vissza mennék... és persze nem megy, mert piroska csapattárs mögém áll. Ellen összes tankja felém fordul, kényelmesen céloz, vigyorog egy nagyot, majd elbúcsúztat egy asztalavisztabébivel.
- M103-al kb. 50-el döngetek lefele egy lejtőn kezdéskor, majd egy arty telibever és felrobbanok. Na mondjuk ez nem saját csapattárs hülyesége, hanem a WG-jé.
KB. 10 kört mentem eddig... -
Szerintem te csata nélkül is :) -
madmanic #319298 Idióta csapattársak x 10000000000000000
4 csata és idegroncs vagyok.... -
yossarianHUN #319297 Jelenleg a proci inkább szűk keresztmetszet a WoT-hoz, mint a VGA. A magok száma nem számít, csak minél magasabb legyen az órajele. -
Nekem is a múltkori hozzászólásom azonos számot kapott Alucardéval. Most patchaou is vele kapott azonos hsz-t.
Megvan... Alucard a hibás! :D -
suba53 #319295 Nekem is Core2 procim van, és soha nem szaggat be a játék. Igaz, néhány grafikai beállítás nem maxon van, de az nem is nagyon számít.
Full HD felbontásban megy.
Szerintem ne komplett vasat vegyél, mert ott kompromisszum lesz a VGA. Inkább vedd meg a lehető legjobb VGA-t, ami a pénzedből futja.
( és bírja a tápod )
Bocs, ez patchaou-nak ment. -
suba53 #319294 Ha minden jól megy, akkor az E-50M lesz az első 10-es tankom. A kreditet félretettem rá, még pár hét és megvan. 
És a Leo PT A is már a garázsban van. -
Simulacrum #319293 Az aranylőszer kreditért tétele óta semmit nem ér a páncél, a Leo1 ezért is brutális tank. Csak amiatt tudom elképzelni a buffot, hogy sok piros játékos egyből kihal vele, mert az FV azért simán kivégzi akár egy lövésből is és egy gyenge játékos ezzel nem számol alapesetben. De összesen egy dolgot kell vele megtanulni, sose állj meg vele, illetve ha meg tudod oldani, ne fedezzenek egyáltalán föl. -
Teszt szerón szoktam néha menni vagy két kört a leo1-el brutális az a jószág, sebészi szike ágyú, gold nélkül is el karistol vele az ember, mobilitás kimagasló, sebzés mint egy 10 es hewy, páncélja nincs de nem is éreztem hogy kéne :) folyamatos manőverező harcot alkalmazok. Nem számítok jó játékosnak, mivel csak citromsárga vagyok, bár haladok a zöld felé... és eszméletlen köröket lehet vele menni, szinte rémisztő mit művelhet vele egy lila játékos :) -
Na majd a 10.-nél csinálok egy videót (már ha a hétvégén összejön az új vasra való :) )
Anno még amikor a KV-n volt a 152-es akkor azzal is volt egy duplám, de akkor még nem volt medál. -
AlucardHuN #319291 Nekem se artival adta be hanem kegyes volt a Kv 2. -
38k csatámmal nincs Bombavetőm. Egyszer sikerült, de akkor még nem volt medál. Ehh... -
madmanic #319288
-
A gépem még mindig nem az igazi, ezért most csak artyzgatni tudok. Baszott sok skill kell ám tényleg hozzá... mai termés eddig két bombavető ebből az egyik triplakill XD -
Angelus1991ster #319286 Sajnos megint elfog a képzelgés, miszerint már nem fejlesztik a játékot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!9.2 mikor lesz? 9.3 meg talán november?
Bocsánat, de a mostani patch mit hoz? proknak a stronghold mód, a másik meg;hogy a pályakészítők berúgtak és lesimították a pályát.
9.0-nál én már a fizikát vártam. 0.9.12-nél vajon mi lesz? megmondom: új játékmódok a randomban amit egy patch múlva törölnek, tizedszerre módosított hangok, szép kis medálok -
Simulacrum #319285 Elmosolyodtam mikor láttam azt a kérést, hogy rossz az E50M kellene neki buff. Ugyanúgy, mint mikor a Leo 1 buffról olvastam. Mostanában ezzel a két tankkal megyek legtöbbet és csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni. A Leóval imádok menni, az E50M meg annyira, de annyira erős tank, hogy vétek lenne porosodni hagyni. Szerintem mindkettő OP jó kezekben, de még piros játékos kezében sem lehet az E50M-re azt mondani, hogy buffra lenne szüksége. Annak a tanknak nincs gyengéje egyszerűen. Van páncélja, van súlya, van sebessége és van egy brutális lövege. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy húzza ki. Szerintem nem lehet vele rosszul játszani, igazi hülyebiztos tank szerintem. -
yossarianHUN #319284 Igen, például az IS-8/ST-I top motor hangja, és a top tier orosz 100mm-es ágyúk hangja a BF3 T-90-jétől lett kölcsönözve. -
Korábbi írás a soundmodról 9.1 előttről:
"Storm states that in the “historical realism gun sounds mod”, the quality of samples was not very good and the sounds were collected from all over the place, Wargaming will not cooperate with Gnomefather, Storm personally doesn’t like the sound mod very much apparently (“When it comes to me personally, this mod stresses me sometimes by its ‘forced sound’” SS: as in, too much intensive sounds – Storm adds that atmosphere is good but he can’t play with it for long)"
Netről összeszedett cuccok? Tudomásom szerint más játékok hangjai is alapot szolgáltak a modnak, vagy nem? -
AlucardHuN #319283 Én valamiért úgy érzem hogy lassan jön a kredit... Meg a kredtites küldiket is hiányolom:(
(Sír mert csóró, pedig lenne mit venni) -
kisokka #319282 Én nem is tudtam, hogy az ott járható, úgyhogy nekem is megér egy kihívást
-
yossarianHUN #319281 Ja, el is határoztam hogy legközelebb kipróbálom azt a helyet, csak a poén kedvéért:D -
5:10-nél azt hittem lefordulok a székről, annyira kellett röhögnöm
Ahogy 5-6 játékos libasorban beáll egymás mögé és megfullad, annyira meg akarják ölni a Fost :D
Mondjuk az obj 704 elől a vízbe menekülő Fos155 sem utolsó:D Hogy lehetnek ennyire ügyetlenek?:D -
leginkább 9, egy két 7es 8as duplázás. még kell 20k xp a type 61 el, lehet rám is vadászni:D -
kisokka #319278 Ez az, amit én sem értek. Elég nyilvánvaló, hogy némelyik mod ezerszer jobb, mint amit a fejlesztők átloptak maguknak, de még lejáratják magukat ilyen beszólásokkal.
Egy dolog tetszik csak, amit mostanság beújítottak, az a nemzetenkénti legénységhang. Kínai tankkal sírva röhögök, ha lepattanok valamiről, tiszta ideg a kínai csóka
-
madmanic #319277 Milyen tierben játszol? Nekem mis már csak a japcsik kellenek, de high tierben nagyon ritka. -
yossarianHUN #319276 Ők csak minőségi hangokat NEM tesznek be. A játékosnév jelző minimapot, amit noname modderek egy napa alatt összedobnak, fél éve nem sikerül implementálni. A tüzelési szög jelzést dettó. 4 év után sikerült összerakniuk EGY darab normális motorhangot, illetve többé-kevésbé normális löveghangokat, amiket az egy darab, kéthetes tesztszerveri szereplés után vissza is vontak, és ahogy a WG-t ismerem, valszleg soha nem hallunk róluk többet. Szánalmas és nevetséges, de ha már ilyen hülyék, legalább szégyellenék magukat a sarokban, ahelyett hogy még magukat égetik tovább az ilyen nagypofájú visszaugatásokkal. -
kisokka #319275 Igen és azokat a fjúcsöröket nagyjából a modderektől lopták. Azt is gagyin.
Ez olyan, mint nemrég valaki megkérdezte, hogy Gnomefather modjait nem akarják -e hivatalosan is betenni, erre az volt a válasz, hogy ők csak minőségi hangokat tesznek be, nem a netről letöltött vackokat. Én kérek elnézést
-
yossarianHUN #319274 - Wargaming cooperating with modmakers? “Why? We can make such features too”
Visítok a röhögéstől. -
yossarianHUN #319273 Tessék, csak emlegetni kellett: - Storm states that over the last year, the player credit gain from tier 8 premium tanks increased, since Wargaming (several times) improved the tier 8 premium tank money making ability
Kár, hogy a hitelességüket valamikor 2011 táján véglegesen elvesztették a srácok
-
Azért 1 évvel ezelőttől eléggé megváltozott a helyzet. Manapság a sok siemka miatt inkább hátulról lövöldöznek az emberek, míg egy évvel ezelőtt még bátrabban előrementek. Így azt a 3k-t ezzel a 3k-val nem lehet összehasonlítani. (Ha nem magadnak spotolsz ugye, akkor a fele dmg-nyi kredit elmegy a másiknak).