418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Akinek megvan a kis féreg szemét FV304es arty kérdés:
    Hány lőszer fér bele?
    Nagyon irritáló hogy akármilyen helyről el tud találni hiába van egy rohadt nagy szikla előttem/mellettem, és simán folyamatosan gyakran eltalál.
  • ToCsEk
    holnap jön 9.2 hivatalos
  • Mnemomic
    obj140 nekem is meglesz a héten. az akció jól jön most olcsóbb is lesz szerencsére :)
  • Simulacrum
    Object 140 se volt, én még azt várom, a 121-el együtt.
  • Master91
    ah Still 7/31 lines to go
  • JeffDunham
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/289441-top-of-the-tree-specials/
  • Wartburg
    M24 Chaffee a cél, ezért nem medezek.
  • Master91
    kb. ennyi tank van hátra, és kész, az összes tank vonal vége volt ilyen akcióba!
  • Antimat
    Menjenek a picsába az artijukkal megint.
  • popey8
    Ez mennyire biztos vajon? Az FV-t sejtettem, mert már most heavy következik és már csak ez az 1 van. Viszont a hónap 2. felében megint arty? Úgy hiányzott... A 263-at és a 121-et várom már nagyon, de persze egyik sem lesz, miért is ne? Ha most nem lennék jó kedvemben azt mondanám, h a WG direkt ki akar velem cseszni :D Asszem most 15%-os akció keretében megveszem mindkettőt, nem várok ezekre is fél évet, ahogy pl. az E50M-re. Csak az a legszomorúbb, h már nem sok ág van hátra és ez a 2 pont benne van. Szal, elvileg nem sokat kellene már várnom rájuk, de ki tudja mit talál még ki a WG időhúzásként lásd IS-7 másodjára.
  • JeffDunham
    Közben kiderült hogy az FV heavy igaz, sőt a GW E lesz a hónap másik felében.

http://ftr.wot-news.com/2014/07/30/wg-eu-events-in-august/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hello everyone,

from the same source as the last post. It’s not 100 percent confirmed (first time I got something from the guy), but it looks… quite legit. So, here goes.

Top of the tree (tier 10 discounts, both planned with 30 percent discount and 15 percent credit income increase):

First half of August: FV215b (120)
    Second half of August: GW E

4.8. to 9.8. (Weekly mission)

- achieve 100k XP from 4.8. to 9.8., tier 4+, top 10 in XP – get a free day of premium and 1x coated optics

9.8. to 12.8. (Weekend event)

“Guadalcanal landing weekend”

- x3 first victory
    - 50 percent discount on Japanese, British, US tier 2-5
    - 30 percent discount on Japanese, British, US tier 6-7
    - 50 percent discount on premiums: Ram II, T14, Chi Nu Kai
    - 30 percent discount on premium AT-15A
    - Mission: destroy 5 Japanese tanks (in tier 4+ US or UK tank), get 2 small repair kits (once per day)
    - Mission: destroy 5 British or US tanks (in tier 4+ Japanese tank), get 2 small repair kits (once per day)
    - Mission: earn 50k XP on any Japanese, British, US tier 4+ tank, get 10 gold repair kits, 10 gold medkits, 10 gold fire extinguishers (once per account)

13.8. to 15.8. – Gamescom start

- Mission (part 1): gather 40k XP (have to be in top 10 in XP)
    - Mission (part 2): play 30 battles (have to be in top 10 in XP)
    - Mission “Gamescom Roll Out” – complete both part 1 and 2 three times for (undisclosed large reward, 3 days premium I think?)

15.8. to 19.8. – Gamescom event

- x5 for first victory
    - discount on regular tier 8 tanks: 15 percent
    - discount on regular tier 6-7 tanks: 30 percent
    - discount on barracks slot: 50 percent
    - discount on JT88 and Lowe: 15 percent, on Panther M10, Schmalturm Panzer IV and Dicker Max: 30 percent
    - discount on prem account: 3 days for 350, 7 days for 680
    - Mission (part 1): win 25 battles (in top 10 XP), get 10 gold fire extinguishers
    - Mission (part 2): earn 100k XP (in top 10 XP), get 10 gold medkits
    - Mission (final): complete both part 1 and 2, get free tier 3 LTP tank

19.8. to 23.8. (Weekly mission)

- Mission: be in top 3 in XP (in tier 4+ tank), get 50 percent more XP in battle

23.8. to 26.8. (Weekend event)

“Veni vidi vici”

- double crew XP
    - 50 percent consumable discount
    - 50 percent crew skill reset discount
    - Mission (part 1): win 6 battles in tier 5+ heavy tanks, get 5 small repair kits
    - Mission (part 2): win 6 battles in tier 5+ medium tanks, get 5 small medkits (available only when part 1 is completed)
    - Mission (part 3): win 6 battles in tier 5+ TD’s, get 5 small fire extinguishers (available only when part 2 is completed)
    - Mission (part 4): win the battle, be in top 5 in XP, reward unknown (1 day premium?)

26.8. to 30.8. (Weekly mission)

- Mission: get 65k XP on a tier 4+ tank, get 1 day of premium

30.8. to 2.9. (Weekend event)

“Tenno Haika Banzai”

- x3 daily XP
    - 30 percent discount on Japanese tier 6-7
    - 50 percent credit gain from tier 3-5 Japanese tanks
    - 50 percent discount on Chi-Nu Kai
    - Mission: earn 5k XP while driving a tier 4+ Japanese tank, get 3 x Onigiri (3 times a day)
    - Mission: destroy one Japanese tank in battle while driving tier 4+ tank, get 2 gold fire extinguishers (3 times a day)
    - Mission: complete the “5k XP” mission 6 times, get 300k credits

• Savaran
    Azért kell medezni :) mert azok hatékonyabbak tankok leküzdésében is, tier 10 ben meg csak simán a leghatékonyabb fegyvernem, legalábbis randomban, és jó kezekben :)
  • JeffDunham
    1. Tényleg az FV215b lesz az akciós?
    2. Annyi kavarás van már az FV med körül Óránként változik hogy megkapjuk vagy nem. Most mi az aktuális?
  • Wartburg
    Nincs free xp, és 10-ből 9 x nagy ívben sz@rnak rá, hogy felderítek nekik!
  • DantesHUN
    Pozitívum: Utána az ST-I jó tank.
  • okosszöszi26
    ugyan írjon már valaki erről a KV-4-ről valami pozitívumot
    egyszerűen egy játszhatatlan fostalicska
    azt hittem, ha meg lesz a top ágyú, majd javul a helyzet, de lófa
    lexarabb statisztikám van vele ever
    lehet, hogy van benne valami jó, a saját tierjében még talán lehet is kezdeni vele valamit, csak éppen qrvaritkán kerül oda
    mindig IX-X ellen kell izzadni, ahol esélyed sincs egy normális eredményre

szóval valaki adjon tanácsot mit lehet ezzel a lassú ganédombbal kezdeni, hogy ne őrüljek bele, mire az ST-1-ig eljutok
  • DantesHUN
    Free XP, gold? De az amúgy felderítő tank nem? Szóval pont nem bumm-bumm kell hozzá, és egy bot nem hiszem tudna értelmes felderítést végezni.
  • madmanic
    sajnos csak olyan van ami artizik helyetted...
  • Wartburg
    Srácok, nem tudtok valami programot, ami "játszana" helyettem, mert ezt az M5 Stuart-ot én már nem bírom tovább! Leduplázni sem tudom, mert agyhalottakat kapok állandóan, de ha nálunk vannak a "jobbak" akkor is bukó van. (hogy miért, ezt se nagyon értem) Ha lenne ilyen program ráengedném, csak menjen előre, meg bum-bum-bum és had menjen! Ez a játékos állomány észre sem venné, olyan setétek! Az előbb kilencen zártak nulla (!!!!) sebzéssel! Szerintem hétköznap sokkal több az idióta, mint hétvégén, akkor még csak-csak, de most...
  • Sherman0070
    Amúgy a játékon belül mért ír az xvm lila statot nekem? Nem emlékeztem arra hogy ilyen pro lennék
  • Sherman0070
    Fő a biztonság
  • Malarki
    Mondjuk a legjobb az, hogy a torony tetején lévő géppuska felett is van még egy minitorony géppuskával :D
    Elképzelem ahogy a parancsnok kiszúr egy célpontot, először megszórja a géppityuval, az nem használ, lentebb engedi a székét egy fokozattal, onnan megszórja a nagyobb kaliberrel, az se használ, még egy szinttel lentebb megy és ráküld egyet a toronylöveggel is.
  • Sherman0070
    Az enyém az ennél is elmebetegebb :D Mintha véletlen egy M3Lee-re ráolvasztottak volna egy M37-et és egy Sherman tornyot :D
  • Gyuszopapa
    Lényegében kizsigerelik teljesen,majd tele lesz minden KV-2-vel és majd utánna azért sírnak.
  • Malarki
    Super M3Lee

• yossarianHUN
    Valami fanmade elmebetegség.
  • Sherman0070
    Hát ez meg mi a halál?
  • Sherman0070
    Neeeee xD
  • Malarki
    Hát azért nem lesz az annyira OP
  • lexlutor
    kösz! kozbe nekem is leesett h a test kv1 lesz.
  • yossarianHUN
    Ugyanaz mint a KV-1, gyengébb oldalpáncéllal. Eddig is együtt lehetett élni az ötös KV-val, ezután is. Egyébként egyáltalán nem olyan horror az a páncél, mint ahogy sokan lefestik. T-34 57 milisével már gyerekjáték szétlőni, csak ne a meredeken döntött, középső sávot kell lőni.
  • Savaran
    Hát ezt nem hiszem el, volt egy kv1 retard mágnes tank T5-be most lesz kettő plusz egy zsír új T6-ban hát ez kolosszális
  • yossarianHUN
    Egy sima KV-1 lesz, valamivel jobb mozgékonysággal, valamivel rosszabb páncélzattal.
  • Sherman0070
    Mostantól tier 5-ben lesz OP de ne sírjunk mert lehet megint nerf lesz és tier 4-be átteszik
  • lexlutor
    az egy dolog, h nez ki, de en ugyanugy nem latom h ez a valtozat miben lenne jobban kiegyensulyozott most eppen tier5ben: dontott pancelzatban itt semmi nincs ami evvel osszevetheto, fegyverzet szokasos utos, sebessegben sem hinnem h olyan szar lenne loerearany alapjan. akkor megis milyen hatranya lesz? mondjuk a tier5 vk-hoz kepest? de mondhatnam bmelyik tier5 heavyt.
  • Sherman0070
    Igen. KV-85 lesz az új OP-1S 19 sec-es töltési idővel ;)
  • Savaran
    ??? átteszik nerfelve t5 be???
  • Sherman0070
    Úgy néz ki mint 1 szúnyog xd
  • lexlutor
    gondolom hianypotlo lesz tier5ben:

t5 kv1s

• Sherman0070
    Na valami elromlott az XVM modomnál mert azt írja hogy lila vmilyen statom xd