418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
British Tanks – Final Decision
Tier 10 medium tank will be Action X Centurion with 105mm L7A1 (it had a 20pdr in real life, but both weapons were interchangeable in its mounts).
Tier 10 British heavy tank will be the Chieftain Mk.2 -
yossarianHUN #319747 Tier 10 British heavy tank will be the Chieftain Mk.2 -
yossarianHUN #319746 Tier 10 medium tank will be Action X Centurion with 105mm L7A1 (it had a 20pdr in real life, but both weapons were interchangeable in its mounts). Its features will be very strong turret (220mm to sloped 150mm) plus very good depression. It is not yet decided how the FV4202 to Action X change will look. -
- 9.3 might also bring some tier 10 rebalances and with high probability a new city map and new “atmospheric” effects
huh -
lexlutor #319743 - WG considers the Super Pershing and IS-6 events to be sufficiently successful, in the future, there will periodically be more such events, allowing players to get hightier premium tanks, the next one should be in September with a “very interesting tank” reward -
lol ? -
yossarianHUN #319741 - FV4202 will be replaced along with the Firefly branch, close to the end of the year, either with Vickers MBT or Chieftain prototype, FV4202 will be changed because it’s the worst tank of its tier
- it’s not decided yet whether the FV215b will be replaced by something else
- FV4202 will be turned into tier 8 premium tank, owners of the tier 10 FV4202 will most likely get the premium tank for free (!!!) the way it happened before with the T34
Ezek most tényleg tök hülyék, vagy csak rájátszanak? -
Azt csiripelik a verebek,hogy az IS6, meg az SP, küldetések nagyon sikeresek voltak,ezért a továbbiakban is fognak magas szintű prém tankokat osztani,és,hogy a következő az különleges lesz, sokan azt mondják,hogy KV5-öt fognak adni.
Hm kíváncsi leszek.
-
Kantalusz #319739 egy kérdésem volna csak hozzád kedves TiborTamás:
Milyen öklözőzsírt használsz a cső belsejére hogy 12/12-es FULL HIT (penetrated....) találati arányt tudtál kihozni?! Vagy talán a premium shopban lehet már 2 kiló jó RNG-t is venni? Otthon majd megnézem a replayt, de ekkora mákom a 8k artis köröm óta nem volt, sőt tegnap egy álló rhm-re 2x lőttem fullra szűkült célkeresztel 0 azaz NULLA damért... -
madmanic #319738 megsemmisülsz és bütykölhetsz. -
Ha olyankor nyomok back to garage-t, amikor már pl, egy ellenfél van csak, és úgy sem érnék oda, akkor ezért jár valami bünti? -
Az biztos hogy öngyújtó. 3 db nagy tűzoltó is kevés lenne bele... -
Oddball29 #319735 Inkább a 215B-t cserélnék a Chieftainre, már elneveztem kínomban öngyújtónak. -
TiborTamas #319734 Már voltam eleget, meg is elégeltem. :) -
Userx2 #319733 1 hónapja állították, hogy nem lesz belőle prémium tank. Miért adnának valamit ingyen?? Ha viszont 13 k ért kell megvenned, akkor hiába grindeled ki, úgy is fizetni kell érte.
-
madmanic #319732 neked klánban lenne a helyed.... -
TiborTamas #319731 Ez az arty... Mindig meg tud lepni, milyen jó cucc .:D
-
Nekem azért nem lett meg a T34 ingyen, mert mindig azt hittem nem lesz időm kihúzni, aztán mindig eltotlták a dátumot.... Közben meg simán kihúztam a Masut... -
Nazarov77 #319729 én Centurion Inél járok, szerintem napi 10k xpvel kényelmesen fogok haladni, semmi rohanás, még mindig nem bírtam megvenni a 113at mert másra megy el folyton a pénz, és közben torlódnak a T10 tankok amiket meg kell venni.. T62 is mindjárt meglesz. -
A T34-történet óta pár havonta előbukkant a téma- "nem lesz még egy T34 történet", nem lesz "ilyen ingyen prém, tankváltásból"...
Hiszem, ha látom (de közben azért ráhúzok a brit medvonalra, tier 9-et fullozni:) -
lexlutor #319727 mondjuk idaig storm mega tobbi kategorikusan tagadta ezt a lehetoseget. -
Nazarov77 #319726 év vége
- FV4202 will be replaced along with the Firefly branch, close to the end of the year, either with Vickers MBT or Chieftain prototype, FV4202 will be changed because it’s the worst tank of its tier -
stork13 #319725 Van valami körülbelüli dátum erre a váltásra? -
Nazarov77 #319724 Hát nem 100% és megvan a kockázata hogy azt mondják lol no, de az a biztos ha megvan. -
Hiszem, ha látom... -
Nazarov77 #319722 Na jól van ideje kihúzni az angol T10 medet.
- FV4202 will be turned into tier 8 premium tank, owners of the tier 10 FV4202 will most likely get the premium tank for free (!!!) the way it happened before with the T34 -
Nazarov77 #319721 Fú milyen körön vagyok túl, még mindig remegek az adrenalintól ami felhalmozódott, lehoztam a kört a végén egyedül. :D
(igen a végén lőttem pár goldot úgy voltam vele kevesebb mint 100hpnál nem kockáztatom a győzelmet)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay -
kösziköszi -
Állítólag nemrég járt le a domainnév, aztán még nem lett megújítva. Hogy meglesz-e, vagy sem, arról nem tudni semmit, de addig is:
http://noobmeter.elasticbeanstalk.com/ -
madmanic #319718 wotlabs.net -
noobmeternek vége?
hol lehet akkor megnézni mennyire vagyok béna? -
Gyuszopapa #319716 Én nem köptem le.Nem kritizáltam a játékstílusát sem,én a tankról írtam véleményt. -
"olyan módot, ahol egyik oldalon se lehet szakasz"
jézus, mi legyen a következő, 7-7 arty oldalanként ? -
Áh csak nem 50-es a WN8-ad szóval mutasd a nevet :D -
Szerintem köpd is le Maala-t, hogy egyáltalán be merte linkelni. -
Gyuszopapa #319712 Papir ellenfeleket kaptál így nem volt nehéz.Tudod hány ilyen szart szopattam meg KV-4-el pedig nagy részük csak arannyal lőtt rám. -
stork13 #319711 Számold ki. -
Simulacrum #319710 Felvetődött már a WG felé az a kérdés, hogy nem korrekt, hogy az MM néha úgy válogat össze játékosokat, hogy az egyik csapatban van szakasz a másikban nincs? Még ha ez csak zöld szakasz is, nagyon sokat jelent véleményem szerint. Kék és lila játékosok esetében egyértelműen meccsdöntő. Ha jól tudom elvileg eggyel több szakasz lehet az egyik oldalon, mint a másikon, de ezen túl talán már semmit nem vizsgál az MM, se azt, hogy 0-1 eset ne lehessen, se azt, hogy mondjuk az egyik oldalon van két darab 2-es szakasz, a másikon mondjuk három 3-as.
Lehet nekem azért tűnik ez föl, mert csak egyedül játszom, akik szakaszban azokat egyrészt ez nem érinti, másrészt nem is figyelnek erre. Én nagyon tudnék támogatni egy olyan módot, ahol egyik oldalon se lehet szakasz. Ezt esetleg felvetették már nekik? -
Hátrafele. -
Chaffee #319708 Mennyire állítsam a FOV-ot?