418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A kérdésemre szart válaszolni már persze. -
Úgylátom többet a chatet sem kell használnom...
-
Hellcatet kihagytad :D -
madmanic #319348 A hétvégi nyomorékhorda ellenszere kv1s+t29 kombó...
Egész jól lehet gyalázni a gyökereket
-
Hahaha, kb ez volt:
Cset on, köszönés neked.
"Ki az a Jeff?"
"Hát egy srác SG-ről"
"Biztos nem csaj?"
"Nem, az más." (Itt Rentonra gondoltam) :D
Aztán nevetés. Aztán végül te nevettél. :D Majd következő körben megint 0 dmg-es halál WTF-el, csak másik oldalról, Procho-n megint. :D Mentségemre legyen mondva, innen tőlük azért durva pingek vannak. -
Angelus1991ster #319346 Egy román , hogy tudja bekapcsolni a (lopott) számítógépet egyáltalán? ha egy RO-st meglátok természetes színe is megjelenik, mégpedig a: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VÉRFEKETEVÖRÖS
-
yossarianHUN #319345 Ott nagyon necces az átjutás, legalábbis a videó alapján. Ha fulladás nélkül átjutott ott, akkor vagy nagyon ügyes, vagy nagyon mázlista. Esetleg mindkettő. -
Most augusztusba lesz vajh kollektiv tX leárazás mint tavaly?:) Vagy 3 tank megvételre vár:) -
yossarianHUN #319343 Nem ez volt, csak miután többedszerre lőtt hátba román csapattárs a HUN miatt, írtam a supportnak. -
Malarki #319342 Neked eddig is ez volt az ingame neved? Valami teljesen másra emlékeztem. -
kisokka #319341 Nem lehet, hogy onnan ment, ahonnan ölni is akarták? Aztán megfordult. -
yossarianHUN #319340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #319339 Megnéztem azóta, de nem tudom hogy jutott fel a dombra, ahonnan aztán le lehet szánkázni arra a helyre. Elméletileg meredek sziklafal, nem találtam rajta kapaszkodót, de biztos megvan a trükkje, nem kutakodtam túl sokáig, no meg aztán T34-gyel az ember nem épp rallyzásra van kitalálva. -
yossarianHUN #319338 Áhh, kétezervalamennyi damage lett, nem volt többre idő a KV-1S káoszban:D No meg a végén a kötelező anomáliaként pattannom kellett oldalról a KV-2 tornyáról:) -
Én is ki fogom majd próbálni :D Szerintem előre be is írom, hogy ott vagyok, had jöjjenek :D -
Ez igazi csemege neked a T34-gyel :P -
yossarianHUN #319335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ammá' döfi. -
van ban lista :D -
Hát akkor vedd elő XD
jagpzIV is megmondta, miért nem figyelsz az okosokra? :D -
Kifogások, kifogások... az megy. :D
De most mit kell magyarázni rajtam? Most komolyan! Mit mondtál? Ööööö figyelj szívem ő Jeff... ne tudd meg... és... és... ésss nézd meg hogy lealázott! :D :D :D -
Gyuszopapa #319331 Kell a sebzés a szint megtartásához. -
Áh, hallod, egyrészt a chatet aktiválnom kellett, másrészt bnőmnek el kellett magyarázni, hogy ki is vagy, és emiatt nem mentem át az emelkedőn, míg odaértetek. :D Onnan meg egy WT már halott Proho hegyen. :D -
AlucardHuN #319329 Valaki rájött hogy szabotálom az SG-t.
-
-
yossarianHUN #319327 Na majd mekkora élvezet lesz, mikor Jakuza meg Helga asszony betámadnak osztani az eszet:D -
Lila effy... -
Aki még egyszer goldnoobozik engem az bekaphatja a...
-
Hát akkor próbáljuk ki, életképes-e az ötlet :) Úgy is csak akkor működik, ha járnak is fel az emberek :)
Kedves Johnnyka, kitennéd a bannerba? :)
sg.hu-s wot közösségnek TeamSpeak elérhetőség csapatjátékhoz: pointer4.no-ip.org az ip, jelszó nincs -
Malarki #319323 Ezt az ötletet én is támogatnám! TS-t a népnek! -
Én feljárnék szívesen ha kiteszitek bannerba. -
Gyuszopapa #319321 A TS lehetőség engem is érdekelne mert régebben sokat TS-eztem míg Battlefield és társait nyomtam. -
madmanic #319320 patkányírtó medál? Grat!
-
Angelus1991ster #319319 Győzelem!
Csata: Murovanka
Jármű: Pz.Kpfw. IV Ausf. H
Szerzett tapasztalat: 1 632 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 18 903
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" ,5 kilőtt tank
csata összegzőjén vettem észre -
tényleg, mivel a hprd meg a vteps is elköltözött a ts-emről amin voltak, és most félig meddig kihasználatlanul áll, ne írjuk be a bannerba, sg-s emberek gyülekező helyének ? :D esténként könnyebb egymásra találni, csak nincs mindenki klánba :) -
viszont a ts fél óráig emiatt zajong XD
-
Alap. Olyat én sem nem teszek be, mikor egymás után full hp-ról csap ki az arty... egymást követő három csata alatt is.
-
Hát igen, általában mindenki a jó köreit szokta mutogatni. :D -
Hmm tegnap jó napom volt :D Ma gondolom ennek a közelébe sem érek :D
-
Délelőtt Bottal tolja
-
Megfizethetetlen érzés mikor összefutsz egy SG-s ismerőssel, és az orra alá tudod dörgölni a történteket.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!