418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az új rhm. Musthave. -
arel #319390 a 8-as szintü pct.-t. Épp ezért csodálkoztam. 212-es az átütése! Ekkora szerencsétlen helyzetben nem találhattam őket el...2X. -
stork13 #319389 Melyik löveggel használod? -
arel #319388 háát ilyen meccsem se volt. Arl 44-el nyomtam. Sikerült a pálya végére kerülnöm, hogy a 3 arty leamortizáljam. Meg is lett a Grille. Becéloztam várok egy kicsit míg szűkül azt lepattan a lövésem... Mondom magamban WTF. ez mi volt?15 armorjával lépattanót lövök egy átlag 212 átütéssel? Na mindegy (gondoltam megengedem, hogy előforduljon 1 ilyen 1000 csatából), kilőtték előlem miután ő meg belém lőtt. Felfedezem a második artyt egy crusader SP-t. Hát nem róla is lepattan kb. 80 m.-ről? Ilyen nincs és persze megadta a kegyelemdöfést... -
Angelus1991ster #319387 Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Jármű: VK 30.02 (D)
Szerzett tapasztalat: 945
Szerzett kredit: 20 856
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x5)
Egyre jobb ez a német közepes harckocsi.Az ágyuja lehetne gyorsabb.
44M Tas harckocsira emlékeztet. Ha az bekerül ( régi vágyam), hasonló erősségre számítsatok!:)
http://wotreplays.com/site/1032574#siegfried_line-angelus1991ster-vk_3002_db -
Simulacrum #319386 Hoztam egy Leo1 replayt mára. Nagyon izgalmas, vesztőnek tűnő csatában, pár random játékos úgy gondolja csak meg kellene ezt nyerni és az ellen 10-es szakaszát szépen megeszik. Jól játszott az ellen hármasa, de néha random játékosok is össze tudnak fogni és összeszokott játékosok ide vagy oda, meg lehet őket verni, ha vannak jó csapattársak hozzá. Az eleje uncsi, de utána izgi lesz. Jó példája a replay vége annak, hogy szerintem hogyan kell a Leóval játszani. A mozgékonyságát kihasználva meglepő helyeken felbukkanva teljesen össze lehet zavarni az ellenfelet. Arra is jó példa a csata, hogy WTF nem feltétlenül OP, ha tudjuk hogyan kell ellenük játszani. Ha spotolva vannak azonnal elolvadnak, mert nincs róluk lepattanó, nagyon egyszerű a nagy felületet eltalálni rajtuk. -
Nazarov77 #319385 Azoknak szól elsősörban akik nézik és szeretik ezt az animét, kereslet ehhez kapcsolódó modokra megvan mert elég népszerű az anime, régi verziómat is több mint 200an letöltötték. -
Jézusúristen! És te ezzel a hangmóddal játszol? -
Nazarov77 #319383 Nem tudom van e itt célközönsége de elkészült a legújabb verzióm a girls und panzer beszédhang modomból. Betekintő videó
(meg ha már bemutató videó akkor legyen valami 6k fölött sebzős replay :D)
Master91:
Elvileg még idén lesz (de hiszem ha látom) a lightokon kívül az Angol Sherman Firefly ág, ami egy alternatív TD ágban fog végződni tier 6 után. Firefly miatt ez várós nekem. -
Angelus1991ster #319382 Bezzeg a jó öreg 6-7-8-as patchek, na azokban volt tartalom -
Remélem ahogy megjön ez a tree a chaffee nem lesz 50K tp mert kell ez a tank :D -
Idén nem jön új vonal. Jön pár prém tank, esetleg 1-2 magasabb light.
Én ha tippelnem kéne:
Japó heavy
vagy
eu
de inkább a japó -
Angelus1991ster #319379 Najó bekerülnek a magas tierű lightok., RU251 és ez a valami ufófos jól néznek ki. De azután mik jöhetnek? japó td/spg ( inkább td) ág? ismeretlen wg kreációk? -
Angelus1991ster #319378 Mondjátok meg miért kell elfoglalni bázist, ha száz százalékos a győzelem esélye? tudnék aratni, de nem lehet mert az ilyen 13 ezer csatás 46%-os agytalan szardarab elcseszi a többi 10-12 játékos örömét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a francba nem lehet elérni 10 ezer csatánál a 49-50%-ot? nincs ezeknek agyuk? olyan hülyék , hogy kivan kapcsolva a minimap? ennyi ezer csatánál már elvárja az ember ezt a számadatot. -
PFFFF vége a japán médiumoknak asszem
152mm gun-launcher (the weapon used on Sheridan, just without the option to fire Shillelagh missiles) in the XM551 (Sheridan prototype) turret and T49 hull.
http://ftr.wot-news.com/2014/07/26/straight-outta-supertest-t49-light-tank/
-
kisokka #319376 Amióta játszok, mindenféle tankkal nyomtam(kivéve az artykat, azt 9K csata után), de a JagdE-100-al van a legtöbb csatám. Az nekem olyan nyugtató hatású volt, ha már tele volt a répa a többivel. És most ezt szétkúrják, hát kösz. -
Hátezkész! Csórikám a tankkal balra forog, a toronnyal jobbra, és nem érti, hogy miért nem tud lekövetni! És ezt több mint hétezer csatával produkálta! Rég nevettem ilyen jót! -
kisokka #319374 Én csak azt, ha már 4-5K sebzést be tudok vinni, akkor már örülnöm kell. Ezzel a géppel azért ez szégyen
Azelőtt nem volt ritka a 7-9K, most meg akármennyit görcsölök vele, nem megy. Ez nem lehet csak az én hibám.
JagdTiger is az egyik kedvencem, de lószar az egész most. 50 méterről lövöldözzek futkosó medekre, vagy JagdTigerekre...Aztán az nyer, akinek gyorsabban tölt be a töltő, hát szép. -
a jagd e100-ast már én sem preferálom, átmentem a mediumokra :) -
én azt vettem észre hogy JPZ-met nerfelték, olyan pontatlan lett hogy könnyezek néha miatta -
máskor ne hagyd magad, mert ilyenné válhatsz:
-
kisokka #319370 Siratok már egy kicsit...
Néhány meccs erejéig előszedtem 1-2 régi jó TD-met(gondoltam hátha keresek velük egy kis zsét) és azt kell mondjam, hogy semmi értelme már. Annyira nem lehet semmire sem lőni, hogy felesleges is belekezdeni egy csatába. Na most nem ilyen Hellcat-féle hipervándorokra gondolok, meg a sorozatvető tévedésekre, hanem pl. JagdTiger, vagy JE-100, meg a lassabb koporsókra. Már jó ideje nem foglalkozok a német (igazi) TD ággal, mert mást szeretnék kifejleszteni, hébe-hóba mentem velük pár kört, általában ilyen semmilyeneket, gondoltam elszoktam tőle, vagy a franc tudja. Erről is szó lehet, de inkább az van, hogy szét lett fedezékelve minden pálya. Azelőtt sem kempeltem hátul a TD-kkel(a papírokat kivéve), de legalább tudtam mire lőni. Most meg forduljak rá egy bucka mögül kilövő medre?
Értem én, hogy nagyokat sebeznek a vadászok, de mit érek el vele, ha nincs mire lőni? Nem beszélve arról, hogy állandóan felvillantak, mindig is ez volt a legnagyobb hibájuk, szóval, ha valaki el akart intézni, az elintézett régebben is(arty most nem érdekel, az mindig szopacs volt).
Ez nem ebben a pillanatban jutott eszembe, már akkor gyanús volt, amikor feltűntek ezek a szétkuszált pályák, de gondoltam lehet bennem van a hiba, többet medezek, néha heavy, ritkán TD. Mostmár viszont nagyon úgy érzem, hogy erről szó nincs, egyszerűen túlzásba estek és szétbaszták a pályákat. Nem értem, nem lehet az ilyesmit rendesen letesztelni? Aztán hab a tortán, hogy még látótávot akarnak csökkenteni, eszem megáll
Persze maradt még 1-2 olyan hely, ahonnan lehetne akár kempelni is, de a legtöbb már megszűnt. Amúgy ezt nem csak TD-vel veszem észre, sokszor, ha suhanok valahol egy med-el, és tőlem messze spotolódik valaki, ráfordulok, akkor biztos, hogy nem tudok rálőni. Piszok nehéz már találni olyan rést, amin betalálok.
Szóval szerintem vegyék ki a picsába a lassabb TD-ket, a belefeccölt időmet kompenzálják ki ezüstben, az xp-t adják vissza free xp-ben aztán kapják be a rudimat
Ocsmányak ezek a pályák és nem csak a td-k miatt mondom ezt.
-
rogan99 #319369 Eddig nem nagyon goldoztam, tájékozatlan vagyok a témában. Sajnálom h a sötét oldal elcsábított
-
rogan99 #319368 ok így már értem, utánanéztem közben.
-
yossarianHUN #319367 Kár, hogy a spaced armor nyeli a HEAT-et, mint kacsa a nokedlit. -
madmanic #319366 Ha már az oldalát látod és gold van betöltve miért is nem az ammot lövöd..? ^.^ -
rogan99 #319365 Szánom bánom h nem 200 pennel simogattam hanem megpróbáltam sebezni :P -
yossarianHUN #319364 Az is közrejátszhatott:D Mennyivel boldogabb volt az élet paradicsomként...
-
Hihetetlen, megint tank ász! Szerintem most hagyom abba! Az valami vicc... -
mert goldozol
itt a büntetésed, gondolkozz el ezen -
rogan99 #319361 Egyébként továbbra is röhejes mennyire szopat vele az rng, 73 meccs 38% WR. -
rogan99 #319360 E100 oldalát hh nem viszi át full merőlegesen a t54 gold-al? 2-ből 1x se. -
csoszi87 #319359 Miattad fogják nerfelni az A-20-at.
SerB: Az utóbb időszakban az A-20 winrátája megugrott, ezért átgondoljuk a tankot. -
Vagy azért nem tűnt fel mert én is benne voltom a vörös hadtestbe :DD -
yossarianHUN #319357 Na jó, csak 2-3. Beszélnek a legendák az idők hajnaláról, mire már csak a szerencsés kevesek emlékeznek, mikor még nem volt a játékosállomány 95%-a totálisan retardált. -
yossarianHUN #319356 *4 évben -
Zsinórban az ötödik tank ászt kapom A-20-al! Ennyire sz@r volt a játékosállomány az elmúlt 7 napban?
-
Csak nekem nem lép be a szerverre? Látom a weboldal sem megy... -
Nemsokára a kv1Sztár, sztár jellegű-re változik :) -
Angelus1991ster #319352 Nah egy óra ban, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezidő alatt elkészülhetne a wg kipusztítására való tervem.